برای اجرای بازی کراش ماشینی باید از پلاگین صدای خاصی استفاده کنی که در این تایپینگ توضیحاتش هست .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
برای اجرای بازی کراش ماشینی باید از پلاگین صدای خاصی استفاده کنی که در این تایپینگ توضیحاتش هست .نقل قول:
سلام ، بازی god of war اجرا کردم منتهی حرکت آهستست .
لطفا راهنمایی کنید
چکار کنم؟
سلام و خسته.......
من pcsx2 .6.9 v رو نصب کردم بایوسمم SCPH-70012_BIOS_V12_USA
فریم ریتم پایینه یعنی بازی وری اسلو اول بازی تو نوشته ها 60 فریم میره تو بازی میشه 20 فریم نمیشه اینطوری بازی کرد.
cpu dual 5200
9400 1 gig
ram 4 gig
بايد تنظيماتش رو تغيير بدي. مخصوصا قسمت اسپيد هك رو. بهترين راه روش آزمون و خطا هست. از پلاگين هاي جديد بايد استفاده كني و دايركت ايكس جديد نصب كني.نقل قول:
سلام و خسته.....
آقا باید چه کار کرد که برنامه pcsx2 0.9.6 موقه بازی fullscreen نباشه .. آخه میخام frame rate رو ببینم.
و اینکه دم شما گرم یه راهی بگید که 20 تا فریم ریت بیشتر داشته باشم. الان 20 تا دارم 40 بشه بسه آخه خیلی آرومه
مورتال کمبات گذاشتم وقتی میپرم رو هوا 1 دقیقه طول میکشه بیاد پایین.
من با همین سیستمم دارم resident evil 5 کامپیوتر رو روی پیش فرض high 35 فریم میگیرم. و چند روز پیش تمومش کردم.
حالا این بازیهای بی گرافیک ps2 رو باید با 19 فریم برم که اصلا نمیفهمی داری میجنگی با طرف یا نازش می کنی.
دقیقا منم همین مشکل رو دارم ، مورتال کمبات دسپشن و ارماگدون وشائولین مونکس رو خریدم که شائولین مونکس امکان اجراش نیست ولی دو تای دیگه رو هر کار کردم بیشتر از 25 فریم نتونستم تندترش کنم. ارماگدون که کامل اجرا میشه وهمه چیش تند تنده ، فقط موقع بازی یه دفعه سرعتش میشه بین 20 تا 25 فریم.نقل قول:
اگه کسی بازی های کمبات را با سرعت بیشتر بازی میکنه به ما هم بگه چه تنظیماتی انجام داده.
(این مورتال کمبات های ps2 عجب دمویی دارنا!!)
راستی اینم جواب سوالت:
اگه از پلاگین gsdx استفاده میکنی باید در قسمت config بری توی بخشgraphics و اونجا اولین گزینه یعنی ریزولیشن رو روی windowed بزاری وا گه از zero gs استفاده میکنی باید بری تو همین قسمت گرافیک ولی اینجا باید در قسمت پایین بین سایز ها480×640 رو انتخواب کنی. وقتی بازی تو یه پنجره کوچیک نمایش داده بشه هم گرافیک بازی بیشتر به نظر میاد وهم اطلاعاتی از جمله سرعت بر مبنای fps در بالای پنجره نشون داده میشه .
سلام.ببخشید من یه سیدی خریدم و با نرم افزار epsxe نتونستم بازش کنم.مشکل چیه.نام بازی:
POWER RANGERS3:DINO THUNDER
سلام خدمت همه ی دوستان
من بازی های پلی استیشن 2 را با این برنامه که دوستان عزیز معرفی کردن با 40 تا 50 فریم بازی میکنم مخصوصا بازیه SmackDown_vs._Raw_2009
سیستمم هم اینه:
ram 4g
cpu amd x4 940
vga Ati 4850 1g
پلاگین هام هم (r1873) ماله Plugins-19-September-2009 هستن
پلاگین جدیدتری هم هست؟؟؟
دوست عزیز می شه لطف کنی لینک دقیق دانلود bios ها رو هم بذاری؟نقل قول:
نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون می شم.
شما برو به این لینک هرچی بخای هست:نقل قول:
[HTML]http://www.4shared.com/account/dir/6105988/4a9c059b/sharing.html?rnd=45[/HTML]
لطفا جواب بدیننقل قول:
کسی تنظیمات این بازی ها رو میدونه :
mortal kombat armageddon ، mortal kombat shaolin monks ، mortal kombat deseption
اینم سیستم من :
cpu : 1.7gh intel -do hastei
grafik :geforse 8300
ram:2 gig
ميتوني دقيق تر مشكلت رو توضيح بدي. اگه ارور خاصي ميده ازش يه عكس بنداز بزار اينجا.نقل قول:
سلام به همه دوستان گیم باز:31:
من شبیه ساز پلی 2 رو نصب کردم و الان چند تا اشکال تو کارم هست:
1.تصویری که دارم گرافیکش خوب نیست...کند هم هست
2.صدا اصلا ندارم
3.تنظیمات دسته رو نتونستم خوب انجام بدم.
صفحات تاپیک زیاده منم وقت خوندن ندارم....اگه سوالم تکراریه به بزرگیه خودتون ببخشید:20:
این مشخصات سیستممه:
Cpu: Core2 Quad 6600
VGA: XFX 8600 GT
RAM: 2gig
پلاگینی که با این کارت گرافیک سازگار باشه رو معرفی کنید.
ممنون:40:
اين رو بخون كارت راه ميافته :نقل قول:
کد:http://krauser.persiangig.com/PCSX2/PCSX2.zip
محتوای مخفی: ش
ممنون...این فایل پی دی اف راهنماست درسته؟؟؟ اگه همونه که دارمش....مشکل من اینه که تو اون فایل پی دی اف لینکهایی واسه دانلود پلاگینهای مورد نیاز هست که من توش هیچی پیدا نکردم.:41:نقل قول:
همين الان چك كردم همه لينك ها درست هستن. ولي مستقيم نيستن اين كار رو مخصوصا كردم تا لينك ها از بين نرن. لينك ها به تاپيكي ميره كه سازنده پلاگين داره روش كار ميكنه. در نتيجه هميشه لينك ها سالم ميمونن و ميتوني از پست اول همشون آخرين پلاگين مورد نظرت رو بگيري.
دوست عزیز من یه بار بازی رو بدون مشکل اجرا کردم ولی دفعه دوم هر کاری کردم بعد از لودینگ صفحه سیاهی ظاهر شد و ادامه بازی نیومد.
به نظرت مشکل از کجاست؟؟؟
اين طوري كه نميتونم بگم از كجا هست. لااقل از پلاگين هات يه عكس بنداز بزار ببينم مشكلش چيه. اگه اروري ميده از اونم يه عكس بنداز بزار اينجانقل قول:
ارور که نمی ده....اول بازی میاد بعد چه استارت بزنم چه نزنم یه صفحه سیاه میاد دیگه ادامش نمیاد.
ممکنه از ایمیجی که گرفتم باشه؟؟؟ با برنامه Ultra ISO گرفتم:20:
گفته شده بود که با برنامه Alcohol 120% ایمیج گرفته بشه ولی اون برنامه فقط با فرمت .mds ذخیره می کنه. مشکل نداره؟
اینم از پلاگینهام:
يه بازي ديگه امتحان كن.
:31:نقل قول:
ندارم....اینم از یکی قرض گرفتم:biggrin:
پلاگینها مشکل ندارن؟؟؟ یه برنامه نیست که احتیاج به این دنگ و فنگها نداشته باشه و فول باشه خودش؟؟
مثل برنامه PS1 :20:
پ.ن: ارور جدید:
دايركت ايكست آپديت نيست. اول جديدترين دايركت ايكسي كه داري نصب كن بعد اينو بگير و نصب كن تا دايركت ايكست رو از اينترنت آپديت كنه :
کد:http://up.--------.com/7/1264830576.zip
اونی که تو اون فایل پی دی اف لینک داده بودن دانلود کردم...بازم اینی که دادی دانلود کنم؟؟؟
پ.ن: دایرکت ایکس رو هم آپدیت کردم ولی بازم مثل قبل
بيا اينو دانلود كن بعدش اكستركتش كن بريز توي پوشه System32 شايد حل بشه :
دات نت 3.5 نصب هست؟کد:http://up.--------.com/7/1264914749.zip
این فایل تو پوشه system32 بود و ریپلیس شد.نقل قول:
به دات نت ربط داره؟؟؟ ویندوزم ایکس پس سرویس پک 3 هست....دات نت 3 روش نصبه....اگه لازمه 3.5 رو دانلود کنم ...چون ندارم.
پلاگين هات رو تغيير بده و دات نت 3.5 رو هم نصب كن.
سلام ؛
دوستان چرا مدال افتخار 2 اجرا نمیشه !
وقتی که ایمیج Iso را Run میکنم صفحه سیاه باقی میمونه !
کسی تا حالا با این مشکل برخورد کرده !
با تشکر
پلاگینها رو همشونو ریختید؟نقل قول:
تنظیمات چی درسته؟
پسر خاله من بدون مشکل داره بازی میکنه برا همین نباید از بازی باشه .
ممنون عزیز از این که پاسخ دادید. :10:نقل قول:
میشه یه لینک Modifid Edition از این Emulator که کلیه پلاگین ها درش هست را قرار بدید!
با تشکر
خواهش میکنمنقل قول:
والا شما اول باید ببینید چه پلاگینهایی به درد کارت گرافیکتون میخوره و اونها رو دانلود کنید اما برای این منظور یکی از یچه ها در 2 صفحه قبل لینک دان پلاگینها را گذاشته که میتونید اونجا پلاگینهای مورد نظرتونو بگیرید.
تیم شبیه ساز هر روز یک public beta ی جدید رو میسازه پس نمیشه همه چی تو پوشه قرار داد چون بلاخره باید ورژنهای جدید رو دان کنیدنقل قول:
ُسلام خدمت همه دوستان عزیز
خواستم بپرس که حقیقت داره که بعضی می گن ps2 50000 بازی های جدید رو نمی خونه/؟
من pes2008 رو گرفتم اما روی ps2 نمیاد اما gods of war وking kong راحت اجرا میشه. به نظر شما مشکل از کجا ست؟
ممنون
من میخوام بازی Resident Evil code veronika رو با شبیه ساز PS2 بازی کنم. مشخصات سیستمم Geforce 9500 و دو گیگ رم Cpu 3.4 هستش . لطفا برنامه مورد نیاز رو با پلاگین ها و بایوس های کامل برای دانلود بذارید . ممنون میشم یه نفر کمکم کنه
اينو بخون كارت راه مي افتهنقل قول:
فقط بگم دايركت ايكسي كه توي اين آموزش هست قديمي هست. بايد جديدش رو نصب كني.کد:http://krauser.persiangig.com/PCSX2/PCSX2.zip
سلام مشکلی با این شبیه ساز ها داشتم وقتی تنضیمات رو انجام میدم بعد رو ران کلیک میکنم اجرا نمیشه و چیزی مثل این عبارت میاد اب تودیت دایرکس در حالی که من دایرکس مارس 2009 رو دانلود واجرا کردم
از دوستان اگه کسی کمکی میتونه زودتر جواب بده
نقل قول:نقل قول:
كوچيك بنويس تا كاغذ هدر نشه! :31:
اين رو دانلود كن و باهاش دايركت ايكست رو آپديت كن :
دايركت ايكس آخرين ورژنش فعلا ماله آگوست هست نه مارس.کد:http://up.--------.com/37261/1266032425.zip
سلام خدمت همه دوستان عزیز
خواستم بپرس که حقیقت داره که بعضی می گن ps2 50000 بازی های جدید رو نمی خونه/؟
من pes2008 رو گرفتم اما روی ps2 نمیاد اما gods of war وking kong راحت اجرا میشه. به نظر شما مشکل از کجا ست؟
ممنون
سلام دوستان يك سوال داشتم من سي دي game shark lite براي ps1 رو گرفتم و با epsxe160 و PSXeven_v0.19 و psx اجرا كردم ولي اجرا نشد تمام پلاگين ها رو نصب كردم. لطفا بايوس و تنظيمات رو بگين. يك سوال ديگه هم داشتم . آيا براي اجرا كردن كدهاي گيم شارك توي شبيه ساز احتياج به پلاگين خاصي هست يا بايد با سي دي گيم شارك اجراش كرد؟