دوستان باید بگم گه به قیافه مبیننت بگیره که بعد یه مدت که کاربراش زیاد شد رید تو پینگش من تلان پینگم دوبرابر شده حروم زاده ها:/
Printable View
دوستان باید بگم گه به قیافه مبیننت بگیره که بعد یه مدت که کاربراش زیاد شد رید تو پینگش من تلان پینگم دوبرابر شده حروم زاده ها:/
سلام به همه اساتید ببخشید کسی با تورنت با مبین نت دانلود کرده؟ اگه به صورت معمولی امکان دانلود نیست اگه راه هست خوشحال میشم راهنماییم کنید. سپاس از همه
نقل قول:
نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اسکرین شات هایی که قرار دادم برای شبانه من بود.نقل قول:
حالا امشبم تست می کنم همینجا نتیجه رو می نویسم.
خود منم از این حجم سرعت تعجب کردم.
این اتفاق پینگ خیلی عجیب بود. منم همین وضعیت رو دارم...
200 اخه چرا.
البته باید از پشتیبانی پرسید، اگر کسی پی گیری کرده ممنون میشم به اشتراک بزاره
پرسیدم همون کسشرای همیشگیو تفت دادن دادن به خورمون:| مشکل داره درست. میشه:|نقل قول:
حذف بسته های پرطرفدار اتفاق دور از انتظاری نبود. یادتون مونده باشه این اتفاق برای وایمکس هم افتاد.
اگر قرار بود بسته ها با این حجم ترافیک و قیمت ارائه بشن صدای بقیه isp ها در می اومد.
قطعا این سیاست برای جذب کاربر کاربر بوده
ممنون فعلا وضعیت نرمال شده البته ظاهرا سراسری بود چون ایرانسل هم خراب شد باید مربوط به تست هاشون برای روزهای خاص آینده باشهنقل قول:
خاک تو سر ایرانسل با این بسته های آشغال TD-LTE که داره
مشکل ما هم همینه دیگه . به جای اینکه ISP ها وقتی میبینن یکی دیگه بسته بهتر گذاشته بخوان رقابت کنن . اونیم که بسته خوب میزاره میکشن پایین ...نقل قول:
جالبه تو مقاله دیجا_تو نوشته مبین نت گفته پروموشن بوده!!!!
نمیردیمو معنی پروموشن رو فهمیدیم.
آخه مدیر بیسواد مبین نت همه جای دنیا پرومشن به اونی میگن که قیمت و شرایط اصلی رو بگی بعد روش شرایط ویژه تعیین کنی. مثلاً از اول بزنی تا پایان تابستان یا بزنی قیمت اصلی 100 تومن تا پایان تابستان 70 تومن نه اینکه مودم آشغالی خودت که رو که به هیچ شرکت دیگه ای نخوره تو پاچه ملت کنی بعد زود شرایط رو تغییر کنی.
مبین نت اینو بدون: دزدی فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست، رعایت نکردن حق الناس عاقبت نداره. (البته اگر اعتقادی داشته باشید)
تعریف پروموشن در ایران= کلاهبردارینقل قول:
از اولی که td رو گرفتم مطمِئن بودم یه روز سر بسته ها بازی در میاره. سابقه این شرکت خراب تر از این حرف هاست. شما فکر میکنی این شرکت میاد گیگی 700 تومن به شما اینترنت میفروشه و شرکت های دیگه و شورای رفاقت هم تماشا میکنن، از این خبرا نیست. از همون اول توافق میکنه با شرکت های دیگه که دون بپاشه برای جذب کاربر و بعدش هم با گفتن پروموشن و این مزخرفات همون سرویس رو با قیمت رفاقتی بکنه تو پاچه ملت. همین الان تعرفه هاشو نگاه کنید پر از تناقض هست. 1000 گیگ یکساله 900 هزار تومن بعد همین ماهی 70 تومن رو بگیرید میشه سالی 840 با 1200 گیگابایت ترافیک!!! این یه نمونه اش هست. توی بسته های کم حجم تر که مسخره تره. تنها دلیلی که من td خریدم خلاص شدن از دست مودم وایمکس بود که 6 سال داشت خاک میخورد و فروش هم نمیرفت، این مودم رو حداقل میتونم بفروشمش. دلیل دومش هم محدودیت فیبر نوری مخابرات گردن کلفت هست که چند ساله مارو اسیر کرده و از هیچ شرکت دیگه ای نمیتونم اینترنت بگیرم.
دوستان من هم مبین نت دارم هم adslشاتل هم td ایرانسل اول adsl
دوم اگر کسی بتونه مودم 4gاز بیرون تهیه کنه که با همه اپراتورها کار کنه بهتره یه بار پول میدی تموم میشه من به این نتیجه رسیدم
دوستانی که چندتا سرویس اینترنت دارند و یا می تونند از سرویس دیگری مثل فورجی موبایل استفاده کنند لطفا سرویس مبین نت رو شارژ نکنند و از سایرین استفاده کنند. تنها راه موثر همینه.
اینم شاهکار سرعت دانلود امشب با سیگنال عالی :n34:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا سروری که ازش دانلود میکنید به مشکل بر خورده. سرعت شبانه من همیشه روی 4 مگ فیکسهنقل قول:
البته استفاده از مبین نت شبانه من و یاد دوران قبل این دولت میندازه که قطره قطره، حجم و سرعت برامون محاسبه می کردن و چه منتی بر سرمون بود.
بهترین اتفاق استفاده از مودم های 4G عمومی با یه سیم کارت ایرانسل یا همراه اوله.
چیه این وضعیت
picoup.ir/images/22943217474679321593.jpg
منم شبانم تعریفی نداره اصلا بر خلاف دیشب امشب خیلی سخت دانلود می کنم.
الان از دوتا سرور دیگه هم تست گرفتم. فرقی نکردنقل قول:
مشخصه پهنای باند ندارن
الان 5 روز گرفتم، درخاست جمع اوری بدم میان جم کنن؟
واقعا اشتباه کردم دوباره به مبین نت اعتماد کردم
بسته های پر حجمش همش دون پاشیدن بود . اون از حذف بسته 300 گیگ 3 ماهه اینم از این بسته 100 گیگ 1 ماهه که دارن جمعش می کنن. واقعا افتضاحه این کارشون
بهتره یه کمپین تشکیل بدیم و کلا دیگه مبین نت رو شارژ نکنیم .
یه بارم که شده یه بخاری ازمون باید بلند بشه
دوستان الان زنگ زدم کارشناساشون به خاطر پینگ شکایت کردم گفتن: پینگ زیر هزار باشه مشکلی نیست:|||وافعا براشون متاسفم تو اروپا پینگ بالا صد باشه شکایت میکنن اونوقت اینجا لنگ پینگ 150 هستیم:/ حالا جز این کسی دی ان اس خود نبین نت رو داره؟ و یه چیزه دیگه امروز فک کنم پینگ حالت عادی شد چون بختر شده پینگش با گوشی ولی با دستگاه نگرفتم هنوز
اینا کلا مفهوم پینگ رو اصلا نمیدونن فک کنم . نصاب اومده بود گفتم وضعیت پینگش چطوره گفت ما بالای 100 باشه نصب میکنیم :n29:
خودم دیدم 110 ه با اروپا گفتم خوبه نصب کن
دوباره ساعت 3 شد عین دیروز شد ...
15:14:39.79 Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=271ms TTL=50
15:14:40.80 Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=286ms TTL=50
15:14:41.81 Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=270ms TTL=50
15:14:42.83 Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=270ms TTL=50
15:14:43.85 Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=283ms TTL=50
15:14:44.97 Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=282ms TTL=50
15:14:46.02 Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=333ms TTL=50
15:14:50.01 Request timed out.
15:14:55.04 Request timed out.
15:15:00.06 Request timed out.
15:15:05.01 Request timed out.
15:15:10.01 Request timed out.
15:15:15.01 Request timed out.
15:15:20.09 Request timed out.
15:15:25.01 Request timed out.
15:15:30.01 Request timed out.
15:15:31.24 Reply from 4.2.2.4:
15:15:32.30 bytes=32 time=229ms TTL=50
15:15:33.37 Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=228ms TTL=50
15:15:34.39 Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=223ms TTL=50
15:15:35.42 Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=222ms TTL=47
15:15:36.48 Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=221ms TTL=47
15:15:37.54 Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=227ms TTL=47
15:15:38.55 Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=218ms TTL=50
15:15:39.56 Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=212ms TTL=50
ساعت 1,2 اینطوری میشهنقل قول:
مشخصه اختلال سراسری هست ولی مبین نت دیگه نابود میشه. سرعتم به 1 مگابیت هم نمیرسه. عکس های تلگرام رو با 10-20 کیلوبایت بزور باز میکنه. حداقل یه اطلاع رسانی نمیکنن که مشکل وجود داره. آخ ببخشید یادم رفت حتما اینم پروموشن هست یادشون رفته بگن!
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
من مرتب دانلود میکنم مشکلی ندارهنقل قول:
دوستان تا میتونید تو اینستاگرام و توئیتر فشار بیارید به مبین نت سر قضیه حذف بستهها...به ۱۹۵ هم شکایت کنید... اکثر سایتهایی که اخبار تکنولوژی رو پوشش میدن خبر حذف بسته هارو گذاشتن... مطمئن باشید جواب میده... تا قبل اینکه من به ۱۹۵ شکایت کنم تو پنل مشترکین زده بود تا اخر تابستان ولی تو صفحه فروش نزده بود الان اونجا هم زده... حداقل این تلاشا میتونه این باشه که مردم ببینن ناراضی ایم و کمتر بخرن...
منم چند وقتی بود خوب بود
سه چهار روزه به شدت هم قطع میشه هم پینگش رفته بالا
من هم وایمکسشون رو دارم هم این ال تی ئی رو. اصلن اینوگرفتم که مثلن بشه باهاش بازی کرد. واقعن درست کردن دیگه مشکلی با شبکه پلی استیشن نداشتم تا اینکه چند روز پشت سر هم دیدم هی وسط بازی قطع میشه. بخاطر امتحانای دانشگاه بیخیالش شدم ولی دیروز یه پیغام بهشون دادم و شکایت کردم . همکارمون هم که داره بهشون پیغام داده ولی جواب هیچکدوممون رو تا الان ندادن.
کاراشون خیلی ضایع اس
اون بحث پول اگه کیفیت سرویسشون ثابت بود میگفتم اشکال نداره ولی واقعن بخاطر اینهمه قطعی و کندی سرعت اینهمه از آدم پول بگیرن قشنگ احساس میکنی یه قطعه چوب از داخل پاچه شلوارت وارد میشه به سمت بالا.
چیزی هم که حرص آدمو درمیاره اینه که زنگ میزنی کلن منکر قضیه میشن یا ایمیل میزنی از یه فایل وُرد برمیدارن برات جوابای چرت کپی پیست میکنن. قشنگ میفهمی به شعورت بی احترامی شده. انوقت نظر سنجی میکنن و تو در و دیوار از خودشون تعریف میکنن.
من چون ناچار به استفاده هستم از سرویساشون نمیتونم دیگه بیخیالش بشم ولی واقعن اگه براتون استفاده از سرویس گرونتر ولی پایدار تر مقدور بود هیچ وقت سمت مبین نت نیاین
باید توی قراردادشون زده باشند یادمه ADSL زیر 150 باید باشهنقل قول:
مبین نت و اگر شارج نکنی چی میشه ؟
خب مشخصه سرویستون قطع میشه و فقط سایت مبین نت جهت تمدید باز میشه.نقل قول:
(پاک شود لطفا ...)
اینکه زبر هزار باشه مشکلی نیست؟ خب خیلی مسخرست کهنقل قول:
همین الان داشتم بازی میکردم با سرور آلمان پینگ بین 300 تا 180 بودنقل قول:
یعنی دقیقن اعصابت میریزه به هم
سرعت دانلودش هم اومده پائین دیگه بیخیال شدم با موبایل وصل شدم
منظورم اینه که اگر 1ماه شارج نشه بعدا مشکل پیش میاد یانه؟نقل قول:
یا هر وقت طرح بخری شروع به کار میکنه
من قراردادشونو ندیدم نمیدونم ولی ضریب کیفیت ها باید توش باشه مثل ADSLنقل قول:
اگه 1000 ذکر شده باشه قانونی کاری نمیشه کرد، به گفتن پشتیبانی هم نیست باید قرارداد رو دید
قانون که نمیتونن از خودشون بزارن وقتی تو ای دی اس ال 150 هست این تو هم باید همین باشهنقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد خیالت راحت. مثل adsl نیست که جمع کنن.نقل قول:
با سلام
من میخوام نت بگیرم یکم سوال دارم
من خیلی درگیر سرعت نیستم و سرعت متوسط برام کافیه
فقط مشکلم با پینگ تایمه که مربوط به بازی های آنلاینه
خونه ما منطقه 14 تهران هست و حدود 4 کیلومتر با مخابراتمون فاصله داره برا همین کلا نت خوبی ارائه نمیدن هم شاتل داریم هم ماهان نت تست کردیم و ... به علت فاصله زیاد بالای 1 مگ اپ نمیشه و همین 1 مگ هم کلی تایم اوت و قطعی داره که کلافه کنندس
دوستانم مبین نت رو بهم معرفی کردن که مشکل نویز و خط نداره ولی سوالم اینه که این شرکت برای بازی کردن ( منظورم پورت های بازی هست و NAT) و ارائه پینگ تایم بدون تایم اوت و قطعی مناسب هست ؟
ایرانسل هم من 4g میزنم بهترین پینگ رو به من میده بدون قطعی ولی خب به بازی ها و افراد آنلاین نمیشه وصل شد و پشتیبانیشون هم گفت ما به بازی کلا کاری نداریم
ممنون میشم راهنماییم کنید
این پستی از بازیسنتر برداشتم، فکر کنم به کمکتون بیادنقل قول:
محتوای مخفی: طولانیه
من ازشون شکایت کردم توی 195 موضوع هم زدم عدم اطلاع رسانی بابت حذف بسته ها