مرسی از پاسخ هر دو عزیز.
دلیل سوال من این بود که برای دانشگاه ازاد مقطع کارشناسی کسی که رشتش ریاضی بوده فقط می تونه رشته های فنی رو انتخاب کنه و می خواستم بدونم این قانون برای ارشد هست یا خیر.
Printable View
مرسی از پاسخ هر دو عزیز.
دلیل سوال من این بود که برای دانشگاه ازاد مقطع کارشناسی کسی که رشتش ریاضی بوده فقط می تونه رشته های فنی رو انتخاب کنه و می خواستم بدونم این قانون برای ارشد هست یا خیر.
بله. متاسفانه این پول رو باید بپردازید. بله میتونید شرکت کنید، اون محدودیت که شما می فرمایید فقط شامل دوره روزانه دانشگاه های دولتی میشه که اگر به فرض مثال امسال روزانه دانشگاه فلان قبول بشید، در صورت عدم ثبت نام یا انصراف از کنکور سراسری سال بعد محروم میشید.نقل قول:
سلام دوستان دفترچه کنکور ارشد دانشگاه آزاد برای رشته معماری اومده؟
دوستان بنظر شما مهمترین علت خالی بودن ظرفیت موسسات غیر انتفاعی چیه؟ بیشتر از 50 درصد ظرفیت رشته های فنی و مهندسی خالی مونده!! با توجه به تعداد شرکت کننده ها!
شغلي نيست !
[CENTER][RIGHT]جدول برنامه زمانی ثبت نام وبرگزاری آزمونهای سال 1395 بدين شرح اعلام مي گردد
آزمون تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد ناپیوسته)
سال 1395
تاریخ ثبت نام 94/9/16 تا 94/9/22
تاریخ برگزاری آزمون 16و95/2/17
دوست من دیگه مدرک ارزش 5-6 سال پیش و قبلتر رو ندارهنقل قول:
وضع استخدام، بازار، شغل دولتی و خصوصی و آزاد و همه بهم ریخته. دیگه مدرک من و شما به چه درد کسی میخوره
آدم میشناسم چند سال پیش ارشد شریف رو گرفته بود و تو بازار کار موفق بود و به خیلی از سازمانها مشاوره میداد و اصلا مشکل درآمد نداشت
دیدم پارسال مثل بچه کنکوری نشسته خونه که دکتری بخونه. الان هم دانشگاه تهران قبول شده و شروع کرده. نه اینکه فکر کنی به خاطر مدرک داره میره دانشگاه
گفت تا 3-4 سال دیگه این بازار بدتر میشه. کار استخدامی هم که خبری نیست!! حداقل خودمو هیئت علمی دانشگاه کنم که لنگ خرج زندگیم نباشم
خوش به حال کسایی که از 20 سالگی رفتن سر کار. اونیکه ارشد گرفت و مجبور بود سربازی بره حداقل 26 سالش هم تموم شده و کاری هم براش نیست! جز اندکی که پارتی دارن و جایی دستشون بند شده
اونی که از 20 سالگی رفته سر کار، در مقابل 6 سال سابقه کار داره
الان کم کم داریم به کنکور ارشد نزدیک میشیم و می دونم خیلی از دوستان کلی آمال و آرزو دارن. نمی خوام کسی رو نا امید کنم ولی فکر این رو که کجا میخواید کار بکنید، از همین الان بکنید. ببینید اصلا می تونید وارد بشید؟ مدرک ارشد شما در افزایش حقوقتون تاثیری داره؟
شاید 2 سال دیگه برای این بررسی ها دیر باشه
خوب امسال ارشد چرا امتحانش اردیبهشت برگزار میشه؟
بخاطر مشکلاتی که در فصل زمستان پیش میومد مثل برف و سرما و... موکول شده به اردیبهشت.نقل قول:
دوستان نتایج تکمیل ظرفیت قرار بود تا امروز اعلام بشه! چرا نشد ؟؟