تو کنکور آزمایشی های سنجش اونها که زده مرحله ای چه فرقی با اون سه تا جامع داره؟؟
Printable View
تو کنکور آزمایشی های سنجش اونها که زده مرحله ای چه فرقی با اون سه تا جامع داره؟؟
جامع هاش خیلی بهتره...و از کل کتاب می یاد خلاصه همه چیزش عین کنکورهنقل قول:
جالب چند تا از نکته های زیتش عینا در کنکور سراسری اومده بود +شیمی
سال پیش من رتبم میانگین این 3 تا شد:n02: وقتی هم که ورقه ی کنکور رو جلوم گذاشتن حس کردم دارم سنجش می دم بس که شبیهش بود:n04:
یعنی مرحله ای ها از کل کتابها نیست؟؟؟نقل قول:
من برای کنکور 92 ثبت نام کردم ؛ اگر برای علمی کاربردی هم ثبت نام کنم یا حتی قبل از کنکور ، علمی کاربردی بخونم مشکلی پیش میاد ؟ (محرومیت از تحصیل و ...)
در صورت قبولی در کنکور 92 میتونم جقتشو بخونم ؟
نقل قول:
نه توی هر آزمونش یه قسمتایی از کتابا هست..یه سری به سایت sanjeshserv.com بزن متوجه میشی.
نقل قول:
شما 4-5 سوال اول که مربوط به بهترین معنی جمله ها میشه رو بزنید کافیه
من خودم فقط اون سوالا رو جواب دادم و درصدم 24 بود
.نقل قول:
من فقط ترجمه بلد بودم ( سال 83) و عربي رو 55 درصد زدم . آزاد 36 درصد
خب همون ترجمه رو نمیدونم چه جوری بخونم. از رو چه کتابی...
به این لینک یه سری بزننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اقتصاد بازرگانی شامل این میشه ؟ :n13:
من خودم اقتصاد می خوندم البته دو ترم
من علاقه ای به این رشته نداشتم به اصرار خانواده رفتم و دوست نداشتم انصراف دادم
اقتصاد باید پایه ریاضی قوی داشته باشین 8 واحد ریاضی داره و 8 واحد هم امار بعلاوه این که ریاضی تو سایر درس ها مثل اقتصاد خرد و ... هم فراون هست و یه درس 4 واحدی سنگین اقتصاد سنجی که اونم همش ریاضی و امار و ...
البته ریاضیش خیلی سنگین نیست بیشتر تابع و مشتق و انتگرال و این چیزاست
اما خب من علاقه ای به ریاضی ندارم زیاد
ولی خب بحث های غیر ریاضی قشنگی هم داره مثل اقتصاد کلان و بیمه و ...
تا دکتری میشه ادامه داد این رشته رو و اگر توش متخصص بشین بسیار پردرامد هست به شرط متخصص شدن
اقتصاد بازرگانی و نظری و صنعتی و ... هم زیاد فرقی نداره چند تا واحد با هم تفاوت دارن که زیاد نیست این تفاوتشون
كتاب خاصي نميخواد . از كتاب درسي لغت ها رو بخون و روي معاني كار كن . البته حقيقتا اگه " قواعد " رو بلد باشي ترجمه آسونتر ميشه ولي الزام نداره . واسه كمك به ترجمه يه كتابي هست به نام " واژگان عربي كنكور سطر به سطر " از انتشارات مهر و ماه كه در قطع جيبي هستش و خيلي كتاب خوبيه . خاصيتش اينه كه متن درس و پاورقي و تمرين ها و خلاصه هر جاي كتاب كه كلمه اي بوده ، درس به درس و خط به خط با ترجمه و اعراب و تحليل صرفي گذاشته . الان خودم دارم ميخونمش . قيمتش هم 3000 . حتما بگير . خيلي كار رو راحت مي كنه .نقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست من :n12:
اگه 8 واحد باشه میشه کنار اومد :n02:
بعد کجاها این اقتصاد کاربرد داره تو شرکتها تو چی ؟ :n13:
بعد چطور رشته تون رو عوض کردین مگه میشه؟ :n26:
خواهش می کنمنقل قول:
ولی خب تو بیشتر درسا یه نمه ریاضی هم داره تو نمودارا و گرافا و معادله ها و...
کاربردش اداره ها و شرکت ها و بورس و بانک و مشاوره اقتصادی و ...
هنوز که عوض نکردم دارم برا کنکور می خونم سال 92 دوباره کنکور بدم :n01:
کتاب های آموزش کتاب درسی، ترجمه متون کتاب رو دارن که اگر همون رو خوب کار کنی ترجمه کنکور رو میزنی.نقل قول:
من خودم الگو رو دارم. واقعا خوبه. گاج هم کتاب های سبز رنگش آموزشه.
دوم و سوم کتابشون جداست
دوستان یه مطلبی دیدم در مورد عربی که خوب توضیح داده اگه خواستین یه نگاهی بندازین:
اگه فقط لغت ها رو بخونی خیلی سخت بتونی همشونو بزنی . بعضی تست ها هستن اگه بخوای فقط با لغت بهشون جواب بدی شاید 1 دقیقه یا بیشتر وقتتو بگیرن اما با قواعد ممکنه تو 5 ثانیه حل بشن ... ! البته اگه فقط میخوای تست های لغت رو بزنی لازم نیست قواعد رو کامل بخونی . کتاب های مخصوص ترجمه ( مثل سبز یا الگو ) قواعد مربوط به ترجمه رو کامل آوردن ( مثلا فرمول ماضی بعید یا ... )نقل قول:
میگم این عربی هم برای کنکوری های پی سی ورد شده معضلی شده ها
سال پیش یکی از دوستام عربی رو صد زد (99 هم نه صد)
دو سه روز دیگه می بینمش می خوام ازش بپرسم چطوری خونده
کنکور قبلیم برای عربی فقط لغات انتهای کتاب و ترجمه درس ها رو کار کردم و درصد عربیم 50 شد فقط هم تستهای ترجمه و درک مطلب رو زده بودم.
البته آشنایی ابتدایی با برخی قواعد داشتم. مثلا یکی نکاتی که ازش کمک میگرفتم معرفه نکره بود. مثلا وقتی متن هست "الطالب" تمام گزینه هایی که ترجمه کردن دانش آموزی حذف میشن.
اما دنبال یک راه بهتر میگردم تا سریعتر به این 50% برسم. چون خوندن متن درس ها و یادگیری معنی لغات واقعا وقت گیره.
راه سریعتری برای تسلط به ترجمه میدونید؟
بعضی انتشارات کتاب های مخصوص ترجمه دارن مثلا الگو ولی خودش 300 صفحه است.
کتاب یا جزوه ای حدود 100 صفحه سراغ ندارید مخصوص ترجمه؟
یا قواعد مهمتر که با یادگرفتنشون بشه ترجمه رو زد؟
یعنی اگر بجای وقت گذاشتن روی متن درس ها و لغات، فقط قواعد رو یاد بگیرم. علاوه بر جواب دادن تستهای قواعد ترجمه ها رو هم میتونم جواب بدم؟
ویرایش: پستی که timsar jackson معرفی کرده خیلی مفید بود. تا حدودی جوابمو گرفتم. منتظر سایر توصیه ها میمونم :دی
کتاب ترجمه،تعریب و درک مطلب عربی کنکور گاج کتاب جمع و جور و خوبیه.من پارسال همون رو خوندم و راضیم ازشنقل قول:
دوستان من یه مشکل با فصل 2(مکانیک) فیزیک پیش دارم.اونم اینکه نمیتونم تشخیص بدم کدوم بردار میشه mgسینوس تتا کدوم میشه mgکسینوس تتا.چیکار کنم؟
برای بخش ترجمه ی عربی کنکور اصلا لازم نیست بشینید لغات آخر کتاب رو حفظ کنید یا کار های مشابه....
شما باید چند تا چیز رو بلد باشید:
1-زمان های فعل ها( ماضی ویا ماضی بعید و ... ) این که مثلا اگه فلان حرف با فلان فعل بیاد باید به صورت ماضی بعید ترجمه بشه و از این چیزا....
2-به جمع و مفرد کلمات باید توجه کنید...
3-یه سری قوانین هم در ترجمه هست که تو کتاب های آموزشی توضیح داده شده
ترجمه فقط با رد گزینه حل میشه....
مثلا کتاب فوت و فن بخش ترجمه ی خوبی داره...
در کل منظور اینه نشینید لغت حفظ کنید...به کارتون نمیاد
این لیست رشته های بدون کنکور کجاست پیداش نمی کنم؟
ولی خودمونیم این کنکور خیلی داره هر سال آسونتر می شه :n01: باورم نمی شه 300k نفر بدون کنکور وارد می شن این خودش کلی آرامش به ما می ده
فردا 16 /10نقل قول:
اعلام میشه..
ظهر اخبار گفت لیست رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد معلوم میشه از چند دقیقه بعد
هنوز معلوم نشده؟
سایت آزمون گذاشتهنقل قول:
اگه این کارشناسی بدون کنکور آزاد یا سراسری رو ثبت نام کنیم ، برای کنکور 92 مشکلی پیش نمیاره؟
کنکور واسه کسایی که دانشگاه براشون زیاد مهم نیست داره برداشته میشهنقل قول:
اما یک عده که براشون مهمه (و من افتخار میکنم که جزوشون باشم) به همون اندازه باید تلاش کنن. به همون اندازه ای که یه رتبه برتر 10 سال پیش میخوند باید بخونن
این کد رشته های دانشگاها کجاس؟ تو سنجش که نیست
سلام دوستان
لیست دروس و شهرهای داری ازمونو بدون ازمون ....
(که از بهمن ماه پذیرش دارند. )
با ارزوی موفقیت برای تک تک شما ...
من فوت و فن ترجمه عربی نشر الگو رو گرفتم
کتابی خوبیه چیزایی که باید برای ترجمه بدونید رو توضیح داده
نقل قول:
ولی ممنون که اطلاع رسانی کردید
دوستان رشته هایی که با کنکور هستند (مثل پزشکی آزاد دندون و ...)از الان باید ثبت نام کنیم؟؟؟ بعد از ویرایش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک سری به اینجا هم بزنید :)
اگر احیانا غیرانتفاعی یا پیام نور یا آزاد قبول شدیم و نریم مشکلی پیش نمیاد؟
سوال منم هستنقل قول:
+ اینکه تا کی فرصت داریم بریم؟
سلام می خواستم راهنمایی ام کنید. كسي نرم افزار "بانك آزمون" رو خريده يا جايي ديده؟ ميخوام بدونم جچوريه...
اخبار اعلام کرد که کسانی که تا بهمن ماه پیش دانشگاهیشون تموم شده باشه میتونن وارد این دوره ها بشن.نقل قول:
فردی که ثبت نام کنه نمیتونه رزرو کنه برای ترم بعد و باید همین بهمن ماه بره دانشگاه
بنابراین اون هایی که الان دانش آموز پیش هستن نمیتونن ثبت نام کنن. از اونجا که سالی دوبارثبت نام هست، اون ها باید ثبت نام ترم مهر 92 که هنوز معلوم نیست کیه رو شرکت کنن.
من و بگو که کارتش رو خریدم :n03:
این قضایا رشته های بدون کنکور چیه ؟ به کنکور سراسری که ربطی نداره ؟
بالاخره کد رشته های بدون کنکور اومد راستش من دیگه دارم دیوونه میشم ازبس فکر کردم چه رشته برم که اینده کاری خوبی داشته باشه چندتا رشته مینویسم عاجزانه اونایی که اطلاعات کافی دارن بگن اینده کاریش چطوره منم حال حوصله از شهرمون بزنم بیرون رو اگه مجبور نشم ندارم
1-مهندسی عمران پیام نور(این که میگن دانشگاه پیام نور به درد رشته ها مهندسی نمیخوره حقیقت داره کلاساش کافی هست یا خیر؟)
کاردان فنی برق-الکترونیک
کاردان فنی عمران (کارهای عمومی ساختمان)
کاردان فنی عمران(نقشه برداری)
کاردانی علمی-کاربردی مخابرات
کاردانی علمی کاربردی نرم افزار کامپیوتر
کاردانی معماری
4تا اخر غیرانتفاعی هستن ولی دانشگاهای نسبتا معتبری هستن
کاردان با کاردانی فرقش چیه؟راستش من میخوام زودتر درس خوندنو تموم کنم برم سراغ کار
یه سوال دیگه کاردان فنی رو میشه وصلش کردن به مهندسی عمران
و کدوم رشته قابلیت خوداشتغالی دارن وکدوم حتما بایدجایی استخدام بشی
منظورم اینه که اگر انتخاب رشته کردیم و جایی قبول شدیم و نریم میتونیم بدون مشکل تو کنکور 92 شرکت کنیم؟نقل قول:
کنکور عادی که اگه پیام نور یا غیرانتفاعی قبول میشدیم و نمیرفتیم مشکلی نبود
سلامنقل قول:
در مورد ازاد بله موردی نیست اگر قبول شوید و نروید ... ....
فقط در مورد اینکه گفتن اگر قبول شوید نمیشه برای ترم بعد ثبت نام کرد رو زیاد جدی نگیرید....نقل قول:
امکانش هست ولی باید شهریه ثابت رو پرداخت کرد ...
سلام برای کد رشته های با ازمون فعلا ثبت نام نیستنقل قول:
و ثبتنامی که الان هست برای بدون ازمون ورودی بهمن هست ...