[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دمت گرم ...
سلام سياوش جون خوبي داداش؟؟
سياوش ميخواستم ببينم تو تاپيك آموزش cid 36 گفته بودي با فار فايل زبان رو اديت كنيد زبا فارسي اضافه ميشه. فايلهاي مربوط به w550 رو داري همونجور انجام بدم زبان فارسي اضافه كنم ديگه مجبور نشم فلش كنم ema5, 6 رو رو گوشي؟!!!
3:46:50| PHONE INFO
13:46:50| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
13:46:50| DBID: db2010
13:46:50| OTP CID: 49
13:46:50| EROM CID: 49
13:46:50| EROM color: Red
13:46:50| IMEI: 35744400xxxxxx
13:46:50| Phone: W550
13:46:50| Operator: APAC_1
13:46:50| CDA: CDA102415/40 R1A
13:46:50| Firmware: R4CB020
13:46:50| EROM: n/a
سلام بیچاره شدم با XS++ فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو فلش کردم وقتی خواستم با فار به گوشی کانکت بشم ارور میده فاتال ارور با کد0 لطفا کمک
گوشی من کا 750i هستش.
سلام سیاوش جان /
من در مورد فلش کردن هیچ گونه اطلاعاتی ندارم
اول واسم توضیح بده که اصلا چی هست و برای چی اینکارو انجام می دن و چه لزومی داره و به چه درد می خوره ؟
ضمنا من گوشیم p990i هستش دراین خصوص خصوص راهنماییم کن :
1) اول بدون من هفته گذشته خودم گوشیمو آپدیت کردم و نتیجه مثبت بود .
2) آیا می شه p990i روش فارسی ساز نصب کرد ؟ اگر راه و روش و نرم افزار خاصی داره لینکشو واسم بزار و اگر نمی شه خداقل فقط اس ام اساشو چه طوری فارسی بنویسم و بخونم ؟
3) یه انتی ویروس توپ واسم بزار
4).... کلا راهنماییم کنین ممنونم
2 سوالنقل قول:
فقط به محض ورود به قسمت Flash بايد پچ رو توش كپي كنم ؟
يا بايد فولدري چيزي توي قسمت Flash درست كنم ؟
موقع ورود به قسمت Flash اين پيغام داده ميشه :منو رو به چه شكلي بريزم توي گوشي ؟
Error
Script Flash_mode execution error!
Error code :0
تمام اجزاي يك منو رو بريزم توي يك فولدر و بعد بريزم توي فولدر منو توي قسمت Other گوشي ؟
يا
تمام اجزاي يك منو رو همينطوري بريزم توي قسمت Other بدون فولدر ؟
ويا
فولدري كه تمام اجزاي يك منو توش هست رو زيپ rar كرده و بعد پسوند فايل رو به jar تغيير بدم و بعد روي گوشي بريزم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشيد زياد سوال كردم
من خودم پول گوشيم رو دادم و از باباجونم نگرفتم پس دلم ميسوزه اگه طوريش بشه ( البته بلانسبت )
نقل قول:
[QUOTE=active_277;833195]:biggrin: آموزش تصویری کار با Far Manager برای cid49
تمام مسئولیت این کارها به عهده خودتون هست
برنامه ها و فایل های مورد نیاز:
1-نرم افزار Phone XS برای فلش کردن قسمتی از فریمور روی گوشی
جدید ترین نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-پلاگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پچ شده ...ok
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....فقط برای گوشیهای red مورد نیاز است....ok
5- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .........فقط برای گوشی های brown مورد نیاز است...ok
.....ویرایش شد.....
فایل db2010cid49_4_alpha.rar و sefp 0.10.051 رو از حالت فشرده خارج کنید و
فولدر SEFP داخل فایل sefp 0.10.051رو در داخل فولدر SEFP فایل db2010cid49_4_alpha قرار بدین و کل
فولدر SEFP نهایی رو در پوشه plugin فار منیجر کپی کنید(برای گوشی ها RED)
برای گوشیهای brown هم این کار رو انجام بدین ولی بجای db2010cid49_4_alpha فایل شماره 5 رو دانلود کنید
توجه :اگه گوشیتون brown هست لازم نیست بقیه متن رو بخونید چون میتونید بدون اینکه چیزی رو گوشی فلش کنید به fs دسترسی پیدا کنید دقیقا مثل cid36:rolleye:
سلام... از دوستاني كه در اين تايپك زحمت مي كشند سپاسگذارم بخصوص آقا سياوش و اكتيو و...
مي خوام گوشيمو هك كنم ولي لينك مورد 5 مشكل داره db2010cid49brown اگه امكانش هست يه جاي ديگه آپ كنيد.
با تشكر
:2:سلام بر وبچ. تو رو خدا یکی کمکم کننه. من گوشی k750-cid49-redدارم.با برنامه xs++ فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw روش flash کردم. حالا میخوام با farmanager کار کنم. اصلا گوشی رو نمیشناسه. تو رو خدا کمکم کنید
سياوش جان اين منو گوشي k750 عوض ميكنيم بديش اينه فقط بايد تم خودش رو بريزي تا خوب بشه تم هاي ديگه ميريزيم بد ميشه منو نصفه هستش خوب نميشه مثل اصلش نيستش
[QUOTE=rameshk;1007454]نقل قول:
نقل قول:
رامشك جان اين فايلي كه خواستي. فايل SEFP نهايي گذاشتم هر كس خواست دانلود كنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشين
سلام من w300 دارم آیا این آموزش برای اون هم کاربرد داره
2 سوالنقل قول:
فقط به محض ورود به قسمت Flash بايد پچ رو توش كپي كنم ؟
يا بايد فولدري چيزي توي قسمت Flash درست كنم ؟
موقع ورود به قسمت Flash اين پيغام داده ميشه :منو رو به چه شكلي بريزم توي گوشي ؟
Error
Script Flash_mode execution error!
Error code :0
تمام اجزاي يك منو رو بريزم توي يك فولدر و بعد بريزم توي فولدر منو توي قسمت Other گوشي ؟
يا
تمام اجزاي يك منو رو همينطوري بريزم توي قسمت Other بدون فولدر ؟
ويا
فولدري كه تمام اجزاي يك منو توش هست رو زيپ rar كرده و بعد پسوند فايل رو به jar تغيير بدم و بعد روي گوشي بريزم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشيد زياد سوال كردم
من خودم پول گوشيم رو دادم و از باباجونم نگرفتم پس دلم ميسوزه اگه طوريش بشه ( البته بلانسبت )
با سلام آقا یه مشکلی هست من راه های دیگر رو میدونم ولی به یه فایل پچ نایز دارم من فایل پچی که رادیو رو بدون هندس فری پخش می کنه رو نصب کردم هالا یه پچ می خواهم که دوباره به حالت اول برگرده می دونم که میشه باید فایل اصلی مین رو دانلود کنم اگه میشه یه نفر یه پچ بگذاره که با اون حتما باید حندس فری وصل باشه تا بشه رادیو رو گوش داد Frimware : R1CA021 CID: 49
والله براي من همچين اتفاقي نيافتادهنقل قول:
من در حال حاضر از اين منو كه لينكش رو گذاشتم استفاده ميكنم و ازش خيلي خيلي راضيم .
من منوهاي زيادي دارم اگه خواستي بگو كدومو ميخواي برات بزارم تو سايت .
اين منو اكولايزر هستش بعلاوه تم خودش
من همه اينارو دارم آرشيو كامل فايلهاي سيتمي ولي منو عوض ميكني مثل منوقبلش فول اسكرين نميشه فقط تم خود منو رو انتخاب كني منو فول ميشه وقتي بخواهي تم ديگه انتخاب كني بد ميشه ولي منوي اصلي خود گوشي اينجوري نبودش من خيلي گوشي تغييرات ميدم گوشي خودم كه كا 800 هستش. ولي ايراديه كه من تو اين قضيه ديدم. 10 تا گوشي k750 تغيير دادم همينجوري بودشنقل قول:
سلام من گوشیم رو که ک 750 بود با Xs++ و فار دستکاری کردم همه چیز هم خوب پیش رفت ولی حالا که می خوام با فار عمل رست رو روش انجام بدم اون گزینه که فایل رست رو فلش می کنه غیر فعاله !!!
حالا من چی کار کنم گوشیم هم رجستر اصله . لطفا سریعا کمک کنید گوشی رو هواست !!!!!!!!!!
فریم وایر : R1AA008
RED
نقل قول:
چرا کسی جواب من رو نمی ده؟
نقل قول:
نمی دونم والله تا حالا چنین مشکلی ندیده بودم شما بعد از اینکه کارات رو انجام دادی و تغییر تو گوشیت دادی فار رو ببند البته ان قدر در پ.شه ها بروی .. برو و کلید اینتر را بزن تا یه صفحه ی قرمز بیاد بد روی yes کلیک کن اگه نو رو بزنی دیگه گوشی غیر قابل استفاده میشه و روشن نمیشه و یا اگر برنامه را ببندی هم همین طور بعد کابل رو جدا کن راستی فار رو کاملا ببند و باتری رو به مدت 1 دقیقه در بار و همون طور که خودت بلدی دوباره با فار وصل شو و داخل گزینه Flash شو و فایل رو با دکمه Lns رنگی کم (زرد رنگ بشه) بعد کلید F5 رو بزن بعد اینتر و حالا ادامه مراحل رو طبق آموزشی که دارید انجام بدین اگه مشکلی بود بگین امید وارم کارت راه بیوفته
با سلام
مشخصات لوگ من این است
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
Phone Color: BrownPhone CID: 49
Operator:Generic
Language:EMEA_6
CDA Number:CDA102337/103
Firmware Version:R1CA021
Phone Model (1):اميري
Phone Model (2):K750i
º¾nguage-Ðÿÿÿ
dö$Di-nº¾45L ¬<°œ?rL<?rL
K750 recognized!
Please note! BROWN phones not supported with this version of logger!
Execution Time - 00:00:06
Done!
DBID : 84 (db2010 Marita compact )
Proto : 3.1
Pad : ffffffff
*****?
***** PRODUCTION_ID_LOADER
Sending loaders\db2010_cid_prodid_p3h.bin
HQ Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6532 bytes
Wait for EaTEbS
QDOOPayload 35432 bytes
Wait for EdQ
060206 1814 NPACXC125872 COMPACPRODUCTION ID _ID_LOADER F
This is a PRODUCTION _ ID loader
*****read flash vender &id (cmdD)
Binary answer is: 0a (89D)
*****read OTP(cmd24)
Close :1
CID : 49
PAF :1
**********read EROM (cmd57)
Color :62 (brown)
Lonq2 :ff
CID :49
*****read OTP (cmd24)
Close :1
CID : 49
PAF :1
******Read EROM (cmd57)
Color :62 (brown)
Lonq2 :ff
CID :49
******Authentication challenges are saved to authrespones_2.bin
******CD_LODER
Binary sending loaders\db2010_CID49red_cs_R3L.bin
Header
Failed sending header : 0x10
Apparently there is a file missing
وقتی به فار وصل میشوم و طبق آموزشها وصل می شوم پیغام زیر را می دهد
SE Flash Plugin <c>
Connect cable holding "c" key.waiting answer from phon
Chip id 80 40 03 01 ff ff ff ff k750/w800/w550 series detected
EPIUSB : speedchanged from 921600 to 921600
***ALL loaders are taken from SETOOL2***
Sending breaks_in idr : cid49run: sent 1 byte<s>
چکار باید کنم
ببخشید من فکر کنم یک جای کار مشکل دارد من اول بسم اله فایل sept را کپی می کنم و بعد وارد فار می شوم و پیغام بالا می آید بلا فاصله گوشی روشن می شود و الان حدود 45 دقیقه است که هیچ تغییری نشده آیا مشکلی هست در ضمن در قسمت آموزش فارنوشته شده :
(( توجه :اگه گوشیتون brown هست لازم نیست بقیه متن رو بخونید چون میتونید بدون اینکه چیزی رو گوشی فلش کنید به fs دسترسی پیدا کنید دقیقا مثل cid36))
وباتوجه به اینکه گوشی من براون است آیا نیاز به ssw است یا نه
میشه پچ رو از گوشی حذف کرد و دلیلی برای نصب پچ جدید نیست.کافیه شما دوباره به مراحل نصب پچ بری.یعنی پچ رو انتخاب و F5 رو برای کپی بزنی. یکبار Enter رو بزن.حالا در این پنجره تیک کنار Remove Patch رو فعال کن و دوباره Enter رو بزن تا پچ از گوشی حذف شود.نقل قول:
در عکسی که 3-4 پست بالاتر siamak5561 گذاشته گزینه Remove Patch مشخصه.
ممنوننقل قول:
دستت درد نكنه
E2Group جان انجام دادم نشد . شاید اشکال از پلاگین فار باشه کسی لینک SEFP جدید و db2010cid49_4_alpha نداره؟؟؟
بله شما وقتی وارد فولدر FLASH میشید فقط یک فایل مشاهده می کنید و نیازی به ساختن فولدر جدید نیست فقط کافیه پچ رو کپی کنید همونجا.نقل قول:
در مورد منو هم بعد از نصب پچ تغییر مسیر درایور منو اینکار امکانپذیره. وقتی منو دانلود می کنید دارای یک فایل Menu.ml و 12 یا 24 فایل عکس هست و احتمالا یک تم سازگار و فایل Layout.xml.
شما باید فقط فایلهای عکس و Menu.ml رو تو مسیر Other\Menu تو حافظه داخلی گوشی کپی کنید.و با بقیه کاری نداشته باشید.یعنی وقتی وارد Other میشید باید یک فولدر به اسم Menu توش باسشه و درون فولدر منو هم فایل Menu.ml و 12 یا 24 تا عکس باشه.
Magic-Power اگر گوشی شما Brown باشه نمیشه با فار بهش پچ اضافه کرد. تنها روش برای گوشیهای Brown اینه که با Gslide 1.5 به فایل Main پچ اضافه کرد و اونو روی گوشی فلش کرد.
با سلام به اساتيد خوب و زحمتكش اين فروم
در اين پست بنده فقط ميخواهم دوستان محترم را از ضرر احتمالي كه متوجه شان است آگاه كنم.
شرح ماوقع را خدمت دوستان عرض ميكنم تا در صورت امكان از نظرات اساتيد نيز استفاده كنيم.
مشخصات گوشي: k750 , Red , CID49, RICA021 ,IMEI changed
اول فقط به منظور استفاده از پچها و تعويض درايورها فايل ssw مربوطه را با XC++ به گوشي منتقل كردم ولي در هنگام اتصال به فار همان ارور 0 را كه دوستان در پستهاي قبلي هم به آن اشاره كردند داشتم.لازم به ذكر است كه كليه مراحل را چندين مرتبه كاملا مطابق با دستورالعمل انجام دادم حتي فايل sefp.dll را هم با فايل exe موجود در آن دايركتوري پچ كردم ولي جواب نگرفتم. همانطور كه ميدانيد در صورتيكه نتوانيد به FAR وصل شويد گوشي قابل برگشت نيست.
لذا تصميم گرفتم قيد IMEI را بزنم و كلا فرموير W800 را روي گوشي بريزم. فرموير FS و MAIN مرتبط را پس از slide كردن باGSLIDE1.5 توسط ++XS در گوشي ريختم(ابتدا FS بعد costomize بعد MAIN). ولي گوشي در هنگام روشن شدن فقط مينوشت Please Wait و يك لود بار هم نمايش داده ميشدو همانجا ميماند(بازهم همانطور كه در پستهاي قبلي دوستان به آن اشاره كردند ولي هيچيك از اساتيد پاسخي ندادند:41: ). هنگام خاموش شدن هم مينوشت واكمن!!!!!!!! خلاصه 6 فرم وير از K750 و W800 را امتحان كردم ولي هربار همين مشكل سرجاي خودش باقي بود.
خلاصه دست آخر با هزينه هشت هزار تومان دادم با باكس يونيورسال گوشي را فلش كردند.
از اساتيد خواهشمندم در صورتيكه توجيهي براي اشكالات مذكور وجود ندارد ساير كاربران را از اين خطر مطلع كنند.
سلام بر وبچ. جان مادرتون کمکم کنید. یکی از دوستام گوشیم رو با k750w800_r2e_dcu.49r.sswبابرنامه phone xs فلش کرد .بعد نمیدونم چی کارش کرد. حالا گوشی رو که روشن میکنم فقط یه صفحه سفید میاد. درضمن گوشی به برنامه far اصلا متصل نمیشه.ولی به phone xs و davinci وصل میشه .آیا کسی میدونه باید چی کار کنم.قربون مرامتون
[B][COLOR="Red"]سلام بر وبچ. جان مادرتون کمکم کنید. یکی از دوستام گوشیم رو با k750w800_r2e_dcu.49r.sswبابرنامه phone xs فلش کرد .بعد نمیدونم چی کارش کرد. حالا گوشی رو که روشن میکنم فقط یه صفحه سفید میاد. درضمن گوشی به برنامه far اصلا متصل نمیشه.ولی به phone xs و davinci وصل میشه .آیا کسی میدونه باید چی کار کنم.قربون مرامتون
خوب اون نرم افزار رو دانلود كردمنقل قول:
اگه ميشه كار باهاش رو هم بهم ياد بديد
ممنون ميشم
مشکل please wait برمیگرده به مشکل ریجستر گوشی ...نقل قول:
نقل قول:
آقا دستت درد نکنه کارم راه افتاد
آقا دیگه من چیزی به مخم نمیرسه از اساتید بپرش شاید می دونستن بهخدا شرمنده بلد نیستمنقل قول:
از لینک زیر استفاده کن.آموزش کار با برنامه هست.نقل قول:
آق بد بخت شدم دستم به دامنتون بیچاره شدم من گوشم رو به روشی که در زیر می گذارم لینکش رو فلش کردم حالا رو Please Wait گیر کرده من تمامی قسمت ها رو مثل آموزش انجام دادم هیچ چیزش با آموزش فرق نمی کرد حالا چیکار کنم بیچاره شدم Frimwari r1ca021 هست فایل Main و FS رو هم مثل هم گیر آوردم تورو خدا کمک کنید تا بابام از موضوع با خبر نشده
نقل قول:
فكر نميكنم چاره اي بجز فلش كردن با باكس داشته باشي....اگر نگاهي به پستهاي قبلي بندازي ميبيني كه كسي جوابي براي اين مشكلات ندارد....
من یک z550 دارم که فریمورش r6ba033 است فایل rest این فریمور را پیدا نکردم برای همین جرات نکردم بهش دست بزنم فقط می خوام ظرفیت sms را زیاد کنم اگر کسی داره یا راهی پیشنهاد میکنه لطفا کمک کنه البته با k750 اینکار را براحتی انجام دادم با فار البته در ضمن هر دو گوشی من رجیسترش دستیه در ضمن من main و fs را از یک سایت دانلود کردم main حدود 13 مگ حجمش است و fs حدود 6.6 مگ اینها درستن راستی پسوندشون همdvt است اگر لازمشد main را فلاش کنم با Xs++ میشه یا باید با چیز دیگه ای انجامش بدم
سلام دوستان
دوست من یه W810 شماره سریال درست داره که من وقتی مشخصاتشو از منوی مخفی نگاه می کنم و
بعد با برنامه ی ++XS ازش اطلاعات می گیرم فکر کنم یکی نیست !!!
گوشی هم Brown هست !!!
این لیست مشخصات از منوی مخفی :
R4EA031
prgCXC12503 16_GENERI
C_HN R4EA031
EROM: R3A001
prgCXC 12504 16_EROM_
DB20 10_HELEN_FOTA_FL
ASLA_SIBLEY
ITP SW version
CXC 125 0326 R1E
Customization
CDA 102494/ 13 R5A
cxc 1250324 R4ED001
7EDW
S_ASIA_LEVAN
Java SW version
6.5
و اینم مشخصاتی که ++XS داده :
11:27:10| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
11:27:10| PHONE INFO
11:27:10| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
11:27:10| DBID: db2010
11:27:10| OTP CID: 49
11:27:10| EROM CID: 49
11:27:10| EROM color: Brown
11:27:10| IMEI: --------xxxxxx
11:27:10| Phone: W810
11:27:10| Operator: S_ASIA_LEVAN
11:27:10| CDA: CDA102494/13 R5A
11:27:10| Firmware: R4ED001
11:27:10| EROM: n/a
میشه یه راهنمایی بکنید .
چون الان گوشی Brown هست من می تونم رو اون RED بریزم !!
چطوری می تونم اونو RED کنم که قابل آپدیت از طریق اینترنت باشه ؟
در ضمن مشخصات گوشی با مشخصات برنامه ++XS یکی هست ؟
من اگه بخوام با ++XS گوشی رو فلش کنم ( فلش کامل هم main و هم fs ) از چه فایل هایی باید استفاده کنم ؟
ممنون
( دوستان والا جواب اینا مخصوصا این که آیا گوشی های Brown هک میشه یا نه خیلی واسم مهمه
واسه همین تو چند تاپیک نوشتمش شرمنده )
چرا کسی جواب نمی دهنقل قول:
نقل قول:
شما اگه فايل ssw مربوط به گوشيت رو نداري بايد با خود xs انجام بدي چون بار اول هستش بايد يه بار فلش كني اگه فلش هم بكني سريالت ميپره. الانم بازار علائدين مامور بازي شده سريال دستي هم نمكينن فلا دوستم رفته بود كلي خواهش اينا انجام داده بودن. البته بايد بگردي پيدا كني
اين خطا براي باگ نرم افزار هستش كه سازگاري نداره. شما يه بار main رو فلش كن ببين درست ميشه. من يه بار 3 بار اين كار رو انجام دادم تا شدشنقل قول:
مرسی آقا م تو یکی از پست ها دیدم که گفته شده بود در صورتی که ما فایل Fs رو فلش میکنیم باید بینیم چه Cda داره و برای کاستومایز کردن هم باید همون رو بگذاریم و وارد کنیم حالا مرصی آق باید برم بگردم ببینم کسی رو پیدا می کنم یه توضیحی بدین ببینم یارو که گوشیم رو بهش میدم چند دقیقه وقت می بره تا گوشی رو فلش کنه تازه این کسی که میدم گوشی رو فلش کنه همون بود که روز اول خرید گوشیم رفتم دادم به خودش در عرض دو دقیقه گوشی رو ریجستر دستی کرد