نقل قول:
دیکشنری موبایل؟
کد:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.msdict.embedded.wireless.oxford.german
Printable View
نقل قول:
دیکشنری موبایل؟
کد:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.msdict.embedded.wireless.oxford.german
نه عزیز! مگه پست اول دیکشنری موبایله؟نقل قول:
دیکشنری موبایل؟
یا ویندوزی یا لینوکسی. البته اونی هم که گفتید حتماً خوبه. ولی من زیاد اندرویدی نیستم.
با سلام و تشکر به خاطر این همه وقت گذاشتنتون. این فایل ها باید قبلا موجود بوده باشه همونطور که خودم هم قبلا از سایت ifile.it دانلود کرده بودم. اما در حال حاظر این سایت دیگه موجود نیست. لطفا یک لینک میرور دیگه بذارید یا فایل ها رو مجددا آپلود کنید. خیلی ممنونم
[/CODE][/SPOILER][/QUOTE]
, Hallo
?Gibt es hier jemanden ,der in der nahen Zukunft den TestDaf ablegen will
Vielleicht ich
نقل قول:...Also gut
?Hast du schon andere Prüfungen abgelegt
Vor zwei Monaten konnte ich die Prüfung Goethe-Zertifikat B2 bestehen und in einem Monat muss den TestDaf ablegen. Davor habe ich aber Angst
:n30::n28:
سلام خسته نباشيد فايل ها حدف شدند
ميشه دوباره بذاريد؟!
کدوم فایل ها ...؟نقل قول:
hast du schon die Prüfung abgelegt?
hast du schon die Prüfung abgelegt?نقل قول:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ja , aber leider konnte ich nicht das gewünschte Niveau erreichen.
Alles ging am Prüfungstag ziemlich gut bis diesem verdammten mündlichen Ausdruck
Der Prüfungsort des mündlichen Ausdrucks war ein Raum , in dem 12 Teilnehmer sich befanden. Sie sollten in gleicher Zeit
.anfangen zu sprechen und als Folge davon gab es da einen unerträglichen Lärm
Ich habe eine Schwäche , wenn jemand neben mir laut spricht ,kann ich mich überhaupt nicht konzentrieren . Aus diesem
Grund habe ich bei der Prüfung mehrmals den Faden verloren und konnte keine geeignete Leistung zeigen
نقل قول:
oh das tut mir leid. möchtest du sie wieder versuchen?
من اینو نصب می کنم، آخرین لحظه ارور می زنه می گه نمی تونه فایل officebib.id رو توی پوشه سیستم نصب کنه! حتی دستی هم کپی می کنم بازم ارور می زنه و کار نمی کنه!نقل قول:
سلام این لینک رو حذف کرده اند
دوستان كسي كتاب Studio da2 رو داره به اشتراك بذاره؟ پي دي اف مي خوام
سلام
برای افراد مبتدی ایرادی نیست 2 زبان انگلیسی و المانی رو باهمدیگه شروع کنن؟ رو همدیگه تاثیر منفی نداره؟ اصلا شدنی هست؟ علمی عه؟ تاحالا کسی همچین کاری کرده؟ یا باس تا یه جایی یکیش رو پیش رفت بعد زبان بعدی رو شروع کرد؟ زبان المانی ام امتحانی مثل ایلتس انگلیسی داره؟ اسمش چیه؟ هزینش چقدر هست؟
سلام
لطفا دوباره فایل های این کتاب رو قرار بدید. لینکهاش expire شده . ممنون
سلامنقل قول:
کسی فایل این کتاب برلینر پلاتز 3 رو داره مجدد بفرسته؟
لینک ها قدیمی شدن کار نمیکنن
سلام. کسی کتاب TestDaF - Oberstufenkurs mit Prüfungsvorbereitung رو اره بفرسته. ممنون میشم.
سلام دوستان
کسی کتاب های زیر (پی دی اف و فایل های صورتی اش) رو داره؟
Hören und Sprechen C1
Modellprüfung - Zertifikat C1
و امکان داره لینک های جدید دیکشنری های دودن برای نصب توی برنامه duden bibliothek بذارین؟
تا از بهترین اپهای دیکشنری آلمانی به انگلیسی برای یادگیری زبان آلمانی در سال 2021
//almanizaban.com/deutsch-blog/beste-deutsch-englisch-woerterbuch
من خودم از آکادمی آلمانی زبان واسه تقویت مهارت های ۴ گانه زبان آلمانی استفاده کردم که خیلی سودمند بودش.
super und danke
میشه اینو یه بار دیگه آپلود کنید؟ مرسی