خواهش می کنم . امیدوارم مفید بوده باشه .
ضمنا همانطور که Stream عزیز اشاره درستی کردند ، به غیر از P5Q Deluxe که 16 فاز هستش ، بقیه 8 فازند که به این صورت مطلب قبلی رو اصلاح می کنم .
Printable View
خواهش می کنم . امیدوارم مفید بوده باشه .
ضمنا همانطور که Stream عزیز اشاره درستی کردند ، به غیر از P5Q Deluxe که 16 فاز هستش ، بقیه 8 فازند که به این صورت مطلب قبلی رو اصلاح می کنم .
مثل برق خونه میمونه تعدا فازهای برقی که به پردازنده میره میتونی تعداد سلفهای کنار پردازنده رو بشماری تا تعدادشون بدست بیاد مثلا ما من 4 فاز هستنقل قول:
هر چی تعداد فازها بیشتر باشه افت ولتاژ پردازنده کمتر میشه و میشه با ولت کمتری اورکلاک کرد.
بسیار ممنونم، برام سوالی حل نشده بود.نقل قول:
من يه مين m2n 32 sli دارم مال گارانتي آسمان رايانه بعذ از 2 هفته كه مينم پيششون بوده اين پيشنهادو به من دادن:
يا 170 دلار بگيرم
يا 100 تومن بدم يه crosshair بگيرم
يا 40 تومن بگيرم m2n e بگدن بهم
به نظر شما چي كار كنم؟
سلام بابا یکی جواب مارو بده من یه Min:P5GPL-X دارم با یه Vga:7600Gt Biostar.این ها چند میرزه و من باهاش چه Min رو بخرم که دیگه سر ندم
به نظر من پول رو بگير و برو اينو بگير البته بايد يكم هزينه كنينقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا برو سراغ چيپ AMD780 از ASUS و GIGA مادربورد هاي خوبي زدن ولي چيپ 790fx خيلي قويتره
دلار ميدند عجب شركت گارانتي خوبيهنقل قول:
همون 170 دلار رو بگير.
يه 80 تومني مي ارزه ميتوني msi p35 neo f و يا Biostar TP35D2-A7 بخري. البته يه 10 تومني بايد سر بدينقل قول:
سلام بابا یکی جواب مارو بده من یه Min:P5GPL-X دارم با یه Vga:7600Gt Biostar.این ها چند میرزه و من باهاش چه Min رو بخرم که دیگه سر ندم
موضوع اينه كه اگه يه مين حوب بخوام دورو بر 200 تا 300 تومن چي بگيرم كه بهتر از m2n32 sli خودم باشه ؟ مي خوام كم صدا هم باشهنقل قول:
cpu خودمم 5600 amd هستش
در مورد گارانتي آسمان رايانه بايذ بگم كه خيلي خيلي آشغاله
بي ادب تربن آدمارو داره من با دعواي شديد تونستم اين پيشنهاذارو بگيرم اونم بعد از 2 هفته
ازتون ممنونم
ترو خذا كمكم كنيد دقيق بهم بگيذ چي كار كنم :11:
سلام
دوستان مادربردی که رم DDR3 ساپرت کنه ارزون ترین مدلش چی پیشنهاد میدید؟
سوال دوم هم اینکه این مادربرد به نظر شما چطوره؟ معروف به اژدهای سیاه .......!!!! :
متشکر میشم اگر جواب من رو بدید من 2 بار یک پست رو چندین صفحه پیش پرسیدم اما کسی جواب ندادکد:http://www.sazgar.com/fa/product/motherboard/detail.aspx?productid=348
سلام
مي خواستم نظرتون رو راجعه به مادربورد giga p35 بدونم و اينكه با چه رم و گرافيك و cpu به خوبي مچ ميشه ؟
اينا چطوره:
cpu:intel 4600 coro2dou
ram:2*1g /800 golden mars
graphic card:8600gt 512
و اينكه اينكه قيمتاش چنده ؟
شما تا 400 تومان چي پيشنهاد ميكنيد ؟(4 قطعه )
و نظرتون راجعه به مادربورد هاي dfi چيه ؟
با تشكر