احتمالا از متن اخبار بالا متوجه شدین که تعرفه Gprs، به ازای هر کیلوبایت 3 تومنه.
احتمالا از متن اخبار بالا متوجه شدین که تعرفه Gprs، به ازای هر کیلوبایت 3 تومنه.
خودکفایی در تولید تجهیزات شبکه، سیم کارت و گوشی تلفن همراه
ICTna.ir - معاون امور تولید وزارت صنایع گفت: امیدواریم که در سال ۸۶ اولین مرکز تولید تجهیزات شبکه و سیم کارت تلفن همراه در کشور افتتاح شود.
دکتر محسن حاتم گفت: با راه اندازی خط تولید تجهیزات شبکه تلفن همراه توسط ایرانسل کشور در سال ۸۶ از لحاظ تولید تجهیزات شبکه تلفن همراه، سیم کارت و گوشی تلفن همراه خودکفا خواهد شد.
پیشتر علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل شبکه ایرانسل- در گفتگو با ایستنا گفته بود: طرح پیشنهادی ایرانسل برای تولید آنتن های BTS و دیگر تجهیزات شبکه تلفن همراه به دکتر محسن حاتم -معاون امور تولید وزارت صنایع- تقدیم شده و مورد موافقت نسبی ایشان قرار گرفت که پیرو آن اعضای هیئت مدیره ایرانسل به همراه مدیرعامل شرکت نوکیا ملاقاتی با دکتر طهماسبی -وزیر صنایع و معادن- داشتند که طی آن وزیر صنایع از تاخیر در افتتاح خط تولید تجهیزات ایرانسل گله کرد که در این زمینه به ایشان توضیح داده شد که این تاخیر به سبب ادغام بخش تجهزات شبکه نوکیا و زیمنس بوقوع پیوسته و مدیرعامل تازه منصوب شده نوکیا-زیمنس هم قول راه اندازی سریع این خط تولید را به وزیر صنایع کشور داد.
شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل بنا دارد با همکاری شرکت های نوکیا و صنایع مخابرات صاایران نخستین خط تولید تجهیزات شبکه تلفن همراه در کشور را بهار امسال افتتاح کند.
سلام.من دو روز هست که می خوام به اینترنت وصل بشم این ارور رو میده:
Packet data: packet data connection not available
شما میدونین چه کاری باید بکنم؟
به نقل از خبرگزاری فارس: رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار از فعال شدن سرویس Gprs اپراتور اول (دولتی) از اوایل سال آینده برای تمامی مشترکان خبر داد.
علویان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: این سرویس برای تمامی مشترکان از جمله اعتباری در نظر گرفته شده است و مشترکان می توانند از اواخر بهار سال 86 از سرویس اینترنت استفاده کنند.
وی ادامه داد: هنوز برای هزینه این سرویس تصمیمی گرفته نشده است.
علویان گفت: با فعال شدن سرویس Gprs برای مشترکان اپراتور اول سرویس Mms ( ارسال صوت و تصویر ) امکان پذیر خواهد شد.
گفتنی است، در حال حاضر اپراتور اول حدود 16 میلیون مشترک در سراسر کشور دارد.
:31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31:
با سلام به همه ايرانسليهاي عزيز :31:
خب ديگه احتمالا همه شما با MMS ايرانسل كار كرده ايد و متوجه شده ايد كه ميتوان با MMS عكس و صوت و فيلم ارسال كرد
در بعضي از گوشيها نيز ميتوان علاوه بر اينها موارد ديگري همچون ارسال ليست تماسها , ارسال كارت ويزيت , ارسال تم و غيره را هم انجام داد
ولي در اكثر گوشيها امكاني براي ارسال فايلهاي ديگر وجود ندارد
ولي با يك ترفند ساده ميتوان فايلهاي ديگر از جمله DOC , PDF ,EXE ,JAR ,SYS و غيره را ارسال كرد
گوشي من سوني اريكسون K510i است و در قسمت ارسال MMS قابليت ارسال تم دارد و اگر گوشي شما هم اين قابليت يا نظير آن را دارد ميتوانيد روش زير را دنبال كنيد و گرنه مرحله 2 را انجام دهيد
1-ابتدا به سراغ فايلي كه قصد ارسال آن را داريم ميرويم اگر اين فايل در كامپيوتر است آن را از طريق كابل به پوشه تمهاي گوشي خود منتقل كنيد و اگر فايل داخل گوشي است فايل را از گوشي به كامپيوتر منتقل كنيد و از كامپيوتر فايل را به پوشه تمها از گوشي منتقل كنيد
مراحل انجام كار در گوشي (به زبان فارسي): پيام نگاري - نوشتن پيام جديد - پيام تصويري - بيشتر - پيشرفته - ضميمه ها - پيوست جديد - تم
2- اگر گوشي شما اين قابليت را ندارد ميتوانيد پسوند فايل را به JPG تغيير دهيد و آن را به پوشه تصاوير منتقل كنيد و آن فايل را به عنوان يك تصوير در MMS خود قراردهيد و در اين روش بايد به گيرنده پيام نيز اطلاع دهيد كه اين MMS حاوي يك فايل است و يك تصوير نيست چون در اين روش فايل به عنوان يك تصوير معيوب نمايش داده ميشود و گيرنده پيام بايد بداند كه پسوند واقعي اين فايل چه چيزي است تا پسوند JPG آن را به آن پسوند تغيير دهد
شما ميتونيد اين فايل را علاوه بر سيم كارت ايرانسل به ايميل دوستان خود نيز ارسال كنيد و اين روش زماني بيشتر كاربرد دارد كه شما به كارت اينترنت يا كامپيوتر دسترسي نداريد و بايد توجه داشت كه حجم هر MMS ايرانسل 300 كيلو بايت است كه اگر فايل شما بيشتر از اين مقدار باشد به صورت چند MMS به هم پيوسته ارسال ميشود
اميدوارم كه مفيد باشه :46:
در مورد گوشی های سامسونگ باید بگم که مشکلی با ارسال فایل های دیگه ندارن و کافیه که روی فایل مورد نظر برید و send via MMS رو بزنید تا بعنوان other file توسط mms ارسال بشن.
اون خبر تعرفه ی gprs رو از تو سایت خود ایرانسل ( قسمت اخبار ) نوشتم ولی خیلی گرونه ها مثلا من حساب کردم اگه تو این مدت پولی بود حساب من میشد 1 میلیون و 440 هزار تومان !!!!!!!!!!
ایرانسل که 1 میلیون مشترک داره اینترنتش راه نمیده چه برسه به مخابرات که یک دفعه میخواد 16 میلیون نفر بریزه تو اینترنت !!!!!!!!!!!!!!!!:5:نقل قول:
آره انصافا خیلی گرونه منم حساب کردم اگه پولی بود باید یک میلیون و دویست هزار تومن به ایرانسل می دادم:18:نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این تعرفه اگه یه سیمکارت اعتباری بخری و 3 و خورده ای مگابایت دانلود کنی اعتبار صفر می شه خیلی جالبه همون دیال آپ خودمون هم سرعتش بالاتره هم با یه ساعت اون می شه حداقل 15 مگابایت یا بیشتر رو دانلود کرد و ساعتی 300 تومن میشه ولی این اگه این حجم رو بخوای دانلود کنی 45000 تومن باید بدی یعنی از هر مدل کانکت شدن با کامپیوتر به که اینترنت داریم بالاتر! با این سرعت کوفتیش!
سرعت که فکر کنم خوب بشه بعد 15 ولی اگه بر حسب دقیقه حساب میکردن خیییییییلی عالی میشد. ولی حیف!!!:13:نقل قول:
من سایت آفریقایی ایرانسل رو دیدم تعرفه gprsبه پول ما میشد مگابایتی 200toman
من سایت آفریقایی ایرانسل رو دیدم تعرفه gprsبه پول ما میشد مگابایتس 200toman
اونجا افریقاس اینجا ایران فرقش اینه :5:نقل قول:
آقا تعرفه هاش خیلی گرونه. داره بی انصافی می کنه. روزای اول سرعت خوب بود، فیلتر هم نداشت. روز بروز بدتر شد الان حتی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که واسه دانلود برنامه های جاواس فیلتر کردن. خیلی مسخرس. من پیش خودم کیلو بایتی 1 ریال حساب کرده بودم گفتم دیگه خیلی بی انصاف باشه کیلوبایتی 3 ریال. :41:
من میگم یه برنامه واسه اعتراض داشته باشیم شاید ارزون تر بکنه!!!
یکی مال من رو حساب کنه
5 گیگ چقدر پولش میشه:18:
با سلام
خواستم ببينم همه شما هم اين مشكل را داريد
وقتي من يك فايل صدا را از طريق Mms ارسال ميكنم يك Mms به زبان انگليسي با مزمون زير را دريافت ميكنم
< محتويات اين پيام با Mms انطباق ندارد و ممكن است فايل شما بزرگ باشد يا براي ترمينال شبكه نامناسب باشد>
و من اين كار را با فايلهاي Mid, Amr و Mp3 در حجمهاي 12 و 1 و 24 كيلوبايت هم انجام دادم
در حالي كه من عكسهاي بيشتر از 100 كيلوبايت هم ارسال كرده ام و به درستي ارسال شده است پس مشكل از حجم نيست
فكر ميكنم مشكل از دريافت باشد چون زماني كه اين فايلهاي صوتي را به ايميلم ارسال ميكنم فايلها درست است
و همچنين وقتي كه يك فيلم 5 ثانيه اي با فرمت 3gp و با حجم 55 كيلوبايت ارسال كردم باز هم صداي فيلم دريافتي قطع بود و فيلم به صورت چندتا فريم دريافت شد و وقتي كه به حجم فايل دريافتي نگاه كردم ديدم كه حجم فيلم دريافتي به 22 كيلوبايت كاهش پيدا كرده است
و متوجه شدم كه Mms ايرانسل ظاهرا فقط تصاوير را دريافت ميكند چون صداها كه دريافت نميشود و صداي فيلمها قطع ميشود و به صورت چندتا اسلايد نمايش داده ميشود
ضمنا اين كار را با دوتا گوشي سوني اريكسون و يك گوشي نوكيا هم انجام دادم ولي همچنان مشكل وجود دارد
با تشكر از راهنمايي هاي پيشاپيش شما
در ضمن بازي را فراموش نكنيد (ساعت 16:00)7
Police محسوس: آقا لطفا سیم کارت و گوشی و سند سیم کارتت رو لطف کن.:28:نقل قول:
شما به علت داشتن سرعت بیش از حد در استفاده از اینترنت در طی مسیر به حجم 5 گیگا بایت جریمه میشید به مبلغ 15میلیون و 728 هزار و 640 تومان :wac: که شما باید هرچه سریعتر این مبلغ رو به ایرانسل پرداخت کنید.
در ضمن سیم کارت شما تا 15 فروردین منتقل میشه به پارکینگ ایرانسل و ما خودمون شما را با یه سیم کارت اپراتور اول میفرستیم خونتون.:27:
تعرفه gprs ایرانسل که خیلی بالاست...
ولی اگر مخابرات واقعا" gprs فعال کنه ایرانسل مجبور میشه برای اینکه عقب نیفته قیمت ها رو پایین بیاره...
نمیشهنقل قول:
چون سیستم مخابرات قدیمیه واگه بخواد اونارو عوض کنه مبلغش نجومی میشه
فکر نکنم اینجوری بشه
بابا ما هم سطح توقومونو از ایرانسل زیادی بردیم بالا
اونو با بقیه اپراتور ها مقایسه کنید نه اروپاییها
اینجا ایران است
راستی کسی درباره هدایای تابستانی ایرانسل چیزی میدونه
یا
میگن ایرانسل
خدمات ام ام اس رو تا اول اردیبهشت تمدید کرده (رایگان)
عزیز دل برادر هر چه سریع تر سیمکارتتو معدوم کن وگرنه .....نقل قول:
میدونی که پلیس بین الملل دنبالت ؟!!!!!:24:
معلومه كه سرعت خوب ميشه چون ديگه كسي استفاده نميكنه !!!!نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما حاضريد براي باز كردن صفحه اول BBC حدود 100 تومان بديد !!!!!!
من كه اصلا غير فعالش ميكنم
خيلي بي انصافيه !!
در مورد سرعت بگم که فکر نمی کنم گوشی هایی که فقط Gprs دارند بعد از 15 ام خیلی فرق داشته باشه شاید اون موقع در حد دیال آپ بشه ولی فکر کنم گوشی هایی که Edge دارند بهتر بشه
بازم مطمئن باشید تعرفه اوپراتور اول خیلی بیشتر از ایرانسل میشه.
ضمناً فکر کنم گفته بودن ام ام اس ات 10 اردیبهشت مجانیه.
درون mms من تا حالا عکس هایی با فرمت gif و jpg گذاشتم و همچنین فیلم با فرمت 3gp ولی آهنگ mp3 و mid رو اصلا گوشی من (6680) اجازه وارد کردن در mms نمیده، ولی یکی از آشنایان با گوشی موتورولاآهنگ برام فرستاده بود !! فکر کنم wav بود، یکیش هم mid ولی گوشی من اصلا نمیفرسته !!!نقل قول:
ولی بچه ها فکر کنم اشتباه محاسبه می کنید خیلی بعید است این رقمهایی که میگید چون اینطور باشه چرا این سیستم رو راهندازی کردن.مگر برای کارای خیخیلی خیلی خیلی ضروری امکان ندارهکسی سراغش بره
بچه ها اگه ما یک اف توی یاهو مسنجر بفرستیم تا حالا کسی حساب کرده چند کیلو میشه عزیزان.
اگه بچه ها این کارو کردن بگن خیلی ممنون میشم
تومن برادر جان ! اگه ریال بود که خیلی خوب بود دی :نقل قول:
9 فروردين 1386: با پوشش حدود50 شهر، تعداد مشترکین ایرانسل از مرز یک میلیون نفر گذشت!
این تعداد مشترک ایرانسل در فاصله سه روز 29 اسفند تا 2 فروردین حدود 24 میلیون پیام کوتاه (sms) از طریق شبکه ایرانسل ارسال کرده اند!
دوره استفاده رایگان از خدمات پیام تصویری (mms) خود را تا دوشنبه 10 اردیبهشت 1386 تمدید می نماید. شایان ذکر است که مهلت استفاده رایگان از خدمات اینترنت از طریق تلفن همراه (gprs) ایرانسل تا 15 فروردین ماه می باشد و پس از پایان این دوره هزینه این خدمات مطابق تعرفه در نظر گرفته شده معادل 30 ريال برای هر کیلو بایت اطلاعات ارسال یا دریافت شده محاسبه می گردد.
