به احتمال زیاد اگه بازی ناقص نباشه اگه کرک رو عوض کنی مشکلت حل میشه....نقل قول:
Printable View
به احتمال زیاد اگه بازی ناقص نباشه اگه کرک رو عوض کنی مشکلت حل میشه....نقل قول:
نه بازی کامله ... فکر کنم باید کرک رو عوض کنم ...نقل قول:
به نظر شما از کدوم کرک استفاده کنم؟
بابا یکی جواب منو بده،چرا از صفحه ی لود جلوتر نمیره>با رم4 گرافیک 2 سی پی یو 5 بازی اجرا میشه یا نههههههههههههههه
رم و سی پی یو مشکلی نداره و گرافیکتون رو هم مدلش رو ننوشتین اما نباید مشکلی باشهنقل قول:
1.علی جان نسخه بلک باکس که کرک نمیخواد اما شما میگی کرک ریختی؟ فایلهای بازی مثل عکس زیره؟
2.اما بازی از کجا ران میکنی؟باید با این گزینه توی عکس ران بشه
3.نرم افزار Social Club لازمه نصب کردید؟
محتوای مخفی: .
دوستان خواهشن یکی از تو دی وی دی بازی هاش پوشه ی Redist رو برام آپلود کنه ... حجمش 20 مگابایته .....
سیتسمم ویروسی شد این فایل دیگه نصب نمیشه ... محتویاتش شامل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یه کرک سالم هم سراغ دارین بهم بگین .... ممنون
یه خییر پیدا نمیشه ؟نقل قول:
سلام به همگی خسته نباشید
اگه یه راهنماییم به من بکنید ممنون میشم
فکر کنم مرحله ی آخره یهجا هست تو یه اتاقم که حالت کنترل یا اتاق فرمان یه همچین چیزی یه دکمه رو نشون میده زرده اونو که میزینی از دو طرف مترو میاد پره تو آدم میریزه توی یه سالنه جلوی اتاقه همشونو شتک میکنم :دی بعدش دیگه هیچ راهی نیست مستقیم که میرم پله برقیه اما بسته شده حدسم اینه که باید برم توی مترو سمت چپیه اما فک کنم گیر میکنه یعنی یه کم راه هست که برم تو اما کامل نمیاد مترو سر جاش وایسه که برم توش یا باید کاره دیگه ای بکنم؟ دیگه گیج شدم!
شما نمیدونی؟ کی بازیو تموم کرده؟نقل قول:
میدونم ولی دفعه ی اول که کلا صفحه ی بازی بالا نمیومد برای همین کرکشو عوض کردم ولی بعد دوباره رفتم تو فایل بلک یاکس کرک خودشو کپی کردم،نقل قول:
مدل گرافیکم رو خییلی خوب نمیدونم اصلا از کجا باید نگاه کرد؟ولی هسته های سی پیوم یکیش اینتله یکیش پینتیوم و تمام آپدیت های بازی رو نصب کردم .
از اتاق که میایی بیرون برو جلوی درب قطار سمت چپی که نیمه بازه اونجا اگر پرش رو بزنی از لای در شیرجه میزنه توی قطار و تمامنقل قول:
1.اگر ویندوزت ایکس پی:برو روی my computer و کلیک راست کن بعد propertise انتخاب کن وارد سربرگ hardware بشو و روی گزینه ی device manager کلیک کن توی قسمت Display مدل گرافیکت رو نوشتهنقل قول:
اگر ویندوزت 7 هستش همین مسیر رو برو فقط hardware نداره
2.توی همونجا processors تعداد هسته های سی پی یو و مدلش رو نشون میده
3.اینجوری که داری میگی احتمالا کارت گرافیکت رو آپدیت نکردی وقتی مدلش رو که فهمیدی برو آخرین درایورهاش رو بگیر و نصب کن
4.نگفتی بازی رو با همون گزینه توی عکس ران میکنی؟(عکسم نابود شد)
رفقا کمک کنید...
من ورژن بلک باکس رو نصبیدم..بالا نمیاد
پیغام اوتو آپدیت میاد...اینترنت رو قطع کردم...اما میگه باید وصل شی....چیکار کنم؟
کرک بدید لطفا.
خب عزیزم رو offline mod کلیک کن وارد بازی میشه دیگه ..... اگه نشد بهت یه کرک معرفی میکنم صد در صد جواب میده ..... فعلا باید برم دیرتر میامنقل قول:
خب اگه مشکلت حل نشد این راه کارو انجام بده صد در صد درست میشه ....
این کرک رو دانلود کن === ( حجم 196 مگابایت ) === [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد فایل zip :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 ) بعد دانلود آنتی ویروست رو غیرفعال کن و فایل رو از حالت فشرده خارجش کن .....
2) محتویات پوشه ی آپدیت که شامل 3 تا فایله رو نصب کن .... هر3تاشو نصب کن .....
3 ) وارد پوشه ی DLc شو و محتویاتش رو کپی کن تو مسیر نصب بازی در داخل پوشه ی dlc
4) پوشه ی profiles رو کپی کن و در این مسیرها پیست کن :
My Documents\Rockstar Games\Max Payne و My Documents\Rockstar Games\Social Club اگه ازت سوال جایگزینی خواست بزن yes
5) و در آخر محتویات پوشه ی files رو کپی کن تو محل نصب بازی دقیقا و سوال جایگزینی رو yes بزن ....
6) در آخر ارتباط خودتو از اینترنت قطع کن و رو گزینه PlayMaxPayne3 کلیک کن و بعد offline mode رو بزن ...
اگه تمام کارها رو طبق شماره درست انجام بدی بازی به راحتی اجرا میشه .... اگر نشد بازی رو کلا از سیستمت unistall کن بعد سیستمت رو ریستارت کن و دوباره بازی رو نصب کن و از همین کرک طبق مرحله کارها رو پیش برو مطمئنا اجرا میشه ......
خب ویندوزم سونه،رفتم تو دیزپلی آپدیتس نوشته بود NVIDIA Geforce GT 440نقل قول:
بعد چون ویندوز من سونه پس مجبورم از تو Compatibility بازی رو با حالت مد ایکس پی ران کنم(ایکس پی سرویس پگ 3)حالا چی؟حالا کرکو عوض کنم یا بازی رو دوباره بریزم؟
با سلام
من از وقتی این بازی رو نصب کردم BLUE PAGE ام (همون صفحه مرگ) روشن میشه، کلا" سیستم هنگ میکنه مجبورم خاموش روشنش کنم!
اما نه همیشه...وقتی بازی میکنم هیچ اتفاقی نمی افته اما چند بار شده که تا روشن میکنم بعد چند دقیقه بدونه اینکه کاری کنم یا برنامه ای باز باشه BLUE PAGE ظاهر میشه
چرا اینجوریه؟
SYSTEM:
ASUS A53sv i5 2.4GH
ٌWin 7 64bit
GT 540M 2GB
RAM 4GB
گرافیکت برای این بازی خوبهنقل قول:
هر دو کار رو باید انجام بدی
و کرک روی کرک نریزی
پستEblis 2011 شماره 1014 رو اجرا کن
سلام من گرافیکم 2 گیگ هست ولی توی بازی بیشتر از 512 مگابایت نمیتونم بکنم مشکل از سخت افزاری هست یا این بازی اینطوریه؟ لپ تاب مدل hp probook 4540s ati 7650 2gb
سیستمتون و بازی مشکلی ندارندنقل قول:
شما باید sp1 رو برای ویندوز seven نصب کنی....نقل قول:
احتمالا به خاطر اینه که گرافیکتون 512mb حافظه dedicate بیشتر نداره و بقیه رو share میکنه ولی این بازی فقط حافظه اصلی رو برای اجرا در نظر میگیره!نقل قول:
سلام ،با سیستم زیر میشه این بازی را اجرا کرد؟
cpu: e2180 duel core 2.00 gh
ram: 2gig
vga: nvidia 9500gt 1 gig
کسی هست با این مشخصات اجرا کرده باشه؟
بله اجرا میشهنقل قول:
سلام دوستان من نمیتونم بازی رو از dx9 بیشتر ببرم و ویندوز من 7 -64bitمشکل از چی هست؟
مشکل از کرکنقل قول:
سلام ممنون میشه یک لینک کرک سالم و خوب رو برام بزارید و ایا اطمینان دارید ار کرک هست؟نقل قول:
کرک که صفحه قبل Eblis 2011 گذاشتننقل قول:
شاید گرافیکت ساپرت نمیکنه
گرافیکت چیه؟9500 که نیست؟
منم همین مشکل رو دارم هر کاری کردم نشدنقل قول:
راهی نیست واسه این مشکل؟
گرافیک هم dx11 رو ساپورت میکنه
دوستان من بازی را بدون مشکل نصب کردم و چند مرحله هم جلو آمدم.
