safe mode میره! چیکارش کنم؟ اخرین ورژن درایورشم گرفتم. تاثیر داره نصبش کنم؟ از dvi استفاده بشه مشکلی نداره؟نقل قول:
Printable View
safe mode میره! چیکارش کنم؟ اخرین ورژن درایورشم گرفتم. تاثیر داره نصبش کنم؟ از dvi استفاده بشه مشکلی نداره؟نقل قول:
برید safe mode درایورشو پاک کنید و برید تو ویندوز مجددا اخرین ورژن درایور رو نصب کنید
درایور مانیتور نصب بشه و فرکانس مانیتور رو کاهش بدین
اگه از خروجی dvi استفاده میکنید به جاش از خروجی vga استفاده کنید یا از تبدیل dvi به vga
سلام
نمیدونم سوالم مربوط به اینجا میشه یا نه
دیروز مانیتور گرفتم
2 تا ورودی بیشتر نداره
یه HDMI و یه VGA
من مانیتور رو برای بازی کردن با 360 هم گرفتم
الان به پی سی وصل هست و با کابل DVI -Hdmi
اندازه تصویر هم 1080×1920 هست
چرا توی بیان مشکلم مشکل دارم؟ :دی
من اگه بخوام هر دفعه 360 رو با کابل HDmi به مونیتور وصل کنم باید کابلی که از پی سی به مونیتور وصله رو در بیارم و ماله 360 رو جایگزین کنم؟؟ :(
چون پی سی رو با VGA امتحان کردم حداکثر روزولوشن 1600×1200 یا یه همچین چیزی بود که تصویر خیلی بد میشد
1080×1920 رو کابل VGA ساپورت نمیکنه؟
از نظر کیفیت تصویر خیلی فرقشه با Dvi؟
کله کاری که میخوام بکنم اینه که بدونه هر دفعه در آوردن فیش بتونم از جفتشون استفاده کنم
امیدوارم تونسته باشم درست توضیح بدم
ممنون
سلام
اقا اونروز برقا رفتو پاور كامپيوتر سوخت . بعد از اينكه عوضش كردم حالا وقتي مانيتورو به كيس وصل ميكنم رو تلويزيون خونمون نويز ميندازه
چه مرگشه؟؟؟؟
در ضمن من هم كارت گرافيكه انبوردو تست كردم هم كارت گرافيكي كه خودم بستم
شما گرافیک رو با کابل vga نصب کنید و کنسول رو هم با hdmiنقل قول:
بعد با مانیتوز بین دوتا خروجی سوئیچ کنید
اگه درایور گرافیک نصب باشه با کابل vga هم رو ریزولیشن 1080*1920 هم قرار میگیره
عجب اتفاق عجیبی:31:نقل قول:
پاورتون رو دربیارین و با مولتی متر در حالت 1 بودن دکمه ی پاور اهمشو بگیرید به من بگین
با سلام آیا به ورودیهای DVIوHDMI مانیتورهای LED میتوان ریسیور یا دستگاه دی وی دی پلیر را مستقیما وصلکرد؟
با تشکر
[/COLOR]
عجب اتفاق عجیبی:31:
پاورتون رو دربیارین و با مولتی متر در حالت 1 بودن دکمه ی پاور اهمشو بگیرید به من بگین[/QUOTE]
اخه عزيزم من مولنيمتر از كجا بيارم. بي زحمت يه راه حل ساده تر بده
ممنون
با سلام آیا به ورودیهای DVIوHDMI مانیتورهای LED میتوان ریسیور یا دستگاه دی وی دی پلیر را مستقیما وصل کرد؟
با تشکر
دی وی دی پلیر میشه ولی ----- رو من امتحان نکردم فکر کنم بشه خودتون امتحان کنید ببینید میشه یا نه
سلام
دوستان من یه مشکل مسخره ای گرفته مانیتورم وقتی pc رو روشن میکنی حدودا یه دقیقه بعد که صفحه لاگین ویندوز میاد مانیتور هم روشن میشه و گرنه قبلش اصلا روشن نمیشه و نمیتونی بری تو بایوس و ...
با سلام مشک OSD LOCKED رو حل کردم اونایی که این مشکل رو دارن این کارو کنن !
دکمه منو روی مانیتور رو به مدت 10 ثانیه نگه دارن قفل باز میشه . موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان امروز یه مانیتور LG LED 1941s گرفتم
ولی رنگ سفید رو یه جوری نشون میده
درایور هام و .درسته تنظیماتش رو دستکاری کردم ولی درست نشد
شاید هم به خاطر استفاده زیاد از CRT بوده !!!
راهنمایی لطفا :11:
کسی نیست جواب بده ؟؟نقل قول:
پست ما دیده نشد ؟؟؟
:18:
دیروز یه تی وی مانیتور ایسر مدل m230 خریدم کانال های آنالوگ و رادیو رو درست نشون میده و 15 تا کانال دیجیتال پیدا میکنه و هیچ کدوم رو نشون نمیده و پیغام not support میده . مشکل از چیه؟
باتشکر
3 هفته پیش مانیتورم ضربه خورد، از 3 یا 4 روز پیش مانیتور رو وقتی روشنش میکنم شروع میکنه به چشمک زدن (چراغ پاورش) .
بعد از 10 دقیقه چشمک زدن بر میگره به حالت عادی.
وقتی به کیس هم وصل نیست همین مشکل را داره.
مانیتورم LCD LG هست.
مشکلش ( اتصالی برقه یا..) از چی هست؟ کسی میدونه؟
سلام دوستان
مانیتور من روشن نمی شد گفتن از منبع تغذیه شه، مثلا درستش کرده و آوردم خونه. حالا گاهی اوقات نورش کم و زیاد می شه (یکدفعه زرد میشه)، داره می سوزه؟ می ارزه ببرم درستش کنم؟
روشن نشدن مانیتور علاوه بر منبع تغذیه علت های دیگه ای هم دارهنقل قول:
مثلا فت کنترل IRF 630 ولتاز 53 خرابی آی سی MICOM
سوختن آی سی تقویت نهایی برد RGB
سوختن آی سی تقویت نهایی برد طبقه ی افقی
حالا این نورش کم وزیاد میشه من احتمال میدم دو حالت داشته باشه
یا اینکه تو برد RGB یک مشکل هست به خاطر تغییر رنگ
یا اینکه تو طبقه ی افقی FBT ولتاژ کافی کنتراست و SPEED رو نمیتونه تامین کنه که این مشکل از طبقه ی افقی میتونه باشه
یا اینکه مقومت PTC رو برد باید چک بشه در حالت خاموشی باید تا 150 اهم نشون بده در حالت روش بای اهم رو بی نهایت نشون بده
سلام
چند روز پیش مانیتور خود به خود صدای ویز ویز ازش اومد و برای چند لحظه خط های افقی رنگی روش افتاد رنگ سفید رو سبز نشون داد و تا چند روز نصف بالای صفحه رنگ سفید تا حدودی مایل به سبز نشون میدا و دیگه درخشندگی سابق رو نداشت و این حالت بمرور درست شد و الان دو روزه که دیگه این مشکل رو نداره و مثل سابق درست کار میکنه،مشکل این مانیتور چیه؟
با این حال که دیگه مانیتور مشکلی نداره و با توجه به این که مانیتور نو هست لازم هست که بفرستمش گارانتی یا نه؟
باتشکر
ببخشید اگر دوستان بتوانند به سوال من سریع جواب بدهند متشرکم من دارای مانیتور 17 سامسونگ هستم و متاسفانه تصویر را نمایش نمی دهد و لامپ پاور آن مرتب چشمک می زند؟ آیا مانیتور من سوخته است؟
خیلی ممنون از پاسخت
مانیتور من هم 17 LG هست همین مشکل رو داشت که بردم تعمیر گفت از منبع تغذیه شه، بیست و چند تومن گرفت، الان باهاش کار میکنم ولی یه وقتایی رنگش زرد میشه. توی همین انجمن راجع بهش گفته شده،نگاه کن.نقل قول:
سلام به همه دوستان
من یه مانیتور 1731 سامسونگ دارم که خراب شده
وقتی بردم تعمیر گاه بهم گفت بایوس خالی کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و می گفت سام سرویس بایوسش رو نمی ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کسی هست که بتونه کمکم کنه یا بگه از کجا گیر بیارم
ممنون میشم
ماینتورتون crt هست یا lcd ؟نقل قول:
سلام دوستان
من یه مانیتور سامسونگ SyncMaster E1945NX دارم
با اینکه رزولوشن رو روی 1360x768 تنظیم کردم ولی وقتی میخوام یه ویدیو ببینم بعد یه مدت صفحه سیاه میشه و این پیغام رو میده!!
Not Optimum Modeبعد که رزولوشن رو میارم پایین اکثرا این مشکل رفع میشه..کسی میتونه کمک کنه علت این مشکل چیه؟ آخه این مانیتور رو جعبش هم زده که این رزولوشن رو ساپورت میکنه
Recommended Mode 1360x768 60HZ
ممنون میشم راهنمایی کنین
مشکل به احتمال زیاد از درست نصب نبودن درایور گرافیک هستنقل قول:
شما آخرین ورژن درایور گرافیک رو نصب کنید و فرکانس مانتیور رو کاهش بدین
همچنین یک کدک خوب برای پلیر ها نصب کنید
ممنونم دوست عزیز از راهنماییتوننقل قول:
فرکانس مانیتور رو روی چند بذارم خوبه؟،الان روی ۶۰ هس
سیستم من قدیمی هس،اخرين ورژن درایور گرافیک رو چطور میتونم نصب کنم؟
در ضمن پلیر منkm هس باز هم نیاز به کدک داره؟
برید سایت گرافیکتون و اخرین ورژن رو دانلود کنیدنقل قول:
اگر هم آنبرد هست برید سایت مینتون و از اونجا درایور گرافیک رو بگیرید
فرکانس رو رو کمترین مقدار 59 قرار بدید
کدک جدا همیشه نصب کنید از klite mega codec استفاده کنید
با سلام
بنده چند روزی هست led bx2485 plus خریدم که 2 تا خروجی hdmi داره
هر نوع پلیر و پلی استیشن 3 و ایکس باکس رو میزنم نمیشناسه
فقط و فقط pc رو میشناسه
نظر اساتید چیه؟بایستی چه کنم؟
با سلام
من چند روز پیش اومدم از صفحه مانیتورم عکس بگیرم با گوشی که متوجه شدم یه نوار های سیاهی توی صفحه هست این نوار های طوسی با چشم اصلا دیده نمیشوند در هیچ زاویه ای اما با دوربین گوشی دیده میشه من یادم میاد اینا توی مانیتور های crt بود نه lcd
البته گوشی این نوار های کم رنگو نشون میده اما نمیشد ازش عکس گرفت (توی عکس محو میشدند) منم با گوشی از صفحه گوشی که داشت تصویر lcd رو نشون میداد عکس گرفتم
در ضمن نور صفحه lcd باید کم باشه که توی عکس پیدا باشه کنتراست و نورو ببری بالا بازم توی عکس پیدا نیست
ایا همه lcd ها این جوریند یا lcd من خراب شده ؟؟
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند دیقیه یکبار روی صفحه یک نویز(نمی دونم دقیقا چی بهش می گن. ولی یه صدای جیز مانند هم می ده) می افته.
مشکلش چیه؟
مانیتور crt هستش
سلام.من دوهفتست که یه مانیتور ال ای دی SAMSUNG S20A310Xگرفتم.یک هفته است که وقتی مانیتورروشن هستش،تصویربرای یکی دوثانیه به طورکامل میره ومانیتورسیاه میشه،یعنی کاملا خاموش میشه انگاروبعدبلافاصله روشن میشه.دراین حالت چراغ پایینش روشنه.ازپورت DVI استفاده میکنم یعنی خودگرافیک هم DVIداره.ضمنا ازروزی که گرفتمش ویندوز 7 هم روی سیستم نصب کردم.فکر میکنم بیشترقضیه نرم افزاری باشه،چون توبازی ها به هیچ عنوان اینطوری نمیشه فقط وقتی تو محیط ویندوزیا وب هستم این حالت میشه.درایور 11.10 , و11.11 َAMD رو هم امتحان کردم وتاثیری نداشت.:41:
مشکل به نظرشما ازکجاست؟
تنظمیات ماینتور رو به حالت پیش فرض ببرید و سی دی مانیتور رو هم نصب کنید
تنظمیات گرافیک رو هم به حالت پیش فرض ببرید درست نشد کابل دیتا و کابل برق مانیتور وخود مانیتور باید چک بشه
با کابل vga هم امتحان کنید
این خاموش شدن مانیتور اگر در حالت بیکاری اتفاق بیفته از تنظمیات power option هست که میتونید درست کنید
این خاموش شدن مانیتور اگر در حالت بیکاری اتفاق بیفته از تنظمیات power option هست که میتونید درست کنید[/QUOTE]
داداش دراین حدمبتدی نیستیم که تفاوت استندبای وخرابی رونفهمیم:27:
کابل VGA رواتفاقا ازیکی دوساعت پیش زدم ببینم با این چطوره.شایدمشکل ازکابل باشه.
مرسی ازتوجهت:20:
کسی دیگه نظری نداره؟بعد3 روزفقط یه نفرجواب ماروداد؟:41:
4..5 سال پیش وقتی تو انجمن سخت افزار سوال میکردی،به 5 ساعت نمی کشید بالای 10 نفرجواب میدادن.یاد سخت افزاری های قدیم پی سی وردبخیرواقعا!!!:20:
سلام مانیتور من ال جی مدل t710pu هست تا دو سه ساعت پیش سالم بود اما یه دفعه العان صفحه کم رنگ شده و رو به سیاه و سفید میره ریزولیشن را هم عوض کردم تغییر نکرد یه راهنمایی بکنید
من فکر کنم مشکل از کنتراست باشه ببینید با زیاد کردن کنتراست مشکل حل میشه یا نهنقل قول:
درست نشد باید سر راه کنتراست یک مقاومت که وجود داره یک مقاومت با مقدار بیشتر بزارین
درود.
دوستان من مانیتورم Synsmaster bw 1953 سامسونگ هستش و بعضی وقتا که دارم از پی سی استفاده میکنم یهو خاموش میشه و به حالت استندبای میره!(واسه اینکه درست بشه باید پی سی رو خاموش کنم و بعد از چند دقیقه روشنش کنم که البته شاید 2باره بعد از چند دقیقه این اتفاق بیفته البته بعضی وقتا ساعات ها هم میشنم پای پی سی بدون اینکه مشکلی پیش بیاد.)
فیش های ورودی و خروجی مانیتور و کیسم چک کردم مشکلی ندارن.
حالا ممنون میشم راهنماییم کنید.
اگه در حالت بیکاری این اتفاق میفته میتونه از تنظمیات پاور آپشن باشهنقل قول:
اگه در حین کار این اتفاق میفته دیگه از اون نیست
اول از همه باید کابل برق ماینتور و کابل دیتا مانیتور رو چک کنید
درست نشد مانیتورتون هم فکر کنم lcd هست این مشکل میتونه هم از خرابی ترانس های افزاینده باشه
برای تست این ترانس ها با مولتی متر سیم پیچ اولیه تا 10 اهم رو تست اهم باید نشون بده و سیم پیچ ثانویه بین 80 تا 3 کیلو اهم باید نشون بده
مورد بعدی میتونه از خرابی لامپهای فلورسنت باشه
مورد بعدی میتونه این مشکل از کیستون باشه
میتونه از طرف گرافیک این مشکل ایجاد میشه یا پاور
دوست عزیز این مشکل بعضی موقع ها توی بالا اومدن ویندوز پبش میاد و بعضی موقع ها هم در حین مرور صفحات اینترنت.نقل قول:
راه ساده تری نیست که بفهمم مشکل از کجاست؟!:46:
میشه مشکل نرم افزاری باشه؟(مثلا ویروسی چیزی)
با تشکر.:11:
اگه موقع بالا اومدن ویندوز هم اینطور میشه باید درایور گرافیک رو از safe mode پاک کنید
و آخرین ورژن درایور گرافیک رو دانلود کنید و نصب کنید ریزولیشن رو تنظیم کنید و سی دی مانیتور رو هم نصب کنید ببینید درست میشه یا نه