جک قشنگی بود !نقل قول:
آهنگ 30 ثانیه ای می خواد بترکونه ؟ :39:
اصلا مقایسه کردن این آلبوم با یه شاخه نیلوفر حرامه ،
Printable View
جک قشنگی بود !نقل قول:
آهنگ 30 ثانیه ای می خواد بترکونه ؟ :39:
اصلا مقایسه کردن این آلبوم با یه شاخه نیلوفر حرامه ،
آلبوم محسن عزیز خیلی برتر و با کیفیت تر از آلبوم بنیامین بود
واقعا آلبوم ضعیفی داده بنیامین
بنيامين نشون داد كه حرفه اي نيست و تا حرفه اي بودن خيلي كار داره!يك جوراي اون البوم 85 فقط براي صدا كردن بود! و مجوز اسم در كردن:19:
تایید میشهنقل قول:
بنيامين نشون داد كه حرفه اي نيست و تا حرفه اي بودن خيلي كار داره!يك جوراي اون البوم 85 فقط براي صدا كردن بود! و مجوز اسم در كردن
اولا آلبومش اصلا آلبومش کلاس یه آلبوم رو نداره
مثلا اومده ترک زیر 1 دقیقه هم گذاشته
هر چی هم به ذهنش ریسده خونده
کلا خیلی ضعیفه
و شاید یه درجه اونورتر که افتضاحه
واقعا متاسم براتون!!! سبک موسیقی بنیامین چه ربطی به سبک محسن چاووشی داره که این دو خواننده بزرگ با هم مقایسه میکنید
حداقل اگه نظر میدید یکم روش فکر کنید بعد انتقاد کنید!!!
خود آقای بنیامین کل انداخته بود که من میترکونم و از این حرفا و یه جورایی خودشو از همه بالاتر میدونست.ولی با این آلبوم نشون داده شد که محسن چاوشی یه چیز دیگست. عزیزم اینجا همه با فکر نظر میدن.نقل قول:
واقعا متاسم براتون!!! سبک موسیقی بنیامین چه ربطی به سبک محسن چاووشی داره که این دو خواننده بزرگ با هم مقایسه میکنید
خود من هر بار که به آلبوم محسن گوش میدم به یه نکات جدیدی میرسم و برام تازگی داره.در حالی که با 5 یا 6 بار گوش دادن به آلبوم بنیامین میشه فهمید که ضعیف کار کرده.حتی در سطح آلبوم اولش هم نبود
مقایسه هم نابجا نیست هر دو پاپ میخونن البته محسن به سمت سبک های دیگه هم داره میره که این باعث مباهات هست
به قول دوستمون اول بنیامین اومده و کل انداخته که من آلبومم از چاووشی فروشش بیشتره و از این حرفها!!نقل قول:
ضمنا برای خودتون متاسف باشید که حال ندارید 2 صفحه رو بخونید و تحلیل کنید و بعدش نظر بدید
تو رو خدا اين بنيامين رو نگاه كنين با اين البوم مسخره و افتضاح در حد المپيكش واقعا گند زده _حالا قبلا خودشو با سلطان ما محسن عزيز مقايسه ميكرد كسي نيست بهش بگه ابله اخه اول برو بدون پاپ و خوانندگي يعني چي بعد بيا كل كل كن
محسن جون منتظر البوم در حد فراتر المپيك تو هستم - موسيخي=محسن چاووشي/ محسن چاووشي = پرواز تو فضاي موسيقي ناب
كاملا با شما موافقم از قديم گفتن هر كي خربزه بخوره پاي لرزشم ميشينهنقل قول:
بنیامین !!!!!!!!!!! اصلا در حد محسن چاوشی نیست
اقلا محسن یگانه میزد این حرفو قابل هضم تر بود با تبصره
جاست چاوشی
امروز آلبوم بنیامین را گرفتم گوش کردم
خداییش 85 ( با وجود اینکه به نظر من اونم خوب نبود) خیلی خیلی سر تر از این 88 بود!
یه بار گوش کردم دیگه هم گوش نمیکنم
حداقل شعری که من دیده بودم رباعی بود که 2 تا بیت داشت اما تو 88 یه قطعه 24 ثانیه ای بود! که فقط یه بیت بود!
این آلبوم اصلا در حد نام یه شاخه نیلوفر هم نیست دیگه چه برسه به رقابت.