کسی لینک پچ به ما میده؟؟؟
پچ رسمی کونامی ؟؟؟
Printable View
کسی لینک پچ به ما میده؟؟؟
پچ رسمی کونامی ؟؟؟
پچ رسمی به درد نمیخوره,نقل قول:
نوشته شده توسط jafar_cheshmekabod [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این صفحه پچ PES Edit رو دانلود کن هم پچ رسمی داخلش هست و هم کلی چیز دیگه....:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( به جای ----------- = آسان دانلود به انگلیسی بدون فاصله ( a s a n d o w n l o a d ) )
آقا چرا ما تا میریم رو صفحه ای که دوتا بازیکن نشون میده ( موقع رفتن تو بازی) میبره بیرون؟ راهی نیست؟
چون داری از نسخه اسکیدرو استفاده میکنی و مشکل داره ..... نسخه ریلود رو بخر یا دانلود کننقل قول:
کسی نمیدونه؟نقل قول:
فک کنم جلال یه سری جواب شما رو داده بود .... به نظر من نیازی نیست و ربطی به هم نداره ....نقل قول:
شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونی متوجه میشی
آره ولی ایشون مطمئن نبود، باز ممنوننقل قول:
داداش نسخه ی منم اسکیدرو هستنقل قول:
ولی مشکلی نداشتم تو نصبش
اگه نظر منو بخوای میگم پچ ها هیچ ربطی به هم نداره و هر کدومو بخوای میتونی جدا نصب کنی سالم ..... جالا اگه لینک صفحه این پچو بهم بدی با دیدن توضیحاتش میتونم بیشتر بهت کمک کنمنقل قول:
شما شانس و اقبال داشتی که سالم در اومد .... جای پست زدن برو نماز شکر بخون :31:نقل قول:
کسی جواب منو نمیده ؟ فکر کنم کسی اینجا BAL بازی نمیکنه .نقل قول:
دوستان افت فریم شدید پیدا کردم,چون دارم مستر لیگ میرم,مخصوصا وقتی توی جام حذفی با یه تیم بزرگ بازی دارم و تماشاگر بیشتری هست این افت فریم بشترو بیشتر میشه,به نظرتون نمیشه کاری کرد؟!
واقعا کلافم کرده!!
لولنقل قول:
شانسو اقبالم روی sleeping dogs کم بوده :دی
من همون روزی که اومد خریدمش :دی
3 تومن
همون طور که قبلام گفتم به احتمال زیاد لازم نیست,الانم خودم تستش کردم و نیازی نبود...نقل قول:
نه کاری نمیشه کرد!نقل قول:
تاکتیک تیمی رو میشه عوض کرد که بیشتر زمینی کار کنن یا نه ؟
نه کلک رشتی نداره!:31: باید خوب بازی کنی و خودتو به مربی ثابت کنی!:31:نقل قول:
وقتی که ذخیره هستی نمیشه کاری کرد کلک رشتی زد بیارنت تو بازی یا حداقل وقت زودتر بگذره ؟
تو این پچ جدید بارسای B رو هم داره:31: و منم یه بازی با بارسای اصلی باهاش کردم...:31::
دوستان تا حالا شوت دو X رو امتحان کردید؟!
آقا همونی که دوبارر شوتو پشت سر هم میزنی!این شوت یعنی سرعت ما فوق سوت داره!
مخصوصا" اگه از کرنر زمینی بفرستی پشت محوطه ی جریمه!یه شوتی از کار در میاد که فقط دروازه بان میشینه نگاه میکنه!
دوستان تو تک یه تک یه بار اون نوع شوتو امتحان کنید تا ببینید که دروازه بان هنگ میکنه!
به قول ترکا ((ی فحله شوتیه حسابی اولده)) یعنی شوت کارگریه!
دوست من حالا من که نسخه ی ریلودد ندارم حالا چه طوری از پچ استفاده کنم!(کلا" چه طوری میشه بازیه اسکیدرو تهیه کرد؟)نقل قول:
با اون توضیحاتی که شما دادید کل بازیایه من همشون ریلودد هستن!
جلال خجالت بکش گرفتی تیم ولایت رو گل بارون کردی به خودت افتخارم میکنی ؟ :31:
بیچاره دفاع رو ببین مسی سرشو انداخته پایین تک به تک شده اونم تایم 3 :39:
چجوری باید اینطوری شوت زد؟ بیشتر توضیح بده لطفانقل قول:
نظرسنجی سایت jamdigital :
Pes با اختلاف زیادی جلوتره...:31::38::27:
خوب از هر جا تو زمین حریف اگه خواستی میتونی!نقل قول:
ولی بهترین جاها تا شعاع 35 متریه دروازه س!
خوب اول شوتو بزن یه دونه ول کن بعد با فصله ی دهم ثانیه ای باید شوت رو دوباره یه تک بزنی ول کنی!بعد میبینی که بازیکن همچین شوتی میکنه که تا به حال ندیدی!:18:
نمیدونم شما منظورتون چیه دقیقا اما وقتی یکبار شوتو بزنی قدرتش تا یه جایی پر میشه و وقتی دوباره شوت فشار بدی همون قدرت باز بالا تر میره و شوت میره آسمون .... خب چه کاریه همون اول شوتو به اندازه پر میکنی تا محکم بزنه دیگهنقل قول:
فک نمیکنم دوبار زدن تاثیری داشته باشه ....
مشخصه که تمریناتش رو انجام ندادید این دوبار زدن یه چیز جدید هست و نحوه زدنش توی دموی دوم هم بود دو بار شوت رو طوری می زنی که پاور بار تا نصف پر بشه بیشتر نه و این شوت زدن رو اگه بخواهید از پشت محوطه بزنید باید حتی کمتر هم پر کنی یعنی در طی دو بار زدن تا نصف هم بار پر نشهنقل قول:
داداشی لینک مینکاشو تو یه پست بزاری خودم 100 تا یوزر میسازم 100 بار لایک میزنم و ارتقاع رتبه میدم بهت :31::8::27::12::40:نقل قول:
خب شما داری میگی با دوبار زدن طوری باشه که تا بیشتر از نصف پر نشه ؟ به نظرم این دوبار زدن ربطی تو قدرت و پاور شوت نداره ....نقل قول:
شما مثلا شوتو با یک بار زدن تا نصف پر کنی با اینکه دوبار شوتو بزنی و اونم تا نصف پر بشه قدرتش فرق میکنه ؟
مرسی دوست عزیزنقل قول:
بله فرق میکنه:27:نقل قول:
قدرت و سرعتشوت بیشتر میشه
واسه شوت واسه اینکه محمکم بزنه و قدرتی باشه باید دکمه شوت رو اول یکم اروم فشار بدید تایکم درجه شوت پر بشه بعد دوباره یکبار دیگه فشار بدید تا تا نصفه پر بشه کامل این میشه شوت قدرتی که بر خلاف pes 2012 که اینجوری میزدی توپ میرفت تو اسمون ولی اینجا فیکس شده اگه تو تمرینات برین اموزشش هستش :8:
کاشکی pesمثل fifaاین قابلیت رو داشت که میشد یک بازی رو کامل ضبط کرد .تو فیفا من نسخه7کامپیوتر رو چندین سال پیش که بازی کردم این قابلیت رو داشت که میشد تمام بازی و یا قسمتی رو ضبط کرد . بعد تو ی سیستم ذخیره میشد و میرفتی بازیرو میدیدی .واقعا این جالبه . مثلا یک بازی دو نفره بین دو تا حریف حرفه ای و حساس رو بشه ضبط کرد. با برنامه fraps هم میشه اما سرعت سیستم رو کند میکنه و حیت بازی لگ دارم .اونم سیستم من که از لحاظ سخت افزار بالا نیست.
داداش مهم سایت پردیس گیمه :دینقل قول:
داداش Spaniuly راس میگهنقل قول:
اگه 2 بار بزنی شوت قشنگ تر میره ولی شرایط خاص خودش رو داره که نباید حدودا بیشتر از نصف بشه
بابا این تمرینات رو انجام بدید اون تمرینات گام به گام بیشترشون توضیح تصویریشون اشتباهه و اشتباه می ندازه آدم رو ولی اگه لم کار رو یاد بگیرید خیلی توی بازیتون تاثیر میذاره
دوستان من پچ 1.1 پس ادیت رو هم نصب کردم و یه چمپیونز لیگ امتحانی رفتم.
با تمام احترامی که برای نظر دوستان قائلم :31: اما من باز هم هیچ گونه تغییری توی نحوه دفاع کردن و گرفتن توپ از حریف نمی بینم (نسبت به 2012). پاس های توی عمق رو 99 درصدش رو مدافعین حریف قطع می کنند. اگه تیم قوی باشه که 100% قطع می کنند. داوری هم به نظر من زیاد فرقی نکرده.
در کل تنها تغییری که نسبت به 2012 توی این بازی انجام شده اینه که لیگ رو برداشتن :27:
حیف 6 گیگی که دانلود کردیم :31: آخرین نسخه خوب pes نسخه 2011 بود و توی 2012 و 2013 بازی رو خیلی مسخره کردند.
آرمین جان در کل بازی رو چجوری دیدی؟نقل قول:
چون اینجوری که بوش میاد فیفا روی PC تعطیل شد و رفت پی کارش دوباره باید برگردیم به PES
مطمئنی فیفا واسه PC نمیاد ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :18:نقل قول:
کی میگه نمیادنقل قول:
همزمان با کنسول اومده بازیش
واسه ما که میخوایم پول ندیم و با قیمت دوتا دوی وی دی 2000 تومن بازی کنیم هنوز کرکش نیومده
راستی خیلی بازی رو ارزون بازی میکنیم!!!
روز به روز هم داریم بازی ها رو ارزونتر بازی میکنیم
مثلا صبح دلار بود 3000 تومن یعنی این بازی میشد 0.66 دلار
امروز بعد از ظهر دلار شد 3500 تومن قیمت بازی هم شد 0.57 دلار
درضمن من حسابی سرم کلاه رفت چون هفته پیش دلار بود 2500 یعنی 0.8 دلار بازی رو خریدم!!!!!
به نظرم بچه ها صبر کنن تا یک هفته دیگه میتونن بازی رو 0.01 دلار بخرن :11:
اومده برای pc ولی نسخه ی سورس اومده و کرک نشدهنقل قول:
هر کی کرکو گیر بیاره بازیشم جوره :دی
من تو 2102 وقتی وسط مسترلیگ پچو نصب کردم لباسا فقط تو مستر آبی و نارنجی شد. اگه تو مسترلیگ لباسا به هم ریخته باید از اول شروع کنی.نقل قول: