نقل قول:
آره راست میگی ،، عذر می خوام
نقل قول:
آره راست میگی ،، عذر می خوام
در گفت و گو با فارس
خليلي: درگيري من با نيكبخت شايعه است
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: خبر درگيري من با نيكبخت واحدي پس از بازي با استقلال اهواز صحت ندارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محسن خليلي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: براي كسب هر سه امتياز به مصاف استقلال اهواز رفتيم؛ اما بعد از يك اشتباه در خط دفاعي و دريافت دو گل، تمركز خود را از دست داديم.
وي ادامه داد: زمانيكه عقب افتاديم، فقط به فكر حمله بوديم. حريف با داشتن بازيكنان خوب و سرعتي، روي ضد حملات گل هاي بعدي را نيز به ثمر رساند.
مهاجم پرسپوليس كه گفته مي شود در پايان بازي با عليرضا نيكبخت واحدي درگير شده است، تصريح كرد: همواره پس از ناكامي ها شايعات زيادي منتشر مي شود. درگيري با نيكبخت نداشتم و اين خبر كذب است.
خليلي درباره شرايط پرسپوليس در ادامه ليگ برتر خاطرنشان ساخت: بايد تلاش خود را دو برابر كنيم چون هواداران از ما قهرماني ميخواهند. در اين راه به هيچ عنوان نبايد كوتاهي كنيم. اميدوارم ما را تنها نگذارند
سرپرست دادسراي فرودگاههاي تهران در گفت و گو با فارس خبر داد
قرار مجرميت شيث رضايي صادر شد
خبرگزاري فارس: سرپرست دادسراي فرودگاههاي تهران گفت: بازپرس رسيدگي كننده به پرونده شيث رضايي مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران به دليل اخلال در امنيت پرواز وي را مجرم تشخيص داده و براي وي قرار مجرميت صادر كرده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قاضي اسديان در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي فارس با بيان اينكه بازپرس رسيدگي كننده به پرونده اقدامات انجام شده توسط متهم را مجرمانه تشخيص داده است، گفت: اتهام وي اخلال در امنيت پرواز است كه بر اساس شكايت معاونت حفاظت هواپيمايي پرونده تشكيل شد و قاضي پرونده بعد از رسيدگي نهايي اتهام وي را وارد دانسته و براي وي قرار مجرميت صادر كرد.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس در پرواز تهران - شيراز،، با استفاده بي اجازه از ميكروفون خطاب به مسافران از سقوط هواپيما خبر داد كه اين اقدام وي باعث وحشت مسافران شد.
وي هم اكنون به قيد كفالت آزاد است.
درگيري لفظي در تمرين صبح
ليدرهاي پرسپوليس قطبي را تهديد به اخراج كردند
خبرگزاري فارس: ليدرهاي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در جلسه تمريني صبح، سرمربي تيم را تهديد كرده و خواهان بركناري وي شدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، در جريان برگزاري تمرين صبح پرسپوليس تعدادي از ليدرهاي باشگاه باشگاه به دليل شكست 4 بر يك سرخ پوشان در هفته بيست و هفتم ليگ برتر مقابل استقلال اهواز به عملكرد افشين قطبي اعتراض كرده و خواهان بركناري وي شدند.
آنها به همراه چند تن از هواداران با قطبي درگيري لفظي شديدي داشتند كه با دخالت عليپور مدير سابق روابط عمومي باشگاه، تا حدودي وضعيت آرام شد.
از مدت ها قبل در خصوص احتمال عدم نتيجه گيري پرسپوليس در نيم فصل دوم و سناريوي بركناري افشين قطبي اخبار متعددي منتشر شد.
در گفت و گو با فارس
جلالي: روزهاي بد پرسپوليس را پيشبيني كرده بودم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: قبل از پايان نيم فصل اول، چنين روزهاي بدي را براي پرسپوليس پيش بيني كرده بودم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجيد جلالي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در ارتباط با بازي با پرسپوليس و برتري چهار بر يك مقابل اين تيم صحبتهاي متفاوتي را بيان كرده است.
- فكر نمي كنيم نتيجه اي بهتر از برتري مقابل پرسپوليس كسب كرده باشيد؟
با يك پيروزي كه نميتوان همه چيز را خوب توصيف كرد.
- پرسپوليس را چقدر بينالمللي ديديد؟
آنها خيلي هم بد نبودند، البته ما 15 دقيقه اول طوفاني بوديم. بعد كه گاز اشكآور زده شد، بازي به تعادل كشيد و دو تيم آرامتر شدند؛ ولي سرانجام گل را در همان نيمه به ثمر رسانديم.
- تيم شما براي شكست دادن پرسپوليس برنامه داشت؟
بله. دو برنامه مهم را در دستور كار قرار داديم، اول كنترل حريف و گردش توپ در مناطق دلخواه.
- البته بازيكنان شما به شوت از راه دور هم اصرار داشتند.
با توجه به نقاط قوت و ضعف حريف مطلع بازي كرديم. سعي داشتيم قابليتهاي پرسپوليس را كنترل كنيم.
-پيدا كردن نقاط ضعف پرسپوليس كار سختي بود؟
خير؛ اما آناليز بخش اول كار است. يك مربي براي اين كه بتواند بازي را از آن خود كند، اول نياز به پيدا كردن نقاط قوت و ضعف حريف دارد. مرحله دوم طراحي كردن است. اين طراحي تمرين و چگونگي بازي كار سختي است.
- اما شما موفق نشان داديد؟
اين يك تلاش دستهجمعي است. سومين مرحله كه از همه مهمتر و سختتر است اجرا كردن آن است. مربي بايد بداند چه طور خواستههايش را به بازيكن تفهيم كند.
- فكر ميكنيد چرا پرسپوليس به اين روز افتاده است؟
درون اين تيم نيستم؛ ولي اين چالشي كه آنها گرفتارش شدهاند را پيشبيني كرده بودم. چهار بازي به نيم فصل مانده بود كه در اين زمينه هشدار دادم، البته نخواستم با اين حرفم لطمه اي به اين تيم بزنم؛ اما چنين مشكلاتي را براي پرسپوليس و سپاهان با توجه به تجاربم پيشبيني كردم. در حال حاضر هم ميگويم كه هر مشكلي راهحلي دارد و آنها ميتوانند از اين روند خارج شوند.
- چه طور ميشود تيمي كه ادعاي بينالمللي بودن دارد، مقابل تيمي جوان اين چنين بازي را واگذار كند؟
شاگردان من بسيار روان و موثر بازي كردند. آنها انگيزه زيادي دارند. مهمترين عامل موفقيت يك تيم اين است كه مربي بتواند شوق پيشرفت را در شاگردش زنده كند.
- استقلال اهواز قبل از بازي با پرسپوليس با مشكلات مالي و قهر بازيكن مواجه شد، چطور در غياب حقي و رمضاني به مشكل برنخورديد؟
سعي كردم از بازيكنان جوانتر استفاده كنم. ديروز مصطفي بيژني عالي بود. دغاغله كه به زمين فرستادم فقط 17سال داشت.
- نظرتان در مورد روز سياه دو قطب فوتبال ايران چيست؟
رفته رفته فوتبال ما اين مسئله را باور ميكند كه بايد از حالت دوقطبي خارج شود.
- از اين كه توانستيد قطبي را شكست دهيد چه احساسي داريد؟
معتقدم نبايد كار قطبي را به دليل اين چند بازي اخير خطكشي كرد. در سالي كه ليگ برتر برگزار ميشود، اين فصل پرسپوليس بيشترين هفتهها را در صدر گذرانده است. پس نبايد قابليتهاي قطبي زير سوال برود. يادتان باشد سالهاي قبل با مربيان گرانقيمت خارجي پرسپوليس هرگز نتوانست صدرنشين باشد.
- با استقلال اهواز به قهرماني هم فكر ميكنيد؟
اين حق را داريم كه به آن فكر كنيم. اگر بازيكنان طاقت چنين موفقيتي را داشته باشند به همين روند تا پايان ليگ ادامه ميدهيم.
[دعوت باشگاه الاهلی امارات از لیدر هواداران پرسپولیس
خبرگزاری پرسپولیس : پرسپولیس به عنوان محبوبترین و پرطرفدارترین تیم قاره آسیا همیشه مد نظر باشگاههای بزرگ این قاره بالاخص در کشورهای حوزه خلیج فارس بوده است.
اکثر روزنامه های ورزشی در کشورهای همسایه و شبکه های ورزشی عرب زبان منطقه از جمله دبی اسپورت امارات در هفته، بارها و بارها اخبار و گزارش های ویژه ای از تمرینات این تیم را پخش کرده و حساسیت بالایی روی حواشی باشگاه پرسپولیس دارند.
اقدام جالب باشگاه الاهلی امارات و دعوت از عباس اسماعیل بیگی یکی از لیدرهای پرسپولیس جهت سازماندهی هواداران این باشگاه برای فینال مسابقات جام حذفی در مقابل الوصل سند دیگری بر تائید این مطلب است که پرسپولیس صاحب بهترین هواداران فوتبال در دنیاست. این رویکرد باشگاه الاهلی نشان از شناخته شدن فعالیت مشوقان و لیدرهای باشگاه پرسپولیس است و باید این مسئله را به آنها تبریک گفت
شيث از تركيب خارج مي شود
خبرگزاری پرسپولیس : شيث رضايي مدافع پرحاشيه پرسپوليس از هفته آينده و ديدار با ملوان نيمكت نشيني را مجددا تجربه خواهد كرد.
رضايي در بازي مقابل استقلال اهواز پس از نمايش ضعيفي كه داشت توسط قطبي تعويض شد ولي به سمت سرمربي نرفت و با حركت دست اعتراض خودش را به تعويض نشان داد. اين موضوع باعث عصبانيت قطبي شده و سرمربي سرخها تصميم گرفته كه دوباره شيث را نيمكتنشين كند در حالي كه قطبي از عملكرد فني اين بازيكن هم به هيچ عنوان راضي نيست.
حميد استيلي:همهي تصميمات با قطبي است
خبرگزاری پرسپولیس : دستيار اول افشين قطبي گفت: بايد بازيكنان را از نظر شرايط روحي و رواني آماده كنيم تا بتوانيم در آينده نتايج خوبي را كسب كنيم.
حميد استيلي پس از تمرين روز شنبه تيم فوتبال پرسپوليس، طي صحبتهاي كوتاهي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: بسياري از تيمها پس از باختهاي سنگين اينچنيني، اين طور تمرين نميكنند و اصلا شايد تمريني براي بازيكنان تدارك نبينند. اما، ديديد كه ما تمرين گذاشتيم و بازيكنان سخت كار كردند.
وي گفت: من به عنوان كمك "قطبي" هر كاري از دستم برآمده و بيايد براي تيم انجام ميدهم اما، سرمربي تيم قطبي است و همهي تصميمات را او ميگيرد.
استيلي همچنين گفت: با تعطيلات 45 روزهي ليگ مخالف هستيم، البته اين بدان معنا نيست كه نخواهيم از تيم ملي حمايت كنيم اما، به هر حال اين تصميم ميتواند باشگاهها را متضرر كند و آمادگي بازيكنان را تا حد زيادي پايين بياورد.
غیبت نیکبخت واحدی و چهار بازیکن پرسپولیس / تمرین در سکوت
خبرگزاری پرسپولیس : نخستین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پس از شکست برابر استقلال اهواز صبح امروز در غیاب پنج بازیکن این تیم برگزار شد.
در این تمرین که صبح امروز و از ساعت 11 در زمین چمن مجموعه ورزشی شرکت واحد تهران برگزار شد، علیرضا نیکبخت واحدی، کریم باقری ، حسین کعبی ، علیرضا حقیقی و ماته غایب بودند و حسین بادامکی ، احسان خرسندی و عباس آقایی نیز با وجود حضور در محل تمرینات، به علت مصدومیت قادر به انجام تمرینات گروهی نبودند و زیر نظر پزشک پرسپولیس به تمرینات ویژه پرداختند.
غیبت علیرضا نیکبخت واحدی در شرایطی صورت گرفت که امروز عنوان شد او پس از دیدار با استقلال اهواز با محسن خلیلی درگیر شده است
شيث رضايي : بازيكن تيم پرسپوليس تمامي خبرهاي مربوط به درگيري با مربي را رد كرد
خبرگزاري پرسپوليس : بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران تمامي خبرهاي مربوط به درگيري با مربي اين تيم بعد از بازي با تيم استقلال اهواز را رد كرد.
شيث رضايي روز شنبه در حاشيه تمرين تيم فوتبال پرسپوليس در گفت وگو با خبرنگاران گفت: من تمامي بحثهاي مطرح شده در خصوص درگيريهاي روزگذشته و پس از بازي با استقلال اهواز را با افشين قطبي رد ميكنم. مگر ممكن است فرزندي برروي پدرش دست بلند كند.
وي اظهار داشت ميتوانيد اين را از كادر فني و حتي خود قطبي بپرسيد و اين مسائل حاشيهسازي است. من هيچ درگيري با هيچكس ندارم.
رضايي در خصوص بازي ضعيف تيم پرسپوليس در مقابل استقلال اهواز گفت: من به عنوان بازيكن مشكلي ندارم ميتوانيد مسائل فني را از كادر فني بپرسيد.
وي در پاسخ به اينكه چرا بيانگيزه بازي ميكند، گفت: مشكل خبرنگاران اين است كه بازي من را با بازيهاي سال گذشته مقايسه ميكنند درصورتي كه سال گذشته پست تخصصي من متفاوت بود