دوستان یه سوالی دارم من معمولا پی اس رو با دسته بدون شوک بازی می کردم ولی متاسفانه در پی اس 14 دیگه نمیشد اینطوری بازی کرد.حالا در پی اس 15 هم اینطور است باید حتما دسته شوک دار باشه مثلا در شوت زدن اگه دسته شوک دار نباشه نمیشه شوت زد؟
Printable View
دوستان یه سوالی دارم من معمولا پی اس رو با دسته بدون شوک بازی می کردم ولی متاسفانه در پی اس 14 دیگه نمیشد اینطوری بازی کرد.حالا در پی اس 15 هم اینطور است باید حتما دسته شوک دار باشه مثلا در شوت زدن اگه دسته شوک دار نباشه نمیشه شوت زد؟
مطمئن باشید پچ های تماشاگران و زمینها و... ار نوع hd به زودی توسط دوستان ادیتور میاد.......:n09:نقل قول:
کسی امار دریبل ها رو دراورده ؟؟؟ هیچ دریبلی نمیشه زد
دوم اینکه من هنوز دمو رو دارم بازی میکنم واسه ps4 اومده بازی یا هنوز نیومده بی قرارم
بابا این داور چرا هوش نداره برا رفع این باگ افزونه ترفند و......چیزی نیستش؟؟؟؟هر تکل یه کارت زرد
این مطالبی که شما گفتی رو من قبلا در یک پست مفصل جواب دادم . نمیدونم چرت بازم هی دوست داری بیان کنی !!! .نقل قول:
دوست عزیز صقحات قبل تاپیک رو بخون شما ویدیو گیم پلی نسخه PS4 رو گذاشتم . دانلود کن و تماشا کن . هم KONAMI گفته هم کاملا مشخصه از ویدیوها که :
گیم پلی بازی در تمامی نسخه ها
دقیقا یکسان است .:n01:
از لحاظ گراقیک و نورپردازی هم اگر کمی دقت خودت رو بالا ببری میبینی از نسخه قبل بالاتر هستش .
مستندات زیر رو قبلا تو تاپیک گداشتم دوباره میزارم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیم پلی خیلی خوب روروون شده واقعا فکرشو نمیکردم اینقدر خوب از اب دربیاد
فقط دوستان کسی اطلاعات دقیق دریبل زدن رو داره ببینیم چه جوریه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
فقط چندتا نکته منفی داره که همیشه همراه بازی بوده
گزارشگر
صدای تماشاگرا
جدیدا هم سوت داور خیلی صدای داغونی داره انگار سوت بلبلی میزنه :n02:
تــووپ گیری از کامپیوتر در حالت سوپراستار یه نمووره ســخت شده و همین باعث میشه تعداد خطاهای زیادی اتفاق بیوفته توو بازی..
تکل زدن ها هم یه کم مصنوعی ساخته شده ، بازیکن خیلی لــیز میوخره وقتی تکل میره..
و متاسفانه خطاهای زیادی به صورت غیر عمدی اتفاق میوفته که همشونم با کارت زدر همراه میشن! :n23:
البته فکر میکنم با یه کم بازی کردن قلق این قسمتا هم دستمون میاد...
آقا من امروز بازی رو میگیرم...یکی بگه استیل بازیکنا بازم مث 14 مضخرفه؟ لباسا گشاده؟
تو فیفا لباسا خوبه اندامیه
الان همونطور که تو جام جهانی دیدیم لباسا اندامیم همش
حذف شود.........
از شانس من دستم خراب شد:دی باید دسته بخرم الان :دی پول ندارم :دی
استایل و طراحی بدنی بازیکنا به نظرم تو PES همیشه خوب بوده. !نقل قول:
منظورت از گشادی لباس تو نسخه 14 چیه !!!
خب درسته اما اون جهانی بود این PES هستش :n02:
دوستان مستر لیگ چطوره امکانات داره خرید فروش تغییرات داشته فیس مربی میشه ساخت ؟
منم دیشب بازی رو خریدم و به نظرم خیلی عالی شده
بهترین نکته بازی هم نوع پاسکاری هاست که واقعا پاسکاری لذت بخشه
با چلسی حدود 15 تا پاس تک ضرب دادم که واقعا کفم برید:دی
فقط تنها ایرادی که تاحالا دیدم نوع تکل ها بود که بازیکن انگار روی یخ سر میخوره:|
در کل خیلی از انتظاراتمو براورده کرد
پچ کی میاد؟:دی
فوق العاده لگ
بعضی وقتا اینقدر لگ میشه سیستم خود به خود ری استارت میشه
سیستم هم
ایا سیستم من بهش میخوره؟
اگه آره چرا لگه؟
راهی هست درستش کنم؟
GeForce GTX 275
Ram:2GB
Intel Pentium G2030
رم کم داری .نقل قول:
نباید ریستارت بشه شاید مشکل پاور هم داری ! .
مستر لیگ یک موردی که من همیشه دوست داشتم این نسخه اضافه شده . اینکه به بازیکن پیشنهاد نجومی میدی و میگه بازم قیمت رو ببر بالا تا بیام :n02:نقل قول:
با استفاده از این نرم افزار کم حجم میتونید تماشاگران فعال یا غیر فعال کنید که این کار باعث میشه بازی روان تر و بهتر اجرا بشه واسه کسایی که بازیشون لگ داره کمی تاثیر داره
این نرم افزار فقط روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلی بازی کار میکنه و برای ویرایش شده اون فایل کار نمیکنه
در ورژن فقط تماشاگران استادیوم حذف میشن و در ورژن بعدی این نرم افزار کارکنان اطراف زمین هم جذف میشن
بله فکمر کنم مشکل پاور باشه باید عوض شه چون پشت جلد حداقل رو زده 2GB رم ممنون از راهنماییتون
درود
بازی رو گذاشتم برا دانلود از p30world:n02:
با این سیستم چه چیزی در انتظارمه؟:n02:
ram 2g
nvidia geforce 210
amd athlon x2 240
من صبح بازی رو تست کردم نسبت به فیفا 14 که بازی میکردم خیلی بهتر و واقعی تر شده واقعا .
من با نهایت تنظیمات بدون لگ اجرا کردم . رم 4 گرافیک 5550 و سی پی یو اتلون 240
نقل قول:
بله یکم تاثیر داره و لگ رو کم میکنه ولی مزه ی بازی از بین میره :D:n29:
ممنون از پاسختوننقل قول:
ولی من احساس می کنم گیم پلی بازی با نسخهPS4 فرق چندانی نداره بیشتر همون گرافیک رو کونامی زحمت کشیده و پایینتر آورده و به جای چمن زیر پای بازیکنا موکت پهن کرده!!
تعصب بیجا رو باید کنار گذاشت بازی عملا" چیزی به نام چمن نداره تور دروازه هم که قربونش برم بیشتر به توری سیمی شباهت داره!
اینهمه زحمت بکشی گیم پلی به این خوبی طراحی کنی اونوقت این تور دروازه رو ببینی پاک لذت گلزنی رو از آدم می گیره
یعنی درست کردن تور دروازه اینقدر کار سختی بوده؟!!
سلام
آپدیت جدید کی میاد؟
اگه اومده از کجا دانلود کنم؟
ممنون
از روز اول هم KONAMI گفت گیم پلی ها دقیقا یکی هستند تو ویدیوها هم کاملا مشخصه اما خب نمیدونم بعضی ها چرا دوست ندارن قبول کنن !!!نقل قول:
یعنی اینقدر تور دورازه تاثیر داره تو بازی که رغبتی نداری گل بزنی ؟!:n02:
نقل قول:
حالا چمن یه چیزی... تور دروازه ....:n02: فکر کنم آرزوی اکثریت معترض به نسخه 2014(از جمله خودم).اولویت اول گیم پلی عالی بود نه گرافیک عالی
همه شب در این امیدم که این نت داغون بالاخره با سرعت 60 کیلوبایت تموم کنه دانلود بازی رو :n02:
البته Kaos هم بازی رو با حجم 3 گیگ منتشر کرده (که بعد از اکسترکت میشه همون 6 گیگ). اگر زودتر دیده بودم اینو دانلود میکردم
برای لیگ آلمان چیکار کنیم !!!! الان میخوام بایرن را بگیرم که نمیشه
شاید مسخره به نظر بیآد ولی خیلی از نطر بصری تاثیر منفی میزاره.نقل قول:
از روزی که فوتبال فهمیدیم چیه و تو تلویزیون نگاه می کردیم گزارشگر بازی می گفت تور دروازه به لرزه میآد یا جملاتی از این دست... اصلا" لذت بخش ترین قسمت بازی فوتبال همین گل زدن و به لرزه درآوردن تور دروازه ست
کونامی باید کمی بازیشو خوش رنگ و لعاب تر بکنه همین جزییات تو فروش بازی هم تاثیر میذاره و وقتی فروش بالاتر بره طبیعتا" سود بیشتری هم به دنبال خودش داره و میتونه بازی رو بهتر و بیشتر توسعه بده
ما درکمون از گیم پلی بازی به اندازه شما بالا و عمیق !!! :n03:نیست بنابراین گیر می دیم به مسایل بی اهمیتی مثل چمن و تور دورازه که اصلا" تو بازی فوتبال وجودشون ضرورتی نداره!!!نقل قول:
بازی خیلی خوب شده...صداگذاریش قشنگ شده واقعا!
حتی دقت کنین به صدای پاس دادن ها با هم متفاوتن! پاس بیرون پا میدی یجور صدا میده بغل پا میدی یجور صدا میده...
داوریش کمی ضعیفه که برا هر برخوردی کارت میده و انیمشن هاش هم کمه و ممکنه بعد مدتها خسته کننده بشه....راستی چرا دموهای اولیه بازی نبود؟تو 14 بود که :(
فقط دوتا سوال:
احساس میکنم بازیکنا کمی کند عمل میکنن
پچی که اومده بود لوگوها درست میشد کسی امتحان کرده؟
تو فیفا 15 وقتی گل میزنی تور دروازه معرکس...مث دروازه های لیگ انگلیس که زیرش بلند میشه هنگام شوت محکم زدن اونجا هم اینطوریه...کلا فیفا15 جزئیاتش معرکس و تو گیم پلی....نقل قول:
میشه کمک کنید؟نقل قول:
تو فیفا 15 وقتی گل میزنی تور دروازه معرکس...مث دروازه های لیگ انگلیس که زیرش بلند میشه هنگام شوت محکم زدن اونجا هم اینطوریه...کلا فیفا15 جزئیاتش معرکس و تو گیم پلی....نقل قول:
اگه سی پی یو و پاورت خوب باشه مشکلی ندارینقل قول:
گرافیک و رمت به همونی که پشت جلد زده میخوره
نقل قول:
منم کاملا با این دوستمون موافقم
تور دروازه ها افتضاحه :( در حالیکه یه تور دروازۀ طبیعی تاثیر خیلی خیلی زیادی تو طبیعی به نظر رسیدن شوت داره
همه اینا در حالیه که ساخت تور دروازۀ طبیعی اصلا و ابدا کار مشکلی هم نیست ! بطوریکه همین کونامی حتی تو نسلهای قبلی خیلی بهتر و طبیعی تر از اینو تونسته بسازه ... حالا اصلا نخواستیم مثل فیفا از زمین بلند بشه، همون فقط حرکت تور طبیعی باشه لااقل :|
نه اینکه توپ به اینور تور بخوره طرف دیگه کوچکترین تکونی و لرزشی هم نداشته باشه !
PES2015 Option File version1 For PS3
این پچ برای اونایی هستش که PS3 دارن .
ویژگی های این پچ :
محتوای مخفی: .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . حجم 18 MB
وستان بخش منیجر مود من 1 سال رفتم جلو ولی بازیکن 16 ساله ام هیچی رشد نکرد.......یعنی الکیه؟؟؟؟؟جنبه فان داره بخش کرییر:n27:
بابا الان فیفا 14 100 برابر بهتره تا این فوتبال.داور که گیجه .بازیکنا گیج فقط گیم پلی بازی مث طبیعی شده و بث
کلا من چون با تیم پچ و ادیت حرفه ای اشنایی دارم فکر می کنم کونامی امسال یک فوتبال خام داده بیرون برای کامپیوتر که دست پچ نویسان که حسابی باز گذاشته امسال کاره پچ نویسان حسابی داغ هستش چون خیلی کارا می تونند بکنند این فوتبالو از این رو به اون رو بکنند
قشنگ معلومه خام هستش این فوتبال پس باید منتظر چیزهای جدید و کارهای گرافیکی باشیم
نقل قول:
عزیز شما الان دارید فیفا 14 با پچ بازی می کنید این فوتبال تازه امده هیچی براش نیامده شما حداقل 1 ماه صبر بکنید ببینید چه فوتبالی خواهد شد
کلی پچ براش میاد انتظاراتون 90% براورده می کنه