شرمنده دویت عزیز.من سرچ زدم فرکانس این شبکه رو پیدا نکردم.اگه میشه فرکانسشو به من بده.ممنون.نقل قول:
Printable View
شرمنده دویت عزیز.من سرچ زدم فرکانس این شبکه رو پیدا نکردم.اگه میشه فرکانسشو به من بده.ممنون.نقل قول:
10964 -- سیمبل 12800نقل قول:
هست
ولی چون شبکه کد بیس داره به عنوان شبکه پولی شناخته میشه
که باید موقع سرچ FTA رو روشن بزارید
شبکه ورزش هم بازی رو نشون میده....
چه بازی ای کردیم نیمه اول! :n12: ماشالا رابین! 33 دقیقه سه گل! در یک کلام گل دوم شاهکار بود! شاهکار...:n19: فکر کنم انتخاب بشه برای گل فصل باشگاه!:n12: و البته بالاخره مثل مایکل اوون، rvp هم میتونه جام لیگ برتر رو لمس کنه و بالای سر ببره. :n02: منم تبریک میگم قهرمانی رو! نمیدونم چرا یاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افتادم! تمام حس الانم با اون موقع تفاوت داره الا افتخار کردم به یونایتد، رئیس و بازیکنا.:n12:
پیشاپیش تبریک این قهرمانی دلچسب به تمام هواداران عزیز :n12:
20 ــمیش هم مبارکمون باشه :n12:
گل رابین هم فوق العاده بود . حتی از گلش به اورتون ( فصل قبل ) هم قشنگ تر بود ...
تبریک بابت کسب 20 قهرمانیمون در لیگ برتر انگلیس:n12:رابین فان پرسی عجب بازی کرد خدایی دم فرگوسن گرم با این خرید عالیش در شب مسجل شدن قهرمانی منچستر یونایتد یک هتریک رویایی داشت گل دومش هم که محشر بود پاس عالی وین رونی و ضربه فوق العاده فان پرسی فکر کنم با این هتریکی هم که امشب کرد جای لوییز سوارز تو جدول بهترین گلزنان لیگ برتر انگلیس گرفت:n16:
من هم تبریک میگم برد شیرین و قهرمانیمون رو :n12: :n16:
خیلی دوست داشتم بازی که میخوایم توش جشن قهرمانی بگیریم هم پر گل باشه و هم تو اولدترافورد باشه که همینطور هم شد.
در این بازی به نظرم کاگاوا خیلی خوب بازی نکرد و نمیدونم چرا نانی روی نیمکت بود.
نکته جالب دیگه ، دوباره بازی کردن 90 دقیقه ای گیگز بود که واقعا هنوزم بازیش برام دل نشینه.
خیلی دوست دارم رکورد امتیاز رو هم بشکنیم که کار خیلی خیلی سختیه امتیاز از دست ندادن. البته امیدوارم که بشه :n10:
در آخر من هم افتخار میکنم که یونایتدی هستم :n12:
والپیپر قهرمانی شماره 20:
منم تبریک می گم به همه دوستان این قهرمانی رو
بازی خیلی خوبی بود در مورد گل دوم رابین صحبت نکنم بهتره:n02:
حالا با مسجل شدن قهرمانی هفته بعد ارسنالی ها باید تو امارات برای ما تونل افتخار بزنن... بازگشت رابین و عبور از تونل افتخار
می تونه واسه ما یونایتدی ها جالب باشه اما برا آرسنالیها اصلا جالب نیست
امیدوارم رئیس تو چند بازی آینده حداقل به صورت تعویضی از بازیکن ها جوون و اینده داری که این فصل بهشون بازی نرسید اسفاده کنه مثل نیک پاول و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قهرمانیمون مبارک. چی بهتر از قهرمانی با هت تریک فن پرسی:n02:
فکر میکنم لیاقتمون بیشتر از یک جام بود ولی خب همین که سیتی رو قشنگ سر جاش نشوندیم خیلی خوبه
بازم تبریک به همه دوستان
منم به نوبه خودم بیستمین قهرمانی به همه دوستان تبریک میگم.
CHAMP20NS
واقعا دیشب خیلی حال داد. به نظرم باید تو یه شب خاطره انگیز قهرمان میشدیم که شدیم.
گل زیبای فن پرسی(و از حق نگذریم پاس گل بسیار زیبای رونی) - هت تریک فن پرسی - بیرون اوردن گل توسط فن پرسی
فن پرسی که دیشب عالی بود حرفی توش نیست. اما اگه بخوام یه نفر دیگه رو نام ببرم به نظرم میتونم به رونی اشاره کنم. تو یه پست غیر نخصصیش عالی بازی کرد. پایه گذار گل اول و دوم بود. واقعا عالی بود. فقط حیف که نتونست گل بزنه.
GGMU
به نظرم اینم بهترین صحنه بازی بود.
oOOoOoHHH Robin Van Persie....oOOoOoHHH Robin Van Persie....:n19:
هیچ شبی به اندازه امشب دلم نمیخواست تو وررزشگاه باشم...
در تک تک دقایق بازی همه حواسم به ورزشگاه و طرفدارا بود:n11:
همه از همون دقیقه اول اومده بودن واسه جشن قهرمانی منچستر یونایتد. بنر ها و نوشته ها فوق العاده بود:n12:
عکس جام هایی که با سر الکس گرفتیم... اون بنر van persie 20= title 20... شب خیلی زیبایی بود:n02:
همه اش تو بازی دیشب،درگیر بازی پارسال بودم و لحظه ای نبود که یاده اون اتفاقات نیافتم ... که چجوری نتیجه یه فصل تلاش تو چند دقیقه بی اثر شد!ولی انتقام شیرینی بود. همونجور که تو پست صفحه قبل گفتم انتظار یه بازی مقتدارنه داشتم که شیرینی قهرمانی رو بیشتر کرد.
رابین و وین و گیگزی بهترین های دیشب بودن و فکر کنم والنسیا بدترین بود اکثر توپ ها رو لو میداد ، حتی تو استپ کردن توپ مشکل داشت و این واسه یه وینگر خیلی بده چون همیشه کناره خط هست و توپ اگه مناسب استپ نشه یا بیرون میره یا راحت مدافعان بیرون میزنن!
به نظرم دخیا ارزش یه سرمایه گذاری مناسب رو داره ...این بشر گاهی یه عکس العمل هایی نشون میده که همه متعجب میشن اما یه وقتایی هم در یه پرش عادی و گرفتن توپ سانتر شده عاجزه... به نظرم چندتا فاکتور میتونه بهش خیلی کمک کنه....
1-یه مربی دروازه بان بسیار بزرگ که حسابی تعلیمش بده و تجربه موقعیت های مختلفش رو ببره بالا
2- به تیم ملی اسپانیا بیشتر دعوت بشه و اردو های بیشتری با این تیم بره... کاسیاس و رینا گنجینه هایی از تجربه هستن که میتونه دخیا ازشون بهره ببره
3- یه دروازه بان کارکشته و سن بالا و بامهارت بالا بخریم تا هم در عین رقابت روی دخیا هم تاثیر بذاره... مطمئنا سبک کاریه دروازه بانی در رده سنی سزار و رینا و بوفون خیلی فرق داره با سبک کاریه دروازه بانانی مثه کورتیس و دخیا !(البته اینا مثال بود نگفتم اینا رو بخریم :دی)
سرمربي شياطينسرخ تمرکز بالا را مهمترين فاکتور قهرماني تيمش دانست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منچستريونايتد با سه گلي که روبين فانپرسي به ثمر رساند، براي سيزدهمين بار قهرماني در رقابتهاي ليگ برتر انگليس را تجربه کرد.
سرآلکس فرگوسن پس از قهرماني تيمش در گفتوگويي با تلويزيون باشگاه منچستريونايتد تمرکز را مهمترين عامل موفقيت شاگردانش در اين فصل دانست.
پرافتخارترين سرمربي شياطينسرخ گفت: تمرکز بازيکنان بسيار خوب بود. آنها ذهن خود را به رخدادهاي تلخ فصل قبل مشغول نکردند. چه بسا اگر تيمهاي ديگري جاي ما بودند، دچار تزلزل ميشدند اما منچستريونايتد چنين تيمي نيست. بازيکنان انتظاراتي را که از آنها داشتيم، برآورده کردند. بايد پس از ناکامي دوباره از نو شروع کرد و به گذشته فکر نکرد. اين چيزي است که تا زماني که در منچستريونايتد باشم، به آن پايبند خواهم بود.
فرگوسن که تيمش فصل قبل در آخرين لحظات قهرماني را به منچسترسيتي واگذار کرد، افزود: ثبات 20 سال اخير ما خيرهکننده بوده است. در فصل جاري نمايش خوبي داشتيم. الان 84 امتياز داريم در حالي که هنوز چهار مسابقه باقي مانده و اين خيره کننده است. در ابتداي فصل يک نکته را به بازيکنان گوشزد کردم و آن، اين که مواظب باشيد بار ديگر با تفاضل گل قهرماني را واگذار نکنيد. فصل قبل تنها فصلي بود که منچستريونايتد با اختلاف در تفاضل گل قهرماني را از دست داد. الان اختلاف گل زيادي با ديگر تيمها داريم. اين چالش اين فصل ما بود. بايد در تمام فصل از نظر تفاضل گل بهتر از ديگر تيمها باشيم.
با اين که يونايتد در فصل جاري ليگ برتر انگليس بسيار خوب کار کرد، اما بسياري از کارشناسان معتقدند که تيم کنوني منچستريونايتد نميتواند در ليگ قهرمانان اروپا حرفي براي گفتن داشته باشد. سرآلکس فرگوسن چنين چيزي را قبول ندارد: "آينده درخشاني در انتظار منچستريونايتد است. عاقلانه نيست که چنين سخناني را بر زبان آورد. مردم همواره دوست دارند از روي هيجان صحبت کنند. الان منچستريونايتد با اختلاف زياد نسبت به ديگر تيمها در صدر قرار دارد و اين نشان ميدهد که تيم خوبي داريم. در فصل جاري در بيشتر بازيها به پيروزي رسيديم. در کل تنها چهار شکست و سه تساوي داشتيم که عملکرد بسيار خوبي است. گل دومي که فانپرسي به ثمر رساند، بينظير بود. نميدانم اين گل را با گلهاي بکام، سولشر و يا اريک کانتونا مقايسه کنم يا نه."
او افزود: بازيکنان جوان خوبي داريم که سطح آنها روز به روز بهتر ميشود. دِخيا پيشرفت خوبي داشت و به دروازهبان مطمئني تبديل شده است. رافائل و فيل جونز هم پيشرفت خوبي داشتهاند. جونز ميتواند به يکي از بهترين بازيکنان ما تبديل شود. با اين حال هنوز بازيکن ديگري در خط هافبک خودنمايي ميکند."
فرگوسن در ادامه سخنان خود به ستايش از روبين فانپرسي، ستاره اول تيمش در ديدار شب گذشته اشاره کرد و گفت: روبين در اين فصل خيرهکننده بود. او چند هفته پايش به گلزني باز نشد ولي با پنالتياي که مقابل استوک سيتي به ثمر رساند، دوباره به روند گلزني بازگشت. امشب همه ديديد که چقدر خوب بازي کرد. او مهاجم بسيار خوبي است و شم گلزني بالايي دارد. گلهايي که به ثمر ميرساند گوياي همه چيز است. مطمئنم که فانپرسي با خود ميگويد: "در کنار چه بازيکنان خوبي بازي ميکنم."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منچستريونايتد در ديدار هفته سي و چهارم ليگ برتر انگليس با هت تريک فان پرسي به پيروزي 3 بر صفر دست يافت.
به گزارش فارس، فان پرسي در دقيقههاي 2، 13 و 33 دروازه ويلا را باز کرد تا تيمش را به امتياز 84 رسانده و در فاصله 4 هفته مانده به پايان فصل، قهرماني شماره 20 يونايتدها در ليگ انگليس را به ثبت برساند.
جدايي فان پرسي از آرسنال در تابستان گذشته و پيوستن او به منچستريونايتد، بسياري را به تعجب واداشت ولي اکنون او با قهرماني در ليگ انگليس و نمايشي فوق العاده در اين تيم، پاسخ تمامي منتقدان را داده است.
فان پرسي در اين مورد به اسکاي اسپورت گفت: به اينکه چه کسي در اين ديدار گل زد توجهي نميکنم بلکه به اين اهميت ميدهم که ما اين پيکار را با پيروزي پشت سر گذاشتيم. از دقيقه ابتدايي همه بازيکنان عالي بازي کردند و همه ميخواستند که به پيروزي برسند. خيلي خوب شد که در دقيقههاي ابتدايي به گل رسيديم. همه يک فوتبال زيبا را تماشا کردند. خيلي خوشحال و هيجان زده هستم زيرا براي قهرمانيام در انگليس خيلي منتظر ماندم.
قرار است از منچستريونايتد در ديدار هفته آينده خود برابر آرسنال که در ورزشگاه امارات لندن برگزار خواهد شد تمجيد و جشن قهرماني هم براي آنها گرفته شود. اين موضوع ميتواند براي فان پرسي بسيار جالب باشد زيرا وي به ورزشگاه پيشين خود بازميگردد.
منبع
تبريک ميگم واقعا روني و ون پرسي و گيگز عالي بودن وهمچنين دخيا
خوب دیشب منچستر بعد از پیروزی قاطعانه 3-0 مقابل استون ویلا موفق شد قهرمان لیگ جزیره شه و همچنان پر افتخار تیم انگلیس باقی بمونه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر خود من اینه یونایتد امسال بهترین تیم انگلیس بود و به حق خودش هم رسید...
دوستان لطفا نظرات خودشون راجب قهرمانی بیستم منچستر را در همین تاپیک ارسال کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود تیزر قهرمانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما بهترینیم و این طبیعت ماست.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم که سال بعد لیگ قهرمانان رو ببریم، اگرچه امسالم حق ما بود که متاسفانه حقمونو خوردن ...
اینم تعظیم رئیس به هوادارا :
من هم تبریک میگم قهرمانی مقتدرانه و شیرینی که به دست اوردیم. بیستمین قهرمانی واقعا دلچسب هستش. مخصوصا این قهرمانی وقتی با ارزش تر میشه که بعد از از دست دادن قهرمانی در ثانیه آخر فصل پیش نشون دادیم که قهرمن شدن در شخصیت تیممونه و با قدرت بیشتری برگشتیم و جام و پس گرفتیم. فقط حیف که با ناعدالتی از لیگ قهرمانان حذف شدیم، الان بهترین فرصت بود تا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان با تمام تمرکز بازی کنیم. واقعا حیف شد.
دیروز وان پرسی فوق العاده بود . گل دومش بهترین گل فصل بود به نظرم. در کل به نظرم 50% از قهرمانی این فصل و باید به اسم رابین نوشت. اووووه رابین وان پرسیییییییییییی
زنده باد منچسر یونایتد کبیر
به امید قهرمانی های بیشتر و صد البته قهرمانی لیگ قهرمانان در فصل آینده
کسی لینک با کیفیت خوشحالی آخر بازی داره؟
تقدیم به جوجه ها
همۀ جام های سرآلکس
سرآلکس فرگوسن پس از 26 سال حضور در منچستریونایتد هم اکنون پرافتخارترین سرمربی فوتبال بریتانیا است
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قهرمانی دوباره وی با یونایتدها در روز دوشنبه که با پیروزی برابر استون ویلا در اولترافورد به دست آمد چهل و نهمین جام قهرمانی وی از زمان آغاز دوران مربیگریش در سال 1974 در استرلینگ شرقی بود. وی از سال 1986 به منچستریونایتد آمد و از آن زمان تا به حال مهمترین دوران مربیگری خود را پشت سر می گذارد.
در زیر نگاهی داریم به دستاوردهای مردی که در سال 1999 هم لقب شوالیه گرفت:
باشگاه سن میرن
یک بار قهرمانی در دسته اول اسکاتلند 1976-77
باشگاه آبردین
3 قهرمانی لیگ برتر اسکاتلند: 1979-80، 1983-84، 1984-85
4 قهرمانی جام حذفی اسکاتلند: 1981-82، 1982-83، 1983-84، 1985-86
1 قهرمانی جام اتحادیه باشگاههای اسکاتلند 1985-86
1 قهرمانی جام برندگان جام باشگاههای اروپا 1982-83
باشگاه منچستریونایتد
13 عنوان قهرمانی در لیگ برتر انگلیس: 1992-93، 1993-94، 1995-96، 1996-97، 1998-99، 1999-2000، 2000-01، 2002-03، 2006-07، 2008-09، 2010-11، 2010-13
5 قهرمانی جام حذفی فوتبال انگیس: 1989-90، 1993-94، 1995-96، 1998-99، 2003-04
4 قهرمانی جام اتحادیه باشگاههای انگلستان (کارلینگ کاپ): 1991-92، 2005-06، 2008-09، 2009-10
10 قهرمانی جام خیریه باشگاههای انگلستان (کامیونیتی شیلد): 1999، 1993، 1994، 1996، 1997، 2003، 2007، 2008، 2010، 2011
2 قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا: 1998-99، 2007-08
1 قهرمانی جام برندگان جام باشگاههای اروپا: 1990-91
1 قهرمانی سوپرکاپ یوفا: 1991
1 جام بین المللی قهرمانی: 1999
1 قهرمانی جام باشگاههای جهانی فیفا: 2008
شایعات جدا شدن لواندوفسکی از دورتموند خیلی زیاد شده و یکی از مقصد های احتمالیش رو منچستر نام میبرن.
واقعا در حد همین شایعه میمونه یا به حقیقت میپیونده؟
واقعا نیاز بهش داریم؟صف مهاجمین مون خیلی زیاد میشه اون وقت. در حالی که چیچا و ولبک جوون رو داریم. ون پرسی اماده رو داریم.رونی با تعصب رو داریم.
لواندوفسکی مگه بایرن مونیخ نخرید :n13:راستی دوستان یک سوال جدایی نانی در اخر فصل از منچستر قطعی شده؟
مقصد های احتمالیش یا بایرنه یا منچستر شاید هم بمونهنقل قول:
من به شخصه امیدوارم نیاد منچستر چون اولا خیلی بهش نیازی نیست و اگر بیاد احتمالا یکی از مهاجماممون باید از تیم جدا بشه که بازم احتمالا هرناندزه
البته من اول فصل امیدوار بودم فن پرسی هم نیاد یونایتد اما دیدیم که اومد و فوق العاده بود و الان خیلی محبوبه
درهر حال فرگوسن خودش بهتر می دونه تیم چی نیاز داره
اونی که بایرن خرید گوتزه بود.نقل قول:
از نانی هم فعلا خبری نیست.
من خودم احتمالش رو کم میبینم لوا بیاد یونایتد با وجود حضور گواردیا در بایرن.البته اگر هم بیاد شاید فرگی میخواد 4.4.2 بره و مثلا ولبک گوش بازی کنه و رونی هافبک :دی!!!
نانی هم هنوز تمدید نکرده.
الان ضروری ترین چیز یک دفاع مستحکمه...
من هم به شخصه احتمال حضور مهاجم جدید رو در تیم کم میدونم. به نظر من هم فعلا جای بازیکن خلاق و Playmaker در میانه زمین خالیه.
تا پایان لیگ 4 تا بازی دیگه داریم. اگر بتونیم این 4تا بازی رو با پیروزی پشت سر بزاریم رکورد امتیاز لیگ رو میشکنیم.
البته کار خیلی سختیه. بازیهای سختی داریم :
گاردین نوشته که: مسئولین بایرن مونیخ خبر به خدمت گرفتن لواندوفسکی رو تکذیب کردن.(تو اف بی دیدم)
منم با به خدمت گرفتن یه هافبک بازی ساز با تجربه + یه دفاع خوب مستحکم و باتجربه موافقم. تیم به این بازیکنا نیاز داره.
+++++
ایشالا همه 12 امتیاز ممکن رو میگیریم و میشیم خاری به چشم دشمنامون.
++++
ورژشگاه امارات رو بگو.:n02:
من از بین بازی با آرسنال و چلسی فقط یکیشو میتونم ببینم،به نظرتون کدومشو نرم کلاس و بشینم ببیننم؟؟دو دلم حسابی!:دی
آقا هر چی فرگی خرید بگین به به :دی من یونایتد کمتر خرید اشتباه داشته این چند سال اخیر:دی
من خودم آینده رونی رو فصل آینده خیلی خوب میبینم و احتمال میدم که بیشتر در نقش هافبک بازی کنه... عاشق بازیکنای چند پسته ای هستم که دارن تو تیم شکل میگیرن... فیل جونز هم سال دیگه به احتمال زیاد فیکس میشه:n06:
من موندم با یه سری بازیکنایی که الان فرم و کیفیتشون متوسط رو به بالاست چیکارکنیم:n13:؟والنسیا،اسما ینگ،ایونز،اندرسون،کلورلی یانگ،چیچا......؟بجز کلورلی که مطمئنا پتانسیل زیادی برای پیشرفت خیلی زیاد و تکامل بیشتر داره بقیه یکم فکر نکنم انچنان به بازیکنان بهتری تبدیل بشن ، شاید اسمالینگ هم بشه حساب کرد ولی بقیه.....
خودم خیلی علاقه به خرید گوتزه داشتم که پرید......دراکسلر هم بد نیس فکر کنم برای وینگر دراکسلر و زاها اینده خوبی داشته باشیم... وینگر ها هر چقدر جوون تر باشن به نظرم بهتره:) استایلشون و فرم بازی بازیکنای زیر 22 سال بهتره واسه همچین پستی... معدود وینگر هایی هستن که تو سن بالا هم هنوز عالی باشن مثه فرانک ریبری
در مورد گوتزه به شدت باهات موافقم ...این بازیکن آینده بسیار درخشانی داره و قطعا میتونست به متچستر کمک بسیار زیادی بکنه ....فکر نمیکنم الان مکنچستر هافبک با این کیفیت داشته باشه اگه گیگز رو فاکتور بگیریم.....نقل قول:
فرگوسن همچنان لواندوفسکی را میخواهدرابرت لواندوفسکی در میانههای هفته گذشته با 4 گلی که وارد دروازه رئال مادرید کرد به تیتر نخست همه نشریههای اروپا تبدیل شد.
این موضوع مهاجم ملی پوش لهستان را به یکی از مهاجمانی بدل کرد که بیشتر تیمها خواهان امضای قرارداد با وی هستند. الکس فرگوسن که پیشتر بارها اعلام کرده بود لواندوفسکی را میخواهد اکنون بر این باور است که بایرن مونیخ با توجه به جذب ماریو گوتسه، دیگر به دنبال لواندوفسکی نخواهد رفت و این مهاجم میتواند سال آینده را در اولدترافورد بگذراند.
«اگر بازیکنی را که میخواهید در تیم دیگری بیابید، باید خودتان را برای جذب او آماده کنید. تمامی بازیکنانی که با کیفیت هستند میتوانند جایگاه بسیار خوبی در منچستریونایتد داشته باشند.»
فرگوسن در ادامه عنوان کرد: مطمئن نیستم که لواندوفسکی بخواهد راهی بایرن مونیخ شود. هواداران بایرن از انتقال گوتسه به بایرن به هیچ وجه استقبال نکردند. به همین دلیل تصور نمیکنم آنها بخواهند بازیکن دیگری را به رقیب اصلی خود بفروشند. یا قرارداد او در دورتموند به پایان خواهد رسید و یا او را به تیم دیگری خواهند فروخت.
امروز یه بازی مهم خارج از خانه مقابل آرسنال داریم. درسته که جام رو بردیم ولی به نظر من هم برای کسب رکورد امتیاز در لیگ و هم حفظ قدرت یونایتد ، بازی مهم و حساسی هست.
ظاهرا بازی از شبکه ورزش پخش مستقیم میشه.
به امید پیروزی یونایتد :n12:
با مساوی که به دست اومد شکست رکورد چلسی موکول شد به فصل بعد و احتملا با مورینیو:n10:
دیگه واقعا واسه بازی های اینده باید از جوونا استفاده کنیم بازیکنایی مثل نیک پاول و یه سری جوون اینده دار دیگه
اما در مورد بازی امروز تقریبا می شه گفت خوب بودیم و اگه از موقعیت ها بهتر استفاده می کردیم شاید می تونستیم برنده باشیم
نانی امروز بد نبود و می شه گفت بازی خوبی ارائه داد بقیه هم تقریبا خوب بودن
واقعا حیف شد ، میتونستیم بازی رو ببریم. گل آرسنال هم آفساید بود!!:n15:
به نظرم یه مقدار انگیزه بازیکنا کمتر شده بود و همین مسئله یه مقدار موقعیت و فرصتهای کمتری برای گلزنی ایجاد کرده بود.
نکته جالب برای من ، بازی کردن اندرسون پس از مدتها بود و قابلیت خیلی خوب جونز در بازی کردن در چندین پست. ( در بازی قبل اگه اشتباه نکنم دفاع بازی میکرد )
یونایتد :n12: