به نظر من بهترین انتخاب d900 سامسونگ میباشد.نقل قول:
ولی V3x هم گوشیه خوبیه
Printable View
ولی V3x هم گوشیه خوبیه
ولی V3x هم گوشیه خوبیه که از نظر (نصب نرم افزار) V3x برتره و همچنین از نظر کیفیت صدا.
منوش سریه چهله در مورد صداش هم باید بگم خوبه و شاید یکی از نقاط قوتش باشهنقل قول:
البته این نظر شخصیه هر کسیه ضمن اینکه من k750 رو تو رنج قیمت خودش بعنوان یک گوشی مناسب قبول دارمنقل قول:
1)صدای V3x در صورت تقویت نرم افزاری بقدری بلند میشه که k750 رو میگیره.
2)دوربین V3x بد نیست عکسهایی که در فضای باز با نور خورشید در حالتی که گوشی به صورت افقی قرار بگیره از نظر کیفیت فوق العادست
3)LCD فوق العاده و اندازه نسبتا بزرگ و طراحی به مرتب زیباتر و شیکتر
و...
اول یاد اور بشم که E70 اصلا دوربین نداره!نقل قول:
rokr e6 هم به هیچ وجه MP3 player نیست.
به نضر من تو این قیمتw850 گوشی خوبیه ولی اگه یک w900 کارکرده گیر بیاری خیلی بهتره ولی n73 اگه گیر بیاد که نمیاد از همش بهتره.
E70 دوربین داره 2 مگا پیکسل اما اصلا قابل اعتماد نیست یعنی کیفیتی خوبی نداره فکر می کنم از فلاش هم خبری نیست و اتوفکوسم که بیخیال . می مونه فیلم برداریش که خوب قابل تحمله ، به هر حال انتخاب کردی و گوشیتو گرفتی یک ندایی بده .
=== قبلا مبارکت باشه ===
e70 دوربین 2 مگاپیکسل داره. عکسهای بدی نمیگیره فقط زیاد جزئیات رو ثبت نمیکنه. مثلا سایه روشن ها تو عکس نمیفتن. فلش و اتوفوکوس نداره. اما فیلمبرداریش واقعا عالیه با زوم یکنواختش واقعا خوب فیلم میگیره. راستی فیلمبرداریش با رزولوشن cif ....
صفحه نمایشش 16 میلیون رنگه و تمام امکانات ارتباطی رو داره و یه اسمارت فون کامله .... بقول سایت gsmarena وقتی برای اولین بار نگاش میکنید شبیه یه گوشیه ساده س ولی موضوع وقتی جالب میشه که گوشی رو باز کنی. واقعا کلاسش بالاس....
قبل از هر چیز از همه دوستان ممنونم . واقعاً فکر نمی کردم اینقدر زود اینهمه راهنمایی ببینم:20:
[ QUOTE=safa64;1179683]درسته این گوشی هایی که شما معرفی کردید گوشیهای خوبی هستن ,ولی فکر این خصوصیاتی که مد نظر
شماست تو این جور گوشی ها نمیتونید پیدا کنید[/QUOTE]
والا من هم نمونه عکس W900 رو دیدم هم فیلمبرداریشو . عکسش که حرف نداره ، فیلمبداریشم اگه کسی فرمتشو نبینه فکر میکنه MP4 هست .
N70 متاسفانه عکسهای زیاد خوبی نداره اما فیلمبرداریش معرکست . حتی از N90 و N70 و ...بهتره
K800 دوتا مشکل داره ، اول همون فیلمبرداریش که دقیقاً مثل K750 و W800 و ... هست ! و دوم نداشتن اکولایزر کامل . مگا باس ندارهنقل قول:
شما این گوشی رو از نزدیک تست کردید ؟ قیمت دقیقی ازش دارید ؟ من چندجا زنگ زدم نداشتن . تو سایت زده بود با گارانتی 540 و بدون گارانتی 440-450 تومن .نقل قول:
N73 خوبه اما یه MP3 Player همه فن حریف نیست . به خاطر شکل فیزیکیش گوشیه راحتی نیست . در ضمن ، من دست دوم تمیزشو با این قیمت ندیدم .نقل قول:
صحبتهای M_ETALLIC_A تایید میشه . یه سر به gsmarena بزنید نمونه های عکس و فیلمبرداریش اونجا هست .نقل قول:
درسته...اما همونطور که گفتید گیر نمیا د . یه دونه گیر اومده اما صدای پخش MP3 با هندزفریش نسبت به 73 های دیگه پایینتره ترسیدم بگیرم .نقل قول:
بازم سلام
بنظره شما موبايل طرفاي كمتر از 400 هزار تومان چه گوشيي خوبه(سوني اريكسون يا نوكيا)
اره یه مدتی دستم بود. چند ماه پیش... فکر کنم این قیمتهایی که گفتی ماله همون موقع باشه. چون اون موقع این قیمت بود. خیلی گوشی کمیابیه... الانم فکر نکنم پیدا کردنش به این راحتی باشه. وقتی 1100 کمیاب شده دیگه e70 تکلیفش مشخصه...نقل قول:
شما این گوشی رو از نزدیک تست کردید ؟ قیمت دقیقی ازش دارید ؟ من چندجا زنگ زدم نداشتن . تو سایت زده بود با گارانتی 540 و بدون گارانتی 440-450 تومن
کیفیت پخش MP3 رو هم تست کردید ؟ چطور بود ؟نقل قول:
شرمنده من E70 رو با e60 اشتباهی گرفتم ولی در هر صورت e70 گوشی فوقالعاده ایه (و مورد علاقه خودم)
اگه گیر اوردی و قیمتشم مناسب بود بگیر.
با توجه به اینکه تو این رنج انتخابهای زیادی داریم بهتره بگی که از گوشی بیشتر چه استفاده ای میکنی تا بهتر راهنماییت کنم.نقل قول:
موندم چیکار کنم . از W900 خوشم میاد ، از کیفیته پخش موزیکش خیالم راحته ، عکسش از E70 خیلی خیلی بهتره و اصلاً قابل مقایسه نیست اما فیلمبرداری E70 یه چیز دیگست ، از طرفی فلاش نداره !نقل قول:
N73 تمیز هم گیرم نمیاد . نمی دونم چیکار کنم .
من یه n73 تمیز دارم. قصد فروش هم دارم. اگه خواستی پیغام خصوصی بده...
عالی... تو ایرفون که صداش خیلی خوب بود. هندزفری رو تست نکردم.نقل قول:
کیفیت پخش MP3 رو هم تست کردید ؟ چطور بود ؟
با توجه به اينكه گفته بوديد كه موبايل را بيشتر براي چه استفاده اي مي خوام بايد بگم:
بغير از زيبايي بايد كيفيت دوربين وصداي خوبي داشته باشه
به نظر من w850 گزینه مناسبیه.نقل قول:
اگه w900 گیر اوردی بخر بهت قول میدم پشیمون نمیکنی.نقل قول:
amir2011 از راهنماییتون ممنون. در مورد d900 واقعا گوشی خوبیه با دوربین عالی.LCD خوب و قیمت استثنایی!! اما همونطور که گفتید مشکل نصب نرم افزار داره و همچنین به نظر من منوی سامسونگ دلچسب نیست.و مشکل دیگه هم در مورد d900 اینه که واقا ظاهرش تکراریه. یعنی چندین مدله دیگه از سامسونگو میتونی با این ظاهر ببینی که حتی تشخیص مدل ها از ظاهرشون کار سختیه!!!!!!!!!!!
سلام..نقل قول:
قيمت N72 تقريبا 320 هزار تومنه . البته اينجا تو رفسنجان.
آقا شرمنده من اشتباهي جواب يه سوال از صفحه اول دادم.
من حدود 300 تومن دارم .يه گوشي ميخوام كه اولا سيمبين باشه ; بعدشم كيفيت صداش خوب باشه. شما چي پيشنهاد ميكنيد؟ اگه تا 20 تومن كمتر يا بيشتر باشه مشكلي نداره. ترجيحا شيكم باشه
سلام
من قصد خرید n80 را دارم. ایا به نظر شما گوشی خوبی هست یا نه؟نسبت به e70 یا n73?
با تشکر.
اصلا با N73 که قابل مقایسه نیست .... در کل نگیری بهتره اگه گوشیهای دیگه در نظر داری روی اونا تحقیق کن ....n80 رو بیخیال شو
NOKIAنقل قول:
N70
N90 کارکرده خیلی تمیز
5500
ٍٍE50
و مدل های قدیمی تر ....
6680
6681
7610 و 6630 هم هست که بیخیال بشی بهتره
آقا من با اين چيزايي كه تو كلوپ ppc خوندم بي خيالشون شدم دوستان تو اين قيمت ( 450) بهتر از n91 گزينه اي هست يا نه ؟
ميشه يك نظر هم از نوكيا بگي؟
تا 500 تومن بهترین چیه ؟
سلامنقل قول:
در این لینک کاملا این سه گوشی رو مقایسه کرده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما می تونی انتخاب کنی.
:8: :8: :8:
این ها پیشنهاد های منهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]9.25[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي:2005/04/01 مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 35*41 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه RS-DV-MMC - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 35 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 8.1a , Series 60 UI - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 108.8*53*21.8 ميليمتر - وزن 126 گرم
قيمت: 270000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]:: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]8.5[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي:2005/02/14 مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 1.3 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 35*41 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه RS-DV-MMC - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 10 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 8.0a , Series 60 UI - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - ابعاد گوشي 108.6*55.2*20.5 ميليمتر - وزن 133 گرم:8: :8: :8:
خودت می تونی بین اینها مقایسه کنی.:20: :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]9.5[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي:2006/04/01 مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 28*35 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 512 مگابايت - حافظه داخلي 20 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 100*46*19.5 ميليمتر - وزن 99 گرم
قيمت: 233000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]:: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]9.5[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي:2005/12/04 مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 41*56 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 60 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 114*57*26 ميليمتر - وزن 150 گرم
قيمت: 348000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]9.25[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي:2006/02/28 مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 3.2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 30*40 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro - حافظه داخلي 64 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 105*47*22 ميليمتر - وزن 115 گرم
قيمت: 442000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]9.25[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي:2005/03/01 مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد - ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 38 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 100*46*20.5 ميليمتر - وزن 99 گرم
قيمت: 169000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]9.0[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي:2005/03/01 مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 28*35 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 512 مگابايت - حافظه داخلي 34 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 100*46*20.5 ميليمتر - وزن 99 گرم:8: :8: :8:
سونی اریکسون نمیخوام جمین میخواستم که میگن کلا آیمیت بدرد نمی خوره
بیشتر دنباله تاچ اسکرین هستم .
پس من چي ؟
به از n91 تو قيمتش هست يا نه (0 45 تومن ) ؟
بحث اینه که گیر نمیاد . یعنی میاد اما فقط تو جمهوری ، اونا هم که دیگه چی بگمنقل قول:
از W900 دارها ، 400-440 میخرن ، به امثال من 480 تا 520 میفروشن !!
spak سلامنقل قول:
میتونی تو این لینک با توجه به option های مورد نظرت بهترین گوشی رو انتخاب کنی.
ولی به نظر من P990 سونی اریکسون بهترین انتخاب با این option هاست.
این ها هم بهترین تاچ اسکرین هان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]9.5[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي:2005/12/04 مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 41*56 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 60 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 114*57*26 ميليمتر - وزن 150 گرم
قيمت: 348000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]9[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي:2006/12/01 مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 2.4 اينچ ميليمتر - مجهز به كارت حافظه SD - حافظه داخلي 8 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Linux-based - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 111*51.5*14.5 ميليمتر - وزن 121 گرم
قيمت: 435000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]8.5[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي:2005/10/01 مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - صفحه نمايش 65000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 42*57 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه SDIO / MMC - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 192 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Microsoft Windows Mobile 5.0 PocketPC - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 108.8*59.3*18.4 ميليمتر - وزن 150 گرم
قيمت: 397000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]8[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي:2004/10/01 مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 1.3 مگاپيكسل - صفحه نمايش 65000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 42*57 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه SDIO / MMC - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 64 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Microsoft Windows Mobile 2003 SE PocketPC - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 108*58*18 ميليمتر - وزن 150 گرم
قيمت: 405000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]8[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي:2004/10/01 مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 1.3 مگاپيكسل - صفحه نمايش 65000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 42*57 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه SDIO / MMC - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 64 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Microsoft Windows Mobile 2003 SE PocketPC - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 108*58*18 ميليمتر - وزن 150 گرم
قيمت: 410000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]7[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ معرفي:2006/09/25 مشخصات كلي :
فرم تاشو - دوربين 2.0 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 36*48 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MicroSD (TransFlash) - حافظه داخلي 11.5 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Linux - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 95.7*51.7*21.5 ميليمتر - وزن 122 گرم
قيمت: 349000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]:: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در این لینک کاملا این پنج گوشی رو مقایسه کرده.امیدوارم استفاده کنی:46:
:8: :8: :8:
اگه میتونی تو نوشته هات لینک نذار ,اصلا قابل خوندن نیستنقل قول:
mobiler عزیز ، در ورد Rokr E6 اطلاعی داری ؟ اینکه پخش MP3 و عکسش چطوریاست ؟
چون سیستم عاملش لینوکسه ، برای تبادل اطلاعات با کامپیوترهای ویندوزی ما ، مشکلی پیش نمیاد ؟
نمی دونم چه بلایی سر سایت آوردن که لینک ها رو اینطوری نشون میده.
یکی یه اعتراضی بکنه.
تا حالا خیلی اعتراض کردن ولی احتمالا دیگه نمیتونید لینک بزارید ,کد url رو مدیرا خاموش کردن, این کار براینقل قول:
جلوگیری از فیلتر شدن سایت کردن ,پس فعلا لینک بصورت کد بدین تا قابل استفاده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقاي Mobiler از راهنمايي شما خيلي ممنون ولي من يه گوشي به غير از اينا ميخوام چون اولندش اينا هيچكدوم كيفيت بلندگوهاشون تعريفي نداره دومندش اصلا خشكل نيستن. اگه نوكيا نباشه بيشتر دوست دارم. در ضمن قيمتشم از 340 تومن بيشتر نباشه.