هارد دو ترای اینترنال تا 300 چی بگیرم به نظر شما؟
عمر هاد فقط برام مهمه و کپی پیست و کلا سرعت زیاد مهم نیست
Printable View
هارد دو ترای اینترنال تا 300 چی بگیرم به نظر شما؟
عمر هاد فقط برام مهمه و کپی پیست و کلا سرعت زیاد مهم نیست
WD Greenنقل قول:
با سقف بودجه ای که تعیین کردید ، به جزء مدل پیشنهادی ، مدلهای دیگری که احتمالاً کیفیت بهتری داشته باشند نمیتونید بخرید .
هارد دیسکهای سیگیتی که در مجموعه خودشان دارند آمار خرابی بیشتری در مقایسه با سایر برندها دارد ؛ مخصوصاً هر چقدر که به عمر (و یا به میزان کارکرد) آن اضافه میشود تعداد خرابیها هم بیشتر میشود .نقل قول:
به نظرتون سیگیت بهتر نیست ؟ گرین دیگه خیلی رو اعصابه !!!نقل قول:
خودتان كه گفتيد سرعت زياد مهم نيست . اگر براي آرشيو ديتا هست WD Green گزينه مناسبي هست . در غير اينصورت ميتونيد Seagate انتخاب كنيد .نقل قول:
کدام یک از این 4 تا صرف نظر از قیمت ، من حیث المجموع بهتر از دیگری هست ؟ اون آبی رنگه میگن مقاوم در برابر شوک هست ، درسته آیا ؟
Seagate Expansion Portable External Hard Drive - 2TB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Seagate Backup Plus External Hard Drive - 2TB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Western Digital Elements External Hard Drive - 2TB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه لطفا گارانتیشون رو هم ذکر کنین؟ واینکه این مدل ها از plextor m6 pro بهتر هستن؟نقل قول:
از گارانتی اطلاعی ندارم. برای مقایسه میتونید از سایت های معتبر استفاده کنین مثلنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من باشم اینتل رو میگیرم چون خیلی قیمتش مناسبه. ۲۷۰ تومن. تفاوت میان مدل های مختلف در عمل محسوس نیست.
[QUOTE=ata.royalfalcon;8495700]این موضوع به گوشم خورده . آمار بالای خرابی حتی میتونه به خاطر فروش بالای یک برند و در نتیجه خرابی و مرجوعی بیشتر هم باشه . با اینحال از آنجایی که نه تولید کننده هستم و نه فروشنده و گارانتی کننده اظهار نظر دقیقی نمیتونم بکنم .
بد نیست سایت زیر را هم مطالعه کنید (البته اگر انگلیسی خوبی داشته باشید) ./QUOTE]
هارد WD purple از مدل blue بهتر نیست؟با توجه به اختلاف کم 20 هزار تومنی
مدلهايي كه عكسشو گذاشتيد ، هيچكدام از آنها مقاوم در برابر ضربه يا شوك نيستند . از بين اين چهار مدل ، مدلهاي دوم و سوم مناسب بنظر ميرسند . هر كدام كه گارانتي بهتر و قيمت كمتري دارند همان را انتخاب كنيد .نقل قول:
از نظر كيفيت شايد ، ولي از نظر سرعت WD Purple پرفورمنس پايينتري در مقايسه با WD Blue دارد و مناسب براي نصب و اجراي ويندوز (يا هر OS ديگر) و نرم افزارها نيست .نقل قول:
این هاردهای اکسترنال وسترن هیچکدوم اداپتور نداره ؟
فقط مدلهای پرتابل آداپتور ندارند وگرنه مدلهای دسکتاپی مثل my book آداپتور دارند .نقل قول:
سلام
هاردهای سری جدید
Seagate External Backup Plus Desktop Drive 2TB USB 3.0 Black
را میشود از باکس جدا کرد و مستقیم استفاده کرد؟؟؟
ضمنا سریال نامبر جدیدترین سری هارد گرین و سگیت 2 ترا بایت را لطف کنید
سلام .نقل قول:
در مورد سوال اول ؛ میتوانید اینکار را انجام بدید و حتی برخلاف مدلهای my book نیازی به فرمت کردن مجدد آن نیست . دقت کنید که با باز کردن باکس گارانتی آن باطل میشود مگر اینکه طوری باز کنید که هیچگونه آثاری مثل خط و خش و یا شکستگی ایجاد نشود .
در مورد سوال آخر ؛ مدل نامبر جدیدترین مدلهای WD Green و Seagate 7200.14 به ترتیب WD20EZRX و ST2000DM001 هست (برای دوترابایت) .
سلام
باتوجه به افزایش قیمت ها، به علت تعطیلات کریسمس آیا جهت خرید بهتر است صبر کنیم، یا هرچه سریعتر خرید کنیم؟
سلام .نقل قول:
اگر فكر ميكنيد بعد از تعطيلات قيمتها كمتر ميشه بنظر من صبر كنيد مگر اينكه نياز فوري داشته باشيد .
سلام.
من یه هارد قدیمی، روی یه کامپیوتر قدیمی دارم که میخوام عوضش کنم، سوالم اینه که اگه اون هارد قدیمی رو با اطلاعات داخلش از کامپیوتر جداش کنم، بعدا میتونم دوباره وصلش کنم و از اطلاعاتش استفاده کنم؟
بله دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد. و اساسا هارد دیسک یعنی اینکه چه برق باشه نباشه اطلاعاتش پاک نمیشه مگر اینکه مشکل سخت افزاری پیش بیاد. پس بهتر اطلاعات مهمتو همیشه دو جا نگه دارینقل قول:
سلام من دوتا هارد اکسترنال دارم که روی هم دو ترابایت حجمش .. الان دیگه کامل پرن
میخوام یه هارد اکسترنال دسکتابی 2 ترا بخرم ...چه هاردی رو پیشنهاد میکنین که البته usb 3 هم باشه و با دوام ....قیمتشم مناسب باشه
بعد یه سوال دیگه من تاحالا با مدل دسکتابی کار نکردم ...چه تفاوتی غیر پاور داشتن موقع کار باهاش در مقایسه با پرتابل داره ؟
سلام .نقل قول:
ميتونيد WD my book يا Seagate Backup plus انتخاب كنيد . پست دوم همين تاپيك را مطالعه كنيد كه درباره اين دو مدل توضيحاتي دادم .
در مورد سوال آخر ؛ در موقع كار شايد متوجه تفاوتي نشويد اما بعضي از مدلها مثل Seagate Backup plus سرعت ، گرماي بيشتري خواهند داشت .
با سلام.هارد 1 ترا میخوام.سیگیت که کمه.وسترن گرین دیدم 64 مگ بافر.اما روش نزده 7200 هست یا 5200.حالا سرعتشون چند هست؟اگر 5200 باشه بخرم؟ یا برم 7200 سیگیت بارکودا به قیمت 180 بخرم؟کدوم بهتره؟برای سیستم خونه هست
وسترن بلو سرعتش چنده؟اونم هم قیمت گرین بود
سلام .نقل قول:
دقيقاً چه چيز سيگيت كمه !؟
WD Green هم 5400rpm هست . اگر فقط براي آرشيو ديتا هست ميتونيد همين مدل را انتخاب كنيد ولي اگر براي نصب و اجراي ويندوز (يا هر OS ديگر) ، نرم افزارها ميخواهيد بهتر هست مدلهاي پرسرعتتري مثل WD Blue يا Seagate سري 7200.14 انتخاب كنيد .
وسترن بلو هم هست ولی فروشنده میگفت یه قیمتن و فرقی ندارن.اگر بلو سرعتش بالاتر از 5400 هست بخرمش یا سیگیت بخرم؟بلو که فروشنده میگفت بافرش 64 بود و قیمت هم 215.مورد استفاده هم هارد اصلی سیستم هست
منظورم موجودی سیگیت تو مغازه ها بود
WD Blue سرعتش بيشتر از WD Green هست و گزينه مناسبي بعنوان هارد ديسك اصلي سيستم هست .نقل قول:
سيگيت هم ميتونيد انتخاب كنيد . در كل هر كدام كه قيمت كمتر و گارانتي بهتري دارند همان را انتخاب كنيد .
سلام عزیزان
من دنبال هارد اکسترنال ۲ ترا الترا میگردم گیر نمیارم ولی المنت زیاده ، به نظرتون فرقی هست بین الترا و المنت؟
المنت ۳۵۰ اما الترا ۳۷۵ هست حالا به نظرتون کارایی المنت از الترا پایینتره؟؟
واقعا ممنون از همتون
من تو ۲ ترا سیگیت بکاپ پلاس اسلیم رو پیشنهاد میکنم. فوق العاده باریک و سبکه و بدنه ی فلزی هم داره. من هم با الترا کار کردم و هم با اسلیم. الترا خیلی ضخیمه و به نظر من اصلا توجیحی نداره خرید الترا وقتی میشه اسلیم گرفت.نقل قول:
المنت هم با الترا فرقی از نظر کارایی نداره. فقط قابلیت های قفل گذاری و.. رو نداره
سلام دوستان
من به یه هارد اگسترنال وای فای احتیاج دارم میخوام ظرفیتش بین 500 گیگ تا یک ترا باشه...
لطفا بهترین مدل و پر کار ترین مدل رو معرفی کنید....
میخوام وقتی توی جیبمه و رو شن هست و با گوشی توی هارد گشت میزنم خراب نشه و آسیب نبینه از داخل هارد...
شنیدم هارد اگسترنال رو وقتی روشنه نباید تکون داد چون خراب میشه پس این هاردا چه جورین...
لطفا توضیح بدید و بهترین مدل رو معرفی کنید...
سلام .نقل قول:
هارد دیسک اکسترنال WiFi وقتیکه روشن هست نمیتوانید داخل جیب بگذارید و استفاده کنید در غیر اینصورت بر اثر تکانها و ضربه های احتمالی خراب میشود . پیشنهاد میکنم از انواع Wireless SSD انتخاب کنید مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مدلهای مشابه (نمیدونم این مدلها در بازار پیدا میشه یا خیر) .
میشه بهترین مدل با ظرفیت 500 گیگ از این نوع رو معرفی کنید؟؟نقل قول:
سلام
ببخشید تاپیکی جامع برای نگهداری و مراقبت از هارد های اکسترنال بود. ممنون میشم لینکش رو بزارید
:n12:
سلام .نقل قول:
تاپیک جامعی در این مورد نبود ! منظورتان پست اول همین تاپیک نیست که چند مورد برای نگهداری و مراقبت توضیح دادم ؟
دو مدلی که بعنوان مثال معرفی کردم ، نهایتاً 128 گیگابایتی هستند . یک راه این هست که بگردید و باکسی پیدا کنید که WiFi و باطری داشته باشد و SSD درایو را در داخل آن نصب کنید یا اینکه Seagate Wireless plus بخرید و هارد دیسک داخلی آنرا با SSD درایو جایگزین کنید (که گارانتی آن باطل میشود) . اصولاً SSD درایوها گران هستند و مدلهای 512GB بالای یک میلیون تومان قیمت دارند .نقل قول:
سلام حدمت همه دوستان و اساتید عزیز
من قصد خرید هارد 3 ترا بابت ذخیره سازی اطلاعاتی که دانلود می کنم دارم . روی سیستمم SSD دارم نمیخوام روی هارد جدید سیستم عامل بریزم اما برای کپی و پیست زیاد استفاده خواهد شد . خ.دم یه 2 ترا سیگیت و 1 ترا وسترن گرین دارم که از هارد سیگیتم خیلی راضیم . حالا پیشنهاد دوستان با هاردها موجود در بازار چی هستش و اینکه آیا هارد های سیگیت سرعت و کاراایی قدیمی خودشون را دارند یا خیر ؟؟!
ممنون میشم راهنمیی کنید
سلام .نقل قول:
مدل نامبر سیگیتی که دارید چی هست ؟ اگر ST2000DM001 هست میتونید سه ترابایتی را از همین سری انتخاب کنید یعنی ST3000DM001 .
ممنون از پاسختون . مدل نامبر هارد را باید ببینم و تطابق بدم چون 2 سال پیش گرفتم هارد را . پس شما این بلد نامبر که گفتین را تایید می کنید از هاردهای سیگیت.نقل قول:
ممنون میشم در مورد هاردهای توشیبا هم بفرمایید که کیفیت خوبی دارند یا خیر . چون تو بازار دیدم و فیمت های مناسبی هم داشتن
لازم نيست كه درب كيس را باز كنيد . برنامه HDtune Pro را نصب كنيد و از گوشه سمت چپ و بالا ميتوانيد متوجه مدل نامبر هارد ديسكهاي موجود در سيستم بشويد .نقل قول:
1. دوترابايتي كه داريد اگر ST2000DM001 باشه و از آنجايي كه سه ترابايتي ST3000DM001 مشخصات ، كيفيت و عملكرد مشابهي با همين مدل دوترابايتي دارد و با توجه به اينكه راضي هستيد پس نيازي به تاييد از طرف من نيست .نقل قول:
پس شما این بلد نامبر که گفتین را تایید می کنید از هاردهای سیگیت.
2. سعي ميكنم هيچوقت مدل خاصي را تاييد را رد نكنم . فرض كنيد من تاييد كنم ولي اگر به هر دليلي خراب شود چه فكري درباره من خواهيد كرد ؟ خرابي در هارد ديسكها هميشه وجود داشته و نادر هم نيست .
پيشنهاد ميكنم اولويتهاي اول و دوم ، يكي از دو برندهاي Seagate و WD باشد (به خاطر فراواني در بازار و وجود گارانتيهاي معتبر) . اگر پيدا نكرديد ميتونيد از برندهاي ديگر انتخاب كنيد.نقل قول:
ممنون میشم در مورد هاردهای توشیبا هم بفرمایید که کیفیت خوبی دارند یا خیر . چون تو بازار دیدم و فیمت های مناسبی هم داشتن
با سلام.قصد خرید هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو داشتم ولی میگن درصد خرابیش نسبت به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتره؟تفاوت کد آخر این دو هارد به چه معناست؟(m001 و m003)منظورمه؟کدوم کد بهتره؟خودم دلم با 2 ترا بایته ولی شایعات خرابی زیادش دلسردم کرده.آخه همه از سری باراکودا 1 ترابایت تعریف میکنن و من میخوام علاوه بر باراکودا بودن 2 ترابایت هم باشه .هارد آرشیو وسترن گرین هم دارم و ازاین هارد میخوام واسه نصب ویندوز استفاده کنم.هارد فعلیم هم مکستور 500 مگ 5400 دور هستش و قدیمی شده.
سلام .نقل قول:
پیشنهاد میکنم فایل PDF زیر را مطالعه کنید که در مورد مدل نامبر هارد دیسکهای سیگیت توضیحاتی داده شده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه رقم آخر میتواند بر اساس Cache ، RPM ، Interface ، ضخامت (مدلهای یکترابایتی 20.17 میلیمتر و ظرفیتهای بیشتر 26.11 میلیمتر) ، داشتن قابلیت Self-Encrypting و ... متفاوت باشد . مثلاً برای دوترابایت دو مدل موجود هست :
ST2000DM001 یک مدل استاندارد .
ST2000DM002 دارای قابلیت Self-Encrypting جهت امنیت بیشتر دیتا .
به جزء این مورد هیچ تفاوتی بین ایندو وجود ندارد و همینطور برای یک ترابایت و سه ترابایت هم دو مدل موجود هست .
ST1000DM003 یک مدل استاندارد .
ST3000DM001 یک مدل استاندارد .
ST1000DM004 دارای قابلیت Self-Encrypting جهت امنیت بیشتر دیتا .
ST3000DM002 دارای قابلیت Self-Encrypting جهت امنیت بیشتر دیتا .
اگر نگران شایعات مربوط به درصد بالای خرابی هارد دیسکهای سیگیت دوترابایت هستید پیشنهاد میکنم بودجه خودتان را افزایش بدید و WD Black بخرید.
سلام . دوستان و مدیران عزیز من یه هارد wd mycloud 3 ترابایتی خریدم که با کابل لن به مودم متصل هستش و از طریق wifi قایل دسترسی میشه..همه چیز اکی ولی با wifi تحت شبکه سرعت انتقالش کمه ...راهی است بتونم سرعت انتقال رو افزایش بدم ؟
اون مربوط میشه به تجهیزات شبکه. مدل مودم چی هست؟ کارت شبکه ها چطور؟ باید سری n باشهنقل قول:
سلام دوستان
میخوام هارد اکسترنال وسترن الترا دو ترا بگیرم قیمتش ۳۷۳ هزار اما المنتش ۳۵۰ هست
این اختلاف قیمت ارزش خریدن الترا رو داره یا نه؟
سلام .نقل قول:
به جزء شكل ظاهر و نداشتن نرم افزارهاي بكاپ گيري و مديريت هارد ديسك و نداشتن قابليت رمزگذاري سخت افزاري در مدلهاي elements ، تفاوتي با مدلهاي my passport ultra ندارند.