من میخوام برای کا 750 قفل بذارم همون قفل تلفن ولی پسورد میخواد در حالی که من پسوردی برای گوشی ندادم چیکار باید بکنم ؟
Printable View
من میخوام برای کا 750 قفل بذارم همون قفل تلفن ولی پسورد میخواد در حالی که من پسوردی برای گوشی ندادم چیکار باید بکنم ؟
عدد 0000 را وارد کننقل قول:
برای بر طرف شدن این مشکل اول امتحان کن ببین از طریق اینفرارد کلیپ می گیره یا نهنقل قول:
اگر نگرفت مموری گوشیتو فرمت کن و گوشیتو دو بار پی در پی مستر ریستارت کن مشکلت بر زرف می شه ولی اگه دوباره گوشی یا مموریتو به کامپیوتر وصل کنی این مشکل به وجود می یاد
برای اون خرابکاریتم بهتره ببری پیش سرویسکار
کم تجربه ها آنتی ویروس نصب میکنن ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا تو آخرشی ...
با سلام خدمت دوستان.
من برای گوشیم مموری 1 گیگ خریدم. تا الان که حدود 3 هفته است خریدن حدود 6 یا 7 بار گوشی هنگ کرده . امکان داره که از مموری باشه؟
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
دو تا سوال دارم که لطف کنید جواب بدید ممنون می شم.از یکی شنیدم که گوشی ها سونی اریکسون چون جاوا هست ویروس نمیگیره درسته؟اگه غلطه لطفا یک آنتی ویروس معرفی کنید
ویروس رو که مطمئن باش نمیگیرهنقل قول:
اگه تونستی ویروسی برای جاوا بنویسی ، فکر میکنم براش جایزه هم گذاشتن (یعنی چی ؟ یعنی اینکه جاوا ویروس نمیگیره)
مموريت چه ماركيه؟مال se هستش؟چه رنگيه؟نقل قول:
مارک و تمام متنی که روی باکس مموری نوشته:نقل قول:
sony
memory stick PRO Duo
high speed
MAGICGATE
MSX-M1GN
رنگش مشکی است.
دیگه بقیش با شما.
ممنون.
سلام
amin_se ممنون الان داره دانلود ميشه نمي دونم كار ميده يا نه ولي يه جا ديگم اينو خونده بودم بازم ممنون راسي يه سئوال ديگم داشتم:11:
چه جوري ميشه كنار اسمم عكس بذارم:43:
:40: :40: :40:
خواهش میکنم :46:نقل قول:
برای گذاشتن عکس کنار اسمت : وقتی با اسم کاربری وارد سایت شدی برو به قسمت تنظیمات کاربر و بعدش هم قسمت ویرایش آواتر ...
عضویت در خانواده ی پی سی ورد رو تبریک میگم ...
پس اینکه میگن بلوتوس گوشیتو روشن نذار ویروس می گیره مال چیه؟ و آیا روشن گذاشتن بلوتوس برای گوشی مشکلی ایجاد می کنه؟
بلوتوث گوشی هیچ ربطی به ویروس نداره. این که میگن بلوتوث رو روشن نزار به خاطر اینه که افرادی که در اطراف شما هستن بوسیله ی بلوتوث برای شما ویروس ارسال میکنن که شما هم اگه قبول کنی (YES بزنی) ویروس وارد گوشی میشه.شما میتونی بلوتوث گوشیتو هر وقت که بخوای و هر جا که بخوای روشن بزاری و به ارسال هایی که نمیدونی چی هستن جواب مثبت ندی ... البته این مطلب در مورد گوشی های دارای سیستم عامل سیمبین هست و گرنه گوشی هایی مثل کا 750 و ... که اصلا ویروس نمیگیرن ...نقل قول:
اقا تو فقط ويروس را براي من تعريف كن با اينكه به كا 750 ويروس نميوفته ولي اگه بگي كاره ويروس چيه من قبول ميكنمنقل قول:
تو هم مثل داداش من ميگه گوشي را زياد دستكاري نكن ويروس ميوفته
چرا ويروس را كسي كه نميدونه چيه همش ازش حرف ميزنن فقط ميدونن ويروس چيز خوبي نيست
اقا تو كا750 اجازه ي دسترسي برنامه به فايلهاي سيستمي نيست
مثل اينكه كامپيوتر به برنامه اجازه ي ورود و دستكاري به درايو c را نميده اگه نده فكر مي كني باز هم ويروس به كامپيوتر مي افته من اين را 800 بار تو همين تاپيك گفتم دوستان هم گفتن :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:
کاملا" درستهنقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از توضیحاتتون ممنونم.آیا راهی هست که بدون اجازه طرف رو گوشیش از طریق بلوتوس چیزی بفرستی؟
سلام
از كمك و راهنمايتون خيلي خيلي ممنون هم پسورد جواب داد هم عكس:46:
------------------------------------------------------
ما كه مي ترسيم از هجرت دوست
كاش مي دانستيم ،روزگاري كه به هم نزديكيم چه بهايي دارد
و چرا مرغ مهاجر وقت پرواز به خود مي لرزد....
نه ، تا آنجایی که من دیدم که باید طرف اجازه بدهنقل قول:
اگه کسی نظری غیر از این داره بدگه
نقل قول:
چه جوري مموري فرمت كنم
برو توی file manager اونجا دکمه راست یعنی more رو بزن و گزینه فرمت رو انتخاب کننقل قول:
لازم نیست بگم قبلش فایل هاتو کپی کنی که ؟:19:
دستت درد نكنه :10: :46:نقل قول:
من مي خوام رو كا 750 خودم يه منشي داشته باشم . از هر كجا و هر كي سوال كردم جواب منفي بوده . مگه ميشه براي اين گوشي منشي وجود نداشته باشه . اگه هست يا ميشه لطفا راهنمايي كنيد .
سلام میخوام گوشیمو فلش بزنم چنچ هست کجا مراجعه کنم در ضمن میخوام صداش هم افزایش پیدا کنه
سلام
خواهرم هفته پيش يك گوشي k750 خريد ولي صداش به نسبت k750 هاي ديگه ضعيفتره
حتي بعضي آهنگ ها رو با صداي خش خش پخش مي كنه
اشكالش كجاست؟؟
چي كارش كنيم؟؟
البته فرمت اکسترنال مموری رو.نقل قول:
اکولایزرشو دست کاری کن!نقل قول:
در ضمن اون آهنگی رو که با خش می خونه رو توی گوشی های دیگه هم امتحان کن! ممکنه مشکل از اون آهنگ باشه.
هر جا که اینکارو می کنن. پاساژ علاعدین!نقل قول:
واسه اضافه کردن صداش هم اکولایزرشو دست کاری کن وگرنه یه سری روشهای جور واجور هست که اکثرا جواب نمی دن مخصوصا گوشی شما که چنجه.
آره می شه نداشته باشه! جاوا نداره. باید بیخیالش بشی.نقل قول:
سلام بايد بري اين سايت و اونجا اموزش كامل همه چيز هست:10: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته بايد عضو بشي كه خيلي سخته اشكالي هم نداره كه چنج هستش ماله من هم چنج هستش تو اونجا اموزش خوندم كه خيلي راحت فلش كردم:2: :2:
اره فقط ميتوني ياداشت بفرستي اونم از organizer<note بايد چيزي بنويسي وذخيره كني كلمه ي كوچك مثل سلام بعد از ذخيره بفرستي اونم ميوفته رو صفحه اول يارو فقط همين:5: :5: :5: :5: :5: :5: :5:نقل قول:
مشكيه؟:18:نقل قول:
يكي از دوستان مي گه امور مشتركين واست منشي ميگذاره...يه سري يه امور مشتركين بزننقل قول:
مي شه بگي واسه چي مي خواهي فلش كني؟نقل قول:
فقط اگه از طريق روشهاي نرم افزاري صداش رو خواستي بال ببري بعدش اگه فلش كني...همهي اون تغييرات هيچي مي شه ها....
مگه باید چه رنگی باشه؟نقل قول:
مال منم مشکیه
درستهنقل قول:
ولی آخه مگه غیر از این گزینه فرمت ، فرمت دیگه ای هم هست؟
برنامه ای در این خصوص نیست ، نگرد ، ما گشتیم ، نبودنقل قول:
ولی مثل اینکه مصطفی خان میگه مخابرات میده!
اگه بود ، ما رو هم خبر کن
نقل قول:
اكولايزرشو قبلاً دستكاري كردم درست نشد
همه آهنگها رو با خش خش مي خونه
تو گوشي ديگه هم چك كردم
آهنگش سالمه
سلام
بابا این چهارمین پست .....خفه شدم ..چرا کسی محل نمیزاره ؟ باید چه جوری باشم که یکم محل بزارید؟ ای بابا نکنید همچین خوب حداقل بگید اصلا میشه یا نه....
کسی نمی دونه چه جوری روی گوشی K750i میشه در هنگام ارسالSMS از اسمایل هایی که خودمون گزاشتیم توی مثلا Memory stick استفاده کرد ...؟ آیا پسوند خاصی باید داشته باشه ؟
در ضمن منظور من Smile های متحرک بود...مثل همین یاهو . و و.......؟
من این کار رو کردم ...پوشه ای که اسمایل ها داخلشه رو میشناسه ولی فایل های داخلش رو نشون نمیده ....
چرا ؟ فایل ها مخصوص هستند ؟
فکر کنم من یک بار به شما جواب دادم ...نقل قول:
پسوند این فایل هایی که میگید چیه ؟?
براي سالم بودن گوشي در هنگام خريدنقل قول: