مثل اینکه بالاخره پلاگین مخصوص CID 49 برای FARMan اومده.
تو se-nse خوندم.
مثل اینکه بالاخره پلاگین مخصوص CID 49 برای FARMan اومده.
تو se-nse خوندم.
ميشه لينك بدينقل قول:
دوست عزيز
يعني به راختي ميشه تغييرات اعمال كرد؟؟/
آقا سياوش تو رو به خدا كمكم كن گوشيم ريخت به هم با آپديت:
1- Flash main firmware چي بايد باشه؟؟؟
2- Flash file system چي بايد باشه؟؟؟
3- Customize file system:
Select phone model: k800 select CDA and region: M_EAST_N_AFR CDA102568/6 R4A
ROM: R3A011
4- اين CDA گوشي من كه اين هستش ميتونه اين Europe_4 (CDA102511/101 باشه؟؟ يا ميتونه M_EAST_N_AFR CDA102511/105 باشه؟؟ اون custpak زده yes يا No يعني چي؟؟؟
5- در ضمن من گوشيم رو كه كا 800 هستش آپديت كرده بودم نسخه نرم افزاريش شده بود R1ED001 بودش كه دوباره آپديت كردم شده R1GB001 ولي گوشي بالا مياد كامل نشون نميده انگار كه فونت سفيده زمينه هم سفيده اون وقت ديده نميشه . كار ميشه كرد ولي نميدونم كجا دارم ميرم چي كار ميكنم هر كسي هم زنگ ميزنه هيچي نشون نميده فقط گزينه پاسخ و لغو و مياره . صفحه اول گوشي هم فقط كلمات تماس سمت چپ و منو سمت راست ديده ميشه. ميشه فريم وير R1ED001 رو بريزم دوباره درست بشه؟؟ چرا اين سري آپديت شد اينجوري شد آخه ؟؟؟؟همين ممنون ميشم كمكم كنيد
6- با اين Gslide بهتره كار كنم يا phone XS ممنون ميشم توضيح بدين گوشيم بي استفاده شده فقط زنگ ميخوره ميتونم جواب بدم همين لطفا كمكممممممممممممم كنيد
گوشي من ريخته به هم كمكم كنيدددددددددددددددددددددد
يكي نيست به داد من برسه گوشيم ريخته بهممممممممممممممممممممممم مممم
خب جییگر لینکشو میدادی ما هم بخونیم. چرا تنها تنها حال میکنی:blush:نقل قول:
سلام
يه سوال ، من 2 تا گوشي k750 رو كه تبديل به w800 كردم بعدش به مشكل بر خوردم.
تو 2تاش اين مشكل بود كه موقع عكس گرفتن عكس save نميشد! اين مشكل رو با پاك كردن فايل هاي داخل پوشه media player حل كردم اما حالا يكي از گوشي ها هنوز اين مشكل رو داره ، علاوه بر اون بعضي مواقع هم وقتي كسي تماس ميگيره خود گوشي reject ميكنه! راستي همين گوشي كه تبديل شده مثل گوشي قبلي ديگه وقتي به كامپيوتر وصل ميشه گوشي رو k750 نميشناسه ، w800 ميشناسه با اين وضع ديگه با درايور توي cd گوشي ديگه نميشه رو سيستم نصبش كرد ، حالا ميخوام بدونم چرا تو اين 2 تا گوشي اين يكي كلا w800 ميشناسه ولي اون يكي رو k750 ميشناسه؟ بعد چه جوري ميشه مشكلش رو حل كرد؟ راستي 2 تا k750 كه تبديل شدن cid36 بودن!
ممنون ميشم راهنماييم كنيد )-;
سلام یه سوال داشتم من دبلیو 800 دارم واین کارها رو امتحان کردم همه جواب دادن بجز یه دونه
میخوامم بدونم اون درایور دوربین رو دبلیو 800 هم تاثیر داره و بهتر میشه در صورتی که الان هم عالیه
فقط میخواستم بدونم
ممنون
راستی ایت تایپیک خیلی بزرگ شده نمیتونید مطالب دانلودیش رو یه جا دیگه بذارید نمیشه تو این همه پیداشون کرد باز هم ممنون
آقا سياوش تو رو به خدا كمكم كن گوشيم ريخت به هم با آپديت:
1- Flash main firmware چي بايد باشه؟؟؟
3- Customize file system:
4- اين CDA گوشي من كه اين هستش ميتونه اين Europe_4 (CDA102511/101 باشه؟؟ يا ميتونه M_EAST_N_AFR CDA102511/105 باشه؟؟ اون custpak زده yes يا No يعني چي؟؟؟
5- در ضمن من گوشيم رو كه كا 800 هستش آپديت كرده بودم نسخه نرم افزاريش شده بود R1ED001 بودش كه دوباره آپديت كردم شده R1GB001 ولي گوشي بالا مياد كامل نشون نميده انگار كه فونت سفيده زمينه هم سفيده اون وقت ديده نميشه . كار ميشه كرد ولي نميدونم كجا دارم ميرم چي كار ميكنم هر كسي هم زنگ ميزنه هيچي نشون نميده فقط گزينه پاسخ و لغو و مياره . صفحه اول گوشي هم فقط كلمات تماس سمت چپ و منو سمت راست ديده ميشه. ميشه فريم وير R1ED001 رو بريزم دوباره درست بشه؟؟ چرا اين سري آپديت شد اينجوري شد آخه ؟؟؟؟همين ممنون ميشم كمكم كنيد
6- با اين Gslide بهتره كار كنم يا phone XS ممنون ميشم توضيح بدين گوشيم بي استفاده شده فقط زنگ ميخوره ميتونم جواب بدم همين لطفا كمكممممممممممممم كنيد
گوشي من ريخته به هم كمكم كنيدددددددددددددددددددددد
كسي نميخواد به داد من برسه نميخوام مجبور بشم برم بيرون گوشيو خراب كنن كلي هم پول بگيرن چون خودم براي همكارم رو كه قاطي كرده بود ويروس گرفته بود گوشيش ريخته بود به هم با آپديت اينا درستش كردم ولي فكر ميكنم گوشيم رو كه آپديت كردم اين فريم وير گوشي از R1ED001 تبديل شده به R1GB001 همخواني نداره با گوشي گوشي كار ميكنه زنگ ميخوره فقط منو هاش ديده نميشه نميتونم خودم با هاش كاري انجام بدم شماره بگيرم لطفا كمكم كنيد حداقل برگردونم به نسخه قبلي
بفرمایید این هم لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وقتی که میخوام گوشی رو به برنامه فار بشناسونم عمل نمیکنه و فایل epiusb.sys رو ازم میخواد حالا من چی کار کنم؟
یک نفر ترجمه کنه ببینیم چیه این فکر کنم اول باید فلاش کرد بعد با فار کار کرد
باسلام خدمت دوستان عزيز
من تا حالا نتوانسته ام گوشي ام را هک بکنم لطفا مرا راهنمايي نماييد باتشکر
K750i
DBID : db2010
EROM CID : 49
EROM COLOR :BROWN
OPERATOR : EMEA 6
FIRMWARE : R1CA021
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
EROM CID : 49
این مشکل رو همه داشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه شما صفحات قبل رو یک نگاه میکردی میفهمیدی مشکلت چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cid گوشیه شما 49 است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعلا با فار میشه cid 36 رو حک کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا گفته شوده تو صفحه های اول بگرد پیداش میکنینقل قول:
وقتی که میخوام گوشی رو به برنامه فار بشناسونم عمل نمیکنه و فایل epiusb.sys رو ازم میخواد حالا من چی کار کنم؟
