سلام من سیتمم اینه:
vga:4870 512mb
cpu:e8400 @3 gh
ram:corsair 4gb 1066 dominator
hdd:1 tb segate 7200.12 2*512 raid0
mb:asus p5e (x38
نمره من این شده:
3dmark score:p7966
cpu:60799
gpu:8886
آیا این نمره کم نیست؟بدون هیچ اورکلاکی؟
منونم
سلام من سیتمم اینه:
vga:4870 512mb
cpu:e8400 @3 gh
ram:corsair 4gb 1066 dominator
hdd:1 tb segate 7200.12 2*512 raid0
mb:asus p5e (x38
نمره من این شده:
3dmark score:p7966
cpu:60799
gpu:8886
آیا این نمره کم نیست؟بدون هیچ اورکلاکی؟
منونم
روی چه نسخه ای از 3DMark این امتیاز رو گرفتید ؟ چون امتیازبندیشان با هم فرق دارد..نقل قول:
این امتیاز برای 3Dmark Vantage هستش.
امتیاز خوبه ولی با اورکلاک امتیاز چشم گیری خواهد داشت/
سلام . من الان کدوم نسخه از 3DMark رو دانلود کنم بهتره ؟ چه فرقی با هم دارن ؟
بستگی به قطعات سیستمتون داره، اگه سیستم نسبتا جدید و قوی ای دارید بهترین نسخه 3DMark Vantage هست و اگه سیستمتون ضعیف تر هست 3DMark06 .نقل قول:
خیلی ممنون . گرافیک 3470 با سی پی یو دو هسته ای 2.1 گیگا هرتزی نسبتا قوی محسوب میشه تا Vantage رو دانلود کنم ؟نقل قول:
می تونید 3DMark Vantage رو اجرا کنید چون کارت گرافیکتون از DirectX 10 پشتیبانی می کنه ولی پیشنهاد می کنم از 3DMark06 استفاده کنید چون کارت گرافیکتون ضعیف هست.نقل قول:
متشکر از راهنماییتون و قبل از اون آفرین به سرعت عملتون .نقل قول:
پس میرم سراغ 06 .
همیشه موفق باشین .
سلام . من بالاخره دانلود رو تموم کردم و اومدم نصبش کنم که اين پيغام رو داد . چيکار مي تونم بکنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا راه حل هایی برای رفع این مشکل در InstallShield نوشته:نقل قول:
پیشنهاد می کنم یک بار سیستم رو Restart کنید و دوباره امتحان کنید.کد:http://kb.calyxsupport.com/kb/article.php?id=394
ريستارت کردم نشد . اون سايت هم گفته بود پوشه InstallShield خودتون رو خالي کنيد . کردم حل نشد . ولي اين زمانيه که من يه بار برنامه رو نصب کنم و وسط راه قطعش کنم . ولي اين برنامه همون بار اول نصب ارور داد .نقل قول:
کسی تا حالا در نصب 06 مشکلی داشته ؟ همه کامل نصبش کردن ؟ من تو ویستا هم امتحان کردم باز نصب نشد .
نقل قول:احتمالش هست فایل Install ای که در اختیار دارید مشکل داشته باشه، از جای معتبری دانلود کردید؟نقل قول:
اصولا نصبش نباید مشکلی به همراه داشته باشه.
از لينکهاي صفحه اول اين تاپيک استفاده کردم .نقل قول:
من این برنامه را تو سی دی مادربورد ASUS Rampage II GENE دارم نصب کردم هم تو اکس پی و هم تو ویستا یک ربع صبر کردم برنامه باز نشد مشکل از کجاست
ویندوز و فایلهای نرم افزار سالمه!؟از یه نسخه دیگه استفاده کننقل قول:
من این برنامه را تو سی دی مادربورد ASUS Rampage II GENE دارم نصب کردم هم تو اکس پی و هم تو ویستا یک ربع صبر کردم برنامه باز نشد مشکل از کجاست
CPU : Core 2 Quad 6600
MAIN : P5Q Deluxe
VGA : 4850 1GB
بدون اور
امتیاز چطوره ؟
3dmark 06 تو ویستا اجرا میشه؟
vga: geforce 9300gs
یه سوال دیگه هم داشتم
dvd یی هست که همه ورژن هاس 3dmark و pcmark رو داشته باشه؟
فکر کنم اجرا بشه.نقل قول:
شما از Vantage استفاده کن.
با سلام من در محیط 3dmark vantage 06 در ویستا در هنگام تست سي پي يو در حالت physics تصاوير خيلي كند ميشه
سي پي يو من amd 955 phenom
ati 4850 vga
ran 4 gig
بچه ها من وقتی میخوام 3dmark vantage رو نصب کنم تو ویندوز 7 ارور catastrophic failure میده واسه directx runtime چیکار کنم ؟
من یه لپ تاپ vostro 1520 دارم .وقتی 3dmark vantage رو نصب کردم اردور required reselution 1280*1024 not supported میده ممنون میشم کمک کنین.
graphic card :geforce 9300gs
چرا تاپیک خوابیده...........
یکم میخوام خاکش رو بتکونم...........
این بنچ منه اما نمیدونم چرا این قدر امتیاز cpu رو بالا داده و فکر کنم یکم هم امتیاز کارت رو بیشتر از حد معمول داده .........
امکانش هست نسخه ی 3d من ایراد داشته باشه اخه یجا دیدم به q9550 کمتر از 20000 امتیاز داده بود تازه تا ghz4 هم اور شده بود اما به من 30000 تا داده ............
دلیلش فعال بودن PhysX در تنظیمات کارت گرافیک شماست، برای اینکه امتیاز CPU خودتون رو ببینید (نه امتیاز PhysX کارت گرافیکتون رو) بهتره قبل از تست PhysX رو غیرفعال کنید.نقل قول:
این بنچ منه اما نمیدونم چرا این قدر امتیاز cpu رو بالا داده و فکر کنم یکم هم امتیاز کارت رو بیشتر از حد معمول داده .........
امکانش هست نسخه ی 3d من ایراد داشته باشه اخه یجا دیدم به q9550 کمتر از 20000 امتیاز داده بود تازه تا ghz4 هم اور شده بود اما به من 30000 تا داده ............
امتیاز GPU شما هم با توجه به اورکلاکی که در CPU و کارت گرافیک داشتید طبیعیه..
اینهم گرفیک ما 4850 با نسخه 6 البته همراه با cpu amd 965
13610
با 3D Mark Vantage هم میتونی یه تست برامون بذاری ؟(منم کارتم 4850 هست ولی CPU م Athlon64X2 5200 هست )نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3601084&postcount=987
فنوم هم پردازنده ی قدرتمندی هست.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3544902&postcount=978
برای 4850 بهتره با vantage تستش کنید ........
راستی چرا 4850 تو 06 کم امتیاز اورده با اون cpu چهار هسته ای باید بالای 14500 امتیاز بیاره...........
اینم مال من که البته اور cpu باعث بالا رفتن امتیاز شده.........
بدون اور 13800 میشه........
سلام دوستان ،
من یه سیستم جدید گرفتم ، با Vantage یه تست زدم ، رو mode Performance ، این هم result اش
لطفا نظر بدین ، فکر میکنید خوب ؟ احساس میکنم یه جای کار ایراد داره ، با توجه به تستهایی که تو هم تاپیک از بقیه دوستان دیدم.
در ضمن ، رو مد extreme گذاشتم ، همه چیز رو هم ماکزیمم بالا بردم ، cpu result تقریبا همون بود ، ولی GPU کم شده بود ، ولی overall اش رو داده بود - 0 - :13: :19: :18: !!!! جریان چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
------------
System Spec. رو که تو عکس میبینید + این مشخصات :
VGA : 5870 Sapphire
Power : 1200 SilverStone
Main Board : DFI LanParty UT X58 tr3eH8
Ram : Dominator 12GB @ 1600
اگه چیزی رو جا انداختم که بگید.
ممنون.
با سلام
از دوستان کسی هست که توضیح بده ، آیا این لینکبکسهای هوشمند که مدام رفرش میشن ، آیا واقعا رتبه سایت هارو بالا میبره یا بر عکس ،بالا بردن رتبه سایت رو از طرف گوگل و بقیه بلوک میکنه ؟
سلام دوستان من تا چند روز قبل از 3DMARK06 استفاده میکردم الان VANTAGE استفاده میکنم لطف کنید ببینید این امتیاز چطوره فکر کنم به CPU امتیاز زیادی داده چرا ؟ کل امتیاز چوره روی ویندوز 7 64 بیت تست کردم بدون اورکلاک با تشکر
CPU : E7500 2.93 GHz
VGA : 8800GT XFX
RAM : 2GB
آقا شرمنده حل شد PhysX یادم رفته بود ببندم .
با تشکر
سلام
من نرم افزار 3DMark_Vantageتوي ويندوز ويستا اجرا ميكنم اين اررور رو ميده لطفا كمكم كنيد
كسي به داد ما نميرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:نقل قول:
یک DirectX آخرین نسخه نصب کن ببین درست میشه یا نه.نقل قول:
البته ببخشید من اول که عکس ارور رو ندیدم فکر کردم موقع اجرا مشکل دارید
DirectX 10نصب كردم اما باز درست نشد !!!!!:41:نقل قول:
سلام من در حین اجرای 3DMark Vantage با خطای زیر روبرو میشم چیکار کنم؟
بچه هامن گرافیکم geforce 9600gt 1gb ddr3 هست
آورکلاک رو روی چه اعدادی بزارم که زیاد بهش فشار نیاد
کارم بیشتر بخاطر کانورتور هست که میخوام سرعتش رو زیاد کنم
cpu: 3000 c2d
4gb ram
من هر وقت بنچ مارم 2006 را نصب میکنم لوگو اول برنامه بر روی دسکتاپ برای مدت طولانی میماند و هیچ واکنشی نسبت به فعال شدن خویش ندارد ... نظر شما ایراد از کجا می باشد ؟!
مشخصات سیستم :
m.b : 770-g45
cpu : amd am3-945
ram 2*2 =4gb ddr3
vga : 3870 512 gddr3 ati
سلام
وقتی این برنامه رو اجرا می کنم ارور میده که باید رزولوشنتون حداقل 1280*1024 باشه ولی کامپیوترم حداکثر 1600*900 رو ساپورت میکنه که فک کنم به خاطر مانیتورمه. حالا چیکار کنم که این مشکل حل شه؟
AMD Athlon II X4 635 2.9 GHz
Gigabyte 770T USB3
2*2GB Apacer DDR3
XFX Ati 5770 HD
کدوم نسخه ؟نقل قول:
رزولوشن تست ها بطور پیش فرض 1280x1024 است، ولی خودتون می تونید بیارید پایین تر تا با مانیتورتون هماهنگ بشه.