دوستان
نظرتون در مورد فایروالش چیه؟به نظرتون به خوبیه آنتی ویروسش هست یا بهتره در کنار آنتی ویروسش از فایروال دیگه ای استفاده بشه؟
دوستان
نظرتون در مورد فایروالش چیه؟به نظرتون به خوبیه آنتی ویروسش هست یا بهتره در کنار آنتی ویروسش از فایروال دیگه ای استفاده بشه؟
من روی ویندوز 7 64 بیتی و 8.1 64 بیتی هم 2014 و هم 2015 رو تست کردم مشکل صفحه سیاه رو نداشتم حتی 1 ثانیه (این مشکل رو روی ویندوز 8.1 با کومودو داشتم فقط)نقل قول:
مشکل شما ممکنه بخاطر نصب و حذف آنتی ویروس های مختلف باشه
سنگین؟؟؟؟؟؟ :n04:نقل قول:
دوستان
واسه نسخه ی Internet Security لایسنس پیدا میشه براش؟یا مثل کسپرسکی باید از تریال ریست استفاده بشه؟
با سلام ،نقل قول:
چند صفحه اخر این تاپیک رو نگاه کنی دوستان لینک گرفتن کلید 6 ماه رایگان رو قرار دادند
اما معمولا کلید برای این انتی ویروس سخت گیر میاد .
موفق باشید
بعد از 6 ماه چه باید کرد؟
مییشه نحوه ی دریافت لایسنس رایگان 9 ماهه رو توضیح بدید؟نقل قول:
قانونی به حساب میاد این 9 ماه دیگه؛نه؟
با سلام ،نقل قول:
این کلیدهای 6 ماه هم برای همین است که بعد از6 ماه که اگر خوشتون
اومد و مفید بود و رضایت بخش بود حالا باید نسخه مورد نظر رابخری حتا
اگر از این تعدا د که رایگان استفاده میکنند 6 ماه نصف یا حتی نصفشون یا حتی 1/3هم
بعد 6 ماه اونو بخرند اهداف تبلیغاتی این شرکت تحقق یافته ، به نظر من که عادلانه
است 6 ماه استفاده کن اگر خوب بود و راضی بودی بعدش بخر ،
دیگر شرکتها هم اینکارو میکنند مثلا outpost اکانت یکساله رایگان میده اگر خواستی برو
تو همین انجمن میتونی لینکشو پیدا کنی ،
موفق باشی علی ،
من درخواست دادم و برام فرستاد...
الان که ازش استفاده نکردم شروع نمیشه اون تایمر 6 ماهه؟درسته؟از لحظه ای که استفاده کنم 6 ماه شروع میشه به کم شدن؟
از وقتی روی برنامه فعال بشه محاسبه میشهنقل قول:
اما از زمانی که لایسنس رو دریافت کنید حدودا تا یکماه فرصت دارید که لایسنس رو فعال کنید و بعد از اون،دیگه اعتبارش از بین میره
در این مدت ایمیل های اخطار هم به شما فرستاده میشه
سلام وعرض احترامنقل قول:
دوست عزیز مشکلی درپیداکردن لاینسس اکتیو فعال برای این انتی ویروس فعلا نیست.
این هم از لاینسس 6ماهه رایگان بصورت نامحدود :
موفق باشید.کد:http://www.bitdefender.com/media/html/60-second/
سلام
فایروال رو چطوری تنظیم کنم که برای اتصال هرچی به اینترنت اجازه بخواد؟
edit
paranoid mode رو که فعال کردم برای اتصال هر فایل چند بار اجازه میخواد که اعصاب خرد کنه
راه بهتری نیس؟
یه مشکلی که پیدا کردم اینه که بوت شدن ویندوز بعد نصب بیت دیفندر خیلی طول میکشه و حدود 45 ثانیه روی صفحه سیاه رنگ گیر میکنه
مزخرف ترین آنتی ویروسی که دیدم یک روز هم نتونستم تحملش کنم!
آخرین گزینم به عنوان آنتی ویروس بود به خاطر لایسنس 6 ماه وسوسه شدم و به خاطر تبلیغاتش از خیلی وقت پیش میخواستم تجربش کنم که به اجبار تجربش کردم خیلی بد بود مخصوصا فایروالش
دو تا فایل کاملا سال یک گیگی و 200 مگی منو پاک کرد!!
بوت تایم بالا
چند تا مشکل خیلی مبتدیانه که از این شرکت با این همه دب دبه و کب کبه انتظار نداشتم
مثلا اتو پایلوت رو که روشن و دوباره خاموش میکنی چند تا از تنظیمات به هم میخورن!! و باید دوباره تنظیم کنی!
یا تنظیم wifi control رو که خاموش میکنی بعد هر ریستارت دوباره روشن میشه!!
یه بار مودممو خاموش کردم بعد اون اصلا دیگه به وای فای وصل نشد که مشکل از همین گزینه بود چند ساعت وقتمو هدر داد و اعصابمو خراب کرد!
یاparanoid mode رو که روشن میکنی برا هر فایل 10 بار ازت سوال میکنه! و برا بعضی فایلها هر دفه که میخوای وصل بشی اون 10 بار رو دوباره میپرسه و ذخیره نمیکنه!!
یعنی مزخرفه مزخرفه مزخرف
مفت هم گرونه
البته برای مبتدی ها و کسایی که میخوان فقط آنتی ویروسو نصب کنن و بیخیال همه چی بشن بهترین گزینس و تنها مشکلش برا این افراد بوت تایم بالاس که اونم بیشتر تو ریستارت زیاد طول میکشه
سلامنقل قول:
فکر کنم شما ورژن 2014 رو نصب کردید. هر چند زمان بوت 2015 هم بالاست.
من بعد از نصب Biti اول از همه Auto Pilot رو خاموش میکنم.نقل قول:
مثلا اتو پایلوت رو که روشن و دوباره خاموش میکنی چند تا از تنظیمات به هم میخورن!! و باید دوباره تنظیم کنی!
ورژن 2015 بودنقل قول:
اتو پایلوت رو منم خاموش کرده بودم منظورم اون ایراد نرم افزاری بود که انتظار نداشتم
کلا از خیرش گذشتم فعلا آویرا + زون آلارم استفاده میکنم تا ببینیم بعدا چی میشه
انتخاب اولم نورتون بود که خراب شد بعدش کومودو که نمیدونم چه مشکلی داشت ویندوزو خراب میکرد شایدم مشکل از ویندوز بود
تا ویندوز عوض کردن بعدی فعلا با اینا کنار میام
پس من تنها کسی نیستم که از این ( بیت دفندر) ضربه خردم .
منم هاردم فرمت شد و همه چیم از دست رفت .
ولی تا حالا از کسپر کاملا راضی بودم . از 2010 تا حالا دارم با این بسته کار میکنم و واقعا عالیه ، بخصوص KASPERSKY PURE3.0 .
پیشنهاد من KASPERSKY PURE3.0 به همراه تریال ریست .
سلام
من از نسخه Bitdefender Total Security 2015 استفاده می کنم، با این که در فایروال برنامه ای رو محدود می کنم (Deny) باز می تونه به اینترنت وصل بشه!
راه حلش چیه؟
ممنون
سلام دوستان
لینک دانلود Antivirus Free Bitdefender رو کسی داره؟
تو سایتش هست اما به صورت online installer هست که میخوام offline باشه
ممنون
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید. لینک دانلود رو گذاشتم.
Anti virus Plus همون نسخه free هست ؟ یا در موقع نصب باید free انتخاب کرد یا کلا free نیست؟؟ :n02:نقل قول:
کلا Free نیست. نسخه رایگان در پست اول و دوم لینکش هست.آنچنان استقبالی هم از نسخه رایگان بیت دیفندر نشده کلا.نقل قول:
سلامنقل قول:
برای قراردادن برنامه درفایروال بعداز انتخاب لوکیشن موردنظر ،نوع Direction را برروی Both و پرمیژن Network Type رابرهرچهارگزینه Trusted,Untrusted,Home/Office,Public تنظیم کنید.
چجوری میشه گرفت چیزی پیدا نکردم؟نقل قول:
من بیت دفندر خریده بودم از سایت اصلی بیت دفندر تو ایران . بعد الان چند وقتبه لپتاپم رو عوض کردم . و کلید خودمو گم کردم . بنظر شما باید چکار کنم ؟
باید خود سایتی که خریدید پشتیبانی کنه مشکل شما.نقل قول:
من تازه internet security bitdefender 2014 نصب کردم و کلید 6 ماهه از سایتش گرفتم. فقط و فقط با ف-ی-ل-ت-ر- شکن freegate آپدیت انلاین میشه اونم با سرعت بسیار پایین. مشکل از کجا میتونه باشه-لینک اپدیت رو عوضم کردم. اپدیت افلاین هم با موفقیت نصب شد ولی استاتوس اپدیت never مونده. لطفا کمک کنید:n01:
اینجا کسی جوابگو نیست؟
سلامنقل قول:
من مدتی از Bitdefender 2015 استفاده کردم و مشکل شما رو نداشتم. به راحتی آپدیت میشد.
ربطی هم به ورژن نداره. بیت دیفندر تحریم نکرده ما رو. ورژن 2015 رو تست کنید.
بیت دیفندر به جز دیتابیسی که داره ، بقیه ماژول هاش پر از ایراده!
هر آنتی ویروسی آخرین ورژنش رو استفاده کننقل قول:
اگه دیدی خوشت نیومد یا مشکلی داشتی که برطرف نشد یکی دیگه
چون تریال ریست واسه 2015 پیدا نکردم اینو نصب کردم که تریال ریستشو گیر اوردم.نقل قول:
دوستان کسی لایسنس 2015 نداره؟
جهت دریافت کلید قانونی فعال سازی اینترنت سکروتری بیت برای 180 روز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنیدنقل قول:
در ضمنBuild 18.17.0.1227 در هر سه نسخه بیت منتشر شده است
کلید که براش هسنقل قول:
حتی سریال قانونی ۶ ماهه اینترنت سکروتری چن وقته گذاشتن برو هر چنتا خواستی بگیر
لینک های دریافت لایسنس رایگان از خود سایت بیت دیفندر !!!!!! :نقل قول:
اینترنت سکیوریتی 3 ماهه 2015 :
اینترنت سکیوریتی 6 ماهه 2014 :کد:http://www.bitdefender.com/media/html/is-3-months-free/
توتال سکیوریتی 3 ماهه 2015 :کد:http://www.bitdefender.com/media/html/stacksocial/
اینترنت سکیوریتی 6 ماهه 2015 :کد:http://www.bitdefender.com/media/html/facebook-promotion
کد:http://www.bitdefender.com/media/html/60-second/index.html
دانلود محصولات بیت دیفندر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییرات جدید در ویژگی های نسخه 2015 شامل :
[NEW] ویژگی Movies, Work, Games Profiles : کارایی بهتر برای بازی کردن و کارکردن با نرم افزار خاصی و حتی تماشای فیلم
[NEW] ویژگی PC Tune-Up. OneClick Optimizer : با یک کلیک کامپیوتر خود را از فایل های زاید پاک و رجیستری های بی مورد را پاک و در کل باعث افزایش سرعت کامپیوتر میشود
[ENHANCED] بهبود و ارتقا یافته Safe Online Banking and Shopping : امنیت در پرداخت ها و خریدهای بانکی
[ENHANCED] بهبود و ارتقا یافته Wallet. One-Step Payments : با یه حرکت Wallet خود را کنترل کنید
[ENHANCED] بهبود و ارتقا یافته Parental Control : کنترل والدین
[ENHANCED] بهبود و ارتقا یافته Cloud Antispam : ضد هرزنامه
[NEW] ویژگی Quick Vulnerability Scanner : اسکن سریع آسیب پذیری
[NEW] ویژگی StartUp Optimizer : قابلیت بهبود در سرعت بوت
[ENHANCED] بهبود و ارتقا یافته Security Report : گزارش های امنیتی که شامل Cloud Security و Privacy میشه
[ENHANCED] بهبود و ارتقا یافته Security Widget : ویدجت امنیتی بیتدیفندر (آیکون دایره ای مانند و سیاه که در کنار صفحه ظاهر میشود)
[ENHANCED] بهبود و ارتقا یافته Autopilot : قابلیت اوتوماتیک
[NEW] ویژگی One Click Security : با یک کلیک امنیت رایانه خود را به Bitdefender بسپارید !
[NEW] ویژگی Pay Online in One Step : پرداخت آنلاین در یه حرکت
[ENHANCED] بهبود و ارتقا یافته Firewall : دیوارآتش
دانلود آپدیت آفلاین آنتی ویروس بیت دیفندر :
برای گزارش ویروس به بیت دیفندر میتوانید از این لینک استفاده کنید :
شما در این لینک میتوانید 4 نوع گزارش دهید :
1- Fasle Positive =>> File یعنی همون فالس آلارم که میتوانید فایلی که به اشتباه به عنوان ویروس شناخته میشه رو برای بیت دیفندر ارسال کنید !
2- False Negative =>> File یعنی شما فایل ویروسی دارید که بیت دیفندر اونو شناسایی نکرده و این ویروس رو برای ثبت در بیت دیفندر ارسال میکنید !
3- False Positive => URL سایتی که اشتباه به دلیل مسایل امنیتی بلاک شده را گزارش میدهید !
4- False Negative => URL سایت آلوده که توسط بیت دیفندر شناسایی نشده را گزارش میدهید !
از دوستان کسی امتحان کرده ببینه این نسخه آخر که اومده آیا روی ویندوز 10 نصب میشه؟
دوستان عزیز لطف کردید.اگه هر بار فری دادن ممنون میشم اعلام کنید بقیه هم استفاده کنن.
من از اون لینک ک داید کلید 6 ماهه گرفتم . دقیقا یعنی چی ؟