عرض سلام وقت بخیر خدمت دوستان گرامی
از بین مودم های همراه خوب موجود در بازار چند نمونه که قابلیت استفاده از شارژر بدون باطری رو هم دارن معرفی کنید با تشکر
Printable View
عرض سلام وقت بخیر خدمت دوستان گرامی
از بین مودم های همراه خوب موجود در بازار چند نمونه که قابلیت استفاده از شارژر بدون باطری رو هم دارن معرفی کنید با تشکر
سلام .میخواستم یه مودم 4G برا دوستم بخرم و من خودم یه دونه E8372 دارم که خیلی ازش راضیم و تا 9 مگابایت در ثانیه ازش دانلود میکنم.قیمتش هم دور و بر 230 هستش.خواستم ببینم تو این رنج پیشنهاد بهتری دارید واسه خرید؟از لحاظ عملکرد منظورمه وگرنه قیافه و داشتن نمایشگر اصلا مهم نیست و میخام باطری هم نداشته باشه و فقط با USB تغزیه بشه و وای فای هم داشته باشه
سلام ودرودنقل قول:
بهتر از 8372 نیست والا من خودمم دارم عالیه
بقیه فقط زلم زیبو دارن و الکی گرون میشن داستان باطری داخلی و نبود یدک و داستانهای دیگه همینو بچسب عالیه
سلام دوستان . از بین مودم های ثابت خانگی 4g که Cat6 باشه. شما کدوم مدل پیشنهاد میدین که آنلاک باشه؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان . از بین مودم های ثابت خانگی 4g که Cat6 باشه. شما کدوم مدل پیشنهاد میدین که آنلاک باشه؟
فعلا b525 مودم خوبیه و جواب دادهنقل قول:
سلام
دوستان کیفیت مودم e3372 چطوریه؟ همراه اول مودم هاش رو لاک می کنه؟
یکی از آشنایان میخواد از یکی بگیره نو هست طرف استفاده نکرده، به همون قیمت خرید میده، 165 هزار تومان
با این وضعیت افتضاح قیمت ها، گفتم شاید اگر رو شبکه همراه اول لاک نشده باشه براش کفایت کنه
سلام. دوستان مودم همراه ( جیبی ) 4G که آنلاک باشه چی پیشنهاد میکنین بگیرم که قیمت مناسبی هم داشته باشه؟
دیگه اینکه بعضی از این مودم ها فلش هم میخورن. این فلش چه کاری انجام میده تو مودم؟
سلام
دوستان علت تفاوت قیمت این مودم های 4g چی هست ؟
من فقط برام سرعت دانلود مهمه . مثلا این مودم 525 قیمتش حدود 800 تومنه که البته خیلی زیاده
بعد cat6 اصلا در ایرانسل و همراه اول ساپورت میشن ؟
این دو مودم خوب هستن و هر دو باطری هاشونم موجود هستنقل قول:
Huawei 4G E5785 Cat6
Huawei 4G E5577
سلام
دوستان گرامی مودم پرتـــیبــل ار B612 آنلاک بهتر هم هست تو رنج قیمتی و با توجه به امکاناتش ؟ دیجی کالا میده 475 هزار .
یه سوال فنی هم داشتم اگه کسی میدونه ممنونش میشم با بنده هم به اشتراک بذاره . این مودم ایرانسلش ظاهرآ ارزون تره . آیا به راحتی آنلاک میشه ؟ (اصلآ آنلاک میشه؟) یا همین آنلاکش راحت تره ؟
یک دنیا ممنون و متشکرم .
نقل قول:این b612 که تو دیجی کالا هست همون مودم مبین نت هست لوگو مودم مبین نت رو پاک کردن انلاک کردن سر دیجی کالا هم شیره مالوندننقل قول:
جناب محمد حسین نژاد این حرفتون نظر شخصیه یا موثقهنقل قول:
با توجه به امکانات هر مودم نمیشه گفت بهترین مودم 4G کدوم مدل میباشد از همه لحاظ ولی با توجه اطلاعات و تست های انجام شده در 5 مدل مودم هواوی ما به نتایجی دست پیدا کرده ایم ممکن است برای شما مفید باشد
بعد از بررسی و تست های بسیار انواع مدل های موجود در سایت تصمیم گرفتیم نتیجه ان را با شما به اشتراک بگذاریم و خصوصیات اصلی هر کدام را بنا به وظیفه خود در این پست قرار بدیم
مودم Huawei E5372:
-انتی دهی قوی تر نسب به همه مدل ها
-قابلیت قفل شبکه روی 4G
-باطری 1760 میلی امپر
-دارای صفحه نمایش باریک و خوش جیب
نتیجه : خرید این مودم به افرادی توصیه میشود که در مناطقی هستند که ات دهی شبکه 4G در انجا ضعیف میباشد
مودم Huawei E5377:
-انتن دهی مناسب
-قابلیت قفل شبکه روی 4G
-دارای صفحه نمایش
-باطری 3560 میلی امپر
نتیجه: خرید این مودم به افرادی پیشنهاد میشود که ظرفیت باطری و ماندگاری شارژ دستگاه در طول روز برای انها مهمتر از بقیه موارد هست همچنین گذاشتن این دستگاه در جیب کمی اذیت کننده است
مودم Huawei E5573:
-انتن دهی نسبتا خوب
-قابلیت قفل روی شبکه 4G
-باطری 1500 میلی امپر
-بدون صفحه نمایش
-باریک و خوش جیب
نتیجه: از خصوصیات خوب این مودم اینه که اصلا احساس نمکنید دستگاه دیگه هم همراه شماست چون بدنه باریک و باریکی داره باطری 1500 میلی امپر داره و چون صفحه نمایش نداره از بقیه دستگاه های هم رده از لحاظ باطری شارژ بیشتری رو نگه میداره و اینکه قیمت خیلی مناسبتری نسبت به تمام مودم های مودجود در بازار داره
مودم Huawei E5577:
این مدل در دو نوع موجود هست که تنها فرقشون در باطری و حجم دستگاه میباشد :
نوع اول E5577s-321:
-انتن دهی مناسب
-باطری 1500 میلی امپر
-دارای صفحه نمایش
-باریک و خوش جیب
نوع دوم E5377s-932:
-انتن دهی مناسب
-باطری 3000 میلی امپر
-دارای صفحه نمایش
-باریک و خوش جیب نسبت به حجم باطری
نتیجه کلی :
با توجه به مواردی که برای هر مودم و خصوصیات ان در این مطلب ذکر شده و با توجه به نوع استفاده افراد برای هر کسی انتخاب میتونه متفاوت باشه و سعی کردیم با این مطلب بتونیم به شما دوستان گرامی کمکی در انتخاب برای خرید بهترین دستگاه از لحاظ نوع استفاده کرده باشیم
منبع : modem4g.net
نویسنده : محمد حسین نژاد
کاملا موثق هست عزیز از مشترهایی که داشتم به امید اینکه CAT 6 میخرن رفتن گرفتن دیدن همون مودم مبین نت هست پاکش کردن و گذاشتن برای فروشنقل قول:
تنها جایی که دیدم این مودم رو به صورت اورجینال وارد میکنه IDH هست
شرکتی که مال دیجی کالا رو هم گارانتی میکنه مشخص نیست کیه و چیه !
جالبیش اینه مودم لاک ایرانسل از مودم هوآوی B612 گرونتره در دیجیکالانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیجی کالا 30 درصد پول میگیره برای هر فروش که ایرانسل به اون 360 تومنش برسه
ایرانسل فروشگاه آنلاین خودش رو داره و من ندیدم بیاد تو دیجی کالا مودم بفروشه. اگه به اسم فروشنده این مودم دقت کنید نوشته راهبرد نت. اکثر کسایی که مودمای ایرانسل رو توی سایت دیجی کالا میفروشن نماینده های ایرانسل هستن که مودمای ایرانسل رو عمده میخرن بعد میان توی دیجی کالا با قیمت بالاتر میفروشن. فقط من موندم فاز راهبردنت چیه داره این مودمو 550 تومن میفروشه. ایرانسل داره میده 360 تومن توی سایتشنقل قول:
مرسی دوستان . پس در اصل اون مودم آنلاکش Huawei B612s-25dهست که حدود 600 تومنه و این B612 که یه دفعه ریخت تو بازار همون داستان مبین نته
لطفا پاک شود.
سلام بچه ها. برای کسی که تو خونه اینترنت وای فای داره ولی برای سر کار و بیرون یک مودم تو جیبی خوب بخواد که خیلی هم گرون نباشه و باتری خوبی هم داشته باشه چی پیشنهاد میدین؟
سلام
یک مودم وایرلس ارزان مدل tp link معرفی کنید
وایرلس باشه
یک اتصال لن و یک اتصال usb داشته باشه
اتصال usb حتما داشته باشه
راهنمای جامع خرید مودم 3G، ADSL و 4G
راهنمای خرید مودم همراه 4G و 3G
راهنمای خرید مودم دانگل 4G و 3G
من دیروز مودم GP-2101 PLUS ایرانسل گرفتم. با توجه به تجربه قبلیم که 2101 نسل قدیم بود، چنگی به دل نمیزنه. آنتن نهایتا 2 تا پر میشه. بعضی وقتا هم افت سرعت داره. کسی همچین تجربه ای داره؟
مودمE 3372 ایرانسل دارم..وقتی اس ام اس حجیم میاد به چند تا تبدیل میشه و بهم میریزه! راهی داره SMS بزرگ رو تو یه SMS بازه کنه نه چند تا؟
این مشکل چند تا شدن پیامها و حتی قطع و وصل شدنهای زیاد فقط از فرمویر است و به خود دانگل مربوط نیست اتفاقا این دانگل بیشترین فرمویرهای مود شده را دارد کافیه در گوگل جستجو کنید
سلام دوستان
اين مودم b612 كه آنلاك كردن و تو بازار به قيمت ٢٣٠-٢٤٠ ميفروشن بعد از يه مدت لاك نميشه يا به مشكل نميخوره ؟
اصلا پيشنهاد ميكنين !؟
يه مودم ميخوام كه سرعتش خوب باشه و جايگزين مودم adsl كنم ، تلويزيون هم بهش وصل ميشه و اينكه وظيفه روتر و dlna و ... رو خوب انحام بده !
مرسي
اگه از سرعت و قیمت اینترنت adsl راضی هستی اصلا سمت اینترنت بی سیم نیانقل قول:
مشكلم همينه ! داستانش رو تو قسمت adsl مخابرات تهران نوشتم !نقل قول:
به شركت هاي ديگه غير مستقيم اجازه نميدن !
مخابرات هم كلا قطعه بعضي موقع وصله !
فعلا مجبورم و نيازم رو برطرف ميكنه حجمش !
تعريف مودم b612 زياد شنيدم.
مودم هاي مبين نت ٢٥٠ ! همون مودم با آرم پاك شدش تو ديجي كالا ٤٥٠ [emoji58][emoji58][emoji58][emoji58]
چه داستاني شده!!!
همون b612 رو از مبین نت بگیرید آنلاک کنید. فعلا که دوستان دارن استفاده میکنن مشکلیم ندارن. فوقش رجیستری واسه مودما اجرا بشه میتونید از همون مبین نت استفاده کنید. اجرا هم نشد که دیگه عالیه. فقط هر چی خریدید مودم لاک نگیرید و خودتون رو به یه اوپراتور محدود نکنیدنقل قول:
البته اين مودم هايي كه ميفروشن ٢٤٠-٥٠ آنلاك هستند و تموم خط ها جواب ميده.نقل قول:
مبين نت ارزونتر ميده ؟!
به قول شما تهش ديگه خوده مبين نت هست ديگه ! كه خريد قديمي ها فك نكنم طرح رجيستري شامشلش بشه.
اين مودم هاي لاك مبين نت همه فريمورهاش قابل آنلاك شدنه ؟! يا فريمور خاصي ؟
خودمون ميتونيم آنلاكش كنيم ؟
هنوز سمت اين قضيه نرفتم.
ولي بخوام بگيرم همين آنلاك شده شو ميخرم.
پ ن :
الان به تعرفه هاي مبين نت نگاه كردم زده سه ماهه ١٥٠ گيگ با مودم ٢٥٠ تومن !
حالا مودمش همون b612 ميده حتما ؟
بحث آنلاك كردنش هم توضيح بديد كه كار خودمون هست يا سخت افزاري و ...؟
مرسي
قبلا که ارزونتر میداد. مودم رو میتونستید با یه طرح 20 گیگ شش ماه بخرید 157 تومن. که الان قیمتش با یه طرح 400 گیگ شش ماه 472 تومنهنقل قول:
در مورد سوال دومتون دقیق نمیدونم ولی فکر کنم کلا دو مدل فریمور داره که قبلی راحت آنلاک میشد و جدیده رو هم مثه اینکه دوستان آنلاک کردن بدون دردسر
خودتون هم میتونید آنلاک کنید. آموزشش توی انجمن هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه مودم b612 بهتون میدن به خودتون بستگی داره که ذکر کنید حتما مودم b612 میخواید. مودمای دیگش مفتم نمی ارزن
نحوه ی آنلاک هم ترکیبی از سخت افزاری و نرم افزاری هستش یعنی حتما باید مودم باز بشه و نیاز به لحیم کاری دارید
اگر فکر میکنید به دردسرش نمی ارزه همون ورژن آنلاک شده رو با قیمتی که خودتون گفتید بگیرید.
سلام
سرعت اینترنت اپراتور های سیم کارت (چه ایرانسل و چه همراه اول) در 4G اینجا کمتر از 1MB هست (جالب این هست که نزدیک دکل مخابراتی و مرکز مخابراتی هم هستیم) اگر مودم 4G تهیه بشه به نظرتون سرعتش به حد واقعی خودش میرسه؟
از دوستان وارد چند سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید :
1- این برنامه ltewatch فقط رو مودم های هواوی کار میکنه ؟ مارکهای دیگه هم برنامه های خاص برا چک کردن فرکانسها و باندها و قفل کردن فرکانس دارند ؟ اگر دارند میشه چند مارک و مدل معرفی کنید ؟
2- مودم آنلاک یا قابل آنلاک شدن 4.5G تو بازار الان چی هست و پیشنهاد میکنید ؟ امکان بررسی فرکانسها - انتخاب فرکانس و قفل کردن فرکانس هم دارند ؟ الان هواوی B525 دارم همه اینا رو داره ولی قیمتش خیلی بالاست یکی دیگه نیاز دارم ولی قیمت مناسب میخوام .چی پیشنهاد میدید میخوام 4.5G باشه و آنلاک یا آنلاک بشه .
این مودم ایرانسل مودم داخلی GP2101 Plus
خوبه؟ تو شهر ما طرح اومده دونه ای صد هزار میفروشن.
سلام دوستان
میخواستم ببینم الان بهترین دانگل 4G که تو بازار هست و آنلاک هست یا بشه آنلاکش کرد چیه ؟
هواوی باشه بهتر ولی مدلهای دیگه هم تجربه دارید بگید .
سرعت دانلود این دانگل هوآوي مدل E8372 چطوره ؟ کسی از دوستان داره بگه سرعت دانلودش در بهترین حالت چقدره ؟
این مدل را میشه به روتر وصل کرد و ازش به عنوان اینترنت پشتیبان یا در حالت لودبالنس برای افزایش سرعت استفاده کرد ؟
سلام و خسته نباشید.
لطفا کمک کنید.
یه مدل مودم 4g میخوام بخرم.
این مشخصات برام مهمه:
- قدرت خوب گیرندگی (قطعی وصلی و هنگی نداشته باشه)
- بشه با لپ تاپ توسط کابل usb بهش کانکت بشم.
- بشه رو 4g فرسش کرد.
- پشتیبانی از سیم کارت همه ی اپراتور ها
مشخصاتی که اصلا برام مهم نیست:
- برد wifi
- پشتیبانی ussd
- پشتیبانی sms
- پشتیبانی مموری کارت
- ظرفیت باتری
قبلا یه d-link dwr 932 d1 داشتم فوق العاده بود. ولی گمش کردم. :n28:
اگرم از مودم های اپراتورها معرفی می کنید چیزی باشه که بشه آنلاکش کرد.
خودم فکر کنم اینا بهترین گزینه ها باشن:
mc-i100
huawei e5573
tp-link m7310 یا m7350
ممنون میشم راهنمایی کنید.
اول از همه بگید چقدر میخواید و چقدر میتونید هزینه کنید ؟