سلامنقل قول:
این فایل مخرب نـیست
سلامنقل قول:
این فایل مخرب نـیست
HIPS به 3 تا فایل گیر داد (مربوط به نرم افزار کریو). هر چی گزینه Allow میزدم بازم آلارم میداد. آخرش Treat as و سپس Allowed Applocation زدم تا دست از سرم برداشت. چرا با Allow زدن هنوزم آلارم میداد ؟
وقتی سوالی را اجازه میدهید فقط همون عمل فایل را اجازه میدهید، ولی وقتی بهش قانون میدید فایل از قوانین اون قانون مشخص استفاده میکنه.نقل قول:
یعنی این کارم درسته ؟ میشه بیشتر توضیح بدین ؟نقل قول:
دقیقا کارتون درست بوده.نقل قول:
وقتی فایلی امن هست در حالت عادی نیازی نیست به سوالات متعدد جواب بدهید، وقتی HIPS پپغام داد قانون مجاز یا همون Allowed Applocation را بهش بدهید.
Antir Error چیه ؟ برخی اوقات آلارم میده .
idm مگه نیاز به دریافت لینک نداره؟میشه ورودی که.نقل قول:
کومودو رو روی این ویندوزم ندارم الان نمیتونستم امتحان کنم.
anti error ابزاریست که برای پایداری امنیت و سرعت سیستم عامل پیغامهایی رو به کاربر میده.مثلا اگه start up یا رجیستری سیستم شما مشکلی داشته باشه که باعث کند شدن یا ایجاد مشکل در عملکرد سیستم بشه به شما اخطار میده و شما با استفاده از اتصال به geekbuddy یا همون پشتیبانی آنلاین،برای رفع مشکل راهنمایی میشوید.که این امکان فقط در نسخه های پولی قرار داره.نقل قول:
Antir Error چیه ؟ برخی اوقات آلارم میده .
البته برای رفع مشکلات سیستمی،برنامه های زیاد و تخصصی تری موجوده که با توجه به اروری که دریافت می کنید می تونید ازش استفاده کنید.ضمنا فکر کنم خود anti error هم جزو نسخه های پولی باشه.
علی آقای عزیز چند تا از دوستان اومدن یه برنامه به اسم Mirillis Action (مربوط به فیلم برداری از بازی) رو نصب کردن و تنظیمات فایروال کومودو رو هم رو custom rulest قرار دادن ولی برنامه به راحتی تونسته با سرور خودش ارتباط برقرار کنه و کرک برنامه از کار بیفته و فایروال کومودو هم هیچ پیغامی مبنی بر اینکه این برنامه میخواد به سرورش وصل بشه نداده، ولی همین برنامه رو روی سیستمی که نورتون اینترنت سکیوریتی داشته نصب کردن فایروال نورتون پیغام داده که برنامه میخواد به سرورش وصل بشه و دوستان هم به راحتی جلوی پیغامش رو گرفتن، این مشکل هم برای یه نفر نبوده چندین نفر همین رو گزارش کردن، خود من هم برای بعضی برنامه ها که کرک هستن حتی وقتی کلیه فایل ها و پوشه های برنامه رو تو فایروال کومودو جز مسدودی ها قرار میدم باز هم برنامه به راحتی با سرورش ارتباط برقرار میکنه و حتی کومودو پیغامی هم نمیده که این فایل میخواد ارتباطی برقرار کنه (تنظیم فایروال هم روی custom rulest هست) واقعا مشکل از کجاست آیا کومودو مشکل داره یا مراحل کار درست انجام نمیشه؟ اگه میشه شما خودتون این برنامه بالایی رو نصب و کرک کنید ببینید بهتون اخطار میده میخواد با سرورش ارتباط برقرار کنه یا نه؟ اگه خواستید لینک نرم افزار هم براتون پیام خصوصی میکنم
یه مشکل دیگه!!
هر کاری میکنم پرو* کسی *فایر نمیتونه کانکت بشه
همه کانکشنها با ارور 10060 fail میشه
کمککککککککک
من روی این حالت گذاشتم به راحتی داره دانلود میکنهنقل قول:
سلام :نقل قول:
با اجازه علی جان ::n16:
این پست رو بخونید جوابتون رو کامل میگیرید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیکهای نشون داده شده رو فعال کنید ترافیک سند و ریسیوتون فعال میشه دوست عزیز :نقل قول:
با یاهو مسنجر پورتابل هم نمیتونم کانکت بشم؟؟
مشکل از کجاست؟؟؟
دوستان راهنمایی کنید
نقل قول:
این گزینه هایی که شما میگین بطور پیش فرض وجود دارند اما ترافیک را صفر نشون میدن. در هر صورت مشکل از جای دیگه بود ، یکی از کاربران اشاره کرده بود. باید killswitch را run as admin کرد.
سلامنقل قول:
منظورتون این برنامه است؟:
خب، مسدودش کنید!
ببینید دوستان کومودو یک محصول ماورایی نیست! یعنی اینجوری نیست که حرکاتش دلیل متافیزیکی و مابعدالطبیعه داشته باشه. هر مسئله ای که برای کاربران به صورت مشکل بروز میکنه یک دلیل (علت) کاملا روشن داره.نقل قول:
برای اینکه علت را متوجه بشوید، خیلی ساده قسمت گزارشها را باز کنید و ببینید چه چیزی مسدود شده.
مشکلش حل شد فهمیدم دلیلش چی بود کمودو برای من وقتی تنظیماتش تغییر میدم حتما باید سیستم ریستارت کنم تا تاثیر داشته باشه!!برای شما هم همینطوره؟؟نقل قول:
شما هم درست میفرمایید دوست عزیز اما برای شما که دیگه چمو خم نرم افزار دستت اومده روشنه نه من که آخرین بار 3سال پیش نصب کردم و دقیقا به خاطر همین سخت بودن تنظیماتش و گرفتاریهای خودم که وقت نداشتم مجبور شدم پاکش کنم
به هر حال اگر سوالای ما باعث آزردگی خاطر شما شد به بزرگی خودتون عفو کنید.
تمام نرم افزارهایی که به نوعی با اینترنت ارتباط دارند باید قانونشان از نوع Outgoing باشد ؟
یه مشکل کوچیکی با کومودو دارم اخزین نسخه از اینترنت سکیوریتیش با اپدیت به روز هست و زمان نصب privilege level روی administrator گذاشتم و از ویندوز 8 استفاده می کنم ولی باز
چرا بعضی از فایل هایی که با idm دانلود می شه این مشکل داره:
" you'll need to provide administrator permission to save files in the selected location"
و وقتی روی continue کلیک می کنی این ارور می ده:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
البته با رفتن به پوشه تمپ و کپی کردن فایل در مسیر دیگه قابل استفاده هست
برای رفع این ارور یه راهنمایی می خواستم
ممنون
من خودم برای اکثر برنامه ها این قانون را استفاده میکنم.نقل قول:
IDM را کرک کردید؟نقل قول:
نه فایل برنامه در لیست مسدودی ها قرار داره ولی باز هم برنامه به سرورش کانکت میشه، یه فایل هست به اسم DWM که اون فایل با سرور برنامه ارتباط پیدا میکنه و کرک نرم افزار باطل میشه، خب ما همه میدونیم که وقتی DWM رو تو مسدودی ها قرار بدیم مشکل حل میشه اما مساله اینجاست که فرض کنید یه کاربر نمیدونه این فایل به سرور برنامه ارتباط پیدا میکنه خب اینجا کومودو با اینکه تنظیمات فایروالش روی custom rulest هست ولی باز هم پیغامی مبنی بر ارتباط فایل DWM با سرورش نمیده فایل بدون اجازه کاربر با سرور کانکت میشه! در صورتی که در آنتی ویروس نورتون وقتی تنظیمات فایروال رو روی custom قرار دادم همین فایل DWM که خواست به سرورش کانکت شه بهم هشدار داد و منم به راحتی بلوکش کردم، ولی کومودو هیچ هشداری نداد و به راحتی اجازه ارتباط داد( با اینکه تنظیمات روی custom بود)، کلا من تو چندتا نرم افزار دیگه از جمله فولدر لاک هم این مشکل رو تو کومودو دیدمنقل قول:
درود
ضعف کومودو به تایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمره حفاظتی 3.5 از 6 چیزی در حدود 60%
فقط توی تست های ما نیست که کومودو نتایج ضعیفی داره!
1-اتفاقاً کومودو امسال تونسته تاییدیه AV-TEST را بدست بیارهنقل قول:
2-معذرت میخواهم، توی کدوم تست شما نتایج ضعبف گرفته؟ تستهای حفاظت شما؟؟ کو؟
سلامنقل قول:
یعنی فایلی به نت وصل میشه بدون اینکه فایروال پیغامی بده؟ میشه کرک برنامه را از طریق پیغام خصوصی به من بدهید؟
مرسی
چرا محصولات Comodo قابلیت Anti spam ندارند ؟
توی CIS همچین قابلیتی نیست. هر چند کاربرانی که از سرویسهای ایمیل نظیر یاهو میل و جیمیل استفاده میکنند نیازی به آن ندارند.نقل قول:
من فایلی را در فایروالم add کرده ام (Blocked Application) . اما همچنان کرک آن از کار میفتد. مشکل از کجاست ؟
چقدر ضعیف عمل کرد؟:n21: اه یک انتی ویروس رایگان بدودن دردسر پیدا کرده بودیما :n03:نقل قول:
حالا دوباره باید بگردیم دنبال انتی ویروس .:n28:
این با کلود و هوش مصنوعی و hips و سند باکس این امتیاز رو گرفت ؟
یا فقط اسکن ؟
بیشتر حول تشخیص است، و تنظیمات پیشفرض هست.نقل قول:
نمره حفاظتی باحاله=> 60 درصد!! ؛ یعنی الان 60 درصد حفاظت میشیم؟ چطور انتظار میره که مثلا من باور کنم CIS از من 60 درصد حفاظت میکنه؟
من نمیدونم جرا این تست ها با نتایجی که برو بچه های فروم میگرن فرق داره ! من واقعآ نمیدونم از ترند مایکرو چی دیدن یا حتی بیت دیفندر که انقدر امتیازاشون بالا هست !!نقل قول:
یکی از مزیت های اصلی و شاید اصلی ترین مزیت کومودو ، انعطاف پذیری و شخصی سازی بالایی هست که داره که طبق گفته AV TEST از تنظیمات پیش فرض استفاده شده تو این تست ها یعنی هیچی !!! !
پس این تست ها و نتایجشون برای افرادی میتونه قابل توجه باشه که فقط آنتی ویروس و فایروالشون رو نصب میکنن و دست به تنظیماتش نمی زنن :n01:
با اینکه من کلآ این نتایج رو قبول ندارم.:n12:
بله. البته چون اجازه اجرا نمی داد توی excluded application گذاشتمشنقل قول:
پس چرا Comodo اینقدر گیج بازی در میاره. من یه فایلیو Block کردم اما متاسفانه به اینترنت وصل شد . حالا دیگه کرکش کار نمیکنه. تو فایروال ویندوز اصلا چنینی مشکلی نبود.
اصلا ربطی به کرک نداره که،فرض کنید ما برنامه رو اصلا کرک نکردیم، حالا یه فایلی هست به اسم DWM که تو پوشه نرم افزار هست این فایل بدون اینکه کومودو از کاربر سوال کنه به سرورش وصل میشه، در صورتی که با نورتون و کسپر وقتی تست میکنی میبینی که بهت اخطار میده که این فایل DWM میخواد به اینترنت و سرورش وصل بشه ، من سوالم اینه که کومودو چرا همچین اخطاری نمیده! چندین نفر همین مشکل رو گزارش کردننقل قول:
ببریدش در لیست فایل های امننقل قول:
بهتره فایروال پیغام بده و بعد مسدود کنید، در غیر این صورت شاید اشتباهاً فایل دیگری را به لیست فایروال اضافه و مسدود کنید.نقل قول:
فایروال ویندوز خاموشه؟؟
شما کرک برنامه را به من بدید، تا من برنامه را رجیستر کنم، بعد یه بررسی کنم ببینم چه اتفاقی میافته... الان اون برنامه ای که من نصب کردم تریال هست. میخواهم از کرک شما استفاده کنم.نقل قول:
فایروال ویندوز خاموشه. فایلی را که قبلا در فایروال ویندوز Block میکردم حالا در Comodo هم اینکارو میکنم.
هر چی فایل که در رابطه با نرم افزار کرک شده، بود از Comodo پاک کردم. بعدش خود Comodo پیغام داد که به اینترنت وصل بشه منم Block کردم. تا الآن مشکلی ایجاد نشده.
سلام
کمودو اجازه ی extract شدن هیچ فایل اگزه ای رو از فایلهای رر نمیده
هیچ ارور یا ایراد پیدا شدن ویروس نمیده ، فقط نمیزاره اکسترکت بشه
چیکارش می تونم بکنم؟
سلامنقل قول:
لیست فایلهای ناشناخته را بررسی کنید ببینید چه فایل/برنامه هایی اونجا هست. برنامه های سالم را به لیست امن انتقال بدهید. مشکل حل میشه.
کمودو PC Tune Up داره ؟ مثل نورتون و بولگارد و.....
اگه نداره میشه چند نرم افزار رایگان و خوب پیشنهاد بدید مرسی
یه ابزار رایگان داره کومودو به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ببین به کارت میادنقل قول: