بله درست میشه. من نه ، اما صفحه های قبل رو بخونید دوستان زیادی تست کردن و درست بوده. یکی از بچه ها گفته بود 10 تومن خریده برنرمکس رو.نقل قول:
Printable View
بله درست میشه. من نه ، اما صفحه های قبل رو بخونید دوستان زیادی تست کردن و درست بوده. یکی از بچه ها گفته بود 10 تومن خریده برنرمکس رو.نقل قول:
بله کرک رو هم دانلود کردم و کار نمیکنه . از عدم کارایی اون مطمئن باشین .نقل قول:
پس من برم اینو با برنر مکس عوض کنم (فک کنم 7 تومن باشه)نقل قول:
بدون کریرمود حال نمیده
یه کرک به اسم skidrow اومد بیرون ولی کار نکرد، فعلا باید منتظر بمونیم دوستان
جعلی بود چند بار بگم وقتی که بیاد فقط من اعلام میکنمنقل قول:
حتی تایید صحت ان هم اعلام میکنم دیگه چی از این بهتر میخوای
اعلام کن دوست عزیز، فکر کنم امروز بیاد دیگه اگه بیاد منم میتونم سریع تست کنم چون ورژن بدون کرکش رو دانلود کردم فقط منتظر کرک موندمنقل قول:
بله تا این لحظه این نسخه ها امدند و تایید هم گرفتند:نقل قول:
نسخه XBOX :
FIFA.13.PAL.XBOX360-COMPLEX
FIFA.13.NTSC.XBOX360-ProCiSiON
نسخه Wii:
FIFA.13.PAL.READNFO.WII-SUSHi
نسخه PS3:
FIFA.13.PS3-DUPLEX
با Patch جداگانه FIFA.13.Eboot.Patch.PS3-DUPLEX
و منتظر نسخه های PC و iOS هستیم
اقا با برنر مکس هم تو ایکس باکس مشکل داره کریر...وقتی برنر مکس نداشته باشی و از اون ترفند موسیقی استفاده کنی همونه....من میخام سی دی کی اورجینال بازی رو بخرم...کسی میدونه از کجا؟
بازی به روش برنر مکس مشکلی نداره !!!! شما مطمئنی اون نسخه ای که گرفتی برنر مکس هست ؟؟؟ یا فقط به حرف فروشنده اکتفا کردی ؟نقل قول:
این چه وضعشه ! چرا کرک نمیاد ؟
دوست عزیز cd key برای اون دوستانی هست که بازی رو روی pc بازی می کنند شما باید بری اول اکانت گلد بخری بعد برای بازی 800 پوینت نیاز داری که باید بری به سایت های که اکانت لایو و پوینت میفروشن سر بزنی 800 پوینت سفارش بدی اون وقت شما میتونی فیفا رو انلاین بزنینقل قول:
اگه کسی میتونه با اسکیدرو یه صحبتی بکنه ببینیم این کرک کی منتشر میشه...
آقا آخر ما نفهمیدیم یکی میاد میگه با برنر هم کریر مشکل داره یکی میگه نه با برنر کریر مشکل نداره
=================نقل قول:
دوست مهربونم من انلاین بازی کردن تو اولویت دوممه...اول میخام این فیفا 13 رو واسه کنسول ایکس باکس به صورت اوریجینال داشته باشم...چون دیگه دوست ندارم این بازی رو کپی بازی کنم...میخام اصلشو داشته باشم...از کجا تهیه کنم؟دی وی دی اصلش کی میاد که تهیه کنم؟
دوست مهربونم من انلاین بازی کردن تو اولویت دوممه...اول میخام این فیفا 13 رو واسه کنسول ایکس باکس به صورت اوریجینال داشته باشم...چون دیگه دوست ندارم این بازی رو کپی بازی کنم...میخام اصلشو داشته باشم...از کجا تهیه کنم؟دی وی دی اصلش کی میاد که تهیه کنم؟[/QUOTE]
ببین دوست من شما اگر بخوای فیفا رو انلاین بازی کنی حتما باید اکانت گلد بخری کلا برای لایو بازی کردن حتما اکانت گلد لازمه شما اگر dvd ارجینال بازی رو میخوای این سایت داره originalkey.net اما شما بهتری بری بازی فیفا برنر مکس بگیری 5 هزار بعد 800 پوینت هم بگیری راحت تا هر وقت خواستی انلاین بزنی مگر این که واقعا دوس داشته باشی pack ارجینال بازی رو داشته باشی قیمت 192 هزار زده ( اگر انلاین در الویت دومه فقط میخوای pack بازی رو داشته بازی همین سایت که گفتم داره دوست عزیز )
موفق باشید
دوست من حتما باید برنر مکس بگیری اگر برنر مکس گرفتی دیدی گیر کرد مشکل از رایت بازی استنقل قول:
مدیر سایت skidrowgames.com میگه آخرین خبر این هست آنها در حال کار دوباره روی fifa.exe هستن ، میگه کرک منتشر شده به درستی کار نمی کرده تا اینکه از انتشار عمومی حذفش کردن.
همچنین میگه فکر می کنم امروز یا فردا کرک منتشر بشه.
از قسمت SKIDROW: Pirate Chat می تونید بحث رو دنبال کنید.
نقل قول:
برای بار دوم خدمتتان عرض میکنم ان سایت خبر منبع یا هرچی که میگید جز شایعه دروغ و توهم چیزی نیست....
براحتی از نام یک گروه شبکه scene استفاده کرده سایت زده واسه خودش......مسخره
مسئله ای که برام جالبه اینه که پارسال IGN به فیفا 12 9.5/10 داد ولی به فیفا 13 9/10 داده در صورتیکه به نظر خودم فیفا 13 خیلی بهتر از 12 شده.شاید اونا مسائل دیگه ای در نظر گرفتن که نمره کمتری نسبت به 12 دادن
دوست عزیز به نظر من مشکل خود فیفا هست که همه رو بد عادت کرده که همه می خوان هر سال بازی 180% تغییر کنه یا نسخه جدیدش انتقلاب جدیدی باشه ایرادی که IGN امسال گرفته واقعا مسخره است . ایراد گرفته شده از فیفا 13 ( PES 2013 has stepped up to the plate this year, but FIFA 13 is still, just about, the best. EA are treading water before the next-gen push, but deceptively minor tweaks make major impacts, and persistent online modes are welcome.)نقل قول:
انتظار دارن هر سال یک نسخه انقلابی بده شما شک نکن Fifa 13 از 12 بهتره
اخه ميترسم برنر مكس بگيرم و باز تو اايو ايكس باكس بن بشم.....
٢-خيلي ها رفتن با برنر مكس و بازي دوباره تو كرير بريده بيرون
نقل قول:
دوست عزیز همونطور که گفتم من نسخه برنرمکس گرفتم و هیچ مشکلی ( تاکید می کنم : هیچ مشکلی ) نداشتم و ندارم .
از هیچ ترفندی هم استفاده نکردم . سی دی رو گذاشتم و بازی رو انجام دادم .
اگه کسی برنر گرفته و کار مکرده مشکل از اون مغازه ای بوده که گرفته نه ماهیت کار . من از پاساژ کامپیوتر شهرک غرب گرفتم . اونطرفم تضمین کرد که گرونیش بخاطر اینه که 100 درصد کار می کنه . منم گرفتم و راضیم الان .
بازیم خوبه آقا . خوب :20:
دوست من الان شما خیالت راحت از لحاظ بن خیلی وقت کسی بن نشده احتمالا چون کنسول جدید در راه هست کسی رو بن نمی کنن بعد برنر مکس که بگیری خیلی نمی خواد ترس از بن شدن داشته باشی لذت فیفا هم به نظر من به انلاین بازی کردنشه تصمیم با شماستنقل قول:
واسه اینکه بیتونی تو لایو بازی کنی باید دیسک بازیتو با برنامه ABGX360 چک کنی که مناسب لایو هست یا نه !نقل قول:
در مورد سوال دومت بگم که برو بازیتو عوض کن شاید ناقص رایت شده ! بقیه این مشکلو ندارن !
سلام ببخشید کرک بازی نیومده هنوز آخه تو سایت اسکیدرو زده بود 25 سپتامبر میاد اما امروز 26 سپتامبر هست و خبری از کرک نیست ؟
الان ارجيناش ---- واسه ايكس باكس؟
کرک هنوز منتشر نشده . دیشب یک لحظه کرک قرار داده شد ولی بخاطر این که کار نمیکرد و باگ داشت دوباره از روی سرور حذف شد .نقل قول:
سلام ببخشید کرک بازی نیومده هنوز آخه تو سایت اسکیدرو زده بود 25 سپتامبر میاد اما امروز 26 سپتامبر هست و خبری از کرک نیست ؟
فعلا هم مشخص نیست چه زمانی کرک قراره منتشر بشه.
اقا من میخوام برم نسخه ایکس باکس و بگیرم... فقط این برنر مکس که میگین چیه ؟؟؟ چه فرقی داره ؟؟؟؟
از کجاا میشه تشخیص داد ؟؟؟
سلام تو فیفا 12 یه عده شایع کرده بودن که اگه تو لیگ چند بازی با یه ترکیب بازی کنی بعداز مدتی ترکیبت لو میره و دیگه نمیتونی با اون سیستم و ترکیبت موفق بشی....
براین اساس دو سوال داشتم
1- ایا این قضیه واقعیت داشت؟
2- اگه اره!! تو فیفا13 هم این قابلیت هست یا خیر؟
بچه ها منهای کرک به نظرتون از کجا بازی رو دانلود کنم ؟ که تا وقتی کرک میاد بازی رو داشته باشم حداقل
مثلا" همینی که پی سی ورلد گذاشته خوبه ؟
برای پی سی نسخه ای که رسما باید دانلود کنیم همینه که سایتها گذاشتن؟
یه 6 گیگی و یه 10 گیگی
این 10 گیگی که زبان های بیشتری داره تغییر زبان گزارشگر که نیست درسته؟
دانلودها هم قراره همینارو بزاره دیگه؟!
سلام ...
جواب منو ندادن دوستاني كه ايكس باكس دارن و نسخه ی برنر مكس گرفتن.
اين نسخه چه خوصصيتي داره؟! منظورم اينه كه از كجا بفهمم برنر مكس هستش؟ تفاوتش با نسخه ی ديگه چي هستش؟ چطور تشخيص بدم كه توي كرير مشكل نخواهد داشت؟
به حرف فروشنده ها كه نميشه اطمينان كرد.
اينو يكي بگه خداييش
بازی قفل داره وباید پچ دار بگیری اگه دستگاهت ال تی سه هست و بازی هم اگر عادی باشه دستگاه نمیشناسهنقل قول:
با برنر مکس میتونی بازیت رو رو هارد نصب کنی و میتونی انلاین هم بازی کنی
دیگه نمیدونم بازی قفل جدید xgd3 داشته باشه یانه ولی فکر کنم تو همین تاپیک گفتن که قفل داره وبهتره برنر مکس تهیه کنید
من دارم نسخه ntsc u رو دان می کنم با حجم تقریبی 8 گیگ(8135)
خب این فایلو که گرفتم بعدش چکار کنمش؟
دوستان یکی نمی گه به مااین برنر مکس و از کجا تشخیص بدیییم ؟؟؟؟؟/ راهنمایی کنید دیگه نریم یه چیزی بکنن تو پاچمون....!!!نقل قول:
اتفاق خجسته ایی که میوفته تو فیفا و تو این ورژن ملموس تر هم شده سختی در زدن گل هاست...در خیلی از فروم های مربوط به pes گیمر ها از ردو بدل شدن گل های زیاد و اغراق امیز بودن این قضیه شکایت می کنند.اما من تو چهار بنج بازی که انجام دادم بازی صفر صفر شده اونم تو درجه لجندری...سبک بازی تیم ها به درستی حفظ شده...مثلا وقتی تو ایتالیا با میلان و یووه بازی می کنم((لاتسیو ور میدارم))بازی ها کم گل و کسل کننده میشن...اما مثلا وقتی تیم های دیگه از لیگ های دیگه میشم بازی ها اینجوری نیست...
واسه پی سی اومد بالاخره ؟!!!
کرک تست برای fifa 13 که البته به نظر کار نمی کنه ، اما اگه کسی بازی رو داره یک امتحان کنه بد نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FIFA 13 CRACK ( TEST ONLY CRACK )
PS: FIFA 13 Crack was estimated on 25th, but because of huge DDOS attack on
Skidrowgames.com we were unable to publish it.
So, read the installation notes carefully. Download, Crack & Play !
Installation Guide :
1) Copy Paste & overwrite the folder contents into the game FIFA
13.
2) Start FIFA13Launcher.exe.
3) Click on the button Options, to set up
the schedule (change resolution, smoothing, etc.). Circled in red, the
parameters – are required to switch, otherwise they would departures.
4)
To start the game just click on the DirectX 10 & 11, or DirectX
9.
5) If you like the game, BUY IT !
TEST ONLY CRACK, IF DOESN’T WORK WAIT FOR FIX
بقیه افرادی که این کرک رو تست کردن هیچ کدوم جواب نگرفتن . این فایل هم کرک نیست به نوعی یک Launcher هست
دوستان عزیز آیا غیر از اسکیدرو سایت دیگه ای نیست که کرک بازی را منتشر کنه ؟؟؟
من موندم چرا امسال اینقدر مشکل بوجود اومد من از فیفا 99 تا فیفا 12 را مرتب تهیه کردم و حتی 2 یا 3 روز قبل از تاریخ انتشار رسمی بازی در دنیا این بازی رو داشتم ام امسال ؟؟؟
کسی میدونه امسال چرا اینجوری شد ؟