راس میگن خبرنگار از ایران واسه اردو نرفته؟
:n13:
Printable View
راس میگن خبرنگار از ایران واسه اردو نرفته؟
:n13:
صدا و سیما اون ناحیه خبرنگار مقیم داره امروز هم گزارش از بازی فرستادنقل قول:
يک سايت خبري ايتاليايي از سردار آزمون به عنوان وارث کاکاي برزيلي در تيم ميلان ياد کرد.
آدريانو گالياني، مديرعامل باشگاه ميلان ايتاليا علاقه زيادي به خريد سردار آزمون دارد و به دنبال آن است که اين بازيکن را براي فصل آينده به جمع روسونري اضافه کند.
به نقل از تسنيم، سايت کالچو مرکاتو در گزارشي به وضعيت تيم ميلان ايتاليا پرداخته و در بخشي از اين گزارش در خصوص وضعيت سردار آزمون مسائلي را مطرح کرده است. اين سايت ايتاليايي با اشاره به اينکه ميلانيها به دنبال مهاجم 19 ساله ايران هستند، آورده است: بايد درباره کسي صحبت کنيم که وارث کاکاست. کسي که اسمش سردار آزمون است و تکنيک بسيار خوبي دارد.
در ادامه اين گزارش خاطر نشان شده است: سردار آزمون در تورنمنتي که در ماربلاي اسپانيا برگزار شد تکنيکش به چشم آمد و او در اين تورنمنت استعدادش را به رخ همگان کشيد. اين بازيکن 19 ساله در ماربلا نشان داد که چرا ميلانيها تحت تاثير او قرار گرفتهاند و روي آزمون به عنوان جانشين کاکا حساب باز ميکنند.
varzesh3.com
اينها اخبار خيلي خوبي هستن ولي چرا ما چيز زيادي درباره اين بازيكن نميدونيم ولي اروپاييها دنبالشن؟
راستي اينها كه اينقدر ازش تعريف ميكنن دليلش چيه؟ كسي فيلم بازي هاي اين پسر را داره؟ دوست دارم بدونم چه چيزي توجه همه را جلب كرده؟
سردار چند سال پیش فوتبال رو ول کرد رفت والیبال ولی بعد دوباره برگشت فوتبال و تو پست مهاجم این دفعه بازی کرد .نقل قول:
پس از یه حضور کوتاه تو سپاهان توی یه تورنومنت توی روسیه با تیم جوانان درخشید و بعدش باشگاه روبین کازان خریدش و هر از گاهی فقط چند دقیقه بازی میکرد و ذخیره سوم مهاجم نوکشون بود . به همین خاطر خیلی سر زبونها نبود .
اما مربیشون که عوض شد سیستم رو با دو مهاجم بست و فکر کنم یکی از مهاجمهاشون رو هم فروختن برای همین الان سردار نسبتا فیکس بازی میکنه و بازیش تازه دیده شده .
البته اونقدر هم که خبرگزاری های ایرانی داغش میکنن نیست . ولی چون اولین بازیکن ایرانی خواهد بود که از سن پایین توی یک تیم مطرح دنیا قراره بازی کنه معروف شد .
ولی واقعا دمش گرم . هر کی زودتر لیگ ایران رو ول کرد سریعتر پیشرفت کرد .
سردار از 16 سالگی رفت تو باشگاه های اروپا حالا بهترین تیمهای دنیا دنبالشن .
علیرضا جهانبخش یه کم دیرتر یعنی تو سن 19 سالگی رفت اروپا و الان هم شایعه شده که منچستر میخوادش .
اگه بازیکنهای دیگه مون امثال صادقیان و انصاری فرد و ... هم زودتر لیگ ایران رو رها میکردن 100% الان توی یکی از همین تیمها توپ میزدن . اگه هم الان بخوان تازه به فکر ترنسفر به اروپا باشن فوقش میتونن مثل جواد نکونام یا مسعود شجاعی تو یک تیم درجه چندم مثل اوساسونا برن .
سلام
دوستان کی روش میره یا قرار شد در جام جهانی هم ایران را همراهی کند ؟؟؟؟؟
قرار دادش چقدر شد قیمتش ؟ 17 ملیارد ؟
بعدش دروازه بان اول ایران کی ؟
تيم ملي ايران در ديداري تدارکاتي متوقف شد
تيم ملي ايران در ديداري تدارکاتي مقابل تيمي باشگاهي از آفريقاي جنوبي به تساوي رسيد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومين ديدار تدارکاتي تيم ملي فوتبال کشورمان عصر امروز از ساعت 18 و يک ربع زودتر از برنامه اعلام شده، در ورزشگاه سووتو واقع در 30 کيلومتري غرب ژوهانسبورگ آغاز شد.
در اين ديدار شاگردان کيروش با لباس قرمز رنگ و اورلاندو پايروتس، تيم پنجم ليگ برتر آفريقاي جنوبي با لباس مشکي در حضور حدود 100 تماشاگر به مصاف هم رفتند که اين ديدار با نتيجه 3 بر 3 به پايان رسيد.
اورلاندو پايروتس، ملقب به دزدان دريايي 77 سال پيش تشکيل شده و در ابتدا به نام اورلاندو سووتو مشهور بوده است و در حال حاضر نيز ولادمير وارمزوويچ سرمربيگري اين تيم را بر عهده دارد.
تيم ملي فوتبال کشورمان که براي آمادگي هر چه بيشتر جهت شرکت در مسابقات جام جهاني 2014 برزيل، از هفته پيش در ژوهانسبورگ آفريقاي جنوبي به سر مي برد، ديروز در نخستين بازي تدارکاتي و تمريني خود در مصاف با تيم موريکا سوالوس توانست با نتيجه 5 بر صفر، حريف را شکست دهد.
تيم ملي ايران در ادامه ديدارهاي تدارکاتي خود روز دهم ارديبهشت به مصاف موزامبيک ميرود.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال خیلی زیاد، کروش تا پایان جام جهانی با ایران میمونه و تو رسانه هم همش میگه دوست داره با ایران تو جام جهانی باشهنقل قول:
و فعلا فقط به موفقیت ایران فکر می کنه و از این دسته حرفا ولی از یه طرف دیوید مویس، از سرمربی گری منچستر برکنار شد، و شاید کروش برگرده اولدترافورد. (( خوشبختانه، تو خبر ها داشتیم، رایان گیگز موقتا سرمربی شده ))
در مورد قراردادش اطلاع خاصی ندارم.نقل قول:
من حدس می زنم دروازه بان اول تیم ملی ایران تو جام جهانی، دانیال داوری باشه.نقل قول:
(( همین امروز روزنامه گل از قول عابدزاده تیتر زده بود: " شنیدم گلر اول تیم ملی در ایران دانیال است " ))
البته چند نفر دیگه هم قبلا مصاحبه کرده بودن که احتمالا گلر ایران تو جام جهانی، داوری خواهد بود.
(( علاقه شخصی من: با این که پرسپولسی ام ولی به ضرس قاطع میگم بهترین گلر فعلی ایران، سید مهدی رحمتیه ))
.
.
با این که رسانه های تحلیلی آلمان، بهترین بازیکن برانشوایگ رو داوری معرفی می کنن، ولی توی چند بازی اخیرش سوتی های زیادی داده.
آخریشم بازی چند روز پیش با بایرن که روی دو گل خورده مقصر بود. البته توی آخرین بازی ملیش با ایران هم اگه یادتون باشه روی گل اول مقصر بود.
انصاری فرد (فر؟!) که کاملا یه استعداد سوخته شدنقل قول:
گه بازیکنهای دیگه مون امثال صادقیان و انصاری فرد و ... هم زودتر لیگ ایران رو رها میکردن 100% الان توی یکی از همین تیمها توپ میزدن . اگه هم الان بخوان تازه به فکر ترنسفر به اروپا باشن فوقش میتونن مثل جواد نکونام یا مسعود شجاعی تو یک تیم درجه چندم مثل اوساسونا برن
کی روش که تا اخر جام جهانی قرارداد داره و هست .نقل قول:
فدراسیون هم رسما اعلام کرده که پول تمدید با کی روش رو ندارن و به دنبال یه مربی ارزونتر هستن . مگه اینکه وزارت ورزش پول رو فراهم کنه .
در صورتی که کی روش نمونه و بره به نظرم فرکی گزینه خوبی باشه . بعد از جام جهانی به شدت به یه مربی نیاز هست که جوونگرایی کنه .
کی بره دنبال پولهای میلیاردی :n02:نقل قول:
رحمتي:اشتباه کردم،بايد با کيروشحرف ميزدم
دروازهبان استقلال گفت: يکسري دوستان و دستهاي پشت پرده در فدراسيون حضور داشتند که نميخواستند من در تيم ملي باشم و به هدف خود نيز رسيدند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدي رحمتي در پايان ديدار استقلال و الريان که با نتيجه 3 بر يک به سود آبيپوشان خاتمه يافت، عنوان کرد: تيم ما با بازيکنان جوان خود به ميدان رفت و الريان هم مانند ما با بازيکنان جوانش به بازي آمده بود.
وي با ابراز ناراحتي از نتيجه نگرفتن استقلال در اين فصل افزود: در مجموع فصل خوبي نداشتيم. کم و کاستيها از ابتداي فصل زياد بود و ما شرمنده هواداران شديم اما آنها بدانند ما تمام تلاش خودمان را کرديم و تمام بازيکنان با کمپولي، مصدوميتها و مشکلاتي که داشتيم با تمام توان زحمت کشيدند.
دروازهبان استقلال با بيان اينکه بازيکنان اين تيم در ليگ سيزدهم سختيهاي زيادي کشيدند، گفت: با وجود سختيها تمام تلاشمان را کرديم. در بسياري از بازيهاي اين فصل با وجود مصدوميتها بازيکنان در ميدان حاضر شدند حتي در اين بازي من مجبور شدم خودم را گرم کنم تا اگر خداي نکرده بازيکني مصدوم شد به ميدان بروم که خوشبختانه اين اتفاق نيفتاد.
رحمتي در پاسخ به اين سوال که پيش از اتمام ليگ صحبت از بازگشت وي به تيم ملي بود اما چرا اين اتفاق نيفتاد، گفت: هيچ صحبتي براي بازگشت من به تيم ملي نبود. من 77 بازي رسمي براي تيم ملي انجام دادهام و در تمام بازيها با جان و دل از دروازه تيم ملي کشورم محافظت کردم. با وجود مصدوميتها و مشکلاتي که داشتم هميشه در خدمت تيم ملي بودم و در يک اردو تصميم گرفتم استراحت کنم.
وي با انتقاد از اينکه صحبتهايش اشتباه به گوش کارلوس کيروش رسيده اظهار داشت: گفته بودم در يک اردو حضور ندارم اما خبرنگاران عزيز اعلام کردند که رحمتي از تيم ملي خداحافظي کرده است. البته خودم هم اشتباه کردم و بايد همان موقع با کيروش صحبت ميکردم. اکنون هم براي تيم ملي کشورم آرزوي موفقيت ميکنم و اميدوارم در جام جهاني نتايج خوبي بگيريم.
رحمتي به برخي اتفاقات در فدراسيون فوتبال اشاره کرد و گفت: غيبت من در 3 بازي پاياني تيم ملي در مقدماتي جام جهاني به برخي دوستان فدراسيوني هم مربوط ميشد. آنها نامههايي از طرف من امضا کرده و به کيروش داده بودند. من در يک برنامه زنده تلويزيوني از مردم عذرخواهي کردم.
رحمتي ادامه داد: آخرين نامهاي که قرار بود نام من امضا شود به دست من رسيد که از آقاي کفاشيان سوال پرسيدم ماجراي اين نامه چيست، ايشان هم اعلام کردند اين بار اين نامه را به جاي شما امضا نميکنيم.
وي تاکيد کرد: يکسري دوستان و دستهاي پشت پرده در فدراسيون حضور داشتند که نميخواستند من در تيم ملي باشم و به هدف خود نيز رسيدند.
دروازهبان استقلال در خصوص اينکه بهتر نبود با کيروش صحبت ميکرد، گفت: اشتباه کردم و از ابتدا بايد همين کار را انجام داده و با کيروش صحبت ميکردم.
رحمتي در پايان در پاسخ به اين سوال که فصل آينده در استقلال ميماند يا نه، عنوان کرد: بايد ببينيم تا فصل بعد زنده هستيم يا نه.
+
راستی دقت کردین امروز استقلال بدون بازیکنهای ملی پوشش 11 نفر شده بود . چطور بود که هفته پیش اینا میگفتن بدون ملی پوشا حتی 11 نفر هم نمیشیم . تازه سه تا هم ذخیره داشتن
بچه ها قبلا گفتم سایت فیفا واسه شعار هر تیم ملی تو جام جهانی نظرسنجی میکنه .
حالا از بین سه تا شعار واسه هر تیم میتونید برید به یکی رای بدید تا اون به عنوان شعار تیم ملی تو جام جهانی باشه .
شعار اول :
Honor of Persia
افتخار پارس
شعار دوم:
A World, A Nation, A Team
یک جهان، یک ملت، یک تیم
شعار سوم:
Capture the Dream
رویایت را محقق کن
اینم لینک صفحه نظرسنجی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که به اولی رای دادم :n10:
:n09::12:نقل قول:
کاملا واضحه اگه صعود نکردن، بندازن تقصیر کیروش و تا یه عمر بشینن بگن که کیروش نذاشت برای بار سوم قهر مان بشیم و از این دسته حرفا...
مرحله گروهی جام باشگاه ها که تموم شد حالا فولاد باید 17 ام و 24 ام با السد بازی کنه .
بعد فکر کنم بازی های یک چهارم میره تا 4 ماه بعد . برنامه ریزی افتضاح کنفدراسیون اسیا که به کنار ولی ایا نمیتونستن همین بازی های یک هشتم رو هم بزارن اون موقع برگزار کنن که هم پیوستگی مسابقات حفظ بشه هم باشگاه ها قبل از جام جهانی بتونن بازیکنهاشون رو بدن به تیم های ملی ؟
البته الان السد قطر خیلی رو فرم نیست و موقع مناسبی واسه فولاده که حتی بدون ملی پوشاش شکستش بده .
اخه من نمیدونم چه صیغه ایه که اینا برعکس اروپایی ها برنامه ریزی میکنن . اگه نمیتونن برخلاف میل کشورهای شرقی کار کنن ایران نمیتونه برنامه لیگش رو مثل اونا تغییر بده ؟
دیشب موقع فوتبال بایرن و رئال به خودم گفتم چرا اروپا باید اینقدر سطح فوتبالش بالاتر باشه از اسیا . اسیا که کم استعداد نداره .
مثلا چرا بین کشورهای اسیایی ترنسفر بازیکن نمیشه و باشگاه های اسیایی با هم تعامل نمیکنن در زمینه پیشرفت فوتبالشون .
منظورم کشورهای سمت چپ ایران نیست . کشورهای سمت راستی رو میگم . مثل ژاپن ، چین ، کره ، ازبکستان ف استرالیا .
وقتی کنفدراسیون اسیا دست یه مشت شکم پرست بیفته همین میشه دیگه .
یه قول قلعه نویی فوتبال اسیا با این اوضاع به هیچ جا نخواهد رسید . فوتبال اسیا رو همین اعراب خراب کردن فقط .
اگه فوتبال اسیا مخصوصا غرب اسیا پیشرفت میکرد الان اوضاع ایران هم بهتر میشد .
باشگاه هامون با این اوضاع از پس تیمهای عربی به زور برمیان بعد میخورن به شرقی ها و له میشن . اینقدر فرق کرده تفاوت فوتبال شرق اسیا و غرب اسیا .
دوستان این عکس متعلق به چه مراسمی هست ؟
فکر کنم البته فکر کنم عکس از مراسم قرعه کشی جام جهانی هست
فکر کنم مال بالون دور چند سال پیشه . حالا واسه چی ؟
افتخار پارس؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیزبهترین گلرایران رحمتیه داری شوخی میکنینقل قول:
گندزد به استقلال :n08::n08::n08::n08:
دوست عزیز من فقط نظر شخصی مو گفتمنقل قول:
رحمتی توی چند تا از بازی های استقلال سوتی های واقعا بدی داده که مقصر اصلی صد در صد خودش بوده
ولی واقعا توی بعضی بازی ها تک نفری جلوی تیم حریف وایمیسته، مثلا بازی استقلال با فولاد رو نگاه کن!!! اگه رحمتی نبود، استقلال راحت 4، 5 تا گل می خورد
.
.
از طرفی هم دانیال داوری هم تو بوندس لیگا سوتی زیاد میده، نمونه اش همون طوری که گفتم جلوی بایرن!
موفق باشید. :n16:
اقا حرفت صحیح اون 4تا5تا که چزی نیست مرده خوری کرده که گرفته ازکل عالم گل خورده ازبدتیمایی گل خورده ازتشتک سازی و لوله سازی هم گل خورده او دانیال داروری ازبایرن مونیخ گل خوده خیلی فرقش زیاده اگه رحمتی بود20تاازبایرن میخورد
فکرکنم قرعه کشی جام ملت های اسیا ولی سالشونمیدونمنقل قول:
فکر کنم این رحمتی خیلی خیلی مغرور شده ....باید یکی دیگه باشه .
:n02: این هم حرفیست...نقل قول:
سه بازي ديگر در برنامه تيم ملي فوتبال
با تاييد دبيرکل فدراسيون فوتبال ديدار تدارکاتي تيم ملي ايران با موزامبيک لغو شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر اساس تصميم کارلوس کيروش ديدار تدارکاتي تيم ملي ايران در تاريخ 10 ارديبهشت برابر موزامبيک لغو شد. مهدي محمدنبي اين خبر را تاييد کرده است.
به گزارش ايسنا، پيش از اين قرار بود تيم ملي 17 ارديبهشت با موزامبيک بازي کند که اين تاريخ بنا بر درخواست ايران به 10 ارديبهشت تغيير پيدا کرد اما طبق برنامهريزي جديد تيم ايران با سه بازي تدارکاتي ديگر با تيمهاي باشگاهي آفريقاي جنوبي کارش را در اين اردو به پايان ميرساند. اين بازيها به ترتيب در روزهاي شنبه (فردا)، سهشنبه و پنجشنبه انجام ميشود.
کارلوس کيروش به خاطر دو بازي تدارکاتي فشردهاي که تيم ملي انجام داد و همچنين تمرين سختي که بازيکنان ديروز داشتند، صبح امروز به آنها استراحت داد و در نوبت عصر تمرين سبکي را در زمين چمن انجام خواهند داد.
اینم لغو شد :n29:
انگار نه انگار که این تیم قراره توی جام جهانی بازی بکنه...!:n27:نقل قول:
خدائیش همه ی تیما حق داشتن به کیروش گفتن که از خداشونه با ایران هم گروه بشن.!!!:n28:
ژاپن و کره و استرالیا با فرانسه و اسپانیا و برزیل بازی تدارکاتی می زارن اون وقت ما با موزامبیک که آخرش هم لغو میشه ...
کجا دنیا یه تیم ملی برای آماده شدن برای جام جهانی با تیم های باشگاهی آفریقای جنوبی تمرین می کنه که ما قراره تمرین کنیم؟؟؟
کاری جز تاسف خوردن می تونیم انجام بدیم!؟!؟!
گزارش ویژه - درخواست های ویژه تیم های حاضر در جام جهانی از هتل های برزیلی
روزنامه لانس کشور برزیل، گزارش جالبی از درخواست های خاص تیم های مختلف حاضر در جام جهانی از هتل های محل اقامت شان منتشر کرده است.
جالب اینجاست که درخواست های آقای کی روش ارتباطی به محل اقامت تیم نداشته اند و او تنها همکاری باشگاه کورینتیانس برای جلسات تمرینی را خواستار شده است.
از آنجایی که سرمربی کورینتیانس ادو گاسپار و کی روش پیش از این سابقه همکاری داشته اند، باشگاه برزیلی وعده داده است که نهایت همکاری با تیم ملی ایران را به خرج خواهد داد.
این شما و این درخواست های جالب توجه جهانی شده ها:
شیلی: تخت های تازه و ال سی دی جدید برای هر اتاق.
اکوادور : یک ظرف موز اکوادوری به صورت روزانه در هر اتاق.
کلمبیا : 15 جوان فوتبالیست برزیلی برای شرکت در جلسات تمرینی.
اروگوئه: خنک کننده بدون صدا برای هر اتاق.
الجزایر: یک قرآن برای هر اتاق.
فرانسه: گوشت حلال و صابون مایع.
هندوراس : 6 شبکه تلویزیونی اسپانیایی زبان.
ژاپن: یک جکوزی در هر اتاق!
استرالیا: روزنامه هایی از سراسر جهان به صورت روزانه که باید در «کافی استیشن» های مخصوص بازیکن ها قرار داده شوند.
سوئیس: اینترنت پرسرعت و تلویزیون کشور سوئیس.
پرتغال: 6 مامور محافظت که 4 نفر آن ها مختص کریس رونالدو خواهند بود!
کاستاریکا: بازی های کامپیوتری برای هر اتاق!
عجیبا غریبا :n13:
کاستاریکایی ها رو :n08:
فکر کنم میخوان قبل هر بازی یه دست فیفا 14 بزنن شبیه سازی بشه واسشون
ولی درخواست فرانسه و نیجریه جالبه ها . اونجا هم باید تکالیف دینیشون رو انجام بدن . حالا فکر کنم تیم ملی ما در خواست کنه یه عدد قلیون واسه هر اتاق
یه تصویر از بچه های تیم ملی در حال بدنسازی در اردوی آفریقا.
ترکيب ايران در جامجهاني از نگاه رويترز
رويترز ترکيب احتمالي تيم ملي ايران براي رقابتهاي جامجهاني 2014 برزيل را تشريح کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاري رويترز در گزارشي ترکيب 23 نفره احتمالي تيم ملي فوتبال ايران براي رقابتهاي جامجهاني 2014 برزيل را اعلام کرد:
به دلیل طولانی بودن، توی Spoiler گذاشتم.
محتوای مخفی: بررسی بازیکنان ایران
محتوای مخفی: بررسی بازیکنان ایران
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا رویترز اسم کاپیتانمونو ننوشته
داش علی کجاست پس
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
نقل قول:محتوای مخفی: جادوگر خداحافظ
علی کریمی نباشه ینی کی میخواد کاپیتان بشه
شما کسیو میشناسین که لیاقت کاپیتانی رو داشته باشه
من یه چیزی می خوام بگم امیدوارم به کسی بر نخوره.می خوام در رابطه با یک انسان جایزالخطا صحبت کنم نه یک رب النوع
کریمی در اکثرا بازی هایی که از تراکتور دیدم و بازی کرده کار خاصی که نکرده هیچ خیلی از زمانهای بازی انگاری که تراکتور 10 به 11 بازی می کرد.پارسال تو پرسپولیس هم همینطور بود
خودم پرسپولیسی هستم و عاشق بازی کریمی که در اوج بود اما علی به خاطر سنش بدنش اون چالاکی قبل را نداره و کارآیی لازم را برای تیم نداره
یکی دو تا سر توپ زدن و چرخش را صادقیان هم می تونه انجام بده
در جامی که تیمها علاوه بر تاکتیک قدرت بدنی بالایی هم دارن تجربه بالا به تنهایی به کمک تیم نمیاد
والا الان همه بازیکنهامون همینطورن و کارایی خاصی ندارن . فقط کریمی نیستنقل قول:
میگم این رویترز مجتبی جباری رو هم خط نزده . به نظر قدیمی میاد یه کم
شکست تيم ملي ايران مقابل ساندانز
تيم ملي ايران در سومين ديدار تدارکاتي خود مقابل صدرنشين ليگ برتر آفريقاي جنوبي شکست خورد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم ملي فوتبال ايران در ديداري دوستانه در ادامه اردوي آفريقاي جنوبي امروز از ساعت 17:30 به وقت تهران به مصاف تيم صدرنشين ليگ اين کشور يعني ساندانز رفت که اين ديدار با نتيجه يک بر صفر به سود حريف آفريقايي به پايان رسيد.
به نقل از فارس، تک گل ساندانز در دقيقه 30 به ثمر رسيد، ضمن اينکه در نيمه اول اين ديدار کريم انصاريفرد يک ضربه پنالتي را براي ايران از دست داد و توپ را به اوت زد.
نکته قابل توجه اينکه حدود 100 ايراني مقيم پرتوريا و ژوهانسبورگ براي تماشاي سومين ديدار تدارکاتي تيم ملي ايران در اردوي آفريقاي جنوبي راهي ورزشگاهي در منطقه ميدرند ژوهانسبورگ شدند.
در اين ديدار ايران با لباس قرمز و تيم حريف با پيراهن آبي به ميدان رفتند.
ساندانز، صدرنشين ليگ آفريقاي جنوبي قدمتي 44 ساله دارد و در فوتبال آفريقاي جنوبي به تيم برزيليها ملقب است.
تيم ملي در اولين ديدار خود حريفش را شکست داد، در دومين ديدار 3 بر 3 متوقف شد و در سومين ديدار شکست خورد تا روند سقوطي شاگردان کيروش در ديدارهاي تدارکاتي ادامه داشته باشد.
در اين ديدار تمام بازيکنان براي تيم ملي ايران به ميدان رفتند. در نيمه اول رحمان احمدي و در نيمه دوم سوشا مکاني درون دروازه تيم ملي ايستادند.
تيم ملي ايران تا روز جمعه در اين کشور با 23 مليپوش تمرينات بدنسازي و تاکتيکي خود را دنبال ميکند.
آخرين ديدار تدارکاتي شاگردان کيروش، پنجشنبه 11 ارديبهشت خواهد بود که قرار است مليپوشان ايران مقابل تيم رده هفتم ليگ برتر اين کشور بلک ايسز بازي خواهند کرد.
:n15:
به نظر من
واقعا حیفه جای علی کریمی و اون تکنیک نابش و کوله بار تجربش تو جام جهانی خالی باشه ...
عکس های زیر کریستیانو رونالدو و لوئیز فیگو رو نشون میده که تسلیم تکنیک علی کریمی شدن :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا مهدوی کیا و علی آقا کریمی از ایران
فیلیپ لام و میشائیل بالاک هم از آلمان...
از یه طرف من با نظر وین رونی موافقم که علی کریمی بازیش افت غیر قابل چشم پوشی ای داشته...
ولی جام جهانی جائی نیست که بخواهیم جوانگرایی کنیم؛ یعنی هیچ کشوری این کارو نمیکنه...
معمولا اگر قرار باشه کسی خداحافظی کنه بعد از جام جهانی این کارو می کنه و به نوعی خیلی تیم ها پوست اندازی می کنن
و توی فاصله بین دو جام جهانی، کشور ها اون بازی کنان جوون جایگزین رو پرورش می دن برای تیم ملی.
با این وضعیت ها آخرای عمری فوتبالیش شاید زیاد مطابق میلش تموم نشه...
یعنی با توجه به ابقای دائی در پرسپولیس فکر کنم باید با پیراهن تیم تراکتور( یا تیم دیگه ای ) از دنیای فوتبال خدا حافظی کنه. :n28:
علی کریمی بازیکن خوبیه و قابل احترام و شاید بشه گفت بهترین بازیکن ایران توی دهه قبلی بود و همیشه در ذهن فوتبالی ها میمونه .
اما حضورش توی این جام جهانی فکر نمیکنم لزومی داشته باشه . جدا از اینکه افت کرده ما باید تیم رو جوونتر کنیم .
درسته جام جهانی موقع جوونگارایی نیست و هیچ تیمی هم این کار رو نمیکنه . اما اونا یه فرقی دارن . بازیکنهای بزرگسال ما مخصوصا لیگ داخلیها ایا واقعا دوندگی جوونا رو دارن ؟
معمولا از بازیکنهای بزرگسال استفاده میکنن چون تجربه بیشتری دارن . اما بازیکنهای بزرگسال ما جدا از هر چی اصلا دوندگی ندارن که اون تجربه بی فایده حساب میشه .
یه بازیکن اروپایی معمولا بعد از سن 30 سالگی شاید از لحاظ دوندگی افت کنه اما تو ایران تقریبا از سن 25 سالگی این افت پیدا میشه . دقیقا هم فرق بازیکنهای داخلی با بازیکنهایی که کی روش از خارج دعوت کرده همینه .
ایشالا که کاپیتانمون باشه
وگرنه تیم ملی یتیمه
.
کارلوس کیروش بشدت از تدارکات و برنامهریزی تیم ملی انتقاد کرده است
خبرگزاری رویترز میگوید که کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران پس پایان جام جهانی برزیل قراردادش را با فدراسیون فوتبال ایران تمدید نخواهد کرد و به سه سال حضورش در فوتبال ایران پایان خواهد داد.
در یک ماه گذشته مسئولان ارشد فدراسیون فوتبال ایران گفته بودند که کیروش برای تمدید قراردادش دستکم تا جام ملتهای آسیا درخواست "هشتاد درصد افزایش دستمزد" کرده است.
علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ایران با ابراز رضایت از عملکرد کیروش گفته بود: "تمایل داریم پیش از جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل قرارداد او را تمدید کنیم."
آقای کفاشیان گفته بود هشتاد درصد افزایش با توجه به "جایگاه کیروش" در میان مربیان خارجی و وضعیت فوتبال روز دنیا "مبلغ خیلی زیادی نیست اما تامین این پول برای فدراسیون فوتبال ایران سخت است."
"با این شرایط و مبلغ پیشنهادی از سوی کیروش -و البته توان مالی که داریم- باید یک مربی ارزانتر پیدا کنیم."
در حالی که کارلوس کیروش گفته بود برای تمدید قراردادش "هیچ صحبت رسمی با مسئولان فدراسیون فوتبال ایران نداشته است" و پیشنهاد ۵ میلیون یورویی خود به فدراسیون فوتبال ایران را شایعه خوانده بود، هادی آیت الهی نایب رئیس فدراسیون فوتبال تقریبا یک ماه پیش گفته بود "کی روش پیشنهاد اولیه خود را به ما ارائه کرد و حتی ما در نشست هیات رئیسه فدراسیون در خصوص تمدید قرارداد او و ادامه کار تا جام ملتهای آسیا به نتیجه رسیدیم."
در چند ماه گذشته نام کیروش برای سرمربیگری در لیگ برتر چند بار مطرح شده است، از جمله برای هدایت تاتنهام. خود کیروش هم از بازگشت به لیگ برتر انگلستان استقبال کرده است.
در هفته گذشته، پس از برکناری دیوید مویز از سرمربیگری منچستر یونایتد نام کیروش بعنوان جانشین احتمالی او مطرح شده است. حتی گزارشهای تایید نشدهای منتشر شد که پیش از انتصاب دیوید مویز، به کارلوس کیروش پیشنهاد جانشینی سر الکس فرگوسن داده شد اما او این پیشنهاد را نپذیرفته بود.
سر الکس فرگوسن در زندگینامهاش درباره کیروش نوشته بود او "فوقالعاده بود، واقعا فوقالعاده و متفاوت بود. مردی باهوش و نکته سنج. وجود او برای من مفید بود. او واقعا ترسناک بود. کسی بیشتر از او نمیتوانست مناسب سرمربیگری منچستر یونایتد شود."
کیروش در دو دوره (یکساله و چهار ساله) دستیار فرگوسن در منچستر یونایتد بود.
ماموریت غیرممکن
رویترز دوره سه ساله سرمربیگری سرمربی پرتغالی ایران را "پرتلاطم" توصیف کرده و نوشته کیروش برای ساکت کردن منتقدانش ماموریتی غیرممکن در نظر گرفته است: صعود ایران از مرحله گروهی برای اولین بار در تاریخ فوتیال این کشور.
کیروش همچنان فردی "پرشور و حرارت" که بشدت عطش موفقیت دارد تا تصویر یک مربی پا به سن گذاشته را که با اتکا به تجربه گذشته قصد دارد پیش از بازنشستگی آخرین قرارداد خود را ببندد کاملا منتفی کند.
"ما فقط با فکر صعود به مرحله دوم به برزیل میرویم، میدانم که این واقعگرایانه نیست
.حتی عقلانی هم نیست بلکه خیالپردازانه است. اما من راه دیگری برای تقویت تمرکز و بهبود عملکرد کسانی که دور و بر من هستند نمیشناسم. اینکه موفق شویم یا نه مسئله دیگری است."
اما سرمربی ایران امروز سهشنبه در گفتگو با رسانههای ایران گفت "ما با توجه با این شرایط هیچ گونه شانسی برای صعود به مرحله بعد نداریم. دلیل اصلی اردوی آفریقا رسیدن به سقف مناسبی از آماده سازی بود که این اتفاق نیفتاد."
"با توجه به اینکه بازیکنان محدودی را در اختیار داشتیم از نظر اهداف این اردو با یک شکست بزرگ مواجه شدیم و تاثیرات آنرا در جام جهانی میبینیم."
ترکیب تیم ملی ایران در جام جهانی برزیل از نگاه رویترز
دروازهبانان:
رحمان احمدی، دنيل داوری، عليرضا حقيقی
مدافعان:
پژمان منتظری، استيون بيتآشور، جلال حسينی، خسرو حيدری، مهرداد پولادی، اميرحسین صادقی، هاشم بيکزاده، احسان حاجصفی
هافبکها:
جواد نکونام، آندرانيک تيموريان، اشکان دژاگه، مسعود شجاعی، عليرضا جهانبخش، بختيار رحمانی، قاسم حدادیفر، يعقوب کريمی
مهاجمان:
رضا قوچاننژاد، محمدرضا خلعتبری، کريم انصاریفرد
ایران در جام جهانی برزیل با آرژانتین، بوسنی و نیجریه همگروه است. این تیم در سه دوره ۱۹۷۸ آرژانتین، ۱۹۹۸ فرانسه و ۲۰۰۶ آلمان در جام جهانی حاضر بوده و بجز جام جهانی فرانسه که با یک برد مقابل آمریکا در گروه خود در بین چهار تیم، سوم شد، در دوره دیگر با یک امتیاز از یک تساوی در گروه خود آخر شده است.
به نوشته رویترز سرمربی ۶۱ ساله با سرسختی تمام با رسانههای ایران روبرو شده و با مربیان باشگاهها برای در اختیار گرفتن بازکنان مورد نظرش جنگیده است.
تاثیر کیروش در بازی سال گذشته در انتخابی جام جهانی در اولسان کره جنوبی بیش از همیشه دیده شد، دفاع "مستحکم" این تیم در مقابل خلاقیت تیم کره جنوبی ایستادگی کرد و ایران با گل رضا قوچاننژاد بازی را برد و بعنوان سرگروه به جام جهانی صعود کرد.
با این حال آمادگی ایران برای جام جهانی تا به حال مناسب نبوده. تنها یک بازی تدارکاتی مناسب با گینه داشته است.
تیم ملی ایران هماکنون در اردوی آفریقای جنوبی است اما در آغاز تنها ده نفر با این تیم به ژوهانسبورگ رفتند و بعد بازیکنان تراکتورسازی و استقلال تهران به آنها اضافه شدند، البته کارلوس کیروش کلا قید بازیکنان سپاهان را برای حضور در تیم ملی زد.
در این اردو ایران دو بازی تمرینی با دو باشگاه آفریقای جنوبی داشته و دو بازی مشابه دیگر هم خواهد داشت اما بازی تدارکاتی مناسبی که قرار بود با تیم ملی موزامبیک برگزار شود به دلیل نامعلوم لغو شده است.
رضا قوچاننژاد بازیکن چارلتون انگلستان هم در روزهای گذشته به گاردین گفته بود : "ما میخواستیم با بعضی کشورها بازی کنیم اما آنها از قبل برنامه داشتند؛ سازماندهی ضعیف بود."