یوزرنیم و پسورد رو دارم vlan id رو هم دارم
vlan id = 756
mru = 1492
- - - Updated - - -
vlan id = 756
mru = 1492
Printable View
vlan id = 756
mru = 1492
- - - Updated - - -
vlan id = 756
mru = 1492
زنگ بزنید پشتیبانی، قاعدتاً تنظیمات باید تلفنی در اختیارتان قرار بدننقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
کو تا یک سال دیگه؟ بعدشم با این وضع که داره پیش میره هزار سال دیگم راه نمیوفتهنقل قول:
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
تا سال دیگه منظورم سر سال بود..نقل قول:
زده 80 روز اینا...
برای تمام شهرها اینجوری شده؟نقل قول:
دوستان الان رو فیبر ، اجبارا از اون طرح های فیبر باید گرفت؟ یعنی کم کم ماهی ۲۰۰ باید داد؟
نه طرحها معمولی هم هست (2020 و اسیاتک) این تانوما برای کسایی هست که سرعت 50 یا 100 مگ میخواننقل قول:
نقل قول:
نه دیگه.برای پهنای باند 20 و 30 مگابیت هم ماهیانه باید به ترتیب 200 و 250 هزار تومان داد.صفحه قبل تعرفه اش رو گذاشتم.
اونا نیست تعرفهنقل قول:
کلا فعلا اعلام نشده تعرفش
الان هم سرویس نمیدن تا معلوم بشه من حضوری پرسیدم
گفت فعلا سرویس نمیدیم تا تعرفه جدید بیاد
نقل قول:
توی مصوبه 266 واضح اعلام کرده و تصویر صفحه پیش از متن همین مصوبه است.حالا مگر اینکه بخواهند کلا مصوبه رو در قسمت تعرفه های ftth عوض کنند.
چیزی که ظاهرا الان دارن سرش بحت می کنند مقدار ترافیک منصفانه برای هر کدام از سرویسهای 20 و 30 و 50 مگابیت است که احتمالا ترافیک بسیار بالایی خواهد بود.
خوب تعرفه جدید باید از روی یک مصوبه ای باشه.پس میشه همین مصوبه 266.گفتم حالا شاید اعتراض کاربران مجبورشون کنه تعرفه های مربوطه رو تغییر بدن.نقل قول:
گفت فعلا سرویس نمیدیم تا تعرفه جدید بیاد
کاش تعرفه های VDSL و تانومای یک ساله به کمتر از 500 هزار تومن برسه. من با سرعت ای دی اس ال حتی نتونستم تیزر یک سریال در یکی از همین تلویزیون های اینترنتی ایران را ببینم. چه انتظاری است مردم با این سرعت فیلم و سریال نگاه کنند ولو مجانی باشه؟
دوستان کسی فیبر نگرفت ببینیم پینگشون بهتره یا نه؟؟؟
دنبال خرید فیبرم چون سرعت نت adsl مالی نیست انحصار که برداشته شد کسی خبر نداره فیبر کشی تو سهر کی انجام میشه ؟ سایت tci ir کلا خرابه
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
خوبس که...+ خود wifi هم تاخیر اضافه می کنه...
الان شما تعرفه ی سرویست چجور هست؟
مال من اینترنت شناور نامحدود(سرعت) ماهی ۴۳ گیگنقل قول:
چقدر ماهی هزینشه؟
دوست گرامی وایفای اصلا تاخیر اضافه نمیکنه شرایط سیگنالی خراب باشه و یا اینکه پهنای وایفای فول شه دیلی اضافه میشهنقل قول:
شما از 192.168.1.1 مودمتون تو حالت عادی پینگ بگیرید میبینید 0 یا 1 میلی تاخیر داره
دوستان در ftth که سیم مسی نداریم و تا خونه فیبر کشی میشه و به مودم مخصوص وصل میشه ایا تلفن ثابت هم به مودم وصل میشه ؟! :n13:
تلفن های مخصوصی میخواد یا هر تلفنی کار میکنه ؟!
من واسه ۱ سالش ۱۴۰۰ دادم,,۵۰۰ گیگ هم ترافیکشه..البته تعرفه هاش تغییر کرده .شنبه میرم واسه تغییر سرویس ببینم چه جوریاسنقل قول:
روی 2.4 بهترین حالت شما 3-4 میلی رو دارید و خیلی راحت تر از اونکه فکرشو بکنید تاخیر تا بالای 10 حتی 20 میره...نقل قول:
دوستان بخوام فیبر بگیرم به قیمن 60 تومن و 72 گیگ ترافیک ماهیانه بین المللی و پهنای باند 100 مگ به نظرتون میرزه ؟؟؟ 9 درصد مالیات ارزش افزوده هم به قیمت اضافه میشه . تقریبا 65 تومن
بیشتر سرعت بالا مد نظرم هست . 72 گیگ ترافیک برام زیاد هم هست . البته وقتی سرعت بالا باشه هر پیجی باز باشه سریع ترافیک میسوزونه مخصوصا پیجی که توش ویدیو داشته باشه . حواست نباشه بری یوتیوب دیگه دیگه
خب خود شما میگی 72 گیگ زیاد هم هست، چرا نمیرزه؟ برای تبلیغات و ویدئو و غیره هم از addon های adblocker و Video Blocker و غیره استفاده کننقل قول:
فیبر 60 تومان ؟؟؟ کجا میدن ؟؟نقل قول:
مخابرات سرویس 20 مگ رو خط فیبر رو میده ماهیانه 110 تومان !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از کجا میخوای 100 مگ رو بگیری 60 تومان /؟؟
مگه الان سرویس الماس و مروارید و زمرد نمیدن ؟؟؟ .... چرا دیگه 2 ماه پیش رفتم برگه معرفی سرویس های فیبر رو بهم دادن .... منم ثبت نام کردم البته بعدش رفتم انصراف دادم . همون رو میتونم برم بگیرم دیگه!!! ... حتما باید از این جدیدا که گذاشتید باشه .... اینا که به درد من نمیخوره ...نقل قول:
این قضیه اش با تانوما فرق دارهنقل قول:
نقل قول:این طرح های تانوما عرضه نمیشهنقل قول:
اینا واسه تعرفه های قدیمی هست که قبل از آذر ماه و زمانی که هنوز وارد مصرف منصفانه نشده بودیم
طرح جدید همون عکسی هست که گذاشتم
شما برو ببین همچنان عرضه میشه ؟
قدیمیا که خیلی بهتر بودن . حق انتخاب بیشتری داشتیم . چرا الان ارائه نمیشه .؟؟؟ من همون طرح قدیم رو میخوام . مگه چشون بود که قدیما رو برداشتن .نقل قول:
اگر میزان مصرف داخلی خارجی رو هم 1 به 4 رو هم در نظر بگیریم . کدوم مصرف کننده خونگی هست که ماهی 500 گیگ مصرف داشته باشه .... کسانی که این طرح ها رو دادن مگر مریخ زندگی میکنن اخه .....
یه دفعه بگید نمیخوایم فیبر بدیم به کسی این کارا چیه خوب ... خوش به حال کسی که همون اول فیبر گرفت .. با این شرایط عمرا نمیصرفه فیبر
پس چرا تو سایت مخابرات هنوز تغییری ندادن؟ اینا خودشون هم نمیدونن دارن چه غلطی می کنننقل قول:
تو منطقه ما که اصلا نه فیبر نه vdsl عرضه نمیشه خیال خودشون رو راحت کردن :n02:
ویرایش: تو صفحه 100 و 101 همین تاپیک در مورد تعرفه ها یه صحبت هایی شده.
با این شرایط یاید صبر کرد تا تعرفه های جدید فیبر اعلام بشه ... خدا کنه مثل طرح های قدیم باشه ..نقل قول:
500 گیگ بین و الملل خیلی /؟؟ اونم با سرعت 50 مگ ؟؟نقل قول:
اگه سرعت تناوب نداشته باشه و کیفیت خوبی داشته باشه تموم کردن 500 گیگ اونقدرها سخت نیست
همین الانم دانلود سریال های 1080 و آپدیت کنسول و کلی آپدیت ویندوز و .... کلی حجم میبره
اینستاگرام و .... هم بخوای یه 2 ساعت در روز بچرخی حجم میخوره
دانلود بازی های pc و کنسول بماند که هر کدوم شاید 50 گیگ باشه !
سایت مخابرات ؟؟؟ دلت خوشه برادرنقل قول:
اینا هنوز تو صفحه میزان مصرف نمیتونن مصرف مشترک رو بین خارجی و داخلی تفکیک کنن
اینقدر پنل داغونی دارن
بدترین سایت و مدیریت اینترنت رو مخابرات داره
اون تعرفه ها هم قدیمی هست ( در واقع واسه قبل از ارائه حجم منصفانه )
طرح های جدید vdls و فیبر همین عکس زیر هست
به یحتمل همین عکس بالا هم طرح vdsl هست و هم فیبرنقل قول:
چون واقعا ارائه فیبر 1 گیگابیت در خیلی جاها مشکله
همین vdsl با سرعت 20 و 30 و 50 رو مخابرات نمیتونه ارائه بده
چه برسه فیبر 1 گیگ !! :n29:
سلام
منطقه ما از مرکز تا خانه که حدودا 3 کیلومتره تماما مسی هست حتی خود کافو حالا اگر بخام با هزینه ی خودم برام از مرکز تا منزل فیبرنوری بکشند حدودا چقدر هزینه داره برام ؟
دقیقا من هم یه همچین سوالی داشتم ! البته بیشتر اینکه اصلا این کار شدنی هست ؟:n13:نقل قول:
1-در صورتی که در مرکز مخابراتی لاین ترمینال نوری OLT مستقر نباشه ، خدمات روی فیبر امکانپذیر نیست.نقل قول:
2- اگه مرکز برای یه سری پیش شماره ها کافوی نوری داره پس تجهیزات مذکور وجود داره اما لازمه که پورت کافی برای مشترک مستقل وجود داشته باشه در واحد لاین ترمینال نوری چون ممکنه پورتهای موجود تنها جوابگوی کافوهای نوری باشه.
این مورد رو مشترک با پول نمیتونه حل کنه چون تجهیزات نامبرده شده واقعا گرون قیمت هستن در طرف سرویس دهنده.
بنابراین تنها حالت مورد قبول مراجعه به مراکزی هست که پورت نوری کافی (پورت تانوما) در اختیارشون هست و میتونن اقدام به جذب مشترک کنند. و این هم چند استان بیشتر نیست فعلا.
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
راستش مرکز یکی از مناطق رو فیبر نوری کرده ولی نمیدونم تا منزل مشترکین هست یا تا کافو اما میدونم یک منطقه ای که تحت پوشش این مرکز مخابراتی هست فیبرنوریه ولی کافوی ما در جای دیگریست و فیبر نشده هنوز و احتمالا تا ده سال اینده هم به همین شکل باقی میمونه .من تصمیم داشتم درخواست فیبر بدم و تماما هزینه اش رو خودم بدم ولی اینطور که گفتید گران هست ظاهرا باید بی خیال بشم .اما در اهواز با وجود اینکه بستر فیبرنوری بسیار ضعیف هست اما هر شرکتی در هر مرکزی که درخواست فیبر بدهد حتی اگر تحت پوشش نباشد بلافاصله برایش فیبر نوری میکشند ، این مورد رو من با چشم خودم دیدم و برایم جای تعجب داره که وقتی تحت پوشش نیست و تجهیزاتش رو ندارند چطور برای یک شرکت این کار ها رو انجام میدن ولی منم میخاستم یه همچین کاری کنم یعنی مثل اون شرکت یا اداره درخواست فیبرکشی برای منزل رو بدم.
نقل قول:
شهر اهواز تحت پوشش برنامه فیبر نوری تا منزل (تانوما) هست و طبق خبرها 60 هزار پورت فیبرنوری هم در مراکزش مستقر شده و هم مشترکان حقیقی (مثل شمما) و هم حقوقی مثل (شرکتها) میتونند درخواست بدند. اصولا نباید شما مشکلی در این کلانشهر داشته باشید.
وقتی اعلام کردند کلانشهر اهواز تحت پوششه و مشترکا میتونن درخواست بدند یعنی نگران فیبر کشی و هزینه نباشید.
2- شرکتها بخاطر غیر خانگی بودن میتونند درخواست پهنای باند رو حتی مستقیما به مخابرات بدند و حساب کتاب دیگه ای داره ولی فیبر کشی به صورتی که در این تاپیک گفته شده نیازمند وجود پورت فیبر نوری به تعداد کافیه که در این مورد شهر شما مشکلی نداره.
این روزها اخبار زیادی از 5G و حاشیه هاش هست... اما قسمت جالبش حمله به اینترنت فیبر از طرف طرفداران این تکنولوژی جدیده.
کوالکام هم که مودم جدید 5G خودش با نام X50 رو معرفی کرده تو صفحه رسمی این مودم به این رقابت اشاره کرده:
In fixed wireless applications, the Snapdragon X50 5G modem can replace fiber-to-the-home
(FTTH) installations with wireless 5G connections.
از طرفی ایرانسل هم با اریکسون سوئد دارن زیرساخت لازم برای ارائه این سرویس ها رو انجام میدن.... این پروزه فیبر تا منزل مخابرات تا بیاد جا بیفته و مردم استقبال کنند دو سه سالی طول میکشه و اون موقع خیلی شیک دفن میشه!
اتفاقا ما در این کلانشهر زیبا و خوش اب و هوا همه جور مشکلی باید داشته باشیم :n09:نقل قول:
شما درست میفرمایید تانوما توی اهواز هم هست ولی من وقتی رفتم گفتن فقط ثبت نام میکنن و شاید بین یک تا 3 سال طول بکشه تا راه اندازی بشه این چیزیه که خود مخابرات بهم گفت .یعنی اول ثبت نام میکنن بعد از چند سال که یه تکنولوژی جدیدتر و بهتر اومد تانوما رو تحوویل مشترک میدن.برای همین ثبت نام نکردم چون از وضعیتش خبر دارم الان هم بیش از 6-7 ماهه که شروع کردن به ثبت نام ولی هنوز کلیه خطوط مسی هستند.
در تانوما با خطوط مسی مشترکین کاری ندارن. در واقع به ازای هر مشترک از اسپلیتر نوری مستقیما به منزل فرد فیبر نوری مجزا میکشن و کاری دبگه به کافو و پست و خط مسی مشترک ندارن.نقل قول:
یکم بیشتر توضیح بدم؛ از مرکز OLT به ازای هر پورت نوری یک فیبر کشیده میشه به قصد منطقه یا محله شما. سر راه این فیبر یه اسپلیتر مخصوص وجود داره که این فیبر رو به حداکثر 32 فیبر نوری منشعب میکنه. یکی از اون 32 فیبر منشعب شده رو به ادرس خونه شما مستقیما اتصال میدند. و شما در منزل با یک دستگاه ONT این فیبر رو به اترنت یا وای فای تبدیل و استفاده میکنی.
تعرفه ای که ارایه میشه همین عکسی هستش که دوستان گذاشتن.من همین هفته پیش رفتم ۲۰ مگ فیبر گرفتم.تو پنل کاربری هم فقط همین ۳ تا طرح رو میاره.سرعت دانلود هم سرویس ۲۰ مگ ۲.۵ مگ میده البته زیاد نتونستم تست کنم.سرعت های بالا رو هم تحت عنوان اینترنت شناور میدن.نت قبلی من اینترنت شناور ۴۳ گیگ در ماه بود که جلوش تا ۱ گیگابیت هم باز بود.ولی اصلا به صرفه نبود.حجم که نامحدود نباشه یه بار که بخای تست سرعت بگیری ۱ گیگت زود میپره.