تاکنون شهرهای تهران، مشهد، تبریز، کرج، ارومیه، ساری، مراغه، ری، قم، شیراز، اردبیل، کرمانشاه، خرم آباد، همدان، مشگین شهر، گرمی، سراب، قدس، بابل، سنندج، سقز، ایلام، الیگودرز، بجنورد، باقرشهر، چهاردانگه، آمل، میاندوآب، قوچان، چالوس، کمال شهر، زنجان، پاکدشت، قرچک، کیش، اسلام شهر، ورامین، پیشوا، شبستر، کنگاور و بروجرد تحت پوشش شبکه ایرانسل درآورده ایم و تا پایان فروردین شهرهای اراک، گرگان، بهشهر، فریدونکنار، نکا، تربت حیدریه، قائم شهر، فردوس، ساوه، قزوین، سرپل ذهاب، خوی، گنبدکاوس، بابلسر، جویبار، بیرجند، نیشابور، امیرکلا، محمودآباد، تایباد و تربت جام را نیز به شبکه ایرانسل اضافه خواهند شد
آقا مگه حجم mms تا 300KB نيست ولي گوشي من بيشتر 100KB رو قبول نمي كنه با mms بفرسته ممنون ميشم اگه دوستان منو راهنمايي كنن
در ضمن گوشي من سوني اريكسون k750 هستش
مال منم همینطوریه میشه کمکم کنید گوشیه من w700i :19:نقل قول:
با این تعرفه اگه بخواهیم مثلا سایتی مثل پی سی رو باز کنیم باید 600 تومن بدیم
من نمیدونم اینا فکر ندارند با این تعرفه دیگه اینها درآمدی از اینترنت در حد ناچیز خواهند داشت فکر نمی کنم کسی دیگه استفاده کنه!! اگه ام ام اس هم برحسب این قیمت گذاری بشه یه ام ام اس کامل 300 کیلو بایتی 900 تومن در میاد
خیلی خیلی بی انصافیه !!!
عرضه سه سرویس ارزش افزوده جدید از سوی ایرانسل
ICTna.ir - ایرانسل بزودی سرویس های ارزش افزوده جدیدی را به مشترکین خود ارائه می نماید.
به گزارش ایستنا سرویس های "ذخیره شماره تماس گیرنده"، "پیام گیر صوتی" و "فهرست طلایی" از جمله این خدمات میباشند.
در سرویس "ذخیره شماره تماس گیرنده" (Who Called) که بطور رایگان برای تمامی مشترکین ایرانسل فعال شده و از طریق آن فهرستی از شماره هایی که در زمان خاموش بودن تلفن همراه و یا در دسترس نبودن مشترک تماس گرفته ولی قادر به برقراری ارتباط با او نشده اند، از طریق پیام کوتاه برای مشترک ارسال می گردد.
در سرویس پیام گیر صوتی (Voice Mail) نیز که بطور رایگان برای تمامی مشترکین ایرانسل فعال شده و از طریق آن مشترکین می توانند پیامهای صوتی تماس گیرندگان را از طریق پیام گیر روی شبکه دریافت نمایند.
به گزارش ایستنا در سرویس فهرست طلایی (Family & Friends) مشترکین قادرند تا پنج شماره تلفن همراه ایرانسل را انتخاب کرده و با ثبت آنها در فهرست طلایی خود، از تخفیف در هزینه مکالمه با این شماره تلفن ها بهره مند شوند.
بنا به این گزارش ایرانسل بزودی پیشنهادهای تشویقی تابستانی خود را معرفی خواهد کرد.
حجم ام ام اس 100KB هستش ولی حجم ارسال ایمیل حداکثر 300KB!!نقل قول:
آقا مگه حجم mms تا 300KB نيست ولي گوشي من بيشتر 100KB رو قبول نمي كنه با mms بفرسته ممنون ميشم اگه دوستان منو راهنمايي كنن
در ضمن گوشي من سوني اريكسون k750 هستش
ولی خداییش اگه اینطوری میخوان هزینه ها را اعلام کنند!! هیچکی حاضر نمیشه از این خدماتش استفاده کنه!!
من که همین الان امضام را عوض میکنم!!
خوب عزيز ايميل چطوري بايد فرستاد كلي تنظيمات داره شما بلد هستيد ميتونيد منو راهنمايي كنيدنقل قول:
به نظر من ایرانسل باید سیستم ارسال Sms به صدا و سیما را هم راه بندازه.
از دوستان كسي ميتونه بگه براي چت كردن نرخش چجوري محاسبه ميشه؟