الان در مرحله ی 9 هستم Here I Was Again, Halfway Down the World که مکس پین دست خالی به سمت رییس آدمکشها که Marcelo را آتش زدند میره در حالیکه رییس آدمکشها شمشیر دستشه.
(این مرحله بعد از مرحله کلیسا است)
ولی بازی هنگ میکنه و بعد که بازی را بستم و دوباره اجرا کردم در هنگام لود شدن همین مرحله دوباره هنگ میکنه.
هیچ پیغام خطایی هم نمیده فقط بازی هنگ میکنه و ناچار باید در task manager بازی را ببندم.
راه حلی برای این مشکل دارید؟
سلام گرافیک لپ تاب ati 7650 2gb ولی دوستم گفته که تا اخرش رفته معلوم نیست که کرک مشکل داره یا نه روی کامپیوتر دیگم نصب نمیشه صفحه ابی میاد برای همین مجبورم با لپ تاب بازی کنم که اصلا حال نمیدهنقل قول:
منم گرافیکم همینه و دارم بازی میکنم ... مشکل از کرک به احتمال زیادنقل قول:
دوست عزیز من هم به این مشکل دیروز برخوردم. البته من قبلا با کرک ریلودد بازی رو چند بار تموم کردم اما الان به خاطر این که دارم مولتی بازی می کنم و برای این که بتونم کاراکترها رو باز کنم، مجبور شدم با یوزر جدیدم و کرک تتا دوباره بازی رو انجام بدم که به این مشکل برخوردم.نقل قول:
تنها راه حلش اینه (که دیروز من انجام دادم و درست شد) که تمامی آپدیت هایی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم رو نصب کنی و از کرک 1.0.0.55 ریلودد استفاده کنی والبته مجبوری احتمالا که اون چپتر زو از اول بری.(البته من سیو قبلیش رو داشتم و مجبور نشدم که از اول برم).
دوستان کسی سیو چاپتر 2 این بازی رو نداره
من چاپتر 2 یا 3 بودم که مجبور به تعویض ویندوز شدم ( البته قبلش سیو رو از مسیر داکیومنت گرفتم )
الان که بازی رو نصبیدم و کرکش کردم ( البته با یه کرک جدید ) سیو رو کپی کردم رفتم تو بازی میگه سازگار نیست با این نسخه و مجبورم از اول بازی کنم
کسی سیو مرحله 2 یا 3 بازی رو داره بده تا ما این همه بازی رو از اول نریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کل پوشه R* رو آپلود کردم امیدوارم کارت راه بیفته:46:نقل قول:
البته سیو کامل بازی هست و اگه بخوای باید ادامه بازی رو از chapter select بری....
دمت گرم ... سیوت اجرا کرد ... باید از سلکت چاپتر بازی رو برم که هر چاپتر رو جدا باید انتخاب کنم ... اشکالی نداره بهتر از اول بازی کردنه :31: دمت جیز :40::11:نقل قول:
سلم این بازی که شامل هفت دی ودی هست نصب کردم بازی بارگزاری میشه ولی این پیغام چه جوری باید رد کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله مثل اینکه ظاهرا این مورد رو نمیشه کاریش کرد!
این اخطار یه کم غریبه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی شما پوشه profile رو توی socail club کپی کردی؟؟
سلامنقل قول:
شما کرک رو عوض کن درست میشه ... چند صفحه قبل یا صفحه قبل کرک گذاشتم اون مراحلو درست انجام بده اوکی میشه
سلام
من بازی رو نصب کردم میرم تو بازی می نویسه: No Connection
چیکار باید بکنم ؟!
کسی راهی برای این dx داره؟ از dx 9 بالاتر نمیره :41:
نقل قول:سلام دوستان جالبه من ویندوزم رو عوض کردم درست شد ویندوز قبلی 7 و جدید 7 سرویس پک 1 کاملا مشکلم رفع شد حتی در بازی های دیگه هم مشکلی ندارمنقل قول: