خدا به این تاپیک رحم کنه! قبل انتشار این همه شور اشتیاق وای به حال زمان انتشار ...!
آدرنالین همیجوری میپاشه رو در و دیوار تاپیک :n02:
Printable View
خدا به این تاپیک رحم کنه! قبل انتشار این همه شور اشتیاق وای به حال زمان انتشار ...!
آدرنالین همیجوری میپاشه رو در و دیوار تاپیک :n02:
واسه pc نیاید میزنیم تو کار واچ داگ .
یادمه آی.وی رو 70 هزارتومن اصلش رو خریدم ، یه تیشرت و پستر هم داشت .
اصل حال جی تی ای به کامپیوتره .
یک دفعه همه سرکار نباشیم و نگن یه ماه دیگه میاد سلوااااط
این برای اجرا رو 360 باید بدی دوباره اون LTE رو عوض کنن یا بزارن یا کلا یه کاری کنن؟ من همین جدیدن اینکارو کردم !
الان چندین نفر بازی رو دارن نمیدونم چرا آپلود نمیکنن :|
حتی دیشب خبرش پخش شده بود که یه scene group داره آپلود میکنه :(
+
جدیدا چیکار کردی؟! :دینقل قول:
این برای اجرا رو 360 باید بدی دوباره اون LTE رو عوض کنن یا بزارن یا کلا یه کاری کنن؟ من همین جدیدن اینکارو کردم !
برای بازی لازم نیست کار خاصی انجام بشه (آپدیت firmwareـه درایو و .....) و قفل جدیدی هم روی دیسک های بازی نیست.......
+
الان که دارم این پست رو مینویسم مثل اینکه بازی لیک شده(توی یکی از سایت های تورنت خصوصی) و چند نفر دارن دانلود و reuploadـش میکنن.
تا 1-2 ساعت آینده احتمالا لینک های دانلودش همه جا پخش میشه.
منبع :
Administrator و چند تا از کاربرهای معتبر xbox360iso :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنسول بن شده خریداریم :دینقل قول:
اگر بازی که لیک شده رو بدون وصل شدن به اینترنت بازی کنیم و بعد از عرضه به اینترنت وصل بشیم باز کنسول بن میشه ؟ :n13:
از همون gta4 که بازی میکردیم ، فقط سیستممو بخاطر gta 5 یه ارتقاء توپ دادم
الانم میخام لپ تاپ قدیمیمو بفروشم تا gta v رو با بیشترین گرافیک بازی کنم ، شما میدونین چه سخت افزاری برای اجرای با حد اکثر گرافیک میخاد
چه لپ تاپی بخرم
اگه میخواید برای پی سی بخرید که باید صبر کنید اول برا پی سی بیاد :دی که برای خرید لپتاپ آپدیت تر هم باشین ...نقل قول:
پ.ن: امیدوارم این دزدها ضربه ای به فروش بازی نزنن.
بازی لیک شد :
FULL GAME – 2 DVD – 16GB – REGION FREE
و
صبح بچه های xbox360iso میگفتن اون تورنت 1 seed داره و حدود 1000 تا لیچر :|
خدا خیر بده اونی که دانلود و بعد سریع آپلود کرده :دی
چه فایده نمی تونیم بازی کنیم :دی کنسول ما به لایو وصل می باشد :n28:
بازی کنید بن میشید
یه چند روز صبر کنید
راکستار به همه انجمن های بازی خارجی گفته که بحثی در مورد لیک تو انجمن هاشون نباشه :دی همه قانون جدید گذاشتن کسی نمی تونه حرف بزنه واگرنه بن میشه :دی
پ . ن : بازی تو همه انجمن های پخش شده و ملت دارن دانلود می کنن :دی حیف که کنسولم آنلاینه !!!! :(
دوستان کرمانی خبر دارید میکامی گیم داره یا نه!؟!:n27::n28:
بازی تازه لیک شده ، 18 گیگابایت هم هست ، با این سرعت تو ایران و رایت حداقل تا بعد از ظهر باید صبر کنید :دینقل قول:
شما مگر کرمانی هستید؟!:n02:نقل قول:
نه ، مهم اینه باید صبر کنی :n02:نقل قول:
خوب رفیتم تو کار دان! :n02::n02:
اقا یکی در مورد این بن شدن یه توضیحی بده !
ما که ایکس باکس رو تازه خریدیم و کپیر خورش کردیم و کاری به لایو بازی کردن و ... نداریم ایا اگر بازی رو دانلود کنم و بازی کنم بازم دستگاه بن میشه ! ؟
یادمه فقط دستگاه رو یکبار اولین بار برای اپدیت کینکت به اینترنت وصل کردم و از اون وقت تا حالا به اینترنت وصل نبوده !
اگر الان که به اینترنت وصل نیست بازی کنیم وقتی روزی روزگاری به نت وصل بشه مایکروسافت میتونه از رو تاریخچه کنسول بفهمه بازی رو انجام دادیم و بن کنه ما رو ؟
و یه سوال مهم تر :n02: اصلا این بن شدن تنها برای اینکه دیگه طرف نتونه انلاین بازی کنه یا دیگه اصلا نمی تونه با دستگاهش بازی های دیگه رو به صورت افلاین بازی کنه ؟
قا یکی ما رو راهنمایی کنه تا با خیال راحت بریم تو کار دانلودش :n11:
بله:n02:
لیست تشکر ها و سیدر ها و لیچر ها در یک ترکر خصوصی تورنت
پ.ن:تازه فقط 7 ساعت از ریلیز بازی میگذره
سلام دوستان کسی میدونه قضیه این نسخه razor1911 چیه؟
razer1911 که معتبره ولی من شک دارم...یعنی ممکنه؟
وقتی بازی که هنوز عرضه نشده رو شما امروز بازی کنی ، لاگش تو کنسولت ثبت میشه ، به محض اینکه به ایکس باکس لایو وصل بشی کنسولت بن میشه .نقل قول:
کنسول که بن شد دیگه نمی تونی از هیچ کدوم از امکانات ایکس باکس لایو استفاده کنی ( حتی آپدیت کنسول :دی )
دوست عزیز منظور از اینکه لاگش تو کنسول ثبت میشه یعنی چی؟
من 90 % بازی هایی که تا الان اومده رو زود تر از موعد رسمیش بازی کردم و بعد از انتشار رسمیش لایو هم رفتم و تا الان هم بن نشدم !
شاید بعد اینکه بازی عرضه بشه برید تو لایو براتون مشکلی پیش نیاد .نقل قول:
ولی وقتی اچیومنت میگیرید تو بازی تاریخش میخوره قبل انتشار بازی و بعد میرید تو لایو اینا ثبت میشه خوب مسلما بن میشید :دی
ویدیو 40 دقیقه ای از بازی اومده اونطور که معلومه بازی نه تنها در گرافیک و گیم پلی پیشرفت داشته بلکه تو مسایل غیر اخلاقی هم پیشرفت های زیادی کرده . کلا اگه بخوام راکستار رو توصیف کنم میگم راکستار = بهترین بازیساز منحرف:n02:
رو XBOX هرکی تست کرد بن نشد به ما هم خبر بده :n02:
جل الخالق دانلودها هم واسه دانلود گزاشته:n04:
چه عجب!! بالاخره یه بازی غیر مجاز هم واسه دانلود گزاشت.
فک کنم سر کاری باشه چون خود *R که چیزی نگفته هنوزم که وقت زیادی از ریلیز شدن نمیگذره... یکی اگه نتش سریع دان کنه ببینیم واقعیه یا الکی:n02:نقل قول:
چطور شد بازی لیک شد؟؟؟؟؟؟؟؟برای راک استار خیلی ناراحت شدم:n14:
همین بهتر که لیک شد :n02:نقل قول:
بازی که ساختش تموم شده برای بازار گرمی دارن لفتش میدن همین بهتر که لیک بشه :دی
کاری به این چیزا ندارم راک استار واسه این بازی خیلی زحمت کشیده بود و حالا اینجوری غیر قانونی لیک میشه امیدوارم فقط تو فروشش تاثیر منفی نزاره.بازم یکی به من بگه بازی چطوری لیک شد کی دزدیه بازی رو؟نقل قول:
والا منم نمیدونم ماشالا خدا کم نکه اینقد دزد و هکر هست که بازیو بدزدن:n02::n02: خبری از نسخه پی سی نشد؟؟:n27:نقل قول:
این نسخه ای که razor گزاشته نسخه فیکه 3-4 ماه پیش تو نت پخش شد.نقل قول:
اچیومنت ها توی xbox 360 تاریخ نمیخورن،حتی بازی کردن هم تاریخ نیمخوره.
بازی یمتویند انجام بدید ولی به هیچ وجه تا روز ریلیز بازی به لایو وصل نشید،و اینکه هیچوقت نمیشه گفت که گفت 100% بن میشید یا نه،ممکنه همه موارد هم رعایت کنید و بن بشید.
الان خیلی ها هستنن که بازی ها رو زودتر از ریلیر رسمی هم بازی میکنن و بن نمیشن،این به این دلیل هست که مایکروسافت نیمتونه تشخیص بدهبازی کپی هست یا اورجینال،برای همین بن نمیکنه.برای یه سری بازی های خصا مثل همین gta شرایط فرق میکنه و مایکروسافت یهو سگ میشه :دی
کجا 3-4 ماه پیش؟نقل قول:
وسطای خرداد لیک و اپلود شد که دوباره 10 روز پیش اپلود کردن
منظور از فیک مثه نسخه فیک کرایسیس 2 ه که قبل از ریلیز بازی اومد و آشغال بود؟؟؟؟نقل قول:
سیاست مسخره راکستار.... میخوام بدونم این pc اگه میومد چه اتفاقی میفتاد؟ اه ما دامنشو گرفت و همین هم لیک شد