سلام خدمت مدیر محترم سایت/forum.p30world.com اینجانب دوسه ماه پیش با نام کاربریsiroos.moradianعضو این سایت بودم آیا امکان داردبه پست های قبل دسترسی داشته باشم.با تشکروسپاس فراوان1:n40:
Printable View
سلام خدمت مدیر محترم سایت/forum.p30world.com اینجانب دوسه ماه پیش با نام کاربریsiroos.moradianعضو این سایت بودم آیا امکان داردبه پست های قبل دسترسی داشته باشم.با تشکروسپاس فراوان1:n40:
راستش یه زمون پیگیرش شدم.یه کتابم از یه برنامه نویسه موفقه ایرانی خوندم اگر لینکشو پیدا کردم حتما برات میذارم.ولی فعلادفکر نکنم بازار کاری خوبی داشته باشه برنامه نویسی در ایران.مگر اینکه حرفه ای باشی و به چندین زبان مثل تحت وب و سیستم عامل اشنایی داشته باشی عزیز.نقل قول:
تکبیر....رای میدهیم:دی هرچه بادا باد.حالا همونیه که من فکر می کنم شما هم فکر می کنید که همونه!!!؟نقل قول:
زیاد از لپ تاپ سرم نمیشه ولی خب چون دوتا یوزر ساختید احتمال زیاد چیزه طبیعیه... باز حیان جان در قسمت لپ تاپ بهتر می تونن جوابتونو بدن.نقل قول:
دوست عزیز بهتره سوالتون رو در ورودی انجمن قسمت انتقادات و پیشنهادات مطرح کنید زودتر بهونتیجه می رسید:n16:نقل قول:
اقایان دارم دیووووووونه میشم .
دوستان به چه نرم افزاری و چطور روی عکس اینطوری فارسی مینویسند ؟؟؟؟
جوری که نوشته مثل خود فیلم باشه .
کمممممک کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با فتوشاپ و یه پترن خیلی ساده
پترن؟نقل قول:
پترن که یه الگو رو هی تکرار میکنه اخه چطوری
من میگم برش و لایه هست یه تیکه رو برش میدن اون پشت نوشته رو یه خورده با تیکه های کنارش ترمیم میکنه و یه بلور هم یه نموره میزنه روش بعدم نوشته ها رو میندازه رو همون عکسه و همه سوتی ها رو یه جورایی از چشم دور میکنه
آره...نقل قول:
سوالی که پیش میاد اینه چه بلایی مونده سر ملت بیاره که تو اون هشت سال نیاورده؟:n41:
این ملت همیشه جا دارند:دینقل قول:
آقا این مایکروسافت ساعت رو بالاخره درست کرد!
قبلنا ساعت رو با یک هفته-10 روز تغییر میداد که واسه کاربر ایرانی مشکل درست میکرد
اونایی که بصورت دستی تنظیم میکنن این مشکلو نداشتن
(کاربرای ایرانی درخواستشو داده بودن!)
از گزینه استایل هم میشه استفاده کرد styleنقل قول:
استاد شیفو خان شکل متن بستگی به فونتش داره (دستخت) که با Font مشخص شدهنقل قول:
شما باید یه فونت نزدیک به این پیدا کنی و تغیرات جزئی رو دستی ایجاد کنی
با فوتوشاپ یا ...
رضا جان پیداش کردم . با این نرم افزار خیلی راحته :
Poster Designer
متاسفانه این روزها چقدر بازاریابی شبکه ای مد شده . مخصوصا توی دانشگاهها .
یکی از دوستام بود خدا رحمتش کنه ! ( فوت نشده ! فارق التحصیل شده ) یه مدت شدیدا پیگیر این قضیه بود . با چند نفر از دوستان که فکر می کردن زرنگن رفتن سر این کارها . همش مارو مسخره می کردن که شما خنگین دارین وقتتونو الکی تلف می کنین ما در سه سال آینده به درآمدی میرسیم که شما سی سالم کار کنین نمی رسین !!! هزینه کردن کلا شاید یک دهم هزینه ای که کردن سود عایدشون نشد . تازه برخی محصولاتی که خریدنم موند رو دستشون خودشون مصرف کردن !!!
به هر حال ، فکر کردیم از دست این آدم های به اصطلاح زرنگ ! خلاص شدیم ، امروز اومدم محتویات لپ تاپم رو چک کردم ( لپ تاپم مدت زمان زیادی دست برادرم بوده و از محتویاتش خبر نداشتم ) دیدم توی یکی از پوشه ها پر از فیلم بازاریابی شبکه ای و ... :n29: جالب اینجاست فکر کنم خودش ول کن شده اما دوستاش ول کن نیستن !
ملت برای سود باد آورده و درآمد یک شبه چه کارایی نمی کنند !!!
دوتا دوستای من با این شرکتا یه اختلافی بینشون افتاده و دعوای حسابی کردن با همنقل قول:
من خیلی خبر ندارم از چیزی که اتفاق افتاده ولی خوب این طورا که به گوشم رسیده خیلی اوضا بیریخته
بابا یعنی خیلی کسایی که گول اینا رو میخورن ساده هستن کاملا پیداست این چیزی که اینا میگن تخیلیه مگه میشه که تو مثلا ۵ سال درامدت به ۱۰۰ ملیون در ماه برسه کاملا احمقانه هست
والا خیلی کارای بهتر از این هم با ریسک کمتر هستش. بنده توی بندرعباس زندگی می کنم . یادمه 5 سال پیش که هنوز دوران دبیرستان بودیم ، یکی از دوستان در ارتباط با درآمد یکی از فست فود های شهر که توی بالاشهر هم بود صحبت می کرد . می گفت از صاحبش که آشناشه پرسیده شبی 7 میلیون فروش دارن ! البته اون زمان اوایل معروفیتش بود . حال که 5 سال گذشته وضعیت دلارم شده اینجوری حساب کن الان چقدر شبی دارهنقل قول:
والا اره کار زیاده به قولی بازار ایران خامه خیلی کار میشه باهاش کرد فقط اگر منتظر باشی که یکی بیاد سراغت ببرتت سر کار پیر میشی کسی هم نمیاد یه خورده هم چشمشو ادم باید باز کنه و توقعش رو بیاره پایین خیلی ها انتظار دارن اول کار با حقوق ۴-۵ ملیون تومن و نمیدونم ایم داستانا برن تو یه جای دولتی کار کنن و مزایا بگیرن و این داستانا خوب نمیشهنقل قول:
آقا دوباره مثل اینکه مکه کشته داده.
اومدن رمی جمرات کنن ولی خودشون تلف شدن
12 تا مرد ایرانی مثل اینکه کشته شدن بین جمعیت.
الان اینا تقصیر کیه ؟ بی احتیاظی خود مردم ؟
تو بی کفایتی آل سعود شکی نیست
ولی آیا خدایی که مردم برای زیارتش میرن راضیه به این شکل به خونه اش برن؟
عقل و خرد انسان حکم میکند جایی که امنیت نیست نرود.
حالا بگذریم از این که با این پول ها چه کمک هایی میشد به چه خانواده هایی کرد که شاید جلوگیری میشد از بزهکار شدن خیلی هاشون در آینده.
هم ثوابش بیشتر بود هم خیرش.
تو این یه مورد استثنا البته مردم هم مقصرند، میتونن صبر کنن یه مقدار جمعیت کم بشه بعد سنگ اندازی کنن
(عده ای هم اصلا براشون مهم نیست سنگ به مقصد میرسه یا سر راه به کله کسی برخورد میکنه!)
تلفات تا به الان 453 نفر بوده 43 نفرشون ایرانی هستند.
حداقل دو برابر این تعداد نیز مجروح هستند.
خدا اینطوری از میمهانانش پذیرایی میکنه؟:n37:
نشانه های اخر الزمان :n04:نقل قول:
به خدا هم نمیشه اعتماد کرد:n37:
1500 کشته....
حدود 131 کشته ایرانی.....
و 85 مصدوم ایرانی......
به کجا چنین شتابان!؟
XPERIA Z3+
کسی در مورد کیفیت چای های کیسه ایی Fun Time چیزی می دونه ؟ خوبه یا نه ؟
زیاد جالب نیست اما با طعم نعناش بد نیست:n01:نقل قول:
اولین Up سال 2016 :n02:
غمگینم.
مثل بیماری که هیچ کس حال او را نمیپرسد
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
سلام دوستان
کسی میدونه فیلم های حجم بالا رو از کجا میشه دانلود کرد؟ بجز تورنت که دسترسی ندارم.
مثلا این :
The Martian 2015 1080p BluRay DTS x264-TayTO
مرسی.
ایران فیلمنقل قول:
البته آخرین بار که چندتا از فیلمهای "ایران فیلم" رو دیده بودم چند دقیقه اولش تبلیغ خود سایت رو داره به همین خاطر هیچ زیرنویسی نیست که با فیلم هماهنگ باشه مگر اینکه زیرنویس هماهنگ هم باهاش بده بیرون . البته میشه بطور تقریبی فهمید چند دقیقه اول فیلم تبلیغه و اینقدر تایم رو جلو عقب ببری تا زیرنویس با فیلم هماهنگ بشه که وقتگیر و دردسره .نقل قول:
الان نمیدونم از این کار دست برداشته یا نه !
فک کنم فقط فیلم های ترجمه رو اینکار میکنهنقل قول:
داداش از این شبکه هم می تونی استقاده کنی. البته اگر نسخه دسکتاپه تلگرامو بنصبی بهتره:نقل قول:
کد:http://------------/TheMovieShare
منظورم فقط یه نسخه نیستنقل قول:
ایران فیلم خیلی محدوده
تعداد کمی از فیلم هاش رو حجم بالا میذاره (خیلی کم) اونم یک ریایز که دم دستش باشه. مثلا همین Martian رو ریلیز WiKi رو گذاشته.
من یجایی رو میخوام که حداقل چنتا ریلیز از فیلم های معروف رو داشته باشه ، یا نسخه های ریموکس (فکر نمیکنم تو سایت های ایرانی همچین جایی باشه باید تو سایت های خارجی دنبالش بگردیم)
درود غیور مردان چطورید.
یعنی دیگه مردی نمونده که اینجا پست بده همه نامرد شدن؟
سلام دوستان
این وایبر و تلگرام و واتس اپ و غیره چه مزیتی داره بر فرومها که همه میگن از وقتی اونها اومده مردم کمتر میان توی فرومها ؟
ازادی عمل غیر قابل مقایسه نسبت به فروم هانقل قول:
رابط کاربری اسان تر و راحتی بیشتر در استفاده روزمره
نیگا خاک تاپیکو ...
حتی واسه عید هم تمیز نشده ...
من اومدم اینجا آسم گرفتم:|نقل قول:
یه خونه تکونی کنیم فصل امتحانات شلوغ میشه
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
عشقتون اومد...امضام نمیدم:n02:
بده من اون سیگارو کم مذهب
- - - Updated - - -
جونه داش من کاری نکردم دینقل قول:
اونارو نرفتم خیشمم نیاد ولی تلگرام رفتم کانالم زدیم خوشال میشیم بیایید :دینقل قول:
محتوای مخفی: 01
ولی تلگرامم خیلی نقایص و امکاناته ضعیفی داره و در کل چون در دسترسترن جلوترن.کد:https://------------/--------/DYz0UT9VfBB3Jr7xW1P8Vg