خیر نیازی به فلش کردن نیست به همین صورت که هست باقی خواهد موند با نرم افزرا فار البته قبل از شروع با برنامه داوینچی گوشی رو چک کنید که CID 36 باشد وگرنه کار نمیکند :)نقل قول:
نقل قول:
ایراد از brown هست و ربطی به cid نداره. گوشیهای brown هک نمیشه و باید اول به redتبدیل کنین
سلام آقا سیاوش من یه Layout می خوام که فقط فونتها رو کوچیک کنه می تونید کمک کنید ؟؟؟
عزيز من ما در مورد cid49 صحبت ميكنيمنقل قول:
;)
نه آقا
اینطوری نیست
فار گوشیهای Cid49 Brown رو هم ساپورت میکنه
لینکهای ضمیمه این پست رو بگیر بریز داخل فار
در ضمن فایل پی دی اف اول همین تاپیک رو هم دانلود کن کامل بخون
منم گوشیم K750 Cid49 Brown هست و همه خاکیم به سرش کردم
خیالیت نباشه
اما فقط مطالعه کن آموزش اول این تاپیکو تا به مشکل نخوری
يعني cid49 red كار نميكنه؟؟نقل قول:
بعد من فايل pdf تو تون صفحه نديدم؟
من ميتونم 810 با far دستكاري كتم؟؟
سلام و خسته نباشید
من چه طور و کجا باید درایور یو اس پی را نصب کنم؟
ببینم شما که میگی به cid ربط نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس این همه نفر اومدن گفتن cid گوشیه ما 49 است و هک نمیشود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باید brown رو به red تبدیل کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینیکه شما میگین درست باشه همون نفر اول که تو صفحه 3 یا 4 گفتن باید سیاوش خان راه هل رو میگفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون فایل pdf صفحه اول رو دانلود کن آموزش کامل هستنقل قول:
سلام من تو صفحات قبل درایور دوربین رو پیدا کردم ولی لینکش خراب بود اگر میشه آخرین ورژن درایور دوربین رو بذارید ممنون :)
آقا بلاخره درست شدش گوشيم جوينده يابندست
1- تو برنامه phone-xs اين گزينه ها چيه؟؟؟؟ از سايت topsony كه فريم وير گرفتم يكيش Fs يكيش Main بايد اينجا قرار بگيره:
- Flash main firmware چي بايد باشه؟؟؟
3- تو phone-xs قسمت Fsx ميزنم menu.ml رو upload كنه تو گوشي error ميده:
13:17:25| Phone-XS GUI Build V2.10 Alpha Ready!
13:17:25| System Diagnostics check: OK!
13:17:33| Attempting to open the interface...
13:17:33| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
13:17:33| Turn off phone
13:17:33| Hold C Button on phone and connect phone.
13:17:33| You have 30 seconds.
13:17:33| PORT STATUS: ACTIVE
13:17:33| DBID: 9900 (db2020)
13:17:33| proto: 3.1
13:17:33| phone name detected
13:17:33| PHONE INFO
13:17:33| DBID: db2020
13:17:33| OPT CID: 49
13:17:33| EROM CID: 51
13:17:33| EROM color: red
13:17:33| IMEI: 35170701xxxxxx
13:17:33| Phone: K800
13:17:33| Operator: M_EAST_N_AFR
13:17:33| CDA: CDA102568/6 R4A
13:17:33| Firmware: R1GB001
13:17:33| EROM: R3A011
13:17:34| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
13:17:34| ready for operation!
13:19:25| Sorry, your phone is NOT SUPPORTED
13:19:25| Error: FSX failed.
13:19:25| ++ Error: FSX failed
13:19:27| Disconnected... Unplug the phone
13:19:31| Shutting down...
تو خود phone-xs 2تا فولدر داره files_to_upload و own_custpack
4- Customize file system:
5- اين CDA گوشي من كه اين هستش M_EAST_N_AFR CDA102568/6 ميتونه اين Europe_4 (CDA102511/101 باشه؟؟ يا ميتونه M_EAST_N_AFR CDA102511/105 باشه؟؟ اون custpak زده yes يا No يعني چي؟؟؟
6- براي تغيير كيفيت فيلمبرداري فايل رو چطوري تو سيستم گوشي وارد كنم اين مشكلات رو به من ياد بدين ممنون ميشم اطلاعاتم كامل ميشه
7- ين custom file كه گرفتم داخلش فولدر به نام tpa داره واردش ميشم preset و وارد اين ميشم custom و وارد custom ميشم فايلهاي با پسوند .itm داره و يه فايل Customize.xml داره فكر ميكنم براي منو باشه تمامشون اسم آيكون هاي منو گوشي هستش چي كار بايد بكنم؟؟؟؟؟؟ آدرس داخل كامپيوتر custom file\tpa\preset\custom
8- فایل های صوتی در گوشی در این مسیر قرار دارند => FS/ifs/settings/acoustic/ (برای اینکه صدای پخش موزیک مثل صدای رینگتون زیاد بشه کافیه که این فایل رو داشته باشید: farfield_ring.apfو این فایل رو به این نام تغییر بدید : farfield_play.apf سپس این فایل رو داخل گوشی آپ کنید ) چطوري بايد به اين آدرس بريم به اين فايلها دست پيدا كنيم و چطوري تغيير بديم؟! فايل اماده داره كه جايگزين كنيم؟؟؟ ميخوام صداي گوشيم زياد بشه
9- براي فضاي اس ام اس چطوري به كدوم آدرس بريم چه تغييري بايد انجام بديم ؟ آيا فايل آماده داره كپي و past كنيم؟!! آيا با برنامه phone xs بايد انجام بديم؟؟؟؟
10- این که زده Db2020 یا Db2010 این یعنی چی؟؟؟ برای چی هست ؟ از کجا بفهمیم؟؟؟
چرا تو فريم ويرهاي جديد سوني اريكسون امكانات جديد نميزاره: مثل منشي تلفني و امكانات ديگه اميدي هست اينجوري بشه
این سوالاتی که من دارم ممنون میشم به ترتیب جوابش رو برام بنویسین
سلام به همگی
من هر کاری کردم ویندوزم usb flash را نتوانست پیدا کنه
چه جوری باید این فایل را نصبش کنم
وقتی کلید c را نگه داشته و کابل را به گوشی وصل میکنم add new hardware مییاد ولی نمیتونه پیداش کنه
خواهشا کمکم کنید
شما این فایل را دانلود کرده و محتوای آن را در جای دیگری کپی کنید زمان درخواست آدرس محل کپی را بدهید مشکل برطرف میشود :)نقل قول:
نوشته شده توسط ghiz_ghize_khasteh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:)
سلام
اگر میشه دوباره clipart,... را بذارید
دوست عزیز ممنونمنقل قول:
دستت درد نکنه
جواب داد
هاااااااااای من این گوشیمو هک کردم ظرفیت اس ام اسش زیاد بشه ؛ بجای اینکه بشه 1113 تا شده 21835 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دم صاحب تاپیک گرم ؛ با این وضع فکر کنم تا چند سال لازم نباشه اس ام اسی رو پاک کنم
شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز اگر لطف کنید و اون فایل رو بذارین ممنون میشم اینجا نمیشه پیداش کرد :) ممنون
شير دل جان گوشيت چيه؟ cid چنده؟ باچه برنا مه اي هك كردي؟;)نقل قول:
شیر دل جان ممنون دیگه لازم نیست بذاری الان پیدا کردم ریختم فعلآ که شده 32177 جالبه ها بازم ممنون :)
دوست عزيز با فار هك كردي؟cid36?نقل قول:
نقل قول:
بله دقیقآ :)
در جواب شما باید عرض کنم جناب binahayat_m
مکان ریختن درایور این است
FS\ifs\settings\camera
والبته بنده که دبلیو 800 دارم و این بالابرنده فریم دوربین را تست کردم بد تر شد که بهتر نشد :)
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به جای شیردل (امیر ) جواب میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با اجازه آمیر جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی امیر k750 تبدیل شده به w800 است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون حجم اس ام اس با ظرفیت مموری ربط داره که ظرفیت مموری امیر (شیردل خودمون ) 1گیگ است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه تا حالا عوزش نکرده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای پیدا کردن روش کار فقط لازمه اون آموزش با پسوند pdf که سیاوش گذاشته دانلود کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو صفحه اول هم هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه لازم نیست تمام صفحه ها رو بگردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما میگین گوشی شیردل (امیر ) رو از کجا دیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه امیر بچه مشهدیه دیگه تو قرارامون دیدمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماباهم رفیقیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز ممنونم پوشه fs هم بايد بسازم;)نقل قول:
عزيز ممنونم پوشه fs هم بايد بسازم؟;)نقل قول:
حالا اگه بد شد درايو اصلي از كجا گير بيارم كه دوباره اپلو كمن؟
گوشي شما هنوز با اين برنامه ساپرت نشده(فكر كنم)نقل قول: