دوستان قضیه این طرح چیه؟؟
POL-512-12GNight
Printable View
دوستان قضیه این طرح چیه؟؟
POL-512-12GNight
دوستان پینگ با سرور خارج چنده؟
سلام
از کجا بفهمیم خط از رانژه خارج شده ؟ متوسط زمان تخلیه چند روز هستش؟
چراغ adsl یا dsl نداشته باشیدنقل قول:
بستگی به ارسال درخواست شرکت به مخابرات و تخلیه کردن توسط مخابرات که معمولا 48 تا 72 ساعت طول میکشه ولی همه چیز بستگی به شرکت داره
حتی ممکنه 24 ساعته هم تخلیه بشه :n01:
دوستان لیت فریمورها دی لینک پلیز.
مثل اینکه طرح شما 1 ماه 4گیگ با سرعت 512 هستنقل قول:
حالا اگه شما در طول روز از اینترنت استفاده نکنی میتونی فقط شبا به اندازه ی 12 گیگ استفاده کنی
واقعا خیلی حرکت جالبیه ازشون ممنون باش مثل بقیه دوستان
واقا براشون متاسفم
این حرکت باعث گمراهی میشه
امشب چه خبره؟
پکت لاست سه از چهار بسته
سرعت حداکثر 45 کیلوبایت
:n21::n21:
دان استریم که کاری نداره فوقش ماه اول 10مگ میگیری که بالا ببرن حالا ممکنه وقتی خطت رانژه شد اتوماتیک بیفته رو 5مگ یا 4مگ یا هر دان استریم دیگه ای مثلا من که تخلیه و دوباره رانژه کردم اتوماتیک بعد از رانژه خطم افتاد روی 4مگنقل قول:
گروه هم شانسیه بعد از اینکه پورتتو بستن به صورت شانسی وارد یه گروه میشی هر گروه هم رنج ip خاص خودشو داره مثلا گروه ما مخصوص دانلوده یه گروه دیگه مخصوص پینگ و بازی آنلاین و....
مثلا برا گروه ما که سرعت دانلودش خوبه 2.185.2x و 2.185.3x و 2.189 میاد یه گروه دیگه هم 5.233 داره که همیشه سرعت دانلودشون عالیه یا برا گروه های دیگه 2.185.89 و 2.185.88 و تک رقمی ها که پینگ عالی دارن سرعت شبانشون از ساعت 2تا 3 530 کیلوبایت ولی از ساعت 3شب تا 6صبح اسمی میشه ولی برا ما و گروه 5.233 همیشه 530کیلوبایت
سلام
pol-128-2gig ماهیانه شبانه رایگان داره ؟از چند تا چند؟سرعت؟:n16:
پارس آنلاین کلا دیگه شبانه رایگان نداره یک سوم هست یعنی هر چقدر دانلود کنی یک سوم ازت کم میکنهنقل قول:
یعنی ماهی دو گیگ میشه 6 گیگ درسته؟ از ساعت چند تا چند اینطور حساب میشه؟ سرعتش شبانه چجوریه؟نقل قول:
الان یک سرویس جشنواره 16 مگابیت دارم این هم یک سوم حساب میشه؟
:n16:
آیا برای شماها هم اخیراً در مرورگر Mozilla Firefox (حداقل آخرین نسخه ها مثل 37) پیش میاد وقتی به سایت های ssl https میخواید برید (با ارتباط مستقیم، نه از طریق پراکسی و وی پی ان و غیره)، ارور secure connection failed با توضیح sec_error_ocsp_server_error بده؟
برای مثال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با غیر فعال کردن "بررسی اصالت گواهینامه ی امنیتی" در تنظیمات (آدرس زیر)، مشکل حل میشه ولی مسلماً نمیشه دیگه به اون ارتباط مثلاً امن اطمینان کرد!
کد:Options > Advanced > Certificates > Query OCSP responder servers to confirm the current validity of certificates
شک دارم که مشکل از سمت من باشه چون در چند کامپیوتر و مرورگر این رو مشاهده میکنم! یا از طرف پارس آنلاینه (که احتمالش کمه)، یا از طرف فیلترینگ و شاید به این معنی که دوباره دارن به طور جدی به شنود ارتباطات امن با کش رفتن گواهینامه ها در میان راه، روی میارن!
اگه کلا بخوای شبا استفاده کنی میشه 6 گیگنقل قول:
اگر روزا استفاده کنی 2 گیگ
یعنی شما کلا 2گیگ داری ، مثلا 100 مگ در روز مصرف میکنی که از همون 2گیگت کم میشه و شبم دوباره 100 مگ مصرف میکنی که بجای این یک سوم از 2گیگت کم میکنه
مسخره هم فعلا مارو گیر اوردن
بعضی وقتا با فیلترشکن اینطوری میشه !نقل قول:
ولی الان واسه من خوبه :n16:
دوستان ازین طرح ۵۱۲ با۳۰گیگ در ماه کسی داره؟ مشهد مخصوصا. راضی هستین؟ سرعت چقدر هست؟
دوستان راهی نیت سایت یو-توپرو بشه بدون فیلتر باز کرد
کلافه شدم دیگه
چار تا ویدئو گوشی های جدید رو میخواستم ببینم
ادرس لینک ودیو ها رو قرار بده تاپیک زیر تا براتون مستقیم کنند و به راحتی دانلود کنید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام انلاین بببینم راهی نیست؟
بعد ادرس ویدئو ها رو چطوری پیدا کنم باید سرچ کنم
وایبر و زدندن ترکوندند حالا جالبیش اینه
فیلمی هستند اینها برای خودشون ها :n08:
برا بقیه هم این پیام اومده؟
توی فیس بوک هست این پیام از ادمینش سوال کردم این جواب و دادنقل قول:
پارس آنلاین از اول عید بشدت مشکل دار شدن سرویس هاش... به جز این داستان وایبر فیلترشکن ها هم روی پارس آنلاین با مشکل جدی مواجه شدند... این مشکلات هم که به نظر میرسه بعد از گذشت مدت زیادی قصد بر طرف شدن ندارند بطور عمدی و درون خود پارس آنلاین شکا گرفتند و نه در زیر ساخت کشور. :n22:
خب ادرس اون فیلم اون صفحه رو بردارنقل قول:
و چند تا راه داری
اول می تونی بدی مستر لیچر تا برات مستتقیم کن
دوم می تونی بدی تاپیک مستقیم سازی تا برات مستقیم کنن
سوم می تونی سایت های نظیر این سایت بدی و برات مستقیم کنن
کد:http://en.savefrom.net
از بدشانسیشون هست و نشاندهنده ی اینکه حتی isp ها هم از مسائل پشت پرده و اقدامات سرخود و مستقل فیلترینگ و بلاهایی که ارتباطات زیرساخت، بدون اینکه به کسی پاسخگو باشه بر سر ارتباطات خارجی میاره، مطلع نیستن و بینشون هماهنگی وجود نداره!نقل قول:
احتمالآً یه cache ـی ایجاد کرده پارس آنلاین که هم کاربران سرعتشون بالاتر بره، هم مصرف پهنای باند خارجی کاهش بیابه، بدشانسیشون خورده به این کارهای جدید فیلترینگ برای ***ن در ارتباطات و پیاده سازی دست یافته های جدید برادران چینی به عنوان عیدی به ملت ایران...
دوستان سرویس نا محدود پارس انلاین خوبه؟
مثلا 25 چقدر سرعت دانلودشه؟ اگه دانلود یاد باشه محدود میکنن؟
نقل قول:
به نظر من سرویس های نامحدود اسمش نامحدود و شما داری پول اون ترافیک هدیه ای که نوشتن و میدید بعد از اتمام اون ترافیک با سرعت بالا نوسان سرعت زیاد میشه و سرعت به سرعت اسمی تبدیل میشه 256/8 = 32کیلوبایت
اینجوری که من تست کردم نمی دونم شاید برای من اینجوریه اما وقتی به سرعت اسمی (واقعی) میرسه نوسان شدید میشه یعنی فیکس مثلا روی 32کیلوبایت نمی مونه هی گیر میکنه باز 1 میشه 5 میشه 9 میشه میره 32 باز میاد 20 و...
Solution 1 : DD-WRT + Openv p nنقل قول:
Solution 2 : mikrotik + A variety of VPN portocols
طرف نامحدود به هیچ وجه نیانقل قول:
دوستان من اکاتت 512 یک ساله 390 گیبگ گرفتم اما بیشتر از 40 گیگ دانلود نتوستم بکنم و اکانتم توی مهر تموم میشه --صبح ها روی 400 هست و بعد از ظهر دیگه بین 40 تا 80 هست
1000 بار هم زنگ زدم اما فایده ای نداشته --میتونم پولمو پس بگیرم ؟
در سایتی که در امضا بنده هست شکایتتو ثبت کننقل قول:
لطفا دوستانی که هنوز از پارس سرویس دارند اعلام کنند:
بین سرعت دانلود شبانه سرویس 2 مگ و 512 پارس آنلاین تفاوتی هست ؟
یکی از دوستان برخلاف توصیه من قصد تمدید داره ، سرویسی که فعلا استفاده می کنه 2 مگ با سرعت دانلود حدود 1 مگابایته
تمدید کنه دیگه شبانه نداره
Sent from my Nokia 1100
شبانه رو که فاتحشو خوندن رفت یک سوم میشه که نمی ارزه !نقل قول:
دوستان سایتهای خارجی واسه شما کند نشده ؟
واسه من سایتهایی که هاستشون خارج هست خیلی کنده :n21: ولی سرعت دانلود از سرور داخلی حدود 1.8 مگابایت و سرور خارجی هم حدود 500 شده
آپدیت : پینگ با 4.2.2.4 کلی پکت لاست داره
نقل قول:در این مورد بهش اطلاع دادم ، ولی قصد داره سرویس 512 30 گیگ بگیره ؛ فقط سوالش در مورد تفاوت سرعت دانلود سرویس 512 و 2 مگ پارس آنلاینهنقل قول:
(الان با سرویس 2 مگ سرعتی حدود 1000 تا 1100 کیلوبایت داره)
اگر خطش رو 16 مگ بسته شده و سرعتش به 1.8 مگ بر ثانیه نمیرسه به این معنیه که مقداری پهنای باند کم هست که به حداکثر پهنای باندش نمیرسهنقل قول:
پس با گرفتن 512 هم مقداری محدودیت روش اعمال میشه
کلا نمیشه نسخه جامعی پیچید که مثلا اگه 2 مگ انقدر باشه 512 فلان مقدار میشه ولی احتمال میدم سرعتش حدود 400-500 بشه :n01:
بستگی به منطقه داره اما دانلودر ها خیلی کم شدننقل قول:
اما اگه نیاز به دانلود پولی داره داتک با ده درصد و های وب با فشفشه گزینه های بهتری هستند
از همون هوشمنده حسابی فلج کرده!نقل قول: