اهواز با فاصله نسبتا زیاد از دکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اهواز با فاصله نسبتا زیاد از دکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهرانپارس آنتن فول ! زیاد باحال نیست :n02:
این تست لحظهایه که با آنتن فول و H+ کنار اون، به دست اومده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نمیدونم حکمتش چیه. تو همین نقطه بدون این که گوشی جابجا بشه، اون علامت به طور مرتب بین H+ و H و 3G و E در نوسانه. در مرحله آخر هم کلن علامت میره و قطع میشه ارتباط.
اینم مال لحظهای که روی E بوده:
اگه به زمانش دقت کنین فقط 1 دقیقه با هم اختلاف دارن.
ولی سرعت گسترش و پوششدهی و توسعه شبکه نسل سوم همراه اول واقعاً محسوس و زیاده من از جاهایی که رد میشم تست میگیرم و مثلا چندروز بعد میبینم تحت پوشش قرار گرفته و در ضمن پایداری و سرعتش جدا پایدارتر از ایرانسل است میانگین سرعتش هم چهار مگ هست
تواصفهان که پوشش سرعت و ثبات فراتر از انتظارهنقل قول:
چند روز پیش تو خونه با آنتن متوسط اون هم با opnvpm از سرور خارج با ۱مگ بر ثانیه دانلود میکردم
توی تهران بر عکسه پوشش ایرانسل بهتره و همراه اول خوب نیست هم پوشش هم سرعت.
Sent from my iPhone using Tapatalk
نميدونم چه مرضي داره ! با آنتن فول هي ميشه h+ h 3g روي h ميمونه و ديگه هيچ ديتايي نميده !!!! البته روي سامسونگ اينجور هست روي آيفون و ال جي ديدم فقط علامت 3g و H به صورت ثابت ميان و تغييري نميكنن
تهران همین الان من که راضی ام ولی جای کار بیشتری داره
برای منم هی بین H+ و 3G جا به جا میشه..ولی انصافا سرعتش خیلی خوبه از 800 کیلوبایت تا 1مگ سرعت میده. فقط ای کاش مثل ایرانسل بسته شبانه بده مثلا 24 گیگ 10 هزار تومان. عالی میشه....
نقل قول:شماها که فکر کنم یا زیر دکل نشستین یا آویزونش شدین. من که با H+ و آنتن فول بیشتر از 2مگابیت سرعت نگرفتم. اونم واسه چند لحظهاست.نقل قول:
تازه تو خونه که اوضاع داغونتره. از اواخر تابستون دیگه تقریبن هیچ نقطه ای از خونه پیدا نمیشه که اصلن آنتن بده.
البته از یه نظر خوبه. شبا دیگه در دسترس نیستیم عملن. یه لحظاتی آنتن میآد یه دو تا مسیج رد و بدل میشه بعدش بازم تعطیل.
با دو تا گوشی سامسونگ و HTC هم وضعیت همینه.
البته چند روز پیش یه مهمون داشتیم که گوشیش هوآوی بود. اون تقریبن آنتنش فول بود.
آقا تو منطقه ما آنتن WCDMA همراه اول رو پیدا میکنه اما هرکاری میکنم بهش وصل نمیشه! تهران - مینی سینی
پیغام میده:
Selected network IR-TCI not available
Emergenc calls only
اسم اپراتور هم میزنه: IR-TCI
Galaxy Note 10.1
برای ریجستر شدن در شبکه 3G همراه اول شما حتما باید یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بسته شماره 2یا3) خریداری کنید.نقل قول:
باید بسته یک ماهه داشته باشد و سیمکارت ir-tci نباشه، باید ir-mci باشه. اگه سیمکارت تا حالا تعویض نشده، رایگان سیمکارت عوض میکنننقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
به نظر میآد این دوستمون هم مشکلی مشابه من رو دارن. شبکه کلن در دسترس نیست که پیغام داده Emergency calls only.نقل قول:
ما هم چند ماهی میشه کلن آنتن تو خونهمون یافت نمیشه. کل خطای آنتن خالیه. یه لحظاتی هم پیغامی مشابه همین دوستمون میده.
ببخشید کجا عوض میکنند؟ مدارک لازم؟
اگه تهران هستید با 1868 تماس بگیرید و بگوئید سیمکارت tci دارم که تاحالا تعویض نشده، با پیک رایگان میفرستند. مدارک هم صاحب خط+ کارت ملی و کپی
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
اتفاقا اون تست رو از توی اتاق گذاشتم توی اتاق هم دکل جا نمیشه :n02:نقل قول:
از وقتی که همراه اول 3g راه افتاده سمت خونه ما سرعتش خوب بوده جالب اینه که هنوز ایرانسل سمت ما راه نیفتاده ولی همراه اول فعلا ترکونده
خوش به حال شما. سمت ما که از وقتی 3G راه افتاده، کلن آنتندهیش بدتر شده.
باید یه ایرانسل بگیرم ببینم وضعیت ایرانسل چطوریه سمت ما.
دو سه تا تست توی همین تاپیک گذاشتم همشون همین حدود بودننقل قول:
با 9990 تماس بگیر اعلام مشکل آنتن دهی کن حتما پیگیری میکنن
ایرانسل رو حتما امتحان کن یه سری جاها همراه اول اصلا خوب نیست ولی ایرانسل عالیه
نقل قول:سیم کارت من 0919 اعتباری هست که IR-MCI مینویسهنقل قول:
اما به 3G وصل نمیشه!
نه اتفاقا چون تستا مال ساعت 1 شب به بعد هستن اینجوریه واسه من والا تو روز همون 2 مگ میده ! آنتن دهی هم به این صورت هست -87 تا -93 db پس زیر آنتن نشستیم و آویزون نیستسم :n13:نقل قول:
اینم تست الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته خریدی؟؟؟؟؟؟نقل قول:
وصل شدن به اينترنت هيچ ربطي به tci يا mci نداره ماله من tci هستش و وصلم به اينترنت
دوست گلم اصلا به دکل 3G وصل نمیشهنقل قول:
منم همین مشکل رو داشتم بسته خریدم به دکل هم وصل شدنقل قول:
من گذاشتم رو حالت auto ولی اصلا وصل نمیشه. حتی E هم نمیاد. چندبار باید روشن و خاموش کنم تا وصل شه.
بسته یک ماهه هم خریدم.
ولی وقتی رو حالت GSM only میذارم E میاد
شما از کجا متوجه می شید که به دکل وصل شدیدنقل قول:
این نکته رو ببینید:
شرایط استفاده از نوترینو چیست؟
- حضور در محدوده ی پوشش 3G یا 4G (لیست شهرهای تحت پوشش)
- علامت های3G ، H و +H بر روی نمایشگر گوشی همراه شما نشان می دهد که در محدوده پوشش 3G قرار دارید.
- علامت های 4G و LTE بر روی نمایشگر گوشی همراه شما نشان می دهد که در محدوده پوشش 4G قرار دارید.
- استفاده از گوشی هایی که تکنولوژی 3G یا 4G را پشتیبانی می کنند.
- خرید و فعالسازی بسته هوشمند اینترنت هفتگی یا ماهانه (بسته های شماره2 و 3).
دوستان بلخره این 3g ایرانسل اومد مشهد یا نه ؟
آره مشهد هست من دارم استفاده میکنم ....نقل قول:
یک اتفاق جالب بدون اینکه به چیز شکن و .... وصل باشم تست گرفتم دیدیم این از آب در امد انگار خودشون یه سرش کردن به اونور دیگه :n33: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوتا تست قبلش گرفته بودم هر دو ایران بودن تست 3 یهو شد این :n36:
عججججبس
خیلی از مناطق مشهد زیر پوششنقل قول:
از شخصی پرسیدم گفت تا چند ماه آینده پوشش مشهد کامل میشه
هنوز خبری از همراه اول تو مشهد نشده،درسته؟
منم چند بار وصل شدم به هرات خیلی عجیبنقل قول:
فعلا نه... فعلا ایرانسل خوبه تو مشهد...نقل قول:
ایشالا هرچه زودتر پوشش همراه اول بیشتر بشه و رقابت شدیدی بیا ایرانسل پیدا کنه و مردم بتونن سود کنن
تست امروز اصفهان خیابان توحید
سرعت سیم کارت من از پارس آنلاین بیشتره
دوستان
امروز برای من اتوماتیک یه پیام از همراه اول اومد که مربوط به تنظیمات اینترنت و MMS بود ... من قبلا تنظیمات اینترنت رو ذخیره کرده بودم و اینترنت هم داشتم ... این تنظیمات جدید مربوط به 3G میشه یا نه همون تنظمیات قدیمی و قبلی مربوط به gprs هستش ؟
فرقی نمیکنهنقل قول:
تنظیم مخصوص 3جی نیست . هم 2 جی هم 3 جی یکسان هست