نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2594678&postcount=1940
Printable View
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2594678&postcount=1940
با عرض سلام
2 سوال از دوستان و اساتید:
1.آیا استفاده از شارژر 3250 برای ان 95 8 گیگ شکلی ندارد؟
2.اگر برچسب روی نمایشگر کنده شود یا آسیب ببییند جایگزین آن چیست؟ آیا از این برچسب ها در بازار هست؟ و اینکه بدون برچسب شیشه خط می افتد در دراز مدت و اینکه چطور میچسبد به صفحه(ببخشید سوال ها متوالی و زیاد شد)
نقل قول:
شدنش که میشه. رو شارژر رو نگاه کن. ببین خروجیش 5 ولت و 700-900 میلی امپر هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ااگه اینجوری بود مشکلی نیست.
تو بازار از این برچسب های ضد خش براش هست.از 1500 تومن داره تا 10000 تومن.بستگی به کیفیتش داره.
اره . خط میوفته.برچسبه پشتش چسب داره. میکنیش .بعد میذاریش رو صفحه میچسبه.:31::31:
آقا 8 گیگ چینی تحت لیسانس نوکیا داریم؟یا فقط کره ای و فنلاندی؟
اگه داره چه جوری؟کیفیتش؟
راستی چجوری لیبل اصلی رو تشخیص بدیم که فنلانده؟
8gig هزار و دویست آمپرهنقل قول:
شدنش که میشه. رو شارژر رو نگاه کن. ببین خروجیش 5 ولت و 700-900 میلی امپر هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ااگه اینجوری بود مشکلی نیست.
تو بازار از این برچسب های ضد خش براش هست.از 1500 تومن داره تا 10000 تومن.بستگی به کیفیتش داره.
اره . خط میوفته.برچسبه پشتش چسب داره. میکنیش .بعد میذاریش رو صفحه میچسبه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] __________________
و 3.2 ولت به نظرم
این ولتاژ و امپراژ باتریشه نه شارجر!!!!!!!!!!!نقل قول:
اونی که من گفتم مال شارژر بود نه خود باتری.
ممنون مجید جان ، ولی نمی دونم چرا به جی میل وصل نمیشه...با اینکه همه ی تنظیماتش رو انجام دادم!نقل قول:
این مشکل رو توو ایرانسل هم داشتم.
اصلا معلوم نیس چرا اینجوریه!!!
کلا ارور تایم اوت رو می ده...
کلی تلاش می کنه تا وصل شه ولی آخرش ارور می ده : تایم اوت!
می گم نباید از خود جی میل هم یه سری تنظیماتی انجام داد؟!مثلا شماره تلفن رو بدیم یا به هرحال به نحوی از اونجا فعالش کنیم؟!
بعد از چندبار وصل شدن و نتیجه نگرفتن بالاخره یه بار یه پیغام داد و نوشت : Updating Mailbox
دیگه داره خودشو می کشه!ولی نیم ساعته که سر همین آپدیت کردن مونده و هیچ تکون نمی خوره!!!
مجتبی جان مال من هم همین جوریه. کلا بی خیالش بشی بهتره. هزینش هم زیاده من یه بار X_Plore رو آپدیت کردم نزدیک 2000 تومن هزینه Gprs واسم اومد. 2000 تومن رو 1000 تومن می ذارم روش 1گیگ حجم اضافه می گیرم کلی حال می کنم باهاش.نقل قول: