حد اقل تو بخش گرافیک به طور یقین به شما میگم که اصلا با سری های قبلی مقایسش نکنین و کیفیت چمن چه در شب و چه در روز عالی هستش .نقل قول:
Printable View
حد اقل تو بخش گرافیک به طور یقین به شما میگم که اصلا با سری های قبلی مقایسش نکنین و کیفیت چمن چه در شب و چه در روز عالی هستش .نقل قول:
آقا یه وقت طور ینباشه نتونیم بازی کنیم بخاطر گرافیکش؟؟:دینقل قول:
من رمم4 و گرافیکم 1 هستش و 13 رو قشنگ اجرا میکنم 14 رو میشه با اخرینگرافیک بازی کرد دیگه؟؟
میترسم بدلیل تغییر موتور بازی مث جی تی ای اوی باگ داشته باشه
مقدار رمت که خوبه ولی مدل کارت گرافیکت و cpu رو میتونی لطف کنی بگی . درباره GTA IV هم مشکل از پورت بدی بود که روی کامپیوتر شده بود و حتی سیستم های قوی هم با هاش مشکل داشتن .نقل قول:
گرافیکم 1گیگ 9400
سی پی یو
doual core cpu e5300@2.60 ghz 1.60ghz
البته قصد دارم گرافیکم رو بکنم 2گیگ ddrIII
لینک دانلود بازی رو کسی داره؟
آقا لینک دانلود دمو رو کسی نداره؟؟؟ سایت های خارجی همه دارن بازی میکنن و بازی رو دانلود کردن!!:n13:
نسخه دمو فقط برای PS3 اومده که البته نسخه دموی نهایی نیستش . نسخه دموی نهایی برای PS3 , XBOX360 در تاریخ 11 September منتشر خواهد شد . همچنین نسخه دمو PC به علت اینکه هـــــ.کــــ میشود بعد از انتشار نسخه اصلی بازی منتشر میشود.نقل قول:
پس فعلا بمونیم تو کف؟نقل قول:
زمان زیادی تا انتشار نسخه اصلی باقی نمونده . تا جایی که یادمه نسخه اصلی 20 September میاد .نقل قول:
یعنی هیچکی نسخه دمو PS3 رو بازی نکرده ! :n13:
سیستم مورد نیاز بازی. این مشخصات پشت کاور بازی برای PC نوشته شده .
نقد یکی از کاربران در مورد دموی PS3نقل قول:
کد:http://www.pesedit.ir/forum/t6103-44/#post96232
save رو داشته باشید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا فایده دمو بعد از بازی چیه واسه pc ?
اونور آب کسی که تو خرید نسخه اصلی تردید داشته باشه اول دمو رو یه امتحان میکنه بعد دلار خرج میکنه و بازی رو میخره ! :n02:نقل قول:
آقا الان ریت بازیکنای اینتر رو ازکجا میشه فهمید؟دیتابیس بازی کامل شده؟
ای بابا راستی کی بازی توی ایران میاد ؟
دوستان من با این سیستم میتونم بازی رو ، رو کیفیت خوب بازی کنم : 2013 رو با همین سیستم رو حالت High بازی میکردم :
ram : 2 grafic : geforce 9400gt cpu : 4.5
+
برای این بازی توصیه میشه دستگیره شوکدار بخریم؟
آخه دسته ی بازی من ازین ارزوناس :n02: بدون شوکم هست !
اگه این طور که تو عکس نشون داده سیو دروازه بانمان اینطوری باشه خیلی خوبه
تو پیس 13 وقتی گلر یه بار سیو میکرد دیگه از جاش بلند نمیشد
Stop exclusive License Monopolies: equally shared Licenses for Football Simulation Softwares[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیسانسهای انحصاری را متوقف کنید و لیسانها را بطور مشترک برای شبیه سازهای فوتبال برقرار کنید .
صفحه بالا برای اعتراض به لیسانسهای انحصاری هستش ( لیسانس لیگ آلمان و انگلیس و ... انحصاری در اختیار EA و از اون طرف جام قهرمانان اروپا و آسیا و آمریکای جنوبی انحصاری در اختیار KONAMI هستش . )
فقط کافیه شما برای جمع کردن امضاء و موافقت با این کار در اون قسمت سمت راست مشخصات خودتون و آدرس ایمیلیتون رو وارد کنین و دکمه Sign رو بزنین و بعدش یک پیام به ایمیل شما میفرسته . پس ایملیتون باید درست باشه نه ساختگی . از دوستان میخوام مشخصات درست رو بدن و الکی قسمتهای رو پر نکنین .
سمت راست بالا هم نوشته چند امضاء دیگه لازم هستش .
اینم بگم اگه امضاها به یک حد نساب برسه اون رو برای کسانی که تو این قضیه نقس دارند ارسال میکنند .
امیدوارم به جایی برسه و لیسانس انحصاری برداشته بشه و دو بازی PES , FIFA دیگه لیسانس انحصاری نداشته باشن و ما طرفداران PES تو بازی شاهد حضور لیگ آلمان و انگلیس باشیم و از طرفی طرفداران FIFA بتونن تو بازی جام قهرمانان اروپا و آسیا و آمریکای جنوبی رو داشته باشن .
خواهش میکنم این لینک رو به همه دوستان که میشناسین بدین و براش توضیح بدین داستان چیه .
سپاس . :n01:
تو که نمیخواستی دیگه بازی کنی که ... گفتی بارون نداره قید بازی کردن زدم :n02:؟!نقل قول:
همین دیگه با دسته بدون شوک بازی میکنی که بیشتر به نکات حاشیه ای مثه بارون توجه میکنی :دی
چطوری بدون شوک بازی میکنید ؟ اصل بازی با هر دو شوک هست من بیشتر از دکمه های اصلی با شوک ها به خصوص شوک راست کار میکنم دیگه تو pes2014 که شوک راست یکی از ارکان بازی محسوب میشه و دسته بدون شوک پشیزی ارزش ندارد
من همیشه دسته شوک دار داشتم و دارم و همیشه توی PES ازش استفاده میکنم ولی انصافا توی 2012 و 2013نقل قول:
خیلی مسخره بازی شده کار با شوک سمت راست ! یه Cross Over Turn میزنی کل تیم حریف میپیچه به هم :n02:
حرکت پلّه ((اسم انگلیسیشو نمیدونم:n02:)) که اصلا حرفشو نزن ! وقتی تک به تک میشدم همیشه پلّه میزدم از رو سر دروازه بان رد میشد :n02:
واسه همین دیگه ازش استفاده نکردم و نمیکنم ! کلا بازی مضحک میشه با شوک :n02:
قصد کل کل ندارم :دی ولی شما بیا جلوی من انواع دریبل ها رو بزن ببینم کل تیم حریف میپیچه به هم یا نه :دینقل قول:
خوب بستگی هم به تیم حریف و کی جلوت بازی میکنه هم داره اخه همون دریبل پله (دو بار پشت سر هم rs ) با بعضی بازیکنای خاص خوب انجام میشه و اونم گاهی اوقات و همیشه پله خوب نمیشه و اتفاقا سوتی شه اوضاعت خراب میشه :دی
البته کلا استفاده از شوک به دریبل ها منحصر نمیشه من بیشتر از دریبل ها برای کنترل حرکت بازیکن هم تیمی (contro teamate) و سوییچ کردن دفاع از شوک راست استفاده میکنم و شوک چپ هم که حرکت بازیکن صاحب توپ و جایگیری دفاع
یکی از مشکلات دروازه بانها در فاصله های نزدیک هست که گل میخورن و اینکه در جایگیری در بستن زاویه کمی مشکل دارن ، اما در فواصل دور خیلی خوب عمل میکنند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
حتما اینجا روی حالت ضعیف بازی میکنن ما که تا حالا تو pes از زاویه بسته زیاد گل نزدیم اگه دو نفره بازی کنید با سلکت کردن میتونید بهترین دروازبانی رو بکنید
وای خدا یعنی کسی اینجا هستش با دسته بدون شوک بازی کنه پس هر کی اینجوری بازی میکنه نصف تاکتیک ها و لذت بازی رو از دست میده تمام برتری بازی در مقابل حریف به همین بازی کردن با دسته شوک دار هستش
نقل قول:
بخاطر اینه که اگه دوست داشتی بفهمی از دمو تا نسخه نهائی بازی چقدر پیشرفت و تغییر کرده
و اینکه بفهمی چقدر نظرات هوادارا واسه ای بهتر شدن بازی بعد از پخش دمو تاثیر داشته تو نسخه نهائی :n01:
بچه ها من بدون دسته شوک دار پی ای اس بازی می کنم حالا به غیر دریبل که کاری باهاش ندارم رو چه چیزای دیگه تاثیر میزاره؟مثلا تو دفاع کردن یارگیری حمله کردن و این چیزا.:n13:
معلومه تاثیر گذاره گفتم که :نقل قول:
البته کلا استفاده از شوک به دریبل ها منحصر نمیشه من بیشتر از دریبل ها برای کنترل حرکت بازیکن هم تیمی (control teamate) و سوییچ کردن دفاع از شوک راست استفاده میکنم و شوک چپ هم که حرکت بازیکن صاحب توپ و جایگیری دفاع
من که اصلا از شوک استفاده نمیکنم ، یعنی حال نمیکنم باهاش :n02:
با پاس میرم جلو و گل :n09:
خــبر :
بر اساس نمایش چند روز پیش بازی در دبی تیم ملی هلند لیسانس ندارد .!
من که اگه از شوک استفاده نکنم حتی نمی تونم حرکت کنم !:n13:نقل قول:
چیزی که خیلی منو آزار میده اینه که pes بیشتر روی خصوصیات فردی بازیکنا تمرکز کرده و استعداد گیمر خیلی کمتر دخیل هست توش... مثلا یه حرکاتی رو فقط رونالدو و مسی می زنن و این یه کم تو ذوق می زنه.
چیزی که خیلی منو آزار میده اینه که pes بیشتر روی خصوصیات فردی بازیکنا تمرکز کرده و استعداد گیمر خیلی کمتر دخیل هست توش... مثلا یه حرکاتی رو فقط رونالدو و مسی می زنن و این یه کم تو ذوق می زنه.
نقل قول:
مشکل لایسنس تیم ها نیست چون بعد از یک هفته پچ تیمها میاد
مهم گیم پلی هست که من واقعا مطمئنم بعد از سالها با یک پی اس ناب طرفم
فقط امیدوارم درست باشه حدسم :n26:
چهره ریبری واقعا عالی کار شده و با چهره واقعیش مو نمیزنه
:n16:
کاورهای نسخه Winning eleven بازی ( این بازی در ژاپن و کره جنوبی را به این نام میشناسند) .
دسته شوک دار یعنی تمام گیم پلی بازی در خدمتت هستش بخصوص موقع حمله و دفاع و جایگیری بازیکنا
باورم نمیشه کسی بدون شوک بازی کنه چون از 50 درصد گیم پلی بازی فقط بهره میبره و بدون شوک یعنی یه فوتبال بدون تاکتیک و برنامه همینه که بدون شوک بازی میکنید بعد میگید باگ داره موقع حمله دفاع جا میمونه چون اگه با شوک بازی کنید میتونید با شوک راست دفاع رو جابجا و عقب بکشی کلا شوک نباشه باگ انسانی بازی پیدا میکنه :n02:
دوستان ببخشید الآن استقلال تو pes جدید هست یا نه؟؟؟؟؟؟
Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2