با دستمال میکرو فایبر ناژه براحتی تمیز میشه مثل روز اولش.نقل قول:
Printable View
با دستمال میکرو فایبر ناژه براحتی تمیز میشه مثل روز اولش.نقل قول:
بله میشه، ولی در عرض چندیدن دققه باز چرب میشه
من مشکلی ندارم ،ولی به خاطر همین کیس انداختم!
سلام دوستان
لطفا فوری این سوال من رو جوب بدین
تو یکی از سایت ها با یک فروشگاه اشنا شدم به اسم هنرمندان که تهران هستش و میرداماد
اس4 مدل 9505 رو داره 32 گیگش و مشکی و میگه مسافری اومده ولی تعداد محدود داشتند چون میگفت made in korea هستش یعنی کره اصل
الان این یعنی چی ؟ باور کنم که خوبه ؟ چون گارانتی نداره و میگه فقط ما داریم و قیمت هم 2100 میگه
اگر این پستم خلاف قوانین هستش لطفا مدیران صبر کنند تا دوستان جواب بدن بعد پاک بشه
ارزش نداره این همه پول بدی بابت ساخت کره. هیچ تفاوتی با هم ندارن. هر ۹۵۰۵ ای که ارزون تر بود بخر. :-جی
16 گیگ رو تو پرشین تولز 1850 مشکی و 1890 سفیدشو میفروشن...نقل قول:
خرید میکرو اس دی به صرفه تره دوست عزیز با 250 تومن میشه میکرو OCZ 64 گیگ خرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یکی از آپدیت های آینده سامسونگ ، اس4 و نوت3 تبدیل به 8هسته Real میشن
اثراتش:
نبود سوییچ کردن و تایم اون و قضیه خوشه ها
بهتر شدن مصرف باتری
سریعتر شدن محسوس
حالا از کجا معلوم سامسونگ دبه نکنه و آپدیت رو نده!:n02:
لول مگه مرض دارهنقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
شاید برای اینکه فروش 9505 کم نشه اصلا به روی خودش نیاره:دی...یا بگه برای 5410 نمیشه و فقط رو 5420 میشه....:n27:نقل قول:
دم meizu گرم سریع گفت آپدیت رو برای 5410 میدم:n06:
/////////////////////////////
دوستان به نظرتون با این وضعیت بازم 9505 بهتره؟
من بین این2 تا موندم...از یه طرف 9505 از openGl3 پشتیبانی میکنه و ساپورتش بهتره و آدم خیالش راحته رام های گوگل هم براش میاد! باتری و گرمای بهتری داره(فعلا) !
از یه طرف هم 9500 گارانتی داره...آپدیت hmp هم احتمالا میاد براش (ولی بازم چقدر تاثیر داره معلوم نیست)...!!
راستی یه چیزی:مال شما کشور ساخت باتری و خود گوشی یکیه؟ تو موبایلستان میگفتن اگه یکی نباشه پس باتری اصل نیست!!
میشه چک کنین؟ میترسم بخرم و اصل نباشه باتریش:دی(حالا کو پول:دی)
حالا تا ما یه پست دادیم تاپیک متروکه شد:n02:
9505 بهتر هست،در حال حاضر،
من کاملا ب آینده اگزینوس امیدوارم و گوشیم رو فرصت داشتم با 9505 عوض کنم ولی نکردم
در مورد باتری اطلاعی ندارم
میتونی اطلاع کسب کنی:دینقل قول:
در مورد باتری اطلاعی ندارم
یه نیگا به کشور ساخت باتری و گوشیت بندازی حله:دی
گوشیم ویتنامه
باتریم اسمبل تو ویتنام
به نظرم فرقی نداره
گفتم اطلاعی ندارم اینه که این موضوع رو تا به حال نشنیدم!
اها...در کل ممنون جواب دادی
یه چند تا سوال دیگه هم دارم:
برای رام رسمی 9500 ، otg فعاله؟
حساسیتش نسبت به مداد و خودکار خوبه؟
موقع بازی ، خیلی داغ میشه؟:n28: کرنلی نیست براش این مشکلو حل کنه؟
سرعت وصل شدن gps خوبه؟
تاحالا شده رم کم بیاره؟
:n16:
بله otg فعالهنقل قول:
با مداد و خودکار کار نمیکنه
بستگی داره چی بازی میکنی اگه modern combat 4 بازی کنی داغ میکنه ولی اونقدری نیست که اذیت کنه من کرنل تا حالا روش تست نکردم
سرعت وصل شدن gps هم خوبه دیگه فکر نکنم گوشی ها تو سال 2013 با gps مشکل داشته باشن
دوستان کسی از این نمونه کیس میخواد؟
چند قیمته؟ نازکی و ارگونومی گوشی رو خیلی خراب نمیکنه؟نقل قول:
دوستان اس 4 بند میخوره ؟ حداقل ادم بندی رو تو انگشتش بذاره که نیوفته خوب میشه
ولی فکر کنم نمیخوره
سلام
فکر کنم اونقدر سوال پیچتون کنم که از دستم خسته بشید :n19:
1 - چه نرم افزاری برای انتقال اطلاعات برای این گوشی خوبه ؟ و بکابگیری و غیره
2 - من چطوری اس ام اس هام رو از گوشی نوکیا ان 95 به این گوشی انتقال بدم ؟
اس ام اس ها در فولدر پوشه های من به صورت دسته بندی شده قرار گرفته ، چون اطلاعات کاری توشه و باید دسته بندی میشد . الان برای انتقال گیر کردم
3 - این گوشی بند میخوره ؟
ممنون میشم
برای انتقال اطلاعات یه برنامه داره به نام samsunglink که واقعا عالیه. فقط کافیه برنامه رو اجرا کنید و یه چیزی شبیه فایل اکسپلورر هست که کل فایل های کامپیتر رو میبینید و با یک تپ دانلود میشه. جالب اینه که اگه بصورت لوکال به کامپیتر وصل نباشه اطلاعات رو از بستر اینترنت میفرسته یعنی از بیرون از خونه هم میشه به اطلاعات دسترسی داشت.
ولی از وقتی آپدیتش کردم نمیشه این کار رو انجام داد. نمیدونم چه مشکلی پیدا کرده
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
سلام به همه
یه سوال مهم ؟؟؟؟؟؟
من کلی تحقیق کردم تا بالاخره به مدل I9505 Galaxy S4 رسیدم ولی یه چیز بدجوری زد تو ذوقم که دیدم رادیو نداره!!!!:n03:
آیا این درسته یا نه بعضی جاها هم نوشته انتخابی ! میخواستم بدونم بالاخره رادیو داره یا نه
اگه میشه راهنماییم کنید ممنون
و یه سوال دیگه اینکه الان زمان خوبیه برای خرید این گوشی یا یکم صبر کنم ؟
ممنون
بعضی سایت ادعا می کنن آپدیت جدیدی واسه s4 9500 اومده که قبلا واسه 9505 هومده بود والی واسه من آپدیت جدیدی پیدا نمیشه
نه نداره رادیو ... بله الان زمان خریدشه و افت قیمتشو کردهنقل قول:
پس چرا بعضی جاها نوشته رادیو اختیاری؟
اما واسه من رادیو مهمه به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
و یه سوال دیگه اینکه الان زمان خوبیه برای خرید این گوشی یا یکم صبر کنم ؟
ممنون
داداش امروز دلار خیلی اومد پایین. الان با این قیمت دلار I 9505 باید حدود 1750 یا حتی کمتر باشه .
اگه با برند ال جی مشکلی نداری برا G2 هم میتونی یه دو هقته صبر کنی .
راست میگه از اینجا بخر ارزونتره .. نری بازار هزار جور ادا برات میان . یه گوشی هم که درش پلمپ نیست بهت میدن :n15:
1775 زده کهنقل قول:
آل دیجیتال میده 1745
بره علاالدین طبقات بالا کمتر هم گیر میاد
پ.ن: علاالدین 1680
گوشی من باطریش با وجود اصل بودن بعد از ۲.۵ ماه کار بطرز فجیعی باد کرده و کلا دیگه درست کار نمیکنه و در گوشیم بسته نمیشه، علادین رفتم همه باطریا تقلبی بود با قیمت های فضایی هم میکردن تو پاچه ملت، از ۴۸ تا ۱۵۰ بهم قیمت دادن منم همشون رو با دقت بررسی کردم و همه تقلبی بودن!!
رفتم بازار موبایل نمایندگی همراه سرویس اونجام نداشت، امیدوارم دفتر مرکزی شون داشته باشه موندم رو هوا :(
واقعا مسخرس جدیدترین گوشی سامسونگ باطریش گیر نیاد! :|
تو باطریای تقلبی زده CELL MADE IN اما تو اصلیا اون عبارت CELL وجود نداره و فقط زده MADE IN
منم برای نوت 1 خودم باتریش رو رفتم نداشت تو علائدین هم از 40 تا 95 تومن قیمت دادن ولی نمیشه اعتماد کرد . هرچند که نوت رو فروختم رفت :n27:نقل قول:
نه بابا علائدین چیه .. اینقدر بدم میاد ازشون که نگو .. همش دارن تو پاچه آدم میکنن . معلوم نیست گوشی ریفرشه ؟ دست 2 ؟ لامصبا گوشی پلمپ که نمیارن جلوت . همش از قبل باز شده :n21:نقل قول:
طبقه 6 خودت بازش میکنی
عزیزم تمام گوشیهایی که میاد ایران باز میشه اون برچسب پلمپ هم خودشون می زنن .. گوشی به نام پلمپ نداریمنقل قول:
برای چی بازش میکنن نامردا . چه دلیلی میتونه داشته باشه؟نقل قول:
لوازم و خود گوشی رو چک می کنن سالم باشهنقل قول:
بیشتر باز میکنن که خدایی نکرده لوازم جانبی اصل به دست ما نرسه:n02:نقل قول:
من ناچارا رفتم از علادین گرفتم دیروز 45، فعلا که داره خوب کار میکنه مثل باطری اصلش.نقل قول:
پ. ن: گوشی من پلمپ بود هیچ شکی هم توش ندارم، اگه باز بشه و دوباره پلمپ باشه کاملا تابلو میشه.
سلام دوستان
آی9500 مشکلات روزای اول مثه داغ کردن و ..... رو دیگه نداره؟ یدونه در حد آک پیدا کردم 1500 میارزه بخرم یا 9505 بخرم 1680 ؟
والله من تا الان دوتا i9500 خریدم و فروختم.بار سوم 9505خریدم.اصلا داغ نمیکنه و باتریشم خیلی بهتره.چیزی که خیلی جالبه اینه که لگش هم کمتره.من تو i9500 خیلی لگ داشتم.مورد بعدی رام های زیبای میویی برای 9505 هست که برای من خیلی مهم بود.رام میویی برای9500 موجود نیست.یعنی میتونم بگم بی نظیره.باگ خاصی هم نداره.شاید سنسورها کار نکنه اما برای من اکثر سنسور ها رو رام اصلی هم غیرفعاله.اما واقعا زیباست.نقل قول:
در کل از این خیلی بیشتر راضی هستم.
سلام
بردار من این گوشی رو از تایلند خریده
حالا اینجا سیمکارت ایرانسل بدون مشکل کار میکنه اما سیمکارت همراه اول رو مینویسه باید رجیستر بشه
رفتم سایت همراه اول قسمت رجیستر رو پیدا کردم:
دو هفته هست همش این رو مینویسهکد:http://mci.ir/web/guest/serial-register
راهی هست؟