تازه گیا کلا فنا همدیگر میکوبن.PC گیمر ها 360 هارو . 360 ها PC گیمر هارو.PS3 فنها هر دورو.خیلی باحاله ها.
حالا بیخیال.خدا این پیشتازو لعنت کنه.من 4 شنبه سفارش دادم میلمو امروز چک کردم هنوز بازی رو تحویل هم نگرفتن.واقعا که.
Printable View
تازه گیا کلا فنا همدیگر میکوبن.PC گیمر ها 360 هارو . 360 ها PC گیمر هارو.PS3 فنها هر دورو.خیلی باحاله ها.
حالا بیخیال.خدا این پیشتازو لعنت کنه.من 4 شنبه سفارش دادم میلمو امروز چک کردم هنوز بازی رو تحویل هم نگرفتن.واقعا که.
سینا نباید از pinata میگرفتی اشتباه کردی !!
ویرایش : بازم اشتباه کردی دیگه من گفتم از 360shop بگیر خیالت راحتتر میشد
نه بابا پیناتا کیلو چنده.از هفت سنگ خریدم. پیناتا میگه بیا گونی بازی ببر.دی:نقل قول:
سینا نباید از pinata میگرفتی اشتباه کردی !!
سبک جدیدی از ترس واقعا ادم گاهی فکر می کنه داره سایلنت هیل بازی می کنه.
داستانی درگیرانه که ادمو تا اخر بازی مصمم نگه می داره. بدون هیچ گونه مراحل اضافی و دور شدن از
محتوای داستانی.
نصفش موند واسه معلوم نیست کی...باید از اول برم. :31:
فعلا
بابا این میاد این دوتا شاهکار سونی را با چی مقایسه میکنه ؟ ! ؟ با Alan Wake !!!؟؟؟ این بازی ها اصلا هم سبک نیستند از لحاظ خرج و کاری و ظریف کاری که برده میگم نه از لحاظ سبک و نمره ی سایت ها ! ! !
جو بازی مثل سایلنت هیل و دشمناش مثل رزیدنت اویل5 میمونه...جالبه و گیرا ادمو از زندگی میندازه..من 4 شنبه امتحان ترمو2 دارم..هنوز نخوندم .خداااااااااااا
بی زحمت از اینجا رد میشید به اینجا هم یه سری بزنید.جالبه.این دخترا انگار واقعا ترسیدن:
کد:http://www.andriasang.com/e/blog/2010/05/16/spring_x360_festival/page2/
نقل قول:
اولا تا حالا کسی به من نخندیده و نخواهد خندید...........مودب باشین
دوما پروزه ساخت این بازی از 2005 شروع شده و میشه 5 سال...کمی مطالعه کنید بعد..... .
سوما....من اصلا این بازیها رو با آلن ویک مقایسه نکردم....خودمم اونا رو بازی کردم و میدونم که مثلا گرافیک uncharted 2 از این بازی بیشتره.
در مورد امکانات شرکت رمدی هم همه میدونن که از لحاظ نیروی انسانی و مالی ضعیفه و به پای کمپانیهای بزرگ بازی سازی نمیرسه....اگرم بحث بحث ساپورت مالی مایکرو باشه...سونی هم خیلی از این ساپورتا برای بازهای انحصاری خودش انجام میده.............. .
لطفا یک حرف ساده رو به مقایسه بی هدف و مسخره بین کنسولها و پی سی و یا مسخره کردن کسی که اون حرفو زده سوق ندین
بگو سینا جان چی شده من خودم کل Fan های PS3 رو سر جاشون بشونم .نقل قول:
من نفهمیدم تو این بازی 4AA استفاده شده خوبه یا بد ؟ ؟ ؟
eeeee. چی میگی؟ رامتین واقعا بوی خیانت به PS3 به مشامم می رسه.دی:نقل قول:
بگو سینا جان چی شده من خودم کل Fan های PS3 رو سر جاشون بشونم .
آقا این بازی که به دست ما نرسید گفتم یه تریلر ازش بذاریم راستشو بگم تو تریلرش هم کمی ترسیدم.یعنی ما هم اینو بازی میکنیم.:37::37:
سلام
بازیه زیبایی بود
گرافیک محشر بود مخصوصا اوایل بازی که با یه کشتی وارد شهرکه میشی اونجا من فقط با دهن باز مناظر رو میدیدم ولی من فکر میکردم که تریلرهایی که قبلا منتشر شده ریل تایمه ولی نبود!سایه ها خیلی تفاوت دارن ورزولوشن و همینطور رنگشون ا
من قبلا تو پری ویویی که بازی رایانه داده بود خونده بودم که سایه ها در این بازی اونقدر عالیه که میتونه یه بنچمارک محسوب بشه ولی اصلا این طور نیست سایه ها مثل بازیهای دیگه الیازینگ تابلو داره البته تریلر ها نه!امن تا حالا بازیهای پلی استیشن رو ندیدم ایا اونم مثل ایکس باکس سایه ها رو با اینقدر الیازینگ نشون میده؟
یادمه شیفت رو که تو کامپیتر بازی کردم سایه ها عالی بود ولی روی ایکس باکس !تازه توی ایکسباکس رفلکس مناظر در حال حرکت روی بدنه ماشین صحنه اهسته بود !واقعا شرمم گرفت از این منظره !بعد دیدنش دیگه بازیش نکردم!
نمیدونم اخه اگه این از محدودیتهای این کنسوله چرا با مادربورد جاسپر اپدیتش نکردن یعنی سختر از ساختن ناتاله!
نسخه PC نداره ؟ فقط XBOX ؟
only on xbox 360نقل قول:
نقل قول:
برای بار 1000 شایدم 1000000 نه نداره همون اواسط پروژه کنسل شد شاید
برنامه طی سال آینده شایدم 10 سال آینده عوض بشه:31: باور کنید من همیشه
به گرافیک اول توجه میکردم که خیلی بد بود با داستانی که این بازی داره کلا نظرم
عوض شد هر روز عطش بیشتری دارم تا ببینم چه بلایی بر سر این alan بیچاره اومده
در ضمن مثل اینکه این بلاها قبلا سر نو یسنده های دیگه هم اومده بود که اونها از پا در
اومدن ولی ما در نقش alan در حال مقاومتیم
دوستان میگن بازی باگ گرافیکی زیاد داره.درسته؟
ارزش گرفتنشو داره یا واستم DLC بیاد مشکلات رو حل کنه.
ممنون
نداره سینا جوننقل قول:
دوستان میگن بازی باگ گرافیکی زیاد داره.درسته؟
تو چرا هی مز مز میکنی :دی بگیر دیگه
انگار خودم باید بگیرم بیارم واست :دی
گرفتنش که سفارش دادم خودتم دیدی.فقط موندم بعد از این همه انتظار حالمو نگیره یهو.نقل قول:
نداره سینا جون
تو چرا هی مز مز میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر دیگه
انگار خودم باید بگیرم بیارم واست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باش که یکی از بهترین بازیهای عمرته .نقل قول:
امسال با ALAN WAKE و BAYONETTA خیلی خیلی حال کردم ، امیدوارم FABLE 3 هم مثل این 2 تا عالی باشه .
علیرضا جان میگن باگ گرافیکی زیاد داره.درسته؟نقل قول:
مطمئن باش که یکی از بهترین بازیهای عمرته .
امسال با ALAN WAKE و BAYONETTA خیلی خیلی حال کردم ، امیدوارم FABLE 3 هم مثل این 2 تا عالی باشه .
آخه از لحاظ گرافیک از این بازی زیاد انتظار دارم.
نه بابا چه باگی.... فقط رو حرکت دهن موقع حرف زدن زیاد دقیق نسیت وگرنه باززیش خداس..من دارم برای بار دوم میرم رو نایتمر!!!
سینا جان جریان dlc رو من نفهمیدم چیه ؟نقل قول:
مگه رو این هم تاثیر داره ؟
فکر کنم یک اضافه شونده کوتاه باشه
نمی دونم تو BC یا دی بازی بود خوندم که این مشکلاتو رفع میکنه.منم موندم چه ربطی به DLC داره.دی:نقل قول:
سینا جان جریان dlc رو من نفهمیدم چیه ؟
مگه رو این هم تاثیر داره ؟
فکر کنم یک اضافه شونده کوتاه باشه
پدارم تو اینو خریدی؟
نقل قول:
رمدی گفته در عرضه اولین DLC کیفیت انیمیشن ها و موشن کپچرها رو بهبود میده............. .که خوب این بهبود شامل همون DLC ها و بعد از اون ها خواهد بود و شامل خود نسخه 1 بازی نخواهد بود......... .
برای DLC ها هم دوستان عجله نکنند و تک تک نخرن ....وایسن بعد یه مدت که چند تا DLC باهم اومد و بصورت پک به فروش گذاشته شد(با قیمت پوینت ارزونتر) بخرن.
کی گفته باگ داره ؟ بگو بیاد تا خودم جوابشو بدم .:31:نقل قول:
من تو کل بازی اصلا باگ ندیدم و اینو باید بگم که از نظر گرافیکی یک بازی کامل و بی نقصه .
البته مطمئن نیستم ولی فکر کنم DLC اول که در مورد بهبود های گرافیکیه مجانیه و همه میتونن دان کنن .نقل قول:
پ.ن :
بچه ها فردا نتایج کنکور میاد ، اگه تک رقمی بشم شیرینی میدم (مکان : دانشکده مدیریت دانشگاه تهران:31:) ، فقط دعا کنید آبرو ریزی نشه چون همه از من انتظار رتبه 1 دارن و اگه رتبم سوت بشه آبروم میره .
خوب این DLC کی میخواد بیاد پس باری نکنیمش فعلا ؟ راستی بچه ها من اهتگ اخر episod one رو میخوام کسی لینک داره بده ؟
نقل قول:
اولین dlc که رایگان هم خواهد بود 28 جولای در دسترس خواهد بود.
چیزی به بازی اضافه میشه ؟ یا فقط بهبود گرافیک ؟نقل قول:
نقل قول:
کلا DLC ها روایت و اتفاقات شماره 1 رو از دریچه های دیگه نشون خواهد داد.... از همونجایی که موضوع در پایان شماره یک باقی مونده بود شماره 2 آغاز خواهد شد و این dlc ها ادامه دهنده پایان شماره 1 نیستن .......(حالا این توضیحی که اینا گفتن نمیدونم یعنی چی باید منتظر باشیم و ببینیم)
در مورد DLC اولی هم راستش اطلاع ندارم که چیز قابل بازی جدیدی اضافه خواهد شد یا نه.......... .
واسه pc اومد یا بندازم سطل آشغال!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
سینا اومده آخه یه عکس از یه پک دیدم فور ویندوز بود...
ممنون...:11:
نه داداشی.نیومده.فیک بود یا قدیمینقل قول:
واسه pc اومد یا بندازم سطل آشغال!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
سینا اومده آخه یه عکس از یه پک دیدم فور ویندوز بود...
ممنون... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی که به آخر رسیدن آخرش دقیقا همون مرحله ای هست که باید با چراغ قوه چندتا کلمه انگلیسی رو روشن کنیم و بعد وارد خونه میشه و.....آخرش همینه؟
بله همین جاستنقل قول:
این یه تیکه رو از رو بازی alone in the dark نسخه ps1.. اونجا که تو یه غار با چراغ قوه رو دیوار باید یه حرفو روشن کنیم دزدیدن:21:نقل قول:
کلا یه جورایی آدم رو یاد تنها در تاریکی (Alone the Dark) میندازه...نقل قول:
منم یه اپیزود رفتم باید بگم یک شاهکار هنری رمدی خلق کرده.
خوب:
داستان سرایی خیلی فوق العاده.
گرافیک عالی.
صدا گذاری بسیار خوب.
مبارزات هم خوبه.
گان پلی و گیم پلی هم خوش دسته و روانه.
بد:
صدا و تصویر کارکترها یکی نیست.
یه چیز دیگه هم بود اومدم پای pc یادم رفت.:دی
علاوه بر alone in the dark... یاد سایلنت هیل هم میندازه منو..کلا جالبه ولی مبارزاتش تکراریهنقل قول:
اصلا کلا سبک و سیاق بازی شبیه به شماره دوم از رزیدنت اویله!
حرکت زامبی ها، تبر پرت کردنشون و...
واسه pc هم هستش؟
فقط برای xbox360نقل قول:
اقا من اهنگای اخر هر اپیزودی که تموم میشه میزاره میخوام کسی لینک نداره ؟
وقتی که :نقل قول:
فقط برای xbox360
usb3
sata3
power3
واسه کامپیوتر شخصی همه گانی شد و2کنار رفت اون وقت میفهمین که کنسول یعنی چی خب اونوقت دیگه کنسولها جایی تو دنیا ندارن!
علی.