ميشه بگي چند مگ داري و از كدوم مخابرات ميگيري؟ من 512 دارم روزانه 200 بيشتر نميره! شبانه هم سرعتم از 40 تا 70 ، دمدمايه صبح تا 120 ميره از مخابرات حسنزاده آملي ميگيرمنقل قول:
Printable View
ميشه بگي چند مگ داري و از كدوم مخابرات ميگيري؟ من 512 دارم روزانه 200 بيشتر نميره! شبانه هم سرعتم از 40 تا 70 ، دمدمايه صبح تا 120 ميره از مخابرات حسنزاده آملي ميگيرمنقل قول:
سلام و عرض ادبنقل قول:
عرضم به خدمت شما، سرويساي مخابرات همه رو چهار مگ بسته شدند، يعني از لحاظ سرعت در طول شب و روز، سرويس دو مگ با 128 هيچ فرقي نداره
بنده 512 دارم، از مخابرات شيخ فضل الله نوري
سرعت دانلودم شب و روز تقريباً يکسانه، البته ميشه گفت شبا بهتره
موفّق باشيد
آقا سلام من امروز رفتم مخابرات گفتن يا امروز وصل ميشه يا پنشنبه كه امروز وصل نشد حالا دوتا مسله تو سايت كه ميرم يوزر پس ميزنم وارد سايت مخابرات ميشه و مشخصات و نشون ميده ولي زنگ كه زدم ميگه پنجشنبه وصل ميشه؟ داستانش چه جوريه؟ بعد من يه مودم 3121 كورسس داشتم كه نشد روش كار كنن حالا يه مودم دادن بهم فعلا تا شنبه اين مودمه فقط پاورش روشن ميشه dsl internet كلا خاموش چشمكم نميزنه حالا با توجه به اين و كار كردن يوزر و پسوردم تو سايت مخابرات ميشه وصل شده باشه مودم ايراد داشته باشه. چون تو سايتم زده شروع 21 /6 پشتيبانيم زنگ زدم ميگه پس پرتت وصل نشده پنشنبه ميشه. حالا من موندم عجله ندارم ولي شك دارم.
ببخشيد يك سوال ديگه هم دارم اينكه توي مخابرات چي ميشه كه اي دي اس ال وصل ميشه؟ يعني رانژه كردن خط چيه و چه جوريه؟ آخه واسم سوال شده با شاتل و آسياتك و ارمغان تو تهران اي دي اس ال گرفتم زودترينشون واسم يك هفته اي وصل كرد ولي مخابرات يك روزه وصل ميكنه تازه يه روزه هم نه با يك تلفن شايد كمتر از يك ربع كلا كنجكاو شدم بدونم چه بر سره تلفن مياد كه اينترنت وصل ميشه.
رانژه کردن یعنی برقراری ارتباط تلفن مشترك با اسپلیتر شركت سرویس دهنده توسط شركت مخابرات حالا این شرکت میتونه شاتل باشه با مخابرات یا هرچیزه دیگه ای.نقل قول:
که این کار توسط مسئولین Mdf مخابرات انجام میشه و خط تلفن به تجهیزاتی وصل میشه که میشه ازپهنای باند بدون استفاده اون استفاده بشه.
خطی که رانژ ه بشه این قابلیت داره که صدا و دیتا رو باهم منتقل کنه.
اینکه چرا زود زانژه میکنن دلیلش اینه که وقتی شما از یک نمایندگی شرکتی درخواست میدی adsl بگیری طرف باید نامه ای برای مخابرات بفرسته و یه پولی براشون واریز کنه همین کار معمولا 1کی2 روز تاخیر ایجاد میکنه.
حالا این نامه باید بره مخابرات مدتی توی نوبت باشه تا خط رانژه بشه . این درصورتی که وقتی از خود مخابرات سرویس میگیری این