بیشتر از پهنای باند قرار داد بدن برای سرویس ADSL , جریمشون میکنن. ولی WIFI و اینا مشکلی نداره.نقل قول:
Printable View
بیشتر از پهنای باند قرار داد بدن برای سرویس ADSL , جریمشون میکنن. ولی WIFI و اینا مشکلی نداره.نقل قول:
تمام 8 مگ رو کامل بهتون میده . rate خط رو روی 10 میبنده که با نویز کامل 8 رو دریافت می کنید و اینجوری نیست که 16 ببنده سرعتتون 16 میشه چون فقط واسه چند لحطه هست و بعد میاد روی حداکثر سرعتی که خریدن . الانم هیچ شرکتی به اصطلاح boost نمیکنه ( سرعت چند برابری بیشتر از تعرفه خریداری شده )نقل قول:
هر سرویسی بگیرید تمام سرعت و حجم رو بهتون کامل میدن
:n02::n31: یعنی ترکیدم از خنده تو ایران پول کم بدی سرعت بیشتر :n08: پس نوش جونت اگر اینجوری بهت سرویس میدن بگیر مفته بخدانقل قول:
شما بچه ای و کم سن وسال حالا بزرگتر که شدی میفهمی چی گفتم :Dنقل قول:
فکر کنم از تاریخ ثبت نام در این سایت برات کفایت میکنه .اقای بزرگ:n02:نقل قول:
من 20 اردیبهشت از دیده بان یکساله گرفتم ، تاریخ شروعش 6 خرداد بود الان هر چی میگذره تاریخ پایان سرویسم میوفته جلوتر باید 6 خرداد 99 تموم بشه ماهه پیش زده بود تیر 99 الان زده 1 امرداد 99 ، همین جوری بیشتر میشه D;
یه چیز دیگه خیلی جالبه اصلا معلوم نیست چجوری حجم کم میشه مال من اصلا کم نمیشه انگار، کلی از اون موقع دان کردم خیلی ناچیز کم کرده شبا هم که رایگانه این شرکت خوبیش اینه اصلا به حجم اعتقادی نداره xD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر جسمی شاید بزرگ شده و رشد کرده باشید ولی متاسفانه از نظر ذهنی هنوز بچه هستیدنقل قول:
جالبه همین سرویس شما که ۵۲۰ خریدین الان ۸۶۰ تومن هستنقل قول:
فک کنم اگه از پنل بخری اینجوریه من تلفنی خریدم تخفیف دارهنقل قول:
..............
سلام دوستان
سرعت دانلود تک کانکشن سرویس 8 مگابیت یا 16 مگابیت دیده بان از سرورهای خارجی چقدر است هدف من ویدئو کنفرانس فول اچ دی با اسکایپ است برای یک دوره آموزش آنلاین که سرور خارجی محسوب میشود
این سرعت تک کانکشن من همین الانه بین 1500 تا 2 در نوسانه پهنای باند 18 مگابیت ، ولی من اصلا نه میگم بگیر نه میگم نگیر چون adsl بشدت متفاوته کیفیتش تو هر منطقه باتوجه به قاصله و سایر پارامترها ، من نه از این شرکت بد میگم و نه خوب میگم ولی اینو فقط میگم که مال من عالی در اومده ولی به این معنی نیست مال شما هم همین طور بشه ...نقل قول:
مال من تو استریم کردنم بدون مشکله و راحت میره رو 2k و بعضی موقع ها هم 4k به شرط داشتن چیز پی ان خوب نه یه آشغالی مثل سایفون ...
الان خیلیا گرفتن ناراضین مثل آقای فقیه تو همین تاپیک ، ولی اگر قصد دارید و وقتش رو دارید میتونید بگیرید و تست کنید ، کلا وضع نت همه شرکتا جالب نیست .
من الان اقت سرعت داشتم تو اینستا ، قک کزدم از نته مودمو ریبوت کردم جل نشد ، بعد یهو متوجه شدم تو گوشی از سه خونه سیگنال وای فای سرش خالیه ، روترو جاشو تغییر دادم سرعت درست شد ، خواستم یادآوری کنم که فقط اینترنت نیست بلکه فاکتورهای دیگه هم مهمه حواستون به همه چی باشه ... یا اینکه روترتون اگه 5 گیگاهرتر دازه بزارید رو 5 منتها رنج افت پیدا می کنه ...همین فول نبودن سیگنال حداقل بهم 50 درصد اقت سرعت داده بود.
منظور شما از استریم دقیقاً چیه؟ Twitch و اینا یا Youtube؟نقل قول:
اگه توییچ و امثاله هست، یه گیف بذارید ببینیم چه جوری دیده بان درپیت تا 2K میره؟ اونم با 16 مگ.
سلام وستان
من الآن دو روزی هست جمع آوری کردم. فقط یه خواهشی از دوستان داشتم. میخواستم در لینک زیر برید و شماره خط خودتون رو وارد کنید. بعدش اگه میشه اسکرین نتیجه و یا متن وضعیت خط رو که میزنه برام ارسال کنید. سپاسگزارم.
البته فقط دوستان غیرکرمانی. برای دوستان کرمانی جواب نمیده چون که پورت هاشون آسیاتک نیست.
درودنقل قول:
اگه خط آزاد باشه که مینویسه " امکان ارائه سرویس بر روی این شماره وجود دارد " اگه هم آزاد نباشه که این رو مینویسه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز انترنت من 8 مگ هست بدون فیلتر شکن !! یوتوب رو 2K راحت نشون میده لایو هم تا1080 تست کردم و نشوم داده ولی 2k تست نکردم
در مورد توییچ وضع فرق میکنه 720 رو نشون میده ولی 1080 رو گاهی بدون مشکل و گاهی با مشکل
میشه بفرمایید یوتوب بدون فیلتر چطوری میریدنقل قول:
کار خاصی نکردم ولی از حدود دو ماه پیش تا الان می تونم بدون وی پی ان برم توی یوتویپبنقل قول:
نقل قول:و واقعیتش رو بخواین نمی دونم چرانقل قول:
هم با گوشیم و هم با موروگر پیسیم و هم با مورور گر تلویزیونم
ولی گاهی وقت ها که نمیره یک بار با وی پی ان میرم بعد وی پی ان رو خاموش می کنم و صفحه رو رفرش
:n10::n10::n10::n10::n10::n10:
عجب :n36: نکنه dnsخاصی زدی شاید اعضای خانواده چیزپی ان زده تو روتر خودت خبر ندارینقل قول:
بی زحمت بگید رنج ایپتون چنده
خیر چیز خاصی روی مدن ست نشدهنقل قول:
5.202.5.122
- - - Updated - - -
خیر چیز خاصی روی مدن ست نشدهنقل قول:
5.202.5.122
گوگل کروم از یه ویژگی تانلینگ استفاده می کنه و بعد از یه بار باز کردن یوتیوب دیگه نیازی به چیز پی ان نیست ، منتها فقط رو کروم اینحوریه و رو مرورگرهای دیگه جواب نمیده .
اوکینقل قول:
چون مرورگرهای متفاوتی وجود داره که باز میکنن
اما خود نت دیده بانت چندین نفر تست زدن باز نکرده
بله درسته مرورگرهای متفاوتی وجود داره اما اینکه بدون تانل یا پراکسی یا هر چیزپی انی دیگری بازشدنش وجود ندارهنقل قول:
یوتیوب در مالکیته گوگل هست و از طریق کروم که مروگر خودش هست تانل می کنه .نقل قول:
رو مرورگر دیگه ای جواب نمیده
من اینترنتم از پیشگامانه.بدون ف شکن یوتیوب رو باز می کردم تا اینکه یه روز اینترنت بازی در آورد زنگ زدم شرکت و dns داد ست کردم.دیگه یوتیوب بدون ف شکن باز نمیشد تا اینکه اون dns ها رو برداشتم دوباره بدون ف شکن باز میشهنقل قول:
ممنون میشم یا اینجایا در خصوصی بدید منهم تست کنمنقل قول:
8.8.8.8نقل قول:
172.28.195.34
البته گفتم که با dns یوتیوب باز نمیشد،پاکش که کردم بدون ف شکن باز میشه
یه DNS میزارم تمام سایتایی که آی پی ایرانو بستن میتونید باز کنید ، هر سایتی که فیلتر نیست ولی ایرانو ( در اصل این جکومت رو ) تحریم کرده ، میتونید باز کنید بدون چیز پی ان
مثلا سایت amd.com با آی پی ما باز نمیشه با این dns میتونید بازش کنید و همین طور خیلی از سایتای دیگه ...178.22.122.100
سلام دوستان یه سوال داشتم من الان نویز زیادی رو خظ تلفنم دارم سیم رو یک سره تا پشت مودم از جلو در کشیدم اما مشکل حل نشد الن یه چیز جالب اینه که وقتی تلفن رو بر میدارم snr20میشه بعد از 10دیقه دوباره میاد پایین زیر10 شرکت که کلا میگه پیگیری میکنیم کارشناس میفرستیم اما هیچی نتیجه ای نداره شکایتم کردم بازم فقط گفتن پیگیری میکنیم میخواستم بپرسم الان با این وضع مشکل از خارج ساختمون هست و اگه اره باید کجا پیگیری کنم ؟
این تحریم شکن هست که بدرد نمیخورهنقل قول:
همون وی پی ان مشکلو برطرف میکنه
بنظرمن خوبه چون مثلا تو بازی های شرکت EA که اورجین آی پی جمهوری اسلامی رو بسته ، باید برای باز کردنش وی پی ان بزنی بعد اگر تو بازی وی پی ان فعال نباشه لیست دوستان آقلاین میشه و نمی تونی با کسی حرف بزنی ولی با این DNS همه محدودیت ها برداشته میشه بدون وی پی ان ، واسه من و کلا گیمر ها خوبه ..نقل قول:
سلام
وضع دیده بان نت اهواز چطوره؟ کیفیت سرعت و پینگ خوبی داره یا نه
سرویس فعلی از های وبه ولی جدیدا بازی دراورده برای ندادن سرویس 8 مگ!
من نتونستم درایور از انویدیا بگیرم دانلود نمیکنهنقل قول:
نقل قول:
178.22.122.100
185.51.200.2
185.55.226.26
185.55.225.25
میتونی از سایت خودشون لینک سایت تحریمی رو بررسی کنی
اگه جزو تحریمی باشه و پشتیبانی نشه بهشون بگو اضافه میکنن
مرسی امتحان میکنم :n16:
کسانی که در تهران از این شرکت سرویس دارند ، کیفیت سرعت و پینگ در تهران چطوره؟ پینگ سرور داخلی و خارجی ... پایدار بودن سرعت در طول شبانه روز چطوره... سرعت تک کانکشنشون چقدره؟ گفتم اگه خوبه ازشون بگیرم.
در حالت Fast Path ( گیمینگ فعال شه از سمت شرکت )نقل قول:
پینگ داخلی : 38 تا 40
پینگ خارجی : 116 تا 118
تک کانکشن تمامی شرکت های معمولی در شب دچار افت هست و در حال حاضر مشکلی شرکت نداره و پایدار هست
بعضی دوستان راضی بودن و بعضی ناراضی که تمامش بستگی به منطقه و کیفیت خط شما داره !