wow!!نقل قول:
خیلی زیاده!!:n04:
می شه با نرم افزار hd tune هم یه تست بگیرین.
write ش چه طوریاست؟
چه قدر خر شدم اون روز به خاطر 200 تومن ssd دار نگرفتم! :n29:
Printable View
wow!!نقل قول:
خیلی زیاده!!:n04:
می شه با نرم افزار hd tune هم یه تست بگیرین.
write ش چه طوریاست؟
چه قدر خر شدم اون روز به خاطر 200 تومن ssd دار نگرفتم! :n29:
بجاش بلوری رایتر داری (که به درد نمیخوره) ولی غمیت نباشه یکی رو تو شیراز پیدا کردم از دوبی جنس میاره گفت 2تا بازار گشتم. میگن همه مدل SSD داریم جز msata ولی قول داد پیگیر باشه گیر بیاره این طرف دیگه دمه دستمه میشه اعتماد کرد گفتمش وردار بیار ایران گیر نمیاد بزاریش تو سایت رو هوا میبرن کارش محسولات اپله میگما 64 کافیه؟ من نظرم رو 128 هست الان دیگه مسمم شدم بخرمنقل قول:
64 کافیه کافیه، ولی 128 ش از نظر قیمت لامصب خیلی به صرفه است...آدمو وسوسه می کنه...نقل قول:
اگه دلار یه 200-300 تومن دیگه بیاد پایین منم می گیرم.
دقیقا منم بخاطر اختلاف قیمت 64 و 128 میخوام 128 بگیرم...نقل قول:
128 به 256 دو برابر میشه ولی 64 به 128 یک و نیم برابر
من میترسم مثله همیشه که یکم دلار میاد پایین کلی میره بالا بشه...
ایناها این یوزره هست از اینجا پیداش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی پیدا کرده قرار شده واسم ایمیل کنه ببینم خوبه یا نه
کسی هم اینجا هست بخواد؟؟؟
هرجی بیشتر باشه فک کنم کمتر در بیاد...
سلام دوستان
اگر کسی (یا خودتون) قصد فروش Y580 داره حتما به ایمیلم بفرستید (خیلی دنبالش گشتم...) :n14:
برام نو یا دست دوم زیاد فرقی نداره ولی ترجیحا نو
کانفیگش هم برام زیاد مهم نیست ولی ترجیحا بدون SSD
ایمیلم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اینجا یه سر بزننقل قول:
سلام ...
این برنامه OneKey Recovery چه طور کار میکنه من باهاش بکاپ گرفتم الان میخام ریکاوری کنم ویندوزم را ارور میده؟
لپ تاپو خاموش کن...نقل قول:
یک دکمه ی کوجیک کنار پاور هست...
بزن تا روشن شه..
باقیشم متوجه میشی.
:n11:
کسی crysis 3 رو بازی کرده؟
لپ تاپ شدیدا کم میاره
فقط و فقط روی Low میشه بازیش کرد
این دفعه مطمئنم که روی high - performance هم اجراش می کنم
بلا نسبت مشتی من روی ته تهش اجرا میکنم 17 فرم میده که لگ نمیزنه من روی ته تهش تمومش کردم مشکلیم نداشتم 2-3 تا از اپشنارو که های کنی 25 فریم هم میده اپدیت 314 هم بگیرنقل قول:
2-3 صفحه قبل بحثش بود.نقل قول:
نه دیگه اینطوریام نیست!
همون طور که wi-fi گفت آپدیت 314 گرافیک خیلی مهمه حتم بگیرش.
آپدیت 1.1 بازی هم خوبه،افزایش فریم نداره ولی مشکل افت فریم های ناگهانی رو حل کرده.
من رو رزولوشن 1920x1080 یازی می کنم.رو اون رزولوشن با تکسچر very high و 2x antialiasing و سایر تنظیمات medium میانگین 25-30 فریم می گیرم. روی 1366x768 هم تکسچر very high و 2x antialiasing و سایر تنظیمات high حدود 30 فریم می گیرم.
17 فریم و لگ نمیزنه؟ :n04:نقل قول:
ولی زیر 60 فریم میشه لگ :n02:
تا 55-50 فریم به چشم نمیاد ولی زیر اون شدیدا رو بازی تاثیر میذاره
شما چه طوری با 17 فریم بازی کردین و متوجه لگ نشدین؟
درایور 314 رو گرفتم ولی میانگین فریم که قبل و بعد نصب درایور با برنامه Frap حساب کردم تفاوتی نداشتنقل قول:
اپدیت 1.1 هم هرچی گشتم پیدا نکردم
گیم اسپات، سایت crytek و EA که تمام اپدیت های رسمی اونجا هستن
اپدیت بازی های دیگه حتی نسخه های قبلی کرایسیس بود ولی کرایسیس 3 نه
مطمئنین اپدیت رسمی اومده واسش؟
آپدیتش تو سایت سافت 98 هستشنقل قول:
soft*98.ir
سایت های بازی ها آپدیت نمی ذارن.آپدیت رو روی استیم می ذارن و اونایی که بازی رو خریدن خودش اتوماتیک واسه شون می گیره.واسه مایی که همه چی برامون مفتیه باید تو سایتای کرک بگردیم.نقل قول:
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش داشته باشش.همیشه جدیدترین بازی ها و آپدیت ها این جا هست.
اتفاقا آپدیت دومش هم اومده ولی هنوز کرک نشده.
واسه من شخصا 24 فریم با 60 فریم هیچ فرقی نمی کنه.زیر 24 فریم کم کم لگ به چشم میاد،ولی بیشترش به نظر من تفاوتی نداره.
البته این crysis یه طوریه که حتی زیر 15 فریم هم لگش خیلی کم به چشم میاد.واسه خودمم عجیبه!!!
خوش به حالتون که تا زیر 24 فریم رو حس نمی کنین. اینجوری می تونین همه بازی هارو رو اخرین گرافیک بازی کنین و چیزی هم حس نکنین :n03:نقل قول:
داداشمم این طوریه اصن حس نمی کنه ولی من زیر55 فریم رو فوری حس می کنم و مجبور میشم تنظیمات رو بیارم پایین:n03::n03:
واسه معرفی سایتم ممنون
حچم پچ 1.1 گیگه :n04:
میرم واسه دانلود
ممنون از لطفتون دوست عزیزنقل قول:
مرسی :n16:
ای حساس ای محسوس ای احساستی ...نقل قول:
شمام تا فریم ریت نگیری حس نمیکنید اینا القا حس که به خودت میکنی
من کل بازیای سافت98 رو دانلود کردم جر تامورایدر که تازه گذاشته :D
انقد دانلود کردم تا سرعتمو شیر کردن الان سرعتم یه هفتس بالا 16 نرفته :))
کل بازیای سایت شد 60 گیگ :D
نمی دونم والا...
شما چشات خیلی خارجیه لابد. :)))
-----
من یه هفته صبر کردم تا مشکلات tomb raider حل بشه آپدیت بیاد بعد بازی کنم...
حالام که آپدیتش اومده فقط مشکلات افکت ها و کرش ها رو حل کرده ولی فریم همچنان افتضاحه!
خلاصه اش این که دیگه نتونستم صبر کنم.امروز شروع کردم بازیش کردم.واقعا بعد از alan wake دومین بازی ایه که این طوری جذبم کرد! ولی حیف که فریم دهیش افتضاحه!
ما چاکرتیم :n02:نقل قول:
همین شماهایین لنگرو میزنین به کابل زیر دریا برق اینترنت کل کشور می پره دیگه :n02:
نمی دونم شاید :n02:نقل قول:
47 جان من خودمم هنوز ندارمش ولی واسه تامب رایدر باید بتونین با high حدود 50 و با medium حدود 70 فریم بگیری
الان اینقدر نیست؟
شوخی می کنی! :))نقل قول:
نه بابا این خبرا نیست.
الان با رزولوشن full hd و تنظیمات high حدود 25 می چرخه.تا این جاش من مشکلی ندارم ولی همین که یه کم افکتای بازی زیاد شه افت فریم داره در حد این که بیاد رو 10-15 اینش اذیت می کنه!!!
مسئله اینه که واقعا گرافیکش انقد بالا نیست که بخواد این طوری فریم بده!
تازه وای به حال این که دلت بخواد اون گزینه tressfx (مال موهای لاراکرافت) رو روشن کنی! من که تست نکردم ولی اونایی که تست کردن می گن میاد رو 7-8 فریم!!
تامورایدر زیادی جدیده باید نویدیا آپدیت کارت گرافیک بده تا درست بشهنقل قول:
.
.
.
نامردا انقد تعریف تامورایدر نکنید تو کفم بدجور الان یه 30 گیگی گذاشتم تو نوبت این خدا نشناسا سرعت مارو زیاد نمیکنن انگار خبر دارن از لیست IDM من
تازه میخواستیم بزنیم تو کار فیلم که شیرمون کردن بی وجدانا
من 150 گیگ بازی از اونجا دانلود کردم پدر سرورشون درومد:n02:نقل قول:
الان خاستم بگم دوووروووغ نگووو دیدم راس میگی اخه من پس هیتمن اساسین بلک اوپس و مدال اف هونر رو از بیرون خریدم :Dنقل قول:
ولی باقیشو دل کردم ولی اینا رو هم 90 Gig نمیشنا حتما کل دانلوداتو میگی حالا ولش
خدای توی سرعت سرور بهتر از سافت 98 ندیدم به روزترین نرمافزارارم همیشه میزاره واقعن رو دست نداره
سلام
ببخشید که شاید زیاد به اینجا ربط نداشته باشه حرفهام ولی شخصی میدونه که حدود قیمت y500 چند هست و اینکه آیا با اون گرافیکی کع بهش اضافه میشه وارد شده ؟
ممنون
تو این سایته زده 3820نقل قول:
FHD ولی SLI نیست.
بخشید که شاید زیاد به اینجا ربط نداشته باشه حرفهام ولی قیمت رو 0 زده
ممنون
قیمتش عوض شد.نقل قول:
بابا از دیشب تاحالا اعصابم ریخته بود به هم گفتم اگه ار Y580 قویتره برم بفروشم y500 بخرمممممنقل قول:
رفتم تحقیق کردم اولا که مدل SLI هنوز وارد نشده اونم که زده FHD الکی نوشته Y500 رو فقط سازگار وارد کرده که توی همون سایتم زده گارانتی سازگار که سازگارم مدل HD و ب تک گرافیک GT650 وارد کرده .
این مدلشم 3650 هست از بازار قیمت گرفتم مدل SLI تا اونجا که متوجه شدم میشه بهش اضافه کرد یه چیزی مثل CD ROM بود کشویی میخورد به لپتاپ اون option اگه FHD هم باشه زیره 5 تومن نیست
آقا windows 8 رو روی هارد اکسترنال 1 ترا نصب کرده بودم هاردم رو بلا استفاده کرده بود یعنی فقط به صورت ویندوز میشود بوتش کرد هاردو فرمت کردم یه فلش USB 3 32 گیگ گرفتم 87 تومن حالا که میزنم نصب کنم این ارور رو مینویسه نمیزاره next کنم کسی میدونه مشکل کجاست؟
سخت نگیر من فقط چیزی که تو سایت دیدمو نوشتمنقل قول:
بله,با پورت Ultrabay میشه جای DVD Drive کارت گرافیک یا هارد و یا فن قرار داد.
و قیمت کارت گرافیکش اونور 225 دلاره!! معادل با یه GTX660 Desktop !!
ممنون از اطلاتتون پس هنوووووز Y580 سلطان Lenovo هست :n10:نقل قول:
دوستان من تو رایت دی وی دی پریتنبل تی گیت 8 گیگ مشکل دارم قدیم رایت میکرد الان نمیکنه ارور میده وسط رایت وین رو هم عوض کردم با برنامه ها هم نرو و الک ول و اشامپو تاثیری نداشت
نمیدونم مال چیه یکی از دوستان میتونه تست کنه به من خبر بده تا الان 10 تا دی وی دی سوخته اساسی کلافم کرده ولی تو رایت بلوری و دی وی دی 4 گیگ تاثیری نداشت فقط روی 8 گیگ رایت نمیکنه
دوستان میخوام هاردشو هم عوض کنم یدونه 1 ترا بندازم میشه جوری بازش کرد گارانتیش نپره؟یه بار هم به خاطر فن بردم زیرش یه برچسب کوچیک زده
تنها بدی که این نوت بوک داره سرعت هارد پایین هست
من همین امروز تامب رایدر رو گرفتمنقل قول:
پچ 1.0.718.4 رو هم نصب کردم. با این حال با high فریم 65 و در جاهای کمی بازتر تا 50 فریم هم تونستم بگیرم
البته اینا مال چند دقیقه اول بازی تو غار بود و دیگه بازی رو ادامه ندادم
زیادی فریمم شاید مال محیط بسته غار باشه ولی خدایی گرافیک انچنانی ام نداره:n03:
در مورد dvd ت شاید مشکل از فایلات باشه.فایلای دیگه رو هم امتحان کردی؟نقل قول:
گارانتیت می پره.هاردشو اگه بخوای باز کنی برچسب هاش کنده می شه و خلاصه گارانتی پر!
جدای از مشکلاتش با کارت های nvidia ولی من خیلی باش حال کردم.نقل قول:
آره دقیقا فرق بین high و ultra ش خیلی زیاده .من با یه تنظیماتی بین high و ultra دارم میرم میانگین 30-35 تا می ده ولی بعضی جاها خیلی افت فریم داره و اعصاب آدمو خورد می کنه! ضمن این که واقعا دلم می خواد اون tressFX رو فعال کنم...موهای lara دیوونه کننده می شه :P ...ولی خوب نمی شه...
این nvidia هم 2 هفته پیش قول درایور داده هنوز خبری نیست... هرچند من 80% بازی رو رفتم دیگه واسه ام خیلی فرقی نمی کنه :(
پچ جدید رو نصب کردین؟نقل قول:
یه سری مشکلات 'گرافیکی و مشکلات کارت های nvidia حل کرده
رندر TressFX هم بهبود داده
حتما نصبش کنین ببینین تاثیر داره
بله اونو که نصب کردم.بدون پچ که اصلا نمی شد بازی کرد.افکت ها کلا غیر فعال می شد!!!نقل قول:
تا درایور نیاد همین طوریه...باید درایور بده Nvidia .
والا هر فایلی رو تست کردم وسطش ارور میده بلوری یا دی وی دی معمولی رو میزنه تی گیت رو نمیزنه
امکانش هست هارد بدسکتور داشته باشه نزنه؟شما ها تست کردین دی وی دی 8 گیگ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت دوم خود بازی هم اومد.
البته خودم هنوز هیچ کدومشو تست نکردم :)
والا من که تا حالا تست نکردم.نقل قول:
ولی نمی تونه از هاردت باشه به هر حال