سلام
چه طور میشه یه سورس رو کامپایل و نصبش کرد؟؟
Printable View
سلام
چه طور میشه یه سورس رو کامپایل و نصبش کرد؟؟
یکی از راهاش رجوع به فهرست تاپیک یا این انجمن است!
هر توزیع هم یک پست در این رابطه داره؛ ولی میتونید با سه دستور زیر این کار را انجام دهید:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=230809
./configure
make
make install
ولی خوب در اکثر موارد به ارور برمیخورید که میتونید به تاپیک بالا مراجعه کنید
البته همیشه این دستور هایی که مهرداد جان گفت یکسان نیست. گاهی اوقات اینور اونور میشه. که بهترین راه رجوع به فایل readme یا install داخل خود پوشه برنامه هست که نحوه نصب رو نوشته... ولی خب 80 درصد موارد همین راهی هست که مهرداد گفت.
آقا لطفا یکی توضیح بده !
این فایل های jar , taz رو چه طوری نصب کنیم !؟
برای اجرای فایل های jar نیاز به جاوا دارید ! توی اوبونتو باید بسته ی sun-java6-jre رو نصب کرده و فایل jar رو با دستور زیر اجرا کنید:نقل قول:
کد:java -jar FileName.jar
سلام ، دو تا سوال داشتم : میشه رو لینوکس برنامه CorelDRAW X4 رو نصب کرد ؟ کدوم ورژن لینوکس مناسب تره و میشه راحت گیرش آورد ؟
اصولا برنامه های ویندوز رو نمیشه تو لینوکس نصب کرد؛ ولی اخیرا با پیشرفت های شبیه ساز wine برنامه هایی مثل فوتوشاپ در لینوکس قابل نصب و اجرا شده اند. CorelDRAW هم احتمالا میشه؛ ولی نمیشه مطمین بود. چرا از برنامه های مشابه آن در لینوکس استفاده نمیکنید؟ در لینوکس هم نرم افزار های قوی ای وجود دارد.
نمیشه دقیقا گفت کدوم توزیع خوبه؛ ولی برای شروع اوبونتو و پارسیکس( به علت زیاد بودن منابع فارسی) خوبن.
سلام علیکم !
این مودم هم حسابی وقت ما رو گرفت ! ولی بنده حسابی دنبالشم ! اگه نتونم نصبش کنم ! رسما لینوکس رو می زارم کنار !!! وقتی که نتونم یه مودم ساده رو نصب کنم ! دیگه چی کار می تونم با این سیستم عامل بکنم ؟؟؟
خب ! من به خاطر این این جا پستم رو دادم که پستم مربوط میشه به patch ها !!!
طبق readme پچ ها باید
خب منم با این که چیزی نفهمیدم ولی این تغییرات رو انجام دادم ! ولی همین طور که می بینین این bash هی ارور می ده !کد:**** KERNELS 2.6.x: ****
Only versions >= 0.9 are compatible with 2.6 kernels.
WARNING: your 2.6.x (<= 2.6.6) kernel should be patched with this patch:
(kernels 2.6.7 and above are ok without patch)
2.6.x-usb.patch
To apply the patch, go to /usr/src/linux-2.6.x directory
and issue this command:
patch -p1 </path/to/2.6.x-usb.patch
If all is ok you should see:
patching file drivers/usb/core/devio.c
Then you have to RECOMPILE and REINSTALL the kernel.
You need to create again your driver config with eciconf.sh
or eciconftxt.sh
کد:
.. Bersam@LoL:~$ cd
..Bersam@LoL:/home$ cd
Bersam@LoL:/$ cd usr/src
Bersam@LoL:/usr/src$ dir
linux-headers-2.6.26-parsix-6 linux-wlan-ng.tar.bz2 rpm
Bersam@LoL:/usr/src$ cd linux-headers-2.6.26-parsix-6/
Bersam@LoL:/usr/src/linux-headers-2.6.26-parsix-6$ dir
archdrivers ipcMakefilesamples usr
blockfskernelmmscripts
cryptoinclude libModule.symvers security
debianinitlinux-headers.revision netsound
Bersam@LoL:/usr/src/linux-headers-2.6.26-parsix-6$ </path/to/2.6.x-usb.pathc
bash: /path/to/2.6.x-usb.pathc: No such file or directory
Bersam@LoL:/usr/src/linux-headers-2.6.26-parsix-6$ </path/to/2.6.x-usb.patch
bash: /path/to/2.6.x-usb.patch: No such file or directory
Bersam@LoL:/usr/src/linux-headers-2.6.26-parsix-6$ patch -p1 </path/to/2.6.x-usb.patch
Bersam@LoL:/usr/src/linux-headers-2.6.26-parsix-6$ su root
root@LoL:/usr/src/linux-headers-2.6.26-parsix-6# patch -p1 </home/Bersam/Desktop/path/to/2.6.x-usb.patch
bash: /home/Bersam/Desktop/path/to/2.6.x-usb.patch: No such file or directory
root@LoL:/usr/src/linux-headers-2.6.26-parsix-6# patch -p1 </path/to/2.6.x-usb.patch
root@LoL:/usr/src/linux-headers-2.6.26-parsix-6# patch -p1 </home/Bersam/Desktop/path/to/.6.x-usb.patch
bash: /home/Bersam/Desktop/path/to/.6.x-usb.patch: No such file or directory
root@LoL:/usr/src/linux-headers-2.6.26-parsix-6#
پارسیکس رو سفارش دادم ! فکر میکنم جواب بده . راستش من نمیتونم کرل رو بذارم کنار ، آخه چند ساله که دارم باهاش کار میکنم . میشه یه تستی بزنید ببینید که نصب و اجرا میشه یا نه ؟ راستی اگر لینوکس نصب کنم سرعت سیستمم نصبت به ویندوز افزایش پیدا میکنه ؟
خوب آنچه معلوم هست شما باید یا آدرس اون فایل رو جایگزین این قسمت کنید: /path/to/2.6.x-patchنقل قول:
یعنی مثلا اگر نام فایل شما 2.6.26-patch هست و روی دسکتاپ قرار داره اینطوری:
Desktop/patch-2.6.26/~
و خوب باز مشخصا دستور اینطوری میشه:
patch p1 ~/Desktop/patch-2.6.26
طبق گفته های تو عمل کردم ! :نقل قول:
ولی خالی میشه ... یعنی نه ارور می ده نه اعلام می کنه که درست نصب شده !کد:
Bersam@LoL:/usr/src/linux-headers-2.6.26-parsix-6$ patch -p1 Bersam@LoL/Desktop/2.6.x-usb.patch
کد:
**** KERNELS 2.6.x: ****
Only versions >= 0.9 are compatible with 2.6 kernels.
WARNING: your 2.6.x (<= 2.6.6) kernel should be patched with this patch:
(kernels 2.6.7 and above are ok without patch)
2.6.x-usb.patch
To apply the patch, go to /usr/src/linux-2.6.x directory
and issue this command:
patch -p1 </path/to/2.6.x-usb.patch
Then you have to RECOMPILE and REINSTALL the kernel.
You need to create again your driver config with eciconf.sh
or eciconftxt.sh
آقا کسی نمی دونه مشکل چیه ؟؟؟
طبق گفته های خود این جا !
اگه همه چیز درست پیش رفته باشه من باید اینو ببینم ! :
در حالی که هیچی پیدا نمیشه ! می ره خط بعدی ! دستور دیگه ای رو هم اجرا نمی کنه ! خدا وکیلی یه هلپی چیزی بکنین ! عجب !
کسی جواب نمیده ؟
نقل قول:همونطور که در لینک زیر میبینید CorelDRAW X4 توسط wine در لینوکس قابل اجرا نیست :نقل قول:
کد:http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=10830
بنابراین باید از برنامه های معادل در لینوکس استفاده کنید مانند Inkscape و Scribus استفاده کنید.
کد:http://www.inkscape.org
http://www.scribus.net
در مورد سوال آخرتون هم , سرعت لینوکس , مخصوصا پارسیکس قابل مقایسه با ویندوز نیست !
سلام
دوستان من میخواستم بدونم بهترین نسخه عرضه شده لینوکس که هم از نظر پشتیبانی و هم از نظر کارایی تو کارای گرافیکی مثل فوتوشاپ و مایا چیه در ضمن من سیستمم چهار هسته ای q6600 هست ایا لینوکس کامل از این سی پس یو پشتیبانی میکنه یا نه (راستش من که دیگه واقعا هم از xp هم از vista خسته شدم توی xp که کامل از این سی پیو استفاده نمیکنه و سرعت رندرمو کمی پایین میاره توی ویستام که پر از ایراده البته من ویستا رو فقط برا بازی نصب کردم اونم به خاطره .DirectX10)
ممنون
نمیشه دقیقا گفت...
مثلا اکثر توزیع ها از میز کار kde که رابطی گرافیکی هست استفاده میکنند. یا اینکه قابلیت نصب این میز کار هست.
توزیع مندریوا به نظرم توزیع خوبی از لحاظ گرافیکی هست با توجه به محیطش... ولی خب... باز هم گزینه هایی دیگه هست.
در مورد برنامه های معمولا همه توزیع ها در برنامه های پیش فرض مثل gimp که ادیتوری قوی برای عکس هست عین هم هستند.. یعنی این برنامه پیش فرض در توزیع ها موجود هست... البته انتظاراتون رو هم بهتره پایین بیارید چون لینوکس در حال پیشرفته... ولی خب برنامه های معادل ویندوزی فراوانی هم داره. مثل blender که به اندازه های 3dmax میتونه باشه. و و و
بله اگر از آخرین ورژن توزیعهای لینوکس استفاده کنید از این cpu پشتیبانی میشهنقل قول:
دوستان ممنون من الان دارم kubuntu را دانلود میکنم البته بیشتر به خاطر رابط کاربری و پشتیبانی فارسی که داره به نظر شما این نسخه میتونه به خوبی مایا رو اجرا کنه یا نه فتوشاپ هم همینطور ممنون
ببینید اینجا ویندوز نیست!
البته واسط هایی مثل wine میشه فرمت های exe. رو نصب کرد. ولی تضمینی صد در صد نیست!
در ضمن میتونی از blender استفاده کنی.
gimp هم میتونه تا اندازه ای نیاز شما رو برای ادیت عکس رفع کنه.
سلام . ببخشيد اگه سوالم تکراريه . چون تو سرچ نتونستم چيزي پيدا کنم .
سوالم اينه که آيا ميشه ديسک زنده لينوکس رو تو فلش يه جوري کپي کني که از روي فلش بوت بشه لينوکس بياد بالا يا نه .
چطور میشه پیدا نکرده باشی...نقل قول:
صفحه سوم همین انجمن >>
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=268581
دوستان من kubuntu رو دانلود کردم ولی هر کاری میکنم نه از روی سیدی نه فلش نه هارد بوت نمیشه از توی ویندوزم که میخوام نصب کنم میگه باید وصل بشی به اینترنت که اونوقت یه 700 mb دیگه میخواد دانلود کنه دوستان لطفا کمک کنید من خیلی گیره این لینوکس شدم
شما نمیتوانید از توی ویندوز نصبش کنید(اگر هم بشه به این سادگی ها نیست)
باید نصبش کنید(از از توی ویندوز؛ چون به فرمت ext3 نیاز دارید(به جای fat32 یا...) و ویندوز همچین چیزی رو نمیشناسه؛ مگر با نرم افزار های دیگه)
به نظر من باید در انجمن برای آموزش نصب ubuntu/kubuntu سرچ کنید. میتونید این مشکلات رو هم در تاپیک اوبونتو پیگیری کنید
(** در فهرست تاپیک که پست اولش هست یه نگاهی بندازید؛ 100 درصد لینک آموزش نصبش رو داره)
دوست عزیز ممنونم از راهنمایی هات ولی لینوکس من اصلا بوت نمیشه که بخوام نصب کنم یا اینکه به طور ازمایشی ببینم من اموزش هاشم دیدم ولی مشکل من تو بوت شدنه
اگه من دبیان نصب کنم (چون پکیج های زیادی داره) باز هم نیاز به دانلود کردن پکیج پیدا میکنم؟؟
الان فدورا دارم و خیلی به پکیج های مختلف نیاز میشه و سرعت اینترنتش هم خیلی پایینه.
دیسک جانبی فدورا 10 (یک DVD)نقل قول:
این دیسک بیشتر نیازها رو برطرف میکنه ولی با این وجود به نظرم بدون اینترنت \رسرعت دست کاربر تو لینوکس خیلی بسته هست.کد:http://www.sito.ir/product_info.php?cPath=150&products_id=629
با تشکر ولی فدورا 8 استفاده میکنم فکر نکنم توی فدورا 8 اجرا بشه درسته؟نقل قول:
خیر.
همیشه از آخرین نسخه استفاده کنید اکه اگر جایی به مشکل بر بخورید کسی باشه که کمک کنه. ولی ان ورژن رو دیگه کسی استفاده نمیکنه.
معلومه که فدورا 8 قدیمی شده... وقتی 10 هست دیگه............
من مدتها از Knoppix استفاده میکردم از نسخه 3 تا 5 اما از وقتی سیستم 64 بیتی گرفتم دیگه نمیتونم مثل سابق ازش استفاده کنم نسخه 3 که هیچی نسخه 5 رو که میذارم عادی لود نمیشه و باید با کامند Failsafe اجراش کنم نصب هم که میکنم دیگه UDev و خیلی چیزهای دیگه استارت نمیشه!
ناپیکس نسخه 64 بیتی نداره؟
پارسیکس رو نمیشه برای دانلود پیدا کرد؟اون 64 بیتی داره؟
سلام ببخشید من از لینوکس خوشم اومده میخوام مدتی هم با لینوکس کار کنم . 1سوال داشتم:
ورژن کرنلمو از کجا بفهمم چیه؟ ممنون
لینک های دانلود ناپیکس ۶۴بیتی:نقل قول:
مستقیم:
تورنت:کد:http://ns31003.ovh.net/knoppix64/latest/KNOPPIX64-3.4-EN-2004-05-31.iso
کد:http://ns31003.ovh.net/knoppix64/latest/KNOPPIX64-3.4-EN-2004-05-31.iso.torrent
با دستور uname -a در ترمینال.نقل قول:
سلام به لینوکس خوش اومدی....نقل قول:
دستور زیر رو توی کنسول وارد کن.
کد:uname -a
سلام خدمت همه دوستان عزیز
کدوم نسخه از لینوکس میتونه روی سیستم من با مشخصات زیر نصب بشه؟
آخه من ماندریوا2008 رو نصب کردم و نتونست cpu رو بشناسه!!!
cpu:intel E7300
MB: Asus p5QLporo
VGA: ATI Gainward4850Golden
پس چطور نصب کردی ....!!!!!؟؟؟؟؟نقل قول:
چی پردازشای مراحل نصب رو واست انجام داده...:18:
حالا از کجا میگی سی پی یو رو نشناخته؟؟؟
ممنون دوست عزیز اما این لینکها {اسمشو نبر:46:} شده اند!نقل قول:
سالمشو خودم تو فروم سایت ناپیکس دیده بودم:
اگر هم همین فایلها باشه مال نسخه 3.4 یعنی عهد بوق(سال 2004!!) واقعا بعد از این ورژن دیگه ناپیکس 64 بیتی ندادن؟کد:http://ftp.caliu.cat/pub/distribucions/knoppix-remaster/knoppix-V3.4-AMD64/KNOPPIX64-3.4-EN-2004-05-31.iso
حدود ۲ هفته پیش knoppix 6.0 منتشر شد. knoppix 6.0.1 هم چند روز پیش منتشر شد ولی ظاهرا هیچ کدوم از آنها نسخه ی ۶۴ بیت ندارن ! با این وجود بهتره آخرین نسخه ی ۳۲ بیت این توزیع رو در سیستم خودتون تست کنید. knoppix 6.0.1 حدود یک سال از knoppix 5.3.1 جدیدتره و از جدیدترین هسته ی لینوکس ( 2.6.28 ) بهره میبره و جدیدترین سخت افزارها رو شناسایی می کنه.نقل قول:
کد:ftp://ftp.uni-kl.de/pub/linux/knoppix/KNOPPIX_V6.0.1CD-2009-02-08-EN.iso
mirror: ftp://ftp.kernel.org/pub/dist/knoppix/KNOPPIX_V6.0.1CD-2009-02-08-EN.iso
MD5: d642d524dd2187834a418710001bbf82
من همه نسخه های 32 بیتی که تا حالا دادن تست کردم مشکل هم همین جدیدترین سخت افزارهاست! سرویسی وجود داره به نام UDev که احتمالا میشناسید اگه اجرا باشه خیلی سخت افزارها رو میشناسه اگه اجرا نباشه پدر آدم رو در میاره!نقل قول:
قبلا هم گفتم چون ناپیکس به صورت عادی روی سیستمم نمیاد باید failsafe اجراش کنم و همین امر باعث میشه UDev اجرا نشه و دیگه به صورت دستی هم Start کردنش تاثیر نداره و من باید بدون صدا و دیگر چیزا کار کنم تازه اگه UDev رو دستی اجرا نکنم USB رو هم نمیشناسه یعنی ....
فکر کنم توضیح کامل باشه:31:
حالا هم اصلا دلیلی نداره تو این نسخه های جدید این مشکلات رفع شده باشن.:41:
اینو نشنیده بگیرید:(از قدیم هم گفتن برای نصب ویندوز باید سیستم خیلی خوب داشته باشی برای لینوکس هم سیستم خیلی بد!!)
با وجود اینکه اصرار شما رو در استفاده از knoppix متوجه نمیشم و اعتقاد دارم که توزیع های دیگه به مراتب خیلی بهتر از knoppix هستند , با این وجود احتمال اینکه مشکل شما در knoppix 6 حل شده باشه زیاده ...
در مورد سخت افزارهای جدید , من چند هفته پیش یک سیستم جدید با سخت افزار های خیلی جدید گرفتم و با وجود اینکه سیستم من ۶۴ بیتی هست , تا حالا تعدادی از توزیع های ۳۲ بیتی معروف رو در این سیستم تست کردم و مشکلی نداشتم.
سلام خدمت دوستان عزیز:10:نقل قول:
من قبلا این نسخه رو روی دستگاه قبلیم به راحتی نصب میکردم و مشکلی هم نبود .
اما روی سیستم جدیدم بعد از انتخاب زبان یه ارور میده و میگه که cpu با مشخصات مورد نظر رو نمیتونه بشناسه!!!!!:2::41::2:
حالا از کجا میشه فهمید که کدوم نسخه از لینوکس میتونه روی سخت افزار من کارکنه؟