فکر کنم دغدغه ی اصلی هوادارای تیم باید بازگشت مورینیو باشه و بس....نقل قول:
اگه مورینیو برگرده به تیم؛هوادارای چلسی نیازی نیست در این مورد حرص و جوش بخورن و کافیه به تصمیماتش اطمینان داشته باشن....
همین و بس...
Printable View
فکر کنم دغدغه ی اصلی هوادارای تیم باید بازگشت مورینیو باشه و بس....نقل قول:
اگه مورینیو برگرده به تیم؛هوادارای چلسی نیازی نیست در این مورد حرص و جوش بخورن و کافیه به تصمیماتش اطمینان داشته باشن....
همین و بس...
سورنا جان، هوادارای چلسی درکشون بالاست ، همیشه هم بوده.نقل قول:
مسأله درک صاحب تیمه، اگه فراموش نکرده باشی سر همین موضوع، یعنی بازی ندادن یه بازیکن (شوچنکو) بود
که با آبرا اختلاف پیدا کرد و قهر کرد رفت اینتر !!
روسای باشگاه رئال این درک رو داشتن که تو کار سرمربی شون دخالت نکنن، حتی اگر دروازه بان اسطوره ایشون رو تقریباً یه فصل رو نمیکت بذاره!
فقط امیدوارم این اتفاقات دوباره نیفته و آبرا بعد این سال ها این فرهنگ رو پیدا کرده باشه.
به امید روز های باشکوه چلسی.
من فکر میکنم دیگه آبراموویچ هم فهمیده نباید زیاد به پر و پای مورینیو بپیچه و مورینیو هم اگه بخواد قرارداد امضا کنه مطمئنا خیلی سفت و سخت به آبراموویچ اختیاراتش رو گوشزد خواهد کرد...
مشکل اینجاست که مدیران رئالی هم همچین حمایت نکردن از خیلی از تصمیمات مورینیو !!
این همه مدت گفت من یه فوروارد میخوام انگار نه انگار...
آخر سر هم که به خاطر کاسیاس مجبور شدن باهاش قطع همکاری کنن که در نهایت دود این قضیه تو چشم خود رئالی ها خواهد رفت...
همونطور که بعد از رفتن مورینیو از چلسی ( به هر دلیلی) هرگز چلسی؛اون چلسی زمان مورینیو نشد به نظرم...
لمپارد: دوستدارم مورينيو به چلسي برگردد
فرانک لمپارد، هافبک چلسي، تاييد کرد که اميدوار است ژوزه مورينيو در اين تابستان به استمفوردبريج برگردد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه رئال مادريد به تازگي اعلام کرد که مورينيو در پايان فصل سانتياگو برنابئو را ترک خواهد کرد تا شايعاتي که در مورد بازگشت آقاي خاص به چلسي به گوش مي رسيد، بيش از پيش قوت بگيرد.
به گزارش گل، لمپارد هم از دورنماي همکاري دوباره با اين مربي پرتغالي استقبال کرد و در گفتگو با سان گفت: "مورينيو بهترين مربي اي است که من در دوران حرفه اي ام داشتم. اميدوارم او به اينجا بيايد."
در مقابل، اين ملي پوش انگليسي اعتراف کرد که هرگز نتوانست رابطه نزديکي با رافا بنيتس داشته باشد.
"او واقعا از آن دست مربياني نبود که بخواهيد با او بنشينيد و صحبت کنيد. برخي مربيان هستند که مي توانيد با آنها احساس نزديکي کنيد و با آنها ارتباط راحت تري داشته باشيد. رافا جز اين دسته مربيان نبود."
"برخي مربيان هستند که يک خط دور خودشان مي کشند و بازيکنان را پشت اين خط نگه مي دارند. رافا اينگونه بود. ما چند بار در مورد آينده من با هم صحبت کرديم و او صادقانه گفت که در اين مورد نقشي ندارد. و صحبت ما همين جا تمام شد."
"مربيان زيادي مثل او هستند، فابيو کاپلو هم در تيم ملي انگليس همين طور بود. او يک حرفه اي است. او براي هر ديدار به خوبي آماده مي شود."
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند خبر کوتاه از شایعه هایی که توی شبکه های اجتماعی میشه :
من دلیلیلشو نمیدونم اما چند جا ادعا شده که مورینیو میخواد داوید لوییز رو بفروشه
چلسی به ماریو گومز پیشنهاد داده و گومز و مدیر برنامه هاش استقبال کردن از این پیشنهاد و فقط مونده رضایت باشگاه بایرن مونیخ
روملو لوکاکو: من خودم را به اثبات رساندم ,آماده ام در هر سطحی برای چلسی بازی کنم
اتفاقا به نظرم کیهیل بهتر از ایوا هستنقل قول:
امسال درسته که تورس گند زد و میکل فراتر از افتضاح بود
ولی خط دفاع خیلی مطمنی هم نداشتیم
باید صادق بود به نظرم به جز جای هازارد و ماتا و پیتر چک بقیه جاهای زمین تیم ضعف اساسی داره که همه مون خوب میدونیم:n29:
امیدوارم گومز رو نگیریم که من اصلا ازش خوشم نمیاد :دی
مطمئنا نمیشه گومز رو در کنار بازیکنایی مثل کاوانی و فالکائو و لوادوفسکی قرار داد و از اونا پایینتر قرار می گیره. بعدشم 38 میلیون یورو نمی ارزه!
اگه قرار گومز رو بگیریم که همین تورس و دمبابا هم خوبن و زیاد فرقی با اون ندارن...
به اضافه اینکه ما بازیکنی مثل لوکاکو رو هم می تونیم این فصل ازش بهتر استفاده کنیم و بازیکن 20 ساله ای که نیمه دوم به بازی میاد و توی الدترافورد مقابل منچستر هتریک می کنه ، مطمئنا بازیکن بزرگیه!
کلا بازیکنایی که به تیمای دیگه قرضی رفتن رو باید قدرشون رو بدونیم و چند تاشون مثل همین لوکاکو می تونن این فصل خیلی به درد بخورن.
استقبال گرم ماتا از مورينيو در چلسي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوان ماتا، ستاره چلسي، از احتمال پيوستن ژوزه مورينيو به اين باشگاه با آغوش باز استقبال کرد.
باشگاه رئال به تازگي اعلام کرد که در پايان فصل با مورينيو قطع همکاري خواهد کرد و انتظار مي رود او به زودي به عنوان سرمربي جديد چلسي معرفي شود.
ماتا از اينکه مي تواند زير نظر آقاي خاص کار کند، خوشحال است و معتقد است که او يکي از بهترين مربيان دنياست.
به گزارش گل، او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ژوزه يکي از بهترين هاست.او در هر کشوري کار کرد، به همه جام ها دست پيدا کرد؛ در پرتغال، ايتاليا، با چلسي در انگليس و در اسپانيا.
فکر مي کنم ما نمي دانيم دقيقا چه اتفاق رخ خواهد داد اما اگر او بيايد، از او استقبال خواهيم کرد. او يکي از بهترين هاست.
چلسي هميشه مي خواهد که تيم بزرگي داشته باشد و فکر مي کنم با آمدن او، همه ما بايد از داشتن او خوشحال باشيم."
آخرين فصل حضور مورينيو در رئال، پرحاشيه و بدون جام به پايان رسيد اما ماتا معتقد است که زير نظر مورينيو، چلسي مي تواند به افتخارات زيادي دست پيدا کند.
" نمي دانم در رئال چه اتفاقي رخ داد. بايد آنجا باشيد تا همه چيز را بفهميد. آنچه من مي دانم، اين است که رئال باشگاه بزرگي است و فشار زيادي روي آنهاست. فکر مي کنم نبايد کار در آنجا راحت باشد.
همه آنچه من مي توانم بگويم اين است که اگر او بيايد، ما تمام تلاش مان را خواهيم کرد تا به همه جام ها برسيم."
پ.ن:
تقریبا کل بازیکن ها و طرفدارای چلسی آماده ی یک استقبال با شکوه از اقای خاص در لندن هستن! (چیزی که یک سری لیاقتش رو نداشتن)
اگه دوباره رومن آبراموویچ کارشکنی های خودش رو امسال شروع نکنه؛یک چلسی قدرتمند تر از چلسی گذشته ی مورینیو خواهیم دید...!!!
شک ندارم...
از الان این افتخار رو به همه ی هوادارای چلسی تبریک میگم!(هر تیمی لیاقت داشتن مورینیو روی نیمکت خودش رو نداره)
سفر مورينيو براي توافق 12ميليون پوندي به لندن
سرمربي پرتغالي رئال مادريد در نظر دارد با پايان يافتن لاليگا براي توافق با چلسي راهي لندن شود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از ديلي اکسپرس، ژوزه مورينيو در نظر دارد دوم ژوئن براي مذاکره بر سر قراردادش با چلسي به لندن سفر کند.
سرمربي پرتغالي تمايل دارد به سرعت براي دومين بار کارش را در باشگاه چلسي آغاز کند و در روز آخرين بازي رئال در لاليگا مقابل اوساسونا به لندن سفر خواهد کرد.
مورينيو که با انعقاد قراردادي 3 ساله به ارزش 12 ميليون پوند در سال با رومن آبراموويچ، مالک چلسي موافقت کرده است، جزئيات قراردادش را نهايي و آن را امضا خواهد کرد.
اين در حالي است که آقاي خاص خودش را براي رقابت جديدي آماده ميکند. او براي شروع مذاکراتش با ميلياردر روسي باشگاه در خصوص بازيکناني که ميخواهد به خدمت بگيرد و آنهايي که بايد تيم را ترک کنند، آماده است.
گفته شده است که چلسي براي جذب ييلماز، مهاجم ترک گالاتاسراي 20 ميليون پوند پرداخت خواهد کرد.
فهرست 6نفره مدنظر مورينيو براي چلسي
سرمربي پرتغالي رئال مادريد به منظور حضور در چلسي فهرست 6 نفرهاي از بازيکنان موردنظرش براي فصل آينده را تهيه کرده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از ديلي ميرور، ژوزه مورينيو فهرستي از 6 بازيکن براي پيوستن به چلسي در بازار تابستاني نقل و انتقالات تهيه کرده است. اين فهرست شامل 3 مدافع، 2 هافبک و يک مهاجم ميشود.
مورينيو دوم ژوئن (12 خرداد) مادريد را ترک خواهد کرد و انتظار ميرود با خروج رافا بنيتس، سرمربي موقت چلسي به عنوان مربي فصل آينده اين تيم معرفي شود اما مورينيو کارش را براي چيدن اساس دومين حضورش در سمت سرمربيگري قهرمانان ليگ اروپا آغاز کرده و 6 بازيکني را که تمايل دارد باشگاه به خدمت بگيرد، فهرست کرده است.
فهرست 6 نفره آقاي خاص شامل بازيکناني چون رادامل فالکائو مهاجم اتلتيکو مادريد، ايسکو هافبک مالاگا، فليني بازيکن اورتون، مانگالا مدافع جوان پورتو و 2 بازيکن ديگر ميشود. چلسي همچنين خود را براي خريد آندره شورله مهاجم لورکوزن آماده ميکند؛ در حالي که گفته شده مورينيو خواستار بازگشت کورتوئيس، دروازهبان اين تيم که به صورت قرضي به اتلتيکو مادريد پيوسته، شده است.
مورينيو که در سالهاي 2004 تا 2007 هدايت چلسي را در دست داشت و دو بار با اين تيم قهرمان ليگ برتر شد، بايد تا پايان لاليگا منتظر بماند تا بتواند به لندن بازگردد. «ديلي ميرور» مدعي شد مورينيو قراردادي با رومن آبراموويچ مالک چلسي دارد و رئيس باشگاه علاقمند است فرناندو تورس را به فروش برساند تا بتواند بودجه لازم براي انتقال سرمربي پرتغالي را فراهم کند.
Fars
خوب بازی دوستانه با سیتی را باختیم اونم چه باخته جالبی! تیم 3-0 جلو بود اما 4 تا میخوره و 4-3 میبازه!
امیدوارم بازی برگشت به نفع ما تموم بشه
میگم تو فوتبال انگلیس استراحت معنا نداره دیگه
تا 1 ژانویه که بازی دارن اون یه هفته 10 روز هم که مثلا نیم فصله بازیهای انگلیش کاپ و اف ای کاپ و احیانا عقب مونده ها برگزار میشه
الانم که یه هفته نشده فصل تموم شده رفتن تور آمریکا
این بازیکنا گناه دارن خداییش :n02:
چند خبر کوتاه :
-گفته میشه که لوپز و کوئنترائو با مورینیو به چلسی خواهند آمد
-ایسکو گفته که این فصل از مالاگا جدامیشه.هرچند چلسی تو راه خرید ایسکو باید با رئال رقابت کنه
-دورتموند پیشنهادی برای قرارداد قرضی با لوکاکو رو داده
-بنیتس با ناپولی به توافق رسیده و فصل آینده مربی این تیم خواهد بود گفته میشه که از بین بازیکنای چلسی قرار هست که تورس رو با خودش ببره
-همونطور که میدونید تیم در آمریکا حضور داره و ظرف2 روز2بازی دوستانه با السیتی برگذار میکنه که بازی دیشب رو 4-3 باخت (چند از بچه ها که بازی رو تونستند ببینن خیلی از بازی دیشب مارین تعریف میکردن)
-استفان یوتیچ هم یکی از هدف های جدی چلسی در نقل و انتقالات هستش.یوتیچ 23سالشه و در فیورنتینا این فصل عالی بازی کرده
-چلسی به دنبال آردا توران بازیکن اتلتیکو هم هست که رییس باشگاه اتلتیکو مخالف فروشش هست.
---------------------------------------------------------
خیلی شایعه ها پیرامون باشگاه زیاده
منم هر شب میام و یه سری هاشو مینویسم اما اصلا دوست ندارم اینهمه خرج الکی بشه.
تمايل چلسي براي جذب مهاجم گالاتاسراي
باشگاه چلسي انگليس تمايل خود را به جذب بوراک ييلماز مهاجم تيم گالاتاسراي ترکيه اعلام کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] varzesh3
رسانه هاي ترکيه روز جمعه گزارش دادند باشگاه گالاتاسراي براي فروش اين بازيکن 30 ميليون دلار طلب کرده است.
ييلماز در اين فصل بهترين گلزن گالاتاسراي در رقابت هاي داخلي ترکيه و نيز ليگ قهرمانان اروپا بوده است.
اين بازيکن در هشت بازي گالاتاسراي در ليگ قهرمانان اروپا هفت گل به ثمر رساند و از لحاظ گلزني در يک فصل ليگ قهرمانان اروپا در صدر بازيکنان ترکيه قرار دارد.
رسانه هاي انگليسي اعلام کردند نمايندگان چلسي قهرمان رقابت هاي ليگ اروپا در مورد اين بازيکن با مقامات گالاتاسراي تماس گرفتند اما به آْنها گفته شد براي استخدام ييلماز بايد دست کم 30 ميليون دلار بپردازند.
ييلماز قراردادي چهار ساله با گالاتاسراي دارد و در اين فصل در رقابت هاي داخلي ترکيه 24 گل به ثمر رسانده است.
رييس ناپولي: بنيتس مربي جديد ماست
آئورليو ديلائورنتيس، رييس باشگاه ناپولي رافا بنيتس را به عنوان مربي جديد باشگاه معرفي کرده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والتر ماتزاري پس از اين که ناپولي را در سري آ دوم کرد از اين تيم جدا شد و مشخص نبود چه فردي جايگزين او خواهد شد تا اين که دلائورنتيس اين خبر را اعلام کرد.
او با پايان دادن به شايعات گفت که مربي فعلي چلسي که اخيرا فاتح ليگ اروپا شده با قراردادي دوساله به اين باشگاه ميرود: «به خودم هديه تولد دادم و با بنيتس قرارداد امضا کردم. اين موضوع را در چند روز آينده رسمي خواهيم کرد. بنيتس بايد ابتدا کارش با چلسي تمام شود.
قرارداد او دوساله خواهد بود، نه بيشتر. ما بايد ابتدا هم را بشناسيم.»
به نظر ميرسد ژوزه مورينيو جانشين بنيتس در چلسي ميشود. يکي از دغدغههاي اصلي بنيتس نگه داشتن ادينسون کاواني است.
چلسي به دنبال خريد هافبک ترکيهاي آتلتيکومادريد
باشگاه فوتبال چلسي قصد خريد بازيگردان ملي پوش ترکيه تيم آتلتيکومادريد اسپانيا را دارد.
مسئولان چلسي در پايان فصل ليگا براي خريد آردا توران وارد مذاکره مي شوند.
اونال آيسال رييس باشگاه گالاتاسراي ترکيه گفت چلسي رقيب اين باشگاه براي خريد توران است.
توران 26 ساله اين فصل يکي از عناصر کليدي آتلتيکومادريد در راه قرار گرفتن در رده سوم ليگا و قهرماني در جام حذفي اسپانيا بوده است.
آيسال به روزنامه مليت ترکيه گفت :« ما نخواهيم توانست با رقم پيشنهادي چلسي براي خريد توران رقابت کنيم.»
قرارداد توران با آتلتيکو تا ژوئن 2015 اعتبار دارد و او اين فصل ضمن زدن 4 گل ، 6 پاس گل نيز ارسال کرده است.
پ.ن:
دوستان
نظر مساعدتون چیه در مورد این خرید؟!! :n02:
فوری........
BREAKING: JOSE MOURINHO AGREES FOUR-YEAR CHELSEA DEAL
See here > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه ...
4 سال
از عمو بعیده
یعنی واقعا میتونه 4 سال تحمل کنه؟:n02:
سرش به سنگ خورده یه جور تحمل میکنه که گیر امثال اسکولاری و ویاس بواس نیفته:n02:نقل قول:
پنج شیش سال هم وقت داشته به اشتباهاتش فکر کنه، حتمن متحول شده:n02:نقل قول:
نقل قول:
فقط میتونم بگم:
!I'm really happy to hear this good announcement... And welcome back Mourinho
لمپارد: تري هم دوست دارد در چلسي بماند
فرانک لمپارد، هافبک باتجربه چلسي، از ادامه حضور جان تري در استمفوردبريج حمايت کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لمپارد خود به تازگي قراردادش را براي يک فصل ديگر با آبي ها تمديد کرد، اميدوار است که کاپيتان تيمش هم مدت بيشتري در اين باشگاه بماند؛ اين در حالي است که تري در اين فصل جايگاه خود در ترکيب اصلي چلسي را از دست داد.
لمپارد در گفتگو با نشريه سان گفت:" مي دانم که جان تري مي خواهد بماند. او گفته که دوست دارد در چلسي بماند. او هم احساسي مانند من دارد.
چرا بايد در باشگاه ديگري بازي کرد وقتي باشگاهي که در آن هستي را دوست داري؟ جي تي کاپيتان باشگاه است و عملکرد درخشاني در اينجا داشته است. فکر مي کنم باشگاه در ابتداي فصل بعد، در مورد تمديد قرارداد او تصميم گيري خواهد کرد."
چلسي در دو فصل اخير سه مربي داشته اما توانسته در چمپيونزليگ و ليگ اروپا به قهرماني برسد. گفته مي شود بازيکنان باتجربه تيم در اخراج بعضي از مربيان سابق باشگاه نقش داشتند؛ ادعايي که لمپارد آن را کاملا رد مي کند.
" چيزي که به ما کمک کرد تا در اين مدت طولاني به موفقيت برسيم، داشتن يک اسکلت قوي است. منظور من از نظر بازيکنان است؛ توانايي، شخصيت و رهبري آنها.
شما در رختکن به چنين بازيکناني نيار داريد. اما اينکه گفته مي شود رختکن تيم خيلي قدرت دارد؛ اين طور نيست.
من تا به حال نشنيدم که بازيکنان تيم از مالک باشگاه بخواهند سرمربي را اخراج کند يا حتي در مورد ساختار باشگاه بحث کنند. اگر بخواهيد چنين کاري کنيد، احتمالا خودتان اخراج مي شويد."
Fars
بالاخره برگشتی خونه آقای دوست داشتنی... همه دلشون برات تنگ شده... میدونستی اینجا کلی خاطره داری... کجا رفتی اینقدر پیرت کردن آخه ؟؟؟ برگرد که استمفورد بریج بیقرارته... اومدی جایی که واقعا دوستت دارن... ژوزه :n12:
لحظاتی پیش عنوان یه ساله مون تموم شد
پیش به سوی فتح دوباره UCL:n25:
خب بازی دوم به من سیتی رو 5بر3 باختیم
دوگل رو رامیرس و یک گل روماتا زد:n13:
کلا گربه سیاهمون شده منچستر سیتی.... اینقد که از سیتی میبازیم از یونایتد نمیبازیم... مورینیو باید بیا یه فکری به حال این قضیه کنه... اصلا حرصم در میاد به سیتی میبازیم...نقل قول:
امروز خبر اومده که لواندوفسکی به بایرن میره
من نمیدونم این اخبار چه قدر صحت دارند
اما روزهای قبل خبر پیوستن فالکائوبه موناکو و کاوانی به سیتی یا رئال هم شنیده شد.
امیدوارم امسال مثل فصل گذشته نشه.دیر بجنبیم شورله رو هم نمیتونیم بگیریم باید یه فصل دیگه این تورس رو تحمل کنیم:n30:
هرچند شورله بعید میدونم نوک بازی کنه تو چلسی احتمالا شورله جایگزینی برای اسکار میشه که این فصل تو لیگ برتر خیلی خوب کار نکرد
البته اگه این سه گزینه نشد احتمالا بریم یا یوتیچ ویا بیلماز رو بگیریم .
--------------------------
خبر رفتن لوکاکو هم به دورتموند هر روز داره بیشتر قوت میگیره.
من خودم دوست دارم هم لوکاکو و هم دبرویونه یک فصل برن دورتموند به صورت قرضی(هرچند دبرویونه پیشنهاد دائمی از دورتموند داره)
رفتن به دورتموند یعنی پیشرفت.اگه به دورتموند برن برای یه فصل قطعا فصل بعدش با توانایی های دوبرابر بر میگردن استمفوربریچ
(کلا منظورم این بود بهترین جا برای قرض دادن بازیکن دورتمونده:n02:)
-------------------------
کلا با سیتی مشکل داریم یادمه زمان مورینیو هم میباختیم اما این بازی دوستانه بوده و چلسی از یه نابغه به نام بلکمن در دروازه استفاده کرده که گلهای عجیبی خورده:n02:نقل قول:
مالودا از چلسي ميرود
فلورن مالودا ميگويد آماده است تا دوران بد حضورش در چلسي را پشت سر بگذارد و اين تيم را ترک کند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فلوران مالودا در چلسي اين فصل مجبور شد تا با تيم جوانان تمرين کند و در هيچ مسابقه رسمي براي چلسي به ميدان نرفت. او پس از کمک به باشگاهش براي قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا در چلسي به يک بازيکن سکونشين تبديل شد.
اين هافبک فرانسوي درباره شرايطش در چلسي گفت: با بعضي از افراد در چلسي مشکل داريم که نميتوانم دلايل آن را بفهمم. دوست دارم فصل آينده بازي کنم و نميتوانم صبر کنم. تمرينهاي زيادي در طول اين مدت انجام دادم و فصل آينده در تيم جديدي بازي ميکنم.
قرارداد مالودا با چلسي ماه آينده به پايان ميرسد و گفته ميشود قرار است به ---- بپيوندد.
Isna
بنيتس: سرانجام دل هواداران را به دست آوردم
سرمربي چلسي که در طول فصل با انتقاد هواداران روبهرو بود تاکيد کرد در پايان فصل با به دست آوردن جام، دل آنها را هم به دست آورده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رافائل بنيتس پس از آنکه در ميانههاي فصل جاي «روبرتو دي متئو»ي محبوب در چلسي را گرفت، با انتقادها و شعارهايي از سوي هواداران روبهرو شد که خواستار خروج وي از استمفورد بريج بودند.
اين هواداران در تمامي ديدارها، پلاکاردهايي در دست داشتند که روي آنها در مورد اينکه بنيتس نميتواند تيمشان را به موفقيت برساند. با اين حال اين مربي اسپانيايي به کار خود ادمه داد و علاوه بر رساندن چلسي به عنوان قهرماني در ليگ اروپا، جايگاه سوم ليگ برتر انگليس را نيز به دست آورد تا آبيهاي لندن بتوانند جايگاه خود در ليگ قهرمانان اروپا در فصل آينده را نيز تثبيت کنند.
رافائل بنيتس در گفتوگويي که با نشريه ديلي ميل انجام داده در مورد شرايط خود در طول ماههاي گذشته در چلسي صحبت کرده است.
«در پايان فصل بسياري از هواداراني که با من مخالف بودند، به حمايت از من پرداختند. آنهايي هم که از من طرفداري نکردند، کساني بودند که به هيچ وجه نميخواستند فکرشان را تغيير دهند. تنها کاري که ميتوان انجام داد اين است که در پايان فصل با فتح جام دل هواداران را بدست آورد. شما نميتوانيد در نخستين ماه حضور خود در يک تيم جديد دل تمامي هواداران را بدست آوريد.»
وي افزود: صبوري کردن براي هواداراني که مخالف حضور شما در يک تيم هستند خيلي سخت است. من کارم را انجام دادم و اميدوارم همه از آن لذت برده باشند. کاري که بايد را انجام داديم، مهمترين کاري که يک تيم در يک فصل انجام ميدهد. بدست آوردن جام.
Fars
یه مقاله جالب که سایت طرفداری نوشته
ه تعدادی از شایعات در مورد او در زیر نگاهی می اندازیم:Daily Mirror: "منچسترسیتی با پرداخت مبلغ 54 میلیون پوندی برای جذب رادامل فالکائو موافقت کرد!" (18 می 2013)Metro: "تیم آتلتیکو مادرید راه را برای چلسی و منچسترسیتی جهت جذب رادامل فالکائو هموار کرد." (20 می 2013)Daily Mirror: "انتخاب آبی ها: منچسترسیتی و چلسی، رادامل فالکائو را هدف قرار دادند، ولی تصمیم در مورد آینده، با خود او خواهد بود." (21 می 2013)Give Me Sport: "نظر لالیگا: به جای پیوستن به موناکو، ستاره اتلتیکو مادرید راهی لیگ برتر می شود." (22 می 2013)National Turk: "نقل و انتقالات چلسی: رادامل فالکائو مهاجم کلمبیایی موافقت کرد که فصل آینده در استمفورد بریج به میدان رود." (23 می 2013)Daily Express: "رادامل فالکائو و نیمار در دستور کار منچسترسیتی." (23 می 2013)The Independent: "موناکو با مهاجم موردعلاقه کلمبیایی اش قرارداد امضا کرد." (23 می 2013)Daily Mirror: "دو پیروزی: بازگشت ژوزه مورینیو به عنوان سرمربی و جذب رادامل فالکائو." (24 می 2013)و این داستان ادامه دارد و رادامل فالکائو همچنان مهاجم آتلتیکو مادرید است!
-----------------------------
یه هچین داستانی رو هم کاوانی داره.
هر روز یه خبر
--------------------
خب اینم خلاصه شایعات و اخبار امروز
-طبق اخبار امروز فاکائو به چلسی دوباره نزدیک شده و احتمال اومدنش بالاست
-ترنبال و مالودا از چلسی جدا شدن و هیلاریو هم از فوتبال خداحافظی کرد
-باشگاه موناکو به دنبال ایوانوویچ 29 ساله هستش هرچند که مورینیو مخالف اودنش هست
-طبق شایعات(چند روز پیش هم گفتم) مورینیو لوییز رو زیاد تایید نمیکنه و بارسا هم به شدت دنبال جانشینی برای پویول هستش و پیشنهاد 40 ملیونی برای لوییز داده(پارسال هم دنبالش بود) که از اون طرف مورینیو برای جانشینیش با واران صحبت کرده و قراره اونو به استمفور بریج بیاره.(چه قدر خوب میشه که لوییز رو نفروشیم و با واران زوج خط دفاعی چلسی رو تشکیل بدن) هرچند که با توجه به مصاحبه لوییز که گفته بود دوست داره با نیمار همبازی بشه این شایعه قوت بیشتری میگیره
-اسین هم به چلسی بر میگرده.
-باشگاه های موناکو و ناپولی جدی ترین مشتریان تورس هستند.
-باشگاه چلسی تابستون امسال توی یه تور 8 جانبه قراره حضور پیدا کنه که تیمهایی مثل یوونتوس و اورتون و گالکسی حضور دارن(خبر تکمیلی به زودی)
هر وقت تورس تک به تک میشه معمولا قصد دریبل دادن دروازه بان رو میکنه.که البته دستش یه خورده برا دروازه بانا رو شده.:n23:نقل قول:
نقل قول:
تورس خیلی خونسره .... هیچ وقت خطای فردیناندو روش که خیلی ریلکس بلند شد یادم نمیره ... تورس برای من یه قهرمانه :n12: یه فصل دیگه بمونه لیگ برتر هم میگیره و دیگه واقعا کلکشیونش کامل میشه ...
هنوزم که هنوزه وقتی صحنه گلش به بارسا رو میبینم اشکم از شوق در میاد،حیف که تو چلسی افت کرد، بازیکن با اخلاق و بزرگیه هرجا میره امیدوارم موفق باشه
راستی مورینیو نظری نداده دربارش؟ اینکه تورسو میخوادش یا نه
واقعا منم بعد از دیدن اون گل چنین حسی رو دارمنقل قول:
احتمالا تو چلسی فصل بعد جایی نداره و جایی میره که رافا رفته ناپولی:n02:
تنها ویژگی ارزشمند تورس ِ چلسینقل قول:
تورس خیلی خونسره
ولی این چیزی نیست که تورس رو تو این تیم بازم نگه داره
همون بهتر که بره
یه خبر دیگه در مورد تورس:
تورس و ماتا و سزار برای جام کنفدراسیون ها به تیم ملی دعوت شدن:n01:
تیمهای حاضر در مسابقات 8 جانبه آمریکا(تور پیش فصل) :
چلسی-گالکسی-اورتون-یووه:n21:-رئال-میلان -والنسیا-اینتر
به نظرم برای تور پیش فصل بهتر از این نمیشه.تیم یه محک جدی میخوره .
اسم این تورنومنت گینس هست
.................................................. ..................
مارکو ون گینکل باریکن 20 ساله هلندی هم تقریبا کار انتقالش تمومه
پستش هافبک وسط هست:n29:
به نظر میاد بازیکن خیلی خوبی باشه.
اما من کریستین اریکسون رو بیشتر دوست دارم
خب رافا بنیتز هم رسمآ سرمربی ناپولی شد
واسش آرزوی موفقیت داریم :n16:
خوب تیمی هم گیرش اومد :n06:
حضور مورینیو و دستیار مورد اعتمادش در لندن + عکس
ژوزه مورینیو که ۲ هفته پیش و با توافق با سران رئال مادرید از این تیم جدا شد، در ورزشگاه ومبلی لندن دیده شده است.
او روی فاریا، دستیار مورد اعتماد خود را نیز به همراه خود به ورزشگاه برده بود تا شاهد رویارویی واتفورد و کریستال پالاس برای صعود به لیگ برتر انگلیس باشد. حضور مورینیو در لندن به گمانهزنیها برای حضور وی در چلسی افزوده است.
همکاری مورینیو و فاریا ۳۷ ساله به سال ۲۰۰۱ باز میگردد، زمانی که این ۲ در باشگاه «لیرا» پرتغال فعالیت میکردند. مورینیو مربی بود و فاریا هم مربی بدنساز.
همکاری این ۲ در پورتو، چلسی، اینترمیلان و رئال مادرید ادامه یافت و اکنون بار دیگر ممکن است آنها را در کنار هم در چلسی ببینیم.
عصر ایران
فالکائو دیگه رفت موناکو و امروز هم در تستهای پزشکی این تیم شرکت کرد.:n01:
برتراند و ایوانوویچ هم از این تیم پیشنهاد دارن.
.................................................. ..
متن چند خبر :
مایکل اسین علاقمند است تا بار دیگر زیر نظر مورینیو در چلسی کار کند. به گزارش اسکای، مورینیو در سال 2005 اسین را با مبلغ 24 میلیون پوند ازلیون به خدمت گرفت. این مربی پرتغالی در فصل گذشته هم شاگرد سابق خود را به طور قرضی به برنابئو آورد و در طول فصل از او در چند پست متفاوت استفاده کرد. این هافبک غنایی مجموعا 18 بازی در لالیگا و 6 بازی در لیگ قهرمانان برای رئال مادرید بازی کرد.در سال 2010 اسین قرارداد خود را با چلسی به مدت 5 سال تمدید کرد و در حال حاضر و بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت زانوی خود امیدوار است آینده اش را در استمفوردبریج بگذراند، به خصوص با توجه به اینکه مورینیو برای بار دوم هدایت این تیم را بر عهده خواهد گرفت." ما رابطه خوبی با هم داریم، او را خیلی خوب درک می کنم. خوزه می داند که من هر جایی می توانم بازی می کنم، جز درون دروازه."
یوونتوس، میلان و اینتر بخشی از رقابت های بین المللی گینس خواهند بود که تیم های چلسی، رئال مادرید، لس آنجلس گلکسی، والنسیا و اورتون نیز در آن حاضر می شوند.این مسابقات از 27 جولای تا 7 آگوست به مدت دو هفته در کشور آمریکا برگزار خواهد شد و شهرهای میزبانی این بازی ها عبارتند از: سان فرانسیسکو، ایندیاناپولیس، لس آنجلس، فونیکس و نیویورک.نیمه نهایی در نیویورک و لس آنجلس در تاریخ 3 و 4 آگوست برگزار خواهد شد، در حالی که فینال در میامی در تاریخ 7 آگوست انجام می شود.
به گزارش AS، ظهر امروز، رادامل فالکائو مهاجم اتلتیکو مادرید تست های پزشکی باشگاه موناکو را پشت سر گذاشت و قراردادی 4 یا 5 ساله با باشگاه تازه به لیگ 1 صعود کرده موناکو امضاء خواهد کرد.
AS فاش کرد که در قرارداد او بندی گنجانده شده است که به بازیکن اجازه می دهد در همان سال اول حضورش تیم را ترک کند. مدیر برنامه های فالکائو، خورخه مندس و مالک باشگاه موناکو دیمیتری ریبولولف در مورد مسائل باقی مانده قرارداد این بازیکن مذاکره خواهند کرد.
فالکائو سالانه 10 میلیون یورو دستمزد خالص دریافت خواهد کرد ؛ یعنی 3 برابر دستمزدش در اتلتیکو! و باشگاه اتلتیکو مادرید نیز بابت فروش او 60 میلیون یورو قید شده در قرارداد بازیکن را دریافت خواهد کرد.
-----------------------------------------
میتونین روی لینک زیر کلیک کنین و اطلاعات مربوط به بازیکن جدید تیم ببینیدهمونطور که گفتم بازیکن خیلی خوبیه:n13:
لوئيز: بنيتس معلم بزرگي براي من بود
لوئيز بازيکن تيم فوتبال چلسي گفت: رافائل بنيتس بعد از اينکه در چلسي حضور يافت آموزشهاي زيادي به من داده و کمک فراواني به برطرف کردن نقاط ضعفم کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديويد لوئيز بازيکن تيم فوتبال چلسي در مصاحبه با روزنامه مشهور سان گفت: هرچند که بسياري از حضور رافائل بنيتس در تيم چلسي رضايت نداشتند و دائماً از رفتن او و بازگشت مورينيو به تيم صحبت مي کردند ولي من تأکيد مي کنم که بنيتس يک مربي خارق العاده بوده و شخصاً از او درسهاي زيادي ياد گرفته و در جهت برطرف کردن نقاط ضعف خود پيش رفتم ما در کنار او توانستيم موفق به پيروزي و قهرماني در ليگ اروپا شويم و همچنين جواز حضور در ليگ قهرمانان را هم به دست آوريم اين موارد نشان دهنده توان و قدرت بسيار بالاي اين مربي است.