وقتی داخل مودم سیمکارت ایرانسل باشه، برنامه HiLink آنلاک بودن مودم رو نشون میده. اما برای سیمکارت های دیگه مودم لاک هستش.نقل قول:
Printable View
وقتی داخل مودم سیمکارت ایرانسل باشه، برنامه HiLink آنلاک بودن مودم رو نشون میده. اما برای سیمکارت های دیگه مودم لاک هستش.نقل قول:
سلام دوستان
اگر من این مودم رو انلاک کنم ، بعدش میشه از سیم کارت همراه اول استفاده کرد ؟ اینترنت 4.5 جی میگیره با همراه اول ؟
قیمت روز این مودم چنده دقیقا ؟ یکی 200 میده یکی 350 ! . جریانشون چیه ؟
ممنون میشم سریعتر جواب بدید
آره میشه از همراه اول استفاده کرد. اما در مورد فورجی پلاسش دقیقا نمی دونم امافکر کنم همراه اول هم مثل ایرانسل از MIMO 2x2 پشتیبانی می کنه در حالیکه این مودم از 4x4 MIMO استفاده می کنه. به همین خاطر فورجی پلاس ایرانسل با این مودم قابل دریافت نیست. در مورد تفاوت قیمت بعضی ها میگند چون انبوه خریدند با قیمت کمتری برایشون افتاده به همین خاطر در تک فروشی با قیمت کمتری می فروشندنقل قول:
سلام . انلاکش کردمنقل قول:
ولی از کجا بفهمم که 4.5 داره میگیره یا 4 جی؟
ممنون دوست عزیز :n02: :n40:نقل قول:
اگه زحمتی نیست لینک فریمور رو قرار بدید
اگه هم آموزشی یا نکته ای لازمه لطفا قرار بدید
بلاخره فریم ورک آنلاکش اومد؟؟
من این مودم تازه خریدم هر سایتی هم برای فریم ورکش پیدا میکنم پولی هست!!!
چطوری میشه از دست مزاحمت های ایرانسل راحت شد؟
دوستان این مودم اصلا 4.5 نمیگیره
الکی هزینه نکنن
درسته ولی با هزینه 200 تومن و آنلاک مودم واقعا ارزششو دارهنقل قول:
خودم 205 خریدم با این قیمت اصلا مودم 4g نمیدن:n23:
دوستان میشه روش آنلاک رو به من بگید پیدا نشد توی فرم نحوه لحیم سیم ها و درایور بیشتر رو لازم دارم.
کار با برنامه multicast_upgrade_tool ساده است. فقط کافیه با LAN مودم رو به کامپیوتر وصل و برنامه رو باز کنین ببینین IP مودم رو که باید چیزی شبیه این IP باشه(192.168.8.100) شناسایی کرده باشه.(معمولا IP رو اتوماتیک شناسایی می کنه و اگر احیانا شناسایی نکرده بود می توننین تو control panel کامپیوتر، IP کانکشن LAN رو به طور دستی وارد کنین.) بهتره که قبل وصل کردن مودم به کامپیوتر سیمکارت مودم رو در بیارید تا مودم آنلاین نباشه و IP اصلی مودم بهتر شناسایی بشه.نقل قول:
بعد از اون فایل BIN آپدیت رو به برنامه اضافه کنید و دکمه استارت رو بزنید. اگه مودم به کامپیوتر به خوبی متصل باشه، در هنگام فلش شدن شاهد خاموش و روشن شدن LED های مودم و یا تغییر رنگ برخی LED ها به قرمز و سبز و آبی خواهید بود. وقتی که آپدیت کامل بشه دو تا از LED های سیگنال، فکر کنم LEDهای 1 و 3 بودند به طور ثابت روشن می مونند.
البته برنامه multicast_upgrade_tool پایان فلش شدن رو اعلام نمی کنه، جهت احتیاط وقتی که در پایین برنامه مقابل Package file Send time عدد 5 رفت رو 6 ، به طور یقینی فلش مودم پایان یافته و دکمه Stop برنامه رو زده و مودم رو از کامپیوتر جدا و مودم رو یکبار خاموش و روشن کنید.
بهتره جهت بهتر سِت شدن فریمور با مودم، از طریق دکمه پشت مودم و یا از داخل تنظیمات وب مودم، مودم رو یکبار Reset به تنظیمات کارخانه بزنید.
لینک دانلود برنامه multicast_upgrade_tool
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود فریمور مودم
ممنون دوست عزیز بابت آموزش :n16:
البته الان هم خودم یه سرچ توی گوگل زدم و دیدم ورژن جدید فریمور اومده ، ولی متاسفانه تا حالا لینک دانلودی ازش پیدا نکردم
تنها سایت easy-firmware.com ورژن جدید روداره ولی دانلود ازش پولیه
البته من بازم میگردم ببینم میشه لینک دانلود مجانی پیدا کرد
ورژن جدید اسمش اینه : اگه کسی لینک دانلودی پیدا کرد حتما شیر کنه
B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00
File Size: 83 MB
Publish Date: 2018-04-11 18:52
درسته. ظاهراً 3 روز پیش اومده و شاید تا چند روز دیگه برای مودمها به صورت OTA در دسترس قرار بگیره. من آخرین آپدیت رو دانلود کردم و بدون هیچ مشکلی از طریق وب مودم به صورت دستی آپدیت زدم. تنها چیزی که تا الان در آپدیت جدید روی مودمم احساسش کردم، آنتن دهی مودم بهبود یافته و گزینه USSD کد از فریمور حذف شده. لینک دانلودش رو برای دوستان میذارم هر کی خواست، می تونه مودم آنلاک شده اش رو با این فریمور آپدیت بزنه. فقط اگر از طریق وب مودم اقدام به آپدیت می کنید تا زمانی که پیام اتمام آپدیت رو ندید، نه صفحه وب رو ببندید و نه کابل LAN رو از کامپیوتر جدا کنید. بهتره قبل از آپدیت گزینه وایفا رو از وب مودم غیر فعال کنید و یا اینکه وایفای دستگاه متصل به مودم رو خاموش کنید. چون قبلانا وقتی مودم E5172 رو با multicast-upgrade-tool آپدیت می زدم می دیدم که بدون اینکه داخل مودم سیمکارتی باشه، چیزی با سرعت بالایی در گوشی متصل به مودم شروع به دانلود شدن می کرد.نقل قول:
لینک دانلود آخرین فریمور : B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00
با تشکر ولی لینک دانلود مشکل داره لطفا بررسی کنیدنقل قول:
لینک دانلود آخرین فریمور : B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00
درسته. ظاهرا کسانی که عضو این سایت روسی نیستند، اجازه دانلودش رو نمیده. ببینم یه جا آپلودش کنم و لینک رو برای دوستان اصلاح می کنمنقل قول:
متاسفانه اون لینکش کلا حذف شده ، فقط یه سایت داره قبلا گفتم اونم پولیهنقل قول:
شما آخرین فریمور رو از طریق بخش آپدیت خود مودم دانلود کردید؟نقل قول:
حذف نشده همونطور که دوستمون فرمودن برای دانلود باید عضو باشین . فایل بصورت پیوست هستش.نقل قول:
مشکل عضویتش هم نوشتن کد امنیتی موقع ثبت نام هست که چون به روسی هست یکم سخته.
کد:http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=891592
نه فریمور رو از اون سایت روسی دانلود کردم بعد مودم رو آپدیت زدم. تا زمانیکه تو سایت عضو نباشید اجازه دانلود بهتون نمیده. همین الانم هم تست کردم و لینک سالمه. لینکش رو هم داخل فروم زیر تو آخرین کامنت ها گذاشته و سالمه اما نیاز به Login تو سایت داره.نقل قول:
تو سایت mediafire آپلودش کردم و لینک دانلود تو پست اولیه اصلاح شد.
سلام دوستان وقتتون بخیر،
آقا دستتون درد نکنه با لینک دانلود فریم ورک چند مرحله رفتم جلو تر هیچ سایتی برای دانلود نبود :n19::n20:
من این مودم وصل کردم با کابل Lan به کامیپوتر برای آپدیت فریمورک با ویندوز 10
نرم افزار multicast اجرا میشه بعد از شروع رنگ های led مودم تغییر میکنه و خاموش روشن میشه.
ولی آخر کار مودم ریست میکنم هنوز نسخه قبلی هست و آنلاک هم نشده.
فیلد Curent Packet No سریع چند هزارتایی پر میشه این عدد 5 6 رو چطوری متوجه بشم؟
با نسخه وب هم مستقیم نمیشه آپدیت کرد ناموفق میشه.
آموزش آنلاک مودم + نکات :
فریمور ایرانسلش رو کسی داره لینک بذاره؟
دوستان یه سوال
الان بعد انلاک با سیم ایرانسل تست کردم .
با گوشی موبایل رو حالت +4g سرعت دانلود 18 تا 19 مگه
با مودم روی باند 7 سرعت 18 مگه و روی باند 3 سرعت 15 مگه . با LTEWatch هم که رو LTE-A میزارم . سرعت همون 18 هست
حالا این سرعت تک بانده 18 مگه ؟ اینم بگم که هر دو باند 20 MHZ هستن
همراه اولم تست کردم با گوشی روی 4.5g سرعت تا 15 مگ هست
ولی با مودم سرعت نهایت تا 9 مگ هست ، و باند 7 همراه اولم هم 8 تا 9 مگه و باند 3 سرعت 2 مگه
حالا با این تفاصیر ایرانسل رو بازم دارم 4g میگیرم با مودم یا حالت تجمیع بوده ؟
4Gنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
دوستان یه سوال برامنی که به پی سی یا لپتاب دسترسی ندارم برنامه ای برای موبایل هست کمثل ltewatch که بشه ببینی مودم الان روچه باندیه یا مثلا حالت تجمیع رو باهاش تست کنی؟
سلام.ممنون از اینکه فایل اپدیت رو قرار دادیدنقل قول:
من چون مودم رو انلاک کردم گزینه اپدیت برام وجود نداره
نرم افزار multicast-upgrade-tool رو دانلود کردم
و نرم افزار هم مودم و ای پی مودم رو شناسایی می کنه
موقعی میخواد فایل رو بفرسته به مودم وسطاش یهو نرم افزار میپره بیرون به عبارت دیگه بسته میشه
باید دوباره برنامه رو اجرا کنم.همچنان مشکل داره
اگه راه دیگه وجود داره معرفی کنید
ویندوز من 10 هستش
نرم افزار دیگه فعلا سراغ ندارم. من هم از ویندوز ۱۰ استفاده می کنم و بدون مشکلی برنامه برام اجرا میشه. شما با یه کامپیوتر و یا ویندوز دیگه ای هم امتحان کنین ببینین شاید مشکلتون برطرف شد.نقل قول:
این برنامه رو نگاهی بیندازید شاید به دردتون بخوره. البته تو ورژن جدید، تجمیع 1800+2600 رو نمی دونم چرا برنامه نویس حذفش کرده.نقل قول:
دمت گرم ولی ورژن انگلیسیش نیست؟عربیه آدم سردرنمیاره.اگه انگلیسیش نیست میشه یه توضیحی بدی راجب تنظیمات و کارکردش؟
[QUOTE=balouchi;9055437]این برنامه رو نگاهی بیندازید شاید به دردتون بخوره. البته تو ورژن جدید، تجمیع 1800+2600 رو نمی دونم چرا حذفش کرده
اقادمت گرم ولی ورژن انگلیسیش نیست؟عربیه ادم سردرنمیاره.اگه نیست میشه نحوه کارباهاشو توضیح بدی؟ممنون میشم
نه ورژن انگلیسیش رو گیر نیاورد. کافیه داخل برنامه سه خط بالایی رو بزنی و پایین منوی باز شده در قسمت «عنوان روتر» آدرس IP وب مودم (192.168.1.1 و یا 192.168.8.1) رو وارد کنین و در منو بالاتریش Username و Password وب مودمتون رو وارد کنین تا برنامه به مودم وصل بشه.نقل قول:
[QUOTE=balouchi;9055642]نه ورژن انگلیسیش رو گیر نیاورد. کافیه داخل برنامه سه خط بالایی رو بزنی و پایین منوی باز شده در قسمت «عنوان روتر» آدرس IP وب مودم (192.168.1.1 و یا 192.168.8.1) رو وارد کنین و در منو بالاتریش Username و Password وب مودمتون رو وارد کنین تا برنامه به مودم وصل شید
آقا دمت گرم درست شد ولی یه سوال.مگه سیمکارت ثابتا یه باند بیشتر ندارن اونم ۴۲؟پس چراتوهمین برنامه من یجا بود زده بود chanel از ۵داشت تا ۱۱ رو هر کدوم میزدم تست سرعت میگرفت باهم فرق داشت مثلا روکانال ۵ سرعتش مگابیت بود تستی که روکنسول گرفتم ولی روی کانال ۹ یا ۱۱ سرعت میرفت روی ۲۷.میشه یکم توضیح بدی بفهمیم جریان چیه؟
دوستان با سلام
یه سوال دارم
قیمت آنلاک کردن مودم جدید مبین نت چقدره (همون TF-i60 ایرانسله فقط مبین نتم زده) و آیا کسی هست انجام بده ؟
اموزش توهمین تایپیک هست بایکم دقت میتونی خودت انلاک کنی.قیمت انلاک بستگی به انصاف انلاکرداره.از50تومن تا100 تومن.
متشکر از پاسخ شما
آقای balouchi دمت گرم واقعا برنامه ی عالی بود من روی سیم tdd توی کنسول ps4 تست سرعت میگرفتم سرعت به یه مگم نمیرسید ولی بااین برنامه فرکانسشو عوض کردم سرعت تا ۶ مگ بر ثانیه هم رسید با سیم معمولی هم تا ۱۰مگ سرعت گرفتم فقط حیف این مودم کلا تجمیع نداره چون هرکدومو تست کردم تفاوت سرعتی نداشت.ولی خب از لحاظ پایداری یکی از بهترین مودماییه که دیدم سرعت دانلودشم با گوشی سامسونگ a5 2016 که دارم و ۴جی پلاس هست اونقدی تفاوت نداره
سلام دوستان عزیز کسی فریمور جدید مودمو داره برای انلاکش زبانش انگلیسی
راجب این بحث نیست ولی برنامه ای هست برای گوشی که مثل ltewatch بشه با اون برنامه سیمکارتی که توی گوشی هست باندشو عوض کرد؟