بله درسته . با این پوشش ضعیفی که داره ای کاش این تخفیف رو واسه مودم فضای بازش میزاشتن :n37: ظاهرا این مودم گیرندگی خوبی نداره مگه اینکه سیگنال محل استفاده قوی باشه .نقل قول:
Printable View
بله درسته . با این پوشش ضعیفی که داره ای کاش این تخفیف رو واسه مودم فضای بازش میزاشتن :n37: ظاهرا این مودم گیرندگی خوبی نداره مگه اینکه سیگنال محل استفاده قوی باشه .نقل قول:
اگر دقت کرده باشین نقشه های پوشش چند روزی هست تغییر کرده و اکثرا محدوده سبز کمرنگ و پر رنگ کوچیک تر شده... خونه ما که قبلا تو محدوده سبز کمرنگ بود الان کلا خارج از محدوده هست و حتی نزدیک به منطقه تحت پوشش هم نیست...
دوستان قبل از خرید بازم بررسی کنید نقشه رو... چون با تغییرات جدید نقشه ها ایرانسل بعیده زیر بار پس گرفتن مودم بره اگر طبق نقشه پوشش نداشته باشید
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
امروز چک کردم دیگه NAT نبود! آی پی دستگاه با اونی که تو نت میشناسه یکی شده.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
خیلی خوبه...نقل قول:
الان اتصال شما ipv6 شده ؟
دسترسی به پلی استیشن ندارید؟
بله البته FDD تو گوشی. نه متاسفانه.نقل قول:
سلام دوستان من
من تو محدوده سبز کمرنگ هستم میخواستم ببینم میشه سیم کارت FDD رو بزارم بجاش تو z6000 و از fdd استفاده کنم؟
سلام دوستان؛ من در منطقه سبز کمرنگ هستم! نمیدونم اگه مودم فضای خارجی بگیرم کار میکنه یا نه:| راه حلی نیست که بشه مطمن شد و پوله بی زبون رو هدر نداد؟
نقل قول:
مودم خارجی اگر بگیری و در منطقه سبز کم رنگ باشی بدون هیچ مشکلی وصل می شی. ایرانسل داره دکل ها رو بروز رسانی و اپتیمایز میکنه. ولی مودم داخلی توصیه نمیشه.
دوستان من در محدوده سبز پررنگ هستم آیا خرید این مودم z6000 رو توصیه میکنید؟ اصلا اسنفاده از این سرویس رو توصیه میکنید؟ امکان دریافت ADSL ندارم با توجه به فیبر شدن کافو های مخابراتی!
سلام من توصیه میکنم. من در حال حاضر بطور میانگین 38 و ماکزیمم 47 مگابیت دانلود دارم و تو خونه پدرم که حتی پوشش سبز کمرنگ رو نداره ولی دورو برش بازه حداقل ده مگابیت سرعت دانلود دارم.
من هم ps4 دارن هم td lte وقتي انلايم بازي ميكنم بعضي وقتا پينگ خوبه و بعضي وقتا خوب نيست (سرور خارجي)نقل قول:
هر چند خونمون در مناطق سبز پررنگه ولي سيگنالم ضعيفه و بخاطر همين مودم outdoor خريدم شنبه قراره بيان واسم نصبش كنم. اين ipv6 چيه و چطور تستش كنم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
یکم نوسان دارهنقل قول:
سپاسنقل قول:
تنظیمات خاصی نیاز داره؟ چون من با مودم 4g معمولی ایرانسل سیگنال دارم ولی با این noservice است.
سلام نتیجه رو بگین حتما از بابت تفاوت سرعت و پینگ با مودم خارجی منم میخوام انتن خارجی بگیرمنقل قول:
چند روزی هست سرعت خوبه
هرچند به پای سرعت دوستان نمیرسه ولی من راضیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم DT-350
سیگنال متوسط (دو چراغ)
-----
ویرایش
الان دارم همزمان با سرعت ۲ مگابایت دانلود میکنم و بازی آنلاین هم میکنم بدون اینکه رو پینگم تاثیر بذاره :n04:
با ۴جی یا ADSL حتی اگر با سرعت ۱۰۰ کیلوبایت دانلود کنم پینگم به شدت میره بالا
کدوم منطقه این؟نقل قول:
داخلی یا بیرونی؟
میشه یه تست بزارین
انشالله نصب که کردن براتون تو قسمت تست کانکشن پلی استیشن چک کنید که گزینه nat type رو چند نشون میده...نقل قول:
اگر ۱ بود که عالیه البته بعیده ۱ باشه...
اگر دو یا سه بود از طریق آموزش هایی که هست پورت فوروارد و یا DMZ رو برای پلی استیشن فعال کنید ببینید نت تایپ تغییری میکنه یا نه...
IPV6 هم بطور خلاصه تعداد آی پی های قابل دسترسی رو افزایش میده و باعث میشه هر کاربر آیپی ولید بهش تعلق بگیره
راستی چرا من آی پی ۶ ندارم؟
IPv6 Not supported
البته مهم نیست برام، ولی عجیب بود فعال نیست
احساس می کنم سرعت پوشش تی دی ایرانسل پایینه
درست نمیگم؟؟؟
اقا یه سوال مبتدیانه
اینTD-LTE ایرانسل طرح هاش جدای از 4g هست ؟مثلا شبانه یک ساعته نامحدود که 900 تومنه نداره ؟
بعد سرعتم با 4g گوشی نهایت تا 1 یا 1.5 میره اگه TD-LTE بگیرم تاثیری تو سرعت داره ؟
بله طرح هاش فرق داره طرح هایه خاص خودش رو داره که این طرح ۲ ساعته نامحدود نیست توش بعدشم بستگی به منطقه تون داره اگه پوشش خوب باشه سرعت دانلودتون بالایه ۲ تا ۳ مگهنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
TD-LTE هیچ بسته نامحدود شبانه ای نداره .نقل قول:
اگر توی پوشش باشی احتمال خیلی بالا سرعت بالاتری نسبت به 4g بگیری
به نظرم ایرانسل خیلی عجله نداره واسه پوشش سراسری TD-LTE . دلیلش هم میتونه این باشه که نسبت به بقیه اوپراتورها مخصوصا همراه اول مشترک اینترنت بیشتری داره و فعلا راضیه .نقل قول:
یا ایرانسل یا مودمت QoS دارهنقل قول:
مودم که برای خود ایرانسل هست و QoS ندیدم توشنقل قول:
از سمت ایرانسل یعنی دیتای تک تک یوزرا روشون QoS اعمال میشه؟
دو تا تست بالا برای fdd هست ظاهرا.
اینجا گروه tdd.
بلی ببخشید. من هم حواسم نبودنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دوستان کسی Firmware جدید برای z6000 سراغ نداره ؟ چه اورجینال ایرانسل چه اصلی سازنده . من که 2000 تا شرکت چینی پیدا کردم که عینا همین مودم رو میسازن و هیچ کدوم هم جواب نمیدن
در چند صحفه قبل قرار دادم ميتونيد استفاده كنيد.نقل قول:
دقیقا همینطوره . فقط و فقط رقابت هست که باعث پیشرفت میشه . تا رایتل نبود اون دوتا (همراه اول و ایرانسل) اصلا قصد آوردن اینترنت پرسرعت رو نداشتن درحالی که کشورای دیگه چندین سال بود که این سرویس رو اورده بودن و تازه با اومدن رایتل به سرشون زد که تکونی به خودشون بدن . حالا در زمینه TD هم تا رقیبی واسه ایرانسل نیاد بعیده خودش حرکت خاصی در این باره بزنه .نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
یک سوال، بسته های TD تو برنامه ایرانسل من هم نصف قیمته یا فقط موقع خرید مودم نصف قیمت میدن؟
همراه با خرید مودم بسته ها نصف قیمته و بعدا باید بسته ها را گران بخریمنقل قول:
دوست عزیز، خود دولت مجوز ارتقا شبکه به نسل 3 و 4 رو به ایرانسل و همراه اول نداد !!نقل قول:
و حتی انحصار 3G بیش از یک سال دست رایتل بود
دقیقا، و رایتل هر گیگابایت رو ۲۳۰۰۰ تومن میداد اونم با سرعت ۲۵۶kb، اگر بالاتر میخواستی باید ثابت میشد دانشجو یا استاد و ... هستی!!! حالا میگه پیشرو در ۳جی و lte...نقل قول:
حرف شما درسته ولی من منظورم کلا قبل از به وجود اومدن رایتله که اون دوتا اپراتور اصلا نمیخواستن اینترنت پرسرعت رو بیارن درحالی که کشورای دیگه چند سال بود آورده بودنش . منظورم بیشتر 3G هست .نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
همون بهتر که ندارهنقل قول:
امیدوارم نه بسته نامحدود بده، نه هدیه ۱۰۰ گیگی
ملت از بس با این هدیه ها و نامحدودا دانلود میکنن ۴جی سرعت ۱مگ هم به ما نمیرسه بعضی وقتا بیرون لنگیم یک صفحه باز کنیم کارمون راه بیفته (البته نمیگم همه، ولی حتی تو دوستان دیدم الکی فایل و فیلم دانلود میکنه که بسته مفتی تموم شه! (میگه حیفه!) بعد پاک میکنه نصفشو)
بیشتر تقصیر ایرانسل هست، ۱۰۰ گیگ هدیه ۱ روزه آخه؟ یا نامحدود اونم رو ۴جی؟
واقعا امیدوارم TD-LTE همیشه همین بسته ها با همین کیفیت بمونه
همچین گرون هم نیست، کم پیدا میشه جایی هر گیگابایت رو ۱۳۵۰ تومن بده
مثل بعضی جاها بالای ۳۰ ۴۰ نیست ولی من کاملا راضیم فعلا
سلام دوستان من مودم z6000 گرفتم به این امید که سیم 4g معمولی بخوره ولی فقط دفعه اول که سیم معمولی گذاشتم کار کرد بعد همش میگه سیم کارت توش نیست و نوشته lte و سیگنال چشمک میزنه،ایرانسل میگه کار نمیکنه چکار کنم؟سیم خود td هم ار دیجیکالا که خریدم مودم و فعال نیست.چه کنم با مودم 4g معمولی کار کنه؟فقط دفعه اول که گذاشتم کار کرد هزارتومن شارژ کردم بعد صفر شد دیگه هم کار نکرد!
سلام دوستان
ببخشید بهترین مودم چه برای همراه اول و چه برای ایرانسل چیه [Name]
لطفا چند عدد معرفی کنید
که به لپ تاپ و پی سی هم نصب بشه
ممنون
بسته اينترنتي براي سيم كارت معمولي تون بخريد و دوباره چك كنيد و ي ريست كنيد بعد از خريد روتر رو.مقدار زمان كانكت شدنش بيشتر از مودم هاي معمولي هستش ولي متصل ميشه.الان من با سيم معمولي ٤جي ايرانسل در روتر بيروني استفاده ميكنم و مشكلي نداره.نقل قول:
z6000هم شبيه همين روتر هستش و سازنده و فريمور يكي دارند و تفاوتي در اينها جز آنتن گيرنده و واي فاي نيست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ازین جور مودم ها مناسب هستند که میتونید با جست و جو مثلا در دیجیکالا و ... پیدا کنید. که البته مودم دوم از نوع cat6 هست که خیلی سخت تو ایران گیر میاد... و اکثرا مودم های cat4 موجودند که برای شما کاملا کفایت میکنند پس نگران نباشید.