:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
با سلام
دوست عزیز
من این پست رو الان اتفاقی دیدم خوندم دوست عزیز xps 1640 کجا رمش 8گیگه:18::18::18::18:
رمش 4 گیگه :31:
RAM: 4GB DDR3
Printable View
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
با سلام
دوست عزیز
من این پست رو الان اتفاقی دیدم خوندم دوست عزیز xps 1640 کجا رمش 8گیگه:18::18::18::18:
رمش 4 گیگه :31:
RAM: 4GB DDR3
اگه میشه لطف کنید بازی های ریسینگ مبارزه و ماشین های کوچک رو بهم معرفی کنید
ممنون
بازیهای مبارزه ماشین که میشه معرفی کرد:نقل قول:
Bandits: Phoenix Rising - 2003
Mobile Forces - 2002
Mashed: Drive to Survive - 2008
بازیهای ماشینهای کوچیک که میشه معرفی کرد:
Re-Volt - 1999
RC Cars - 2003
Mad Tracks - 2006
Micro Machines V4 - 2006
خودم بعد متوجه اشتباهم شده بودم و قرار بود اون پست رو ویرایش کنم که متاسفانه فراموش شد!نقل قول:
با سلام
رو این سیستمی که دارم (با نفت کار میکنه!! خواستم CNG سوز کنمش گفتن نمیشه!!!!! واسه همین تا چند وقت دیگه عوض می کنمش) می خواستم ببینم آیا بازی هست که بشه تو این روزای آخر عمر این کامپیوتر بازی کرد؟؟؟
CPU : 3400
Ram: 512 MB
VGA: 128(Geforce)
HDD: 200 GB
الزاما ماشینی باشه بهتره.....(لازم به ذکر می دونم که بگم ، Most Wanted و Carbon رو تو یه هفته می تونم دوبار تموم کنم و این بار آخر فکر کنم بیشتر از 10 بار هر کدوم رو تموم کرده باشم. واسه همین یه چیز بگین که توی همین مایه ها باشه. مثلا شکل Most Wanted که می دونم دیگه لنگش نمی یاد)
خیلی ممنون
با سلام
لطفا یه بازی تو مایهایtaken معرفی کنید با همون حالت, بشه دونفری روی کامپیوتر بازی کرد
گرافیک بالایی هم داشته باشه در کل خفن باشه
با تشکر
سلام میخواستم برام بگید این بازی چه جور بازی ای هست و داستانش چیه و گرافیکش چیه.ممنون.
dead spase
thanks
این بازی یکی از بازی های خوب ترسناک سوم شخص هسته.گرافیک بازی فوقالعاده کار شده چون فضا رو خوب کارکرده ولی مشکلاتی هم داره مثلا کنترل شخصیت بازی که ایزاک نام داره یکم مشکل هست و ماموریت ها از یه نقطه به نقطه دیگه خلاصه شده.داستان بازی:شخصیت بازی ایزاک یک مهندس طراحی و تعمیر سفینه های حفاری هسته که به دلایل کاملا شخصی برای همراهی گروه ایشیمورا و ورود به ان بررسی اوضاع دارد چون پیامی که کلیون از سفینه ایشیمورا دریافت میکند توسط نیکول نامزد ایزاک ارسال شده است در اوایل داستان ترس خود را نمایان میکند چرا که کلیون نمیتواند فرودی سالم داشته باشد.بنابرین شاتل کلیون از کار میافتد و خدمه ان در همان ابتدای ورود به ایشیمورا توسط موجودات ترسناک و عجیب غریب که به نظر میرسد در پی حفاری یکی از سیارات و کشف یک شیئ باستانی مرموز پایشان به سفینه باز شده مورد هجوم قرار میگیرند در این میان ایزاک از دو بازمانده شاتل کیون یعنی کندرا دنیلز تکنسین کامپیوتتر و یک نظامی خشک و خشن به نام گروهبان زک هموند جدا میافتدو...نقل قول:
در کل اگر سبک ترسناک رو دوست دارید حتما امتحان کنید.
سلام
یه بازی می خواستم اسمش یادم رفته فقط می دونم یه مرغه بود که جوجه ها رو از قفس ازاد می کرد و مرحله به مرحله جلو
می رفت و امتیاز می گرفت ( ضمنا این بازی رو نمیگم Chicken Rush Deluxe )
ممنون
سلاماگه میشه یک بازی تو مایه ی sims بهم معرفی کنید البته منظورم از sims اینه که اون بازی ساختنی باشه یهنی بتونیم توی اون بازی یک چیزی بسازیم (مهم نیست که حتما خونه سازی باشه)
با تشکر
اين بازي خيلي جالبه:Sporeو نسخه تكميليش هم اومده.نقل قول: