سلامنقل قول:
کتاب آموزش و تست جدا هست.
کتاب آموزش دیفرانسیل دو جلد هست که هنوز جلد دوم چاپ نشده!
دوجلد کتاب هم مربوط به تست دیفرانسیل هست که هنوز جلد دوم چاپ نشده! تست ریاضیات پایه چاپ شده (با نام جلد سوم).
سلامنقل قول:
کتاب آموزش و تست جدا هست.
کتاب آموزش دیفرانسیل دو جلد هست که هنوز جلد دوم چاپ نشده!
دوجلد کتاب هم مربوط به تست دیفرانسیل هست که هنوز جلد دوم چاپ نشده! تست ریاضیات پایه چاپ شده (با نام جلد سوم).
mamnon.age ketabe amozeshe ramzinaro bekhonam .bad mishe testasaye difransiyelo zad.??
ketabaye hendese tahlili.gosaste.ramzine chetore???
be nazareton che ketabi khobe ke amozeshesh khob bashe?
نقل قول:
MAN parsal az gaj siyah vase emtahan nahai estefade kardam ke harf nadare.
vase jabro ehtemal va hendese 2.faghat va faghat gaje siyah.man ghol midam ke sarejalase emtahan hame soala vasat ashna bashan
adabiyat va zabane farsi 3 faghat va faghat gaje sabz
fizik man 2 salane khondam .hesabanam ham ye gaje siyah dashtam ham tarahan ke azash kheyli razi bodam:18:
یکی از کتابای فیزیک پیشش رو تا همین یکی 2سال پیش تجدید چاپ کرده ولی امسال رو خبر ندارم . از پایه هم فیزیک کمانگر رو تجدید چاپ میکنه که غوغاست!نقل قول:
من از تخته سیاه زیست و عربیشو دیدم . زیستش خوبه ولی عربیش چندان دلچسب نبود. اعلالشو عالی گفته بود ولی بقیش رو افتضاح!نقل قول:
بیشتر تعریف شب کنکورشو شنیدم . میگن توی کنکور آزاد هرچی سوال میاد مشابهش توی شب کنکور هست! راست و دروغش با گوینده:31:
کاملآ موافقم کلآ تو بین کتاب های گویای تخته سیاه کتاب های زیستش خیلی عالیه اما بقیه زیاد جالب نیستند(من اکثر کتاب های گویای تخته سیاه رو خواندم) اما شنیدم کتاب های شب کنکورش عالی هستند چند تا رتبه ی دو رقمی به شدت از کتاب های شب کنکورش تعریف می کردن می گفتن برای جمع بندی حرف ندارن و خیلی مفیدن.:20:نقل قول:
برای آموزش کتابهای خوبی هست. همه چیز را خوب و مفهومی توضیح داده. ولی حجمش زیاده!نقل قول:
اینها را بخون شاید برات مفید باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به خودتون داره. باید دقیق بخونید، مثالها را کامل بفهمید و تمرینها را حل کنید. در این صورت میشه گفت بلـه! (ولی فکر نمیکنم این سؤال جواب مشخصی داشته باشه و به خیلی چیزها بستگی داره. نمیخواستم زیاد فلسفهبافی کنم!)نقل قول:
در ضمن، فارسی نوشتن جزء قوانین این انجمن هست. از این به بعد رعایت کنید:10:
اقا مصطفي شما چه جوري تستهاي همه انتشارات را ميخونيد و تحليلشون هم ميكنيد اين تست همگامان هم كه گفتيد مال قلمچي نيست؟
من کتاب های تست همه ی انتشارات رو نخواندم اما من الان 2 ساله که کتابخانه ای می رم که خصوصیه و مدیر اونجا تقریبآ از تمام کتاب های انتشارات کمک اموزشی حداقل یه نسخه رو تهیه کرده تا بچه ها استفاده کنند علاوه بر این گاهی اوقات اگر دست بعضی دوستام کتاب جدیدی رو ببینم قرض می گیرم و می خوانم و اگر خوشم اومد و احساس کردم کتاب خوبیه هم خودم می خرم و هم به بقیه معرفی می کنم.راستی منظورت کدام کتاب همگامانه؟؟اگر منظورت کتاب دینی جامع هستش باید بگم که خیلی عالیه و انتشارات همگامان زیر نظر انتشارات قلمچیه اما سطح کتاب هاش زمین تا زیر زمین با کتاب های قلمچی فرق داره.:31:نقل قول: