جسارتا اين چيزيه كه تو سايت خود آسياتك زده. حالا اگه شما مي تونيد توي شهرستان رايگان استفاده كني احتمالا شانسته! ... بهر حال تا جايي كه من مي دونم فعلا فقط تهرانه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
جسارتا اين چيزيه كه تو سايت خود آسياتك زده. حالا اگه شما مي تونيد توي شهرستان رايگان استفاده كني احتمالا شانسته! ... بهر حال تا جايي كه من مي دونم فعلا فقط تهرانه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرویس شبانه رو تو تهرانش هم با سلام و صلوات دارن ارائه میدن چه برسه به شهرهای دیگه...
من سرویس سه ماهه با قیمت های قبلی شارژ کردم. من هم می تونم از این دانلود شبانه استفاده کنم؟
تا جايي كه من مي دونم براي تمام سرويس ها در شهر تهران اين امكان فعال است. البته چون كاراي آسياتك حساب كتاب نداره و با توجه به اينكه شما همچنان در حال استفاده از سرويس هاي قبلي هستيد فكر مي كنم يه تماس با 1844 (تهران) بگيريد و بپرسيد؛ ضرر نداره!نقل قول:
موفق باشيد. :8:
شبانهاش هم افتضاحه! اصلا شبها ساعت 1 که ميگذره وصل نميشه.
شبانه رایگان داره این شرکت؟
کدوم مرکز هستید؟ مثل اینکه شبانش بعضی جاها خیلی خوبه بعضی جاها هم داغونهنقل قول:
من شبانه با 60 65 دانلود می کنم
حتی بچه ها می گفتن با 512 سرعت بیشتر از این هم داشتن
برای من هم شبانه سرعتش جالب نیست...:41:
منهم 512 دارم... مرکز تلفن حکمت شعار
آسیاتک بگیر نگیر داره کاراش
آخرش متوجه نشدیم سرعت شبانه برای همه یکیه یا متناسب با سرعت سرویسیه که قرارداد بستی؟!
فعلا كه روزانه و شبانه نداره .. كلا هي قطع و وصل ميشه .. مردشورشو ببرن كه اعصابه آدمو خورد مي كنه! :47: