مرسی خیلی جالب و مفید بود شما همه این ها رو از قبل میدونستی
امیدوارم از این مطالب مفید از شما بیشتر ببینم
باز هم مرسی
Printable View
مرسی خیلی جالب و مفید بود شما همه این ها رو از قبل میدونستی
امیدوارم از این مطالب مفید از شما بیشتر ببینم
باز هم مرسی
چقدر شرکت دیوونه ای !نقل قول:
منم از کیفیتشون زیاد تو نت تعریف شنیدم ولی چرا یکی از مهمترین فاکتورهای هدقون ON EAR ( راحتی برای استفاده نسبتا طولانی) رو رعایت نمیکنن؟
از عکس هدفوناش هم میشه طراحی ضعیف رو حدس زد ...
shure که عمراً.. من خودم فقط دو سه بار از نزدیک دیدمش!!! .. UE شاید پاساژ پایتخت، من یکی دوبار، تک مدل دیدم ازش. (طبق دوم روبروی پله برقی که میای بالا)نقل قول:
احتمالش خیلی کمه.. زنگ بزن به نمایندگی هاش بپرس .. شماره نمایندگی هاش رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته ام.نقل قول:
به brand محبوب من توهین کردی؟!! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک هدفونی که خیلی دوست دارم UE-pro18هست
حیف که نه هست و نه پولش رو دارم(1400$)
گرونترین هدفون inear
phonak یکی از هدفون های محبوب anythingbutipod هست Martin Sägmüller )dftk) یکی از مدیران این سایت تازگی به شرکت این هدفون سری زده و یک review نوشته که من رو بیشتر کنجکاو کرده جالب هست که 3 مدل بیشتر نداره در دو رنگ اون هم بافرق ناچیز مثلا یکی mic داره اون یکی ندارهکد:http://www.ultimateears.com/_ultimateears/store/custom/ue18pro.php
فکر کنم شرکت اصلی کارش تولید سمعک هستکد:http://na.audeoworld.com/?lang=1
اگه کسی درباره این مارک چیزی میدونه خوشحال میشم بگه من که چیز زیادی دستگیرم نشدکد:http://www.phonak.com/com/b2c/en/home.html
چرا باید هدفون همراه محصولات کریتیو کیفیتش از هندزفری همراه نوکیا پایین تر باشه؟
نقل قول:
وقتی که یک موبایل میخری کار اصلیش آهنگ نیست که....هزار تا کار میکنه آهنگ هم یکی ...پس اگه هدفون عالی هم بذارن اقتصادی نیست....شاید یکی اصلا جنبه موزیک اون گوشی رو در نظر نگرفته باشه و واسه چیزه دیگه ای گرفته باشه (مثلا دوریین یا نرم افزار)
ولی یک پخش کننده موسیقی کارش همینه و کسایی میرن طرفش که موسیقی رو به طور حرفه ای گوش میدن و دنبال میکنن...پس باید یک هدفون خوب توش باشه
به نظرتون هدفون هاي وايرلس Marshal كه قيمتش 18 تومن هستش به درد ميخوره !؟
حامد جون اگه میخوای صاحب یه هدفون درست و حسابی بشی که هم وایرلس باشه و هم کیفیتش عالی باشه باید پول زیادی بصرفی باید از 30 تونن بالاترش رو بگیری ولی اگه در رنج معمولی میخوای که هدفون خیلی هست تو همین قیمتی که گفتی!نقل قول:
حالا فردا میریم از سهند یکی برات میخریم:31:
ما کی باشیم به گرادو توهین کنیم ...نقل قول:
میشه اسمشو انتقاد گذاشت...
به قول اون اقاهه به هر ترتیب...
ضمن اینکه برداشت شخصی کاربری که مدتها با هدفون موبایل کار کرده در این قضیه شدیداً موثره .. من در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم توضیح داده ام که عادات کاربرها و به تبع اون، سیاست های کمپانی ها باعث شده اصلاً نسلی از کاربرها بوجود بیاد که برداشت اش از مفهوم صدای خوب شدیداً متکی به تجربه های موسیقیایی با موبایل-هدفون هایی که صدا رو به قصد تاکید رو باس دستکاری می کنن - و انکدینگ (فرایند تولید mp3) هایی که اساساً برای چنین شرایطی تنظیم میشن شده ..نقل قول:
این معناش این نیست که "داداش برو گوشت رو عوض کن یا موبایلت رو بنداز دور!" (شوخی) -- صرفاً میخوام بگم این یه بحث بسیار قدیمی فلسفی هستش که انسان، اون چیزی رو که بهش عادت داره بهتر می دونه . ما دوستانی اینجا داشته ایم که رسماً گفته ان هدفون 5-6 هزار تومنی شون رو بهتر از هدفون 70 هزار تومنی تحسین شده می دونن! (باز تکرار می کنم که قصد جسارت ندارم -- صرفاً میخوام بگم زمان لازمه -- همین.)
اینطور فرض کن که هدفون های (فول سایز دیگه -- یعنی اینا که گوشی بزرگ دارن که کل گوش رو می پوشونه؟) وایرلس چندتا مارک معتبر بازار، حداقل 60 تومن هستند . حالا خودت براساس فرمول "هرچی پول بدی آش میخوری" حساب و کتاب کن که می ارزه یا نه .. شایدم واسه یکی بیارزه ..نقل قول:
آقا من هنوز جوابمو نگرفتم...با 100 تومن بهترین هدفونی که میشه گرفت چیه؟
ضمنا من یکی از رفیقام الآن دوبی... تا اونجایی هم که من سرچ کردم Bose و sennheiser و shure تو دوبی شعبه دارن، که اگه بخوام از دوبی بگیرم می تو نم تا طرفای 170 تومن سر کیسه رو شل کنم...
سمیور جان بازار هدفون هایی که تو ایران کم پیدا میشه یا گیر نمیاد رو بهتر میشناسه ... باید صبر کنی تا اون رانماییت کنه
من میگم یه سری به سایت sennheiser و shure بزنی یه نیگاه به مدل هاش بندازی چون اگه دوبی نمایندگی دارن هر چی تو سایتشون هست حتما میتونی بگیری ... مثل نمایندگی های ایران نیس که ربع کارای شرکتشون رو میارن!
ببین به این راهتی نیست شما بگو کدوم پخش کننده رو داری یا شاید به کامپیوتر می خواهی وصل کنی و چه نوع آهنگی گوش میدینقل قول:
ولی خوب به طور کلی من چند مدل پیشنهاد میکنم
Audio-Technica ATH-M50
با کیفیت ترین clip دنیا koss ksc 75
یا grado sr60i
Sennheiser CX 500
denon AH-d1001k
اگه محدودیت مالی اصلا نداری Sennheiser HD 650 فوق العاده است
شما چه نوع هدفونی مد نظرته؟ فول سایز میخوای بگیری؟نقل قول:
تو پستای قبلی نوشتم... من برای Ipod Touch می خوام. Trip hop و electronic و Rock بیشتر گوش میدم یعنی با محدوده ی فرکانسی زیادی سر و کار دارم... کلا In ear ها رو بیشتر می پسندم ولی اگه on ear خوب هم گیر بیاد که بد نیس...و اینکه آیا توی محدوده ی بودجه ی من Sound isolate گیر میاد؟
همان طور که شما می دانیدNoise isolate یعنی صدای محیط وارد هدفون نشه تو همه هدفون ها سعی شده رعایت بشه
noise cancelling اگه مد نظر شما هست این عاملی هست که اصلا به کیفیت خروجی ربطی نداره و عموم در حجم صدای نسبتا بالا کمی هیث میاورد و گاهی فرکانس خروجی هم دست کاری میشه به نظر من بهتر نباشه
ipod چون حجم صدای خروجیش خیلی کم هست من همون inear توصیه میکنم
Denon AH-C551K
Sennheiser CX 500
denon c710
klipsch image s4
هر کدوم تو یک چیزی از دیگری بهتر هست من میگم شما خودت انتخاب نهایی رو بکن
من خودم آخری رو بیشتر دوست دارم
با جستجو در انترنت میشه به راحتی مقایسه بین اینا را پیدا کرد
اگه خارج از ایران خواستی بخری inear َAKG بزار کنار اصلا با لحاظ کردن قیمت این برند ها وخیلی برند های دیگه مدل های قابل قبول تری دارند
ولی اگه بخوام به کسی با اطمینان یک مدل بگم میگم
Sennheiser CX 500
رفیق حالا قیمت cx 500 و S4 چنده تو ایران؟
بزار یه جور دیگه بپرسم: اگه Peaceful بخواد تو دوبی تا سقف 170 تومن برای آی پادش یه In ear بخره، چی می خره؟
klipsch image s4 تو ایران نیست قیمتش حدود80$ من دوس دارمش ولی چون تو بعضی فرکانس ها یک سری bug داره به کسی توصیه اکید نمیکنم
سنایزر که گفتم بین 70$ تا 100$ هست و یکی از محبوب ترین های low end در دنیا هست خیلی ازش تعریف شنیدم و در ایران حدود 210000 تو مان هست
من به شما همون سنایزر پیشنهاد میدم
خرابی هدفون خیلی زیاد هست یک چیزی نگیر که اگه زیر 2 ماه خراب(مثلا) شد خیلی ناراحت بشی
من میگم لزومی نداره حتما 170000 تومان رو پر کنی همون سنایزر برای itouch فوق العاده است
به نظر من هم این هزینه برای in-ear حداقل برای استفاده با iPod زیاده. چون خود پلیر از نظر کیفیت صدا عالی نیست. ولی خب من مدل های shure رو بیشتر می پسندم.نقل قول:
به نظر من مقایسه sure و بعضی مارک ها یا حد اقل یک سری از مدل های بعضی مارک ها در محدوده 100000 تومان مثل مقایسه خودر کره ای و ژاپنی با آلمانی تو محدوده قیمت قیمت 0 5میلیون هست شما کدوم رو بر میداری؟
من باشم کره ای یا ژاپنی رو بر میدارم
بابا اينقد نزنين تو سر Itouch مگه چندتا پلير تا حالا بالا دسش اومده؟ منهاي Creative X-fi من تا حالا تو كيفيت چيزي بالا دسش نديدم.
و اينجوري كه تا حالا گفتين، پس CX500 بهترين انتخابه، توي اين رنج قيمت...
و اينكه نظرتونو راجع به PXC 250 هم مي خواستم بدونم...
و از اينكه راهنماييم مي كنين ممنونم.
البته منظور من این نبود که کیفیت صدای آیپاد بده. در مقایسه با کووان و کریتیو گفتم.نقل قول:
بین in-ear های زیر 150 تومن یا همین حدود قیمت از این مدل ها تعریف شده:
Klipsh Image S4
Etymotic hf5
Monster Turbine
نظر من روی S4 هست. سنهایزر صدای خاص خودشو داره که ممکنه به مزاج بعضی ها سازگار نباشه (البته هم هدفون فول سایز و هم in-ear که خودم استفاده میکنم سنهایزر هست)
من خیلی پلیر دیدم از لحاظ:
کیفیت صدا
عمر باطری
مدتشارز در طول زمان استفاده
حجم صدا
انعطاف پذیری اکولایزر و افکت(که تقریبا این یک قلم رو نداره)
سخت افزار صدا (dac cheap)
ازipod بهتر بودن
خیلی چیز های بهتر هست این یک چیزی نیست که از خودم بگم تو همه سایت های تخصصی صدا در دنیا با کلی دلیل همین رو میگن
ipod فقط بخواتر امکانات بسیار عالی و صفحه بزرگ و با حساسیت بالا گرافیک خوب پشتیبانی کمپانی های بزرگ در ساخت بازی و نرم افزار و کلی سنسور و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مطرح هست..............
مطرح ترین برند ها در صدا:
sony,iriever,creative sansa,cowon ,sumsung
ولی خوب خیلی فرق عجیب و قریبی نداره ولی خوب کمی این ها بهتر هستند
سلام دوستان
به نظرتون با 100 یا 140 تومن یه هدفونه خوب چی میشه خرید ؟
مثلا akg یا sony
نظرتون درباره اینوکد:http://www.akg.com/personal/K_430,pcatid,112,pid,814,_psmand,12.html
این چیه ؟کد:http://www.akg.com/personal/K_450,pcatid,112,pid,813,_psmand,12.html
چه نوع هدفونی منظورتونه؟ فول سایز؟ (یعنی از اینا که دور گوش رو کامل میگیره) یا in-ear؟ (که داخل گوش فرو میره؟)نقل قول:
و این مدلچنده اصلا پیدا میشه چون اونجا نوشته نسخه محدودکد:http://www.akg.com/personal/K_518_LE,pcatid,110,pid,802,_psmand,12.html
من میخوام برم ترکیه عید از اونجا شاید بتونم بگیرم به نظرتون کدوم از اون ها بهتره
نه full میخوام in-ear هم زینهایسر دارم هم سونی هم کریتیونقل قول:
یه فول میخوام که حالا حالا ها عوضش نکنم
من خودم یک بار تا دم خریدن 450 رفتم ولی خوب همان طور که میدانید سری مینی 30 میلی وات بیشتر نیست که من حجم صدای 300 میلی به بالا مد نظرم بود پس نشد که نشد
ولی مشخصات فنی اون واقعا من رو شگفت زده کرده بود تفکیک پذیری بیسار بالا مشخصات فنی بسیار خوب استفاده از مواد نسبتا مرغوبتر به نسبت بقیه akg های هم قیمت و برنده شدن بهترین جایزه در زمینه طراحی بخواتر طراحی خوب و راحتی در هنگام استفاده
اونچه که دست میگن و تجربه هم نشون داده که درست میگن براساس این سناریو هستش که شما بری یه هدفون گرون بخری و بعد روی پلیری ازش استفاده کنی که توانایی استفاده از حداکثر توانایی اون هدفون رو نداره.. چه بخاطر مشخصات فنی اش، چه بخاطر کیفیت خروجی اش ... بخصوص برای خیلی از دوستان این قضیه صدق می کنه که میرن سمت ترکیب هایی مثل فلان موبایل و فلان هدفون گرون قیمت، یا آیپاد تاچ و هدفون گرون قیمت ..نقل قول:
بله - ما بخیل نیستیم و اصلاً شاید یکی بگه "آقا دلم میخواد .. پولداریه دیگه!" ... یا در یه حالت منطقی تر، شاید بخواد این هدفون رو روی PC و سینمای خانگی و چیزای دیگه هم استفاده کنه که این توجیه درست تریه...
نقل قول:اگه قصد داری خارج از کشور خرید کنی، ولی نه جایی که مطمئن باشی یه مدل خاص گیر میاد (مثل همین ترکیه)، بهتره چندین مدل مناسب رو لیست کنی... کار از محکم کاری عیب نمی کنه..نقل قول:
ضمن اینکه اگه چندین هدفون مارک معتبر داری، آیا باهاشون مشکلی داری یا ناراضی هستی که یکی دیگه میخوای بخری؟ (جواب این سوال میتونه توی انتخاب بعدی ات هم مهم باشه) ...
کنجکاوم، دقیقاً چه مدلهایی از هر کدوم از این سه تا رو داری؟ (به همون علت بالا، لازمه)
چه سبک(های) موسیقی گوش می کنی؟ (به همون علت بالا دونستن پاسخ این سوال نیازه)
:31:خوب هدفون که اصلا ندارم فقط ایرفون دارم
cx300
ex35
ep830
ep630
mdr-nc020 sony
تنها مشکلم اینکه هدفون ندارم
ترنس و متال هم گوش میدم
می خوای هدفون حرفه ای بگیری فقط سونی
نه رفيق من مايه دار نيسم. ماهي 500 تومن بيشتر حقوق نمي گيرم... زياد موزيك گوش ميدم. يه چيزي تو مايه هاي 8-9 ساعت در روز...آره شايد از هدفونه براي Fl Studio هم استفاده كنم...اينم پروفايل Last.fm من:
[HTML]http://last.fm/user/airless_lung[/HTML]
ولی من گفتم احساس میکنم کیفیت گوشی نوکیا خیلی بهتر بوده.به همین خاطر برام عجیب بود.بابام یه زن داره ولی واقعا ناامیدم کرد کیفیت صداش.ولی گوشی نوکیارو که گذاشتم روش امیدوار شدم بهش!واقعا نوکیا بهتر بود.تازه میتونستی تغییر اکولایزر هارو وسایر تنظیمات رو بفهمینقل قول:
اقا ep-635 رو خریدم اما چرا انقدر این کوتاه هستش؟ اعصابم ریخته به هم نمیشه با کامپیوتر گوش داد باید کلم رو توی مانیتور ببرم مگه این یک متر و 20 سانت نیست؟
در حالت عادی HD555 سنهایزر رو بهت پیشنهاد میکردم. ولی با توجه به سبک هایی که گوش می کنی شاید خیلی جالب نباشه. با این اوصاف از AKG یا Denon اگه بگیری شاید بهتر باشه. البته از سنهایزر HD280 هم هست فکر میکنم این یکی کاملا مناسب باشه.نقل قول:
اصولا اینا برای استفاده با کامپیوتر طراحی نشده اند و عجیب نیست که باهاش مشکل داشته باشی. این رو هم در نظر بگیر که اگه قرار باشه هدفونی که یه سیم دراز داشته باشه رو با خودت ببری بیرون بذاری جیبت چقدر دردسرساز میشه.نقل قول:
نه بابا اتفاقا حمل و نقل 630 راحت تره چون نازک تره و اصلا احساس نمیکنی اما گردن بند این با این که کوتاه هست حجم بیشتری اشغال میکنه واقعا تو پاچم رفته و نمیتونم ازش استفاده کنم الان اعصابم خورده نمیدونم چیکارش کنم.انداختمش زیر تختم چون اگه چشمم بهش بخوره پارش میکنم
با سلام
برای Samsung YP-P2 دنبال یه هدست بلوتوس میگردم
دنبال یه چیزی تو این مایه ها هستم البته نه به زشتی این
ضمنا با توجه به اینکه این محصول به موبایل لینک میشه آیا هدست ی هست که میکروفن هم داشته باشه برای صحبت (امروز یه مدلی رو تو تاکسی دیدم که رو خود هدست میکروفن هم داشت و چندتا دکمه برای کار با پیلر استارت استوپ و....)
ضمنا برا قیمت هم فکر کنم تا 50تومن کافی باشه(یا 70 تومن)
ممنون از توجهتون