قیمت ان 70 چنده من یه فنلاند دارم میخوام بفروشم 15 روز هم بیشتر نیست که خریدمش.
Printable View
قیمت ان 70 چنده من یه فنلاند دارم میخوام بفروشم 15 روز هم بیشتر نیست که خریدمش.
سلام من وقتي ميخوام گوشيم رو از سايت نوكيا آبگريد كنم با اين اروري كه لينك عكسش رو گذاشتم روبرو ميشم مشكل از كجاست تا حلش كنم ضمنا شديدا اورژانسي هم هستش .
لينك عكس:کد:http://i14.tinypic.com/6b0uyyt.jpg
چنده قیمت 5700 الان ؟نقل قول:
قیمت ان 70 چنده من یه فنلاند دارم میخوام بفروشم 15 روز هم بیشتر نیست که خریدمش.(فوری)
فنلاند اصل 270000نقل قول:
قیمت n70 المان چندشده ؟
سلام
ممنون میشم روش اینکار رو به صورت تصویر بگین:10:
سلام دوستان من میخوام یک N70 me بگیرم میخواستم خواهش کنم دوستانی که این گوشی را دارنذ یک عکس از جعبه گوشی و یک عکس از محتویات وخود گوشی بگیرند ممنون میشم مرسی :11:
دوست عزیز برو به این سایت نوشته که چه چیزهایی داره :نقل قول:
کد:www.gsm.ir
دوست عزیز رفتم قبلا عکس نداشت:41: ولی باز هم ممنوننقل قول:
N70 معمولی با N70 موزیک ادیشن تقریبا 95% از نظر سخت افزار شبیه همدیگر هستند به همین دلیل تنها با یک تغییر نرم افزاری کوچیک میشه این دو مدل گوشی رو به هم تبدیل کرد.
با تبدیل N70 به N70ME تغییرات زیر در گوشی شما ایجاد میشود :
.................................................. ...............................................
در این تاپیک :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=150525
بابا چرا پس کسی جواب ما را نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
سلام من یک ان70 موزیک ادیشن دارم که اصل فلاند هست که 5 ماه هست خریدمش خیلی کم کار کرده وکاملا سالم هست با جعبه وهمه چیز چون میخوام se بخرم میخوام بفروشم اگه کسی خواست درخدمتیم حتما میدونید که دیگه اصل فلاند اونم موزیک ادیشنش خیلی کم شده:5:
با w850,W950در حد نو هم معاوضه میکنم
با سلام
چطوری می شه برای n70، اسکرین سیور گذاشت؟
یا تصاویر گیف را به عنوان ضمینه گذاشت منظورم اون حالت متحرک بودن خودشو حفظ کنه نه اینکه ثابت باشه؟
با تشکر
نه عزیز همچین کاری ممکن نیست فقط سونی اریکسون ها جواب میدن کلا فایل با پسوندgif رو اجرا نمیکنه:46:نقل قول:
یه سال پیش قبل اینکه 990 بخرم این جور فایل ها رو روش ریختم با پسوندgif و اجرا میکرد
[QUOTE=elendil;1433703]یه سال پیش قبل اینکه 990 بخرم این جور فایل ها رو روش ریختم با پسوندgif و اجرا میکرد[/QUOT
من فایل گیف رو به عنوان بکگراند گوشی گذاشتم ثابت موند :5::5::5:
آره منم گذاشته بودم اون موقع ثابت می موند
ببخشید من الان پسورد موبایلم یادم رفته و من هم پسورد 12345 هم نیست باید چکار کنم
با سلام
چطوری میشه یه گوشی ان70 رو که فارسی شده محیطش دوباره به حالت اول برگردوند.
لطفاٌ خیلی ساده و روان بفرمائید
با تشکر
برو تو tools_setting _phon و زبانگوشیت رو فینگلیش رو انتخاب کننقل قول:
دوست عزیز منظور من اینه که یه گوشی رو فارسی شده محیطش رو چه طوری میتونیم دوباره به حالت اول برگردوند . من قبل از اینکه محیط رو فارسی کنم یه بک آپ از گوشی گرفتم .نقل قول:
برو تو tools_setting _phon و زبانگوشیت رو فینگلیش رو انتخاب کن
لطفا جواب بدیننقل قول:
لطفا جواب بدیننقل قول:
سریال گوشیتو بگو ........؟
n70 يا 6280 از لحاظ كيفيت صدا و فيلمبرداري
:31:n70 يا 6280 از لحاظ كيفيت صدا و فيلمبرداري
salam man mikham ye n70 beghiram mikhastam bebinam miarze beghiram yani hal nadaram hey avaz konam n 70 mitoone gozineye khoobi bashe mamnoon
بیشتر روی ان 70 و دبایو 810 موندم کمک می کنید تا انتخاب کنم با دلیل بگید راضی بشم ممنون
جواب من رو بدید
دوربین w810نقل قول:
برنامه و صدا ی اسپیکر :ان70
اگر یه سر تو کلوپش زده باشی {w810 }بیشتری ها از صدای کمش ناراضی هستند :46::46::46::10::10::10::27::27::27::21::21::21:
سلام.....
من تازه گیا قاب کریستالیم رو در آوردم چون واقعا گوشی رو از قشنگی میندازه .حالا یه سوال دارم.......
به مرور زمان قاب رنگش میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته باید بگم گوشیم N70 معمولیه از اون نقره ایاست.
سلام
یه برنامه واسه ظبط صدا در گوشی ان 70 معرفی کنید با لینک.ممنون
عزیزم داییم یه ان 70 آلمانی گرفته برجستگی پشت دوربین منظورم پشت قاب هست از بس میزاره تو کیف کمری و در میاره رنگش رفته :31: عزیزم گوشی رو میگیری که خودت باهاش حال کنی ولی ما ایرانی ها به فکر این هستیم که اگر یه خط روش خورد پس فردا 4 تومن ازش کم میکنن و میخرن:5:نقل قول:
بفرما عزیز لینک اصلاح شد: نرم افزارultimat voice ricorder:نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/2171021/388614ca/UltimateVoiceRecorderv235S60.html
هیج کس راه حلی برای مشکل آبدیت گوشیم پیدا نکرد
مثل اینکه لینک خرابه رطیل جان یه فایل 1.5 هست که فرمت exe هم داره لطف کنین یه برنامه خوب بدی د که هرچقدر مموری جا داشته باشه صدا ظبت کنه.ممنوننقل قول:
من الان پسورد موبایلم یادم رفته و من هم پسورد 12345 هم نیست باید چکار کنم
لینک اصلاح شد لطفا اسم کاربری من ر:10:و انگلیسی تایپ کنیدنقل قول:
لینک اصلاح شد لطفا اسم کاربری من رو انگلیسی تایپ کنید:10:نقل قول: