دوستان از موقعي كه آپگريد كردم اس ام اس ها يا ريسند مي شه يا دفيرينگ چي كار كنم ؟
Printable View
دوستان از موقعي كه آپگريد كردم اس ام اس ها يا ريسند مي شه يا دفيرينگ چي كار كنم ؟
تنظیمات message center بهم خوردهنقل قول:
یا ممکنه از مخابرات باشه چون عید هم هست یکم ترافیک بالاس
سلام، یه سوال تو 5700 میشه بک گراندو فول اسکرین گذاشت یا از اسکرین سیور استفاده کرد، من الان 6630 دارم که متاسفانه فقط با تم میشه یه عکسو کامل تو صفحه داشت...
مرسی
msarab جان من هم همین مشکل شما رو پس از اپدیت پیدا کردم!!نمیدونم چی کار کنم!!مسیج سنتر رو هم چک کردم درسته !!!گیج شدم!!باور کنید اگه میتونستم حتما فریم ویر قبلی رو نصب میکردم!!گور بابای باگ توی گالری!!فریم ویر قبلی خیلی بهتر بود!!تازه توی این فریم ویر حس میکنم صدا کمتر شده ولی بیس بیشتر شده!!!!
h b 1985 شما با نرم افزار تم سازی که مخصوص نصب روی موبایل و برای سری 60 ورژن 3 هست براحتی مثل من میتونید یک عکس رو در عرض 1 دقیقه به یک تم دلخواه تبدیل کنید!!خیلی نرم افزار توپیه!!
ممنون rainysky پس در کل یعنی نمی شه یه عکسو مستقیم فول اسکرین گذاشت مثه سونی اریکسون، نه؟
ووووووووووو یک سوال دیگه دوربین 5700 چقد تاخیر داره منظورم اینه که مثه 3250 نباشه که میخوای از یه چیزی عکس بگیری ولی بعدش که عکستو گرفتی میبینی سوژه اصلا تو کادر نیس!!!
راستی یه سوال دیگه!!! اگه فایل گیف بک گراند بزاری فقط یه عکس ثابت نشون میده یا متحرکه؟!!!
بله منم فهمیدم که صداش کمتر شده چون با گوشیه دوستم تست کردم.نقل قول:
یعنی هیچ راهی نیست که برش گردوند؟
من که اصلا از گالری استفاده نمیکردم فقط از فایل منیجر.
امین جان میشه این برنامه رو بزاری اینجا؟نقل قول:
مرسی.