نقل قول:
بله برای غیر انتفاعی هم هست
Printable View
نقل قول:
بله برای غیر انتفاعی هم هست
غذر می خوام من بازم متوجه نشدم اخر می تونم یا نه ...من منظورم دانشگاه ازاد هست نه سراسری اشاره هم کردم تو تذکر یک در صفحه 4 نوشته شده لینک دفترچشم تو صفحه قبل هست لازم به توضیحه که من دوره پیش دانشگاهی رو هم گذروندم و مدرکمم کاردانی عمران از دانشگاه ازاده ...
خلاصه بگم تو دفتر چه نوشته کاردانی ناپیوسته می تونه هر رشته ای رو تو مقطع کارشناسی انتخاب کنه و بعدش گفته که رشته باید متجانس باشه (فکر کنم از نجس می یاد چه کلمات مسخره ای استفاده می کنن) با تشکر اگه تونستید منو راهنمایی کنید من می خوام برای کارشناسی زبان رو انتخاب کنم اگه مشکلی داره بگید نزنم فردا رد بشم!
متجانس از جناس میاد ، یعنی باید رشته ای که میخواید انتخاب کنید باید مرتبط باشهنقل قول:
لیست رشته ها هم تو دفترچه هست صفحه 19 و 20
این همه سوال پرسیدم انگار نه انگار :41:
اشکال نداره ... حداقل یکی به این سوالم جواب بده لطفا :41:
من متولد 70 ام ... تازه ترم چهارمم تموم شده و به دلیل گندی که این ترم زدم دو ترم دیگه دارم (یعنی شش ترمه میشم) ... :37:
حالا میتونم دفترچه کنکور کاردانی به کارشناسی رو بگیرم و توی آزمون شرکت کنم ؟!
در این صورت اگه دانشگاه قبول شم چی میشه ؟ دو ترم باقی موندم تو کاردانی چی میشه ؟
یکی میگفت میتونی بدون اینکه پول بدی جا رزف کنی یکی دیگه میگفت باید پول یه ترم رو بدی تا برات جا رزف کنن.
و اگه شرکت نکنم چی میشه ؟ :31:
اگه نخوام امسال شرکت کنم و بزارم واسه سال بعد به سربازی میخورم ؟ :41:
خواهشا یکی کمک کنه :41:
برای دانشگاه آزاد میتونی رزرو کنی ، یعنی خود به خود تا یک سال رزرو میشهنقل قول:
ولی برای دولتی نمیشه ، چون اول باید ثبت نام کنی بعد مرخصی بگیری
که اولا ترم اول مرخصی نمیدن ، ثانیا برای ثبت نام، مدرک کاردانی یا معرفی نامه از کاردانی میخوان
بعد از فارغ التحصیلی در کاردانی 6 ماه مهلت داری تا بری دانشگاه ، وگرنه مشمولی و باید دفترچه خدمت بفرستی...
.
یعنی بدون اینکه پول بدم تا یک سال رزو میشه ؟ :18:نقل قول:
برای دانشگاه آزاد میتونی رزرو کنی ، یعنی خود به خود تا یک سال رزرو میشه
یعنی من میتونم کاردانیمو هر وقت تموم کنم برم سراغ کارشناسیم ... درسته ؟
اون وقت پولم نباید داد ؟ :18:
فزشید جان یعنی من اگر 2 ترم دیگه داشته باشم برای کاردانی که تموم بشه ولی این تابستون کنکور بدم و قبول بشم,میتونم شهریه ثابت دو ترم آینده رو بدم و رزروش کنم؟ یعنی از مهر 90 تا مهر 91 (دو ترم) رو نرم ولی جام رزرو باشه؟ اینکار رو میشه کرد؟ بعد ارزش داره به نظرتون؟ یا اینکه امسال رو آدم فقط جهت آزمایش خودش کنکور بده و بعد اگر قبول شد نره ثبت نام کنه و الکی هزینه دو ترم رو بده و صبر کنه کنکور 91 دوباره شرکت کنه و اونوقت کارشناسی رو شروع کنه؟ با تشکر از شما.نقل قول:
سلام با تشکر از پاسختون. یعنی من الان می تونم با کاردانی ناپیوسته رشته ریاضی که دارم برم هر رشته ای که می خوام ثبت نام کنم . حالا یه سوال دیگه .
اگر کسی یکبار کارشناسی ناپیوسته قبول شده باشه و بعد از دو سه ترم رهاش کرده باشه و چند ترم گذشته باشه چی میشه اگه بخواد دوباره کارشناسی ناپیوسته قبول بشه ؟ یه رشته دیگه ؟
آیا با ترک تحصیل یا انصراف قبلی مجاز به شرکت دوباره تو این آزمون هست و اگه قبول بشه مشکلی ایجاد نمیشه ؟
(دوستی با آی دی دوست دیگر)
دوستان دفترچه ازاد تا کی پخش میشه؟
تا دروه قبلی که اینطوری بود ،نقل قول:
شما کنکور بدید ، دانشگاهی که قبول شدید بپرسید
برای آزاد شهریه هم نمیخواد ، یک سال دیگه هم بری ثبت نام میکنننقل قول:
اما اگه بخوای محکم کاری کنی خب باید بری ثبت نام کنی و نصف شهریه ثابت رو بدی
ترک تحصیل محسوب میشه و اگه مشمول بوده و 4 ماه از ترک تحصیلش گذشته باشه باید بره خدمتنقل قول:
اگه هم مشمول نباشه ، مشکلی پیش نمیاد
البته باید بره اون دانشگاه قبلی و ببینه وضعیتشو چی ثبت کردن
شاید خود به خود مرخصی حساب کرده باشن براش
ساعت 24 روز شنبه 11 تيرنقل قول:
البته تمدید هم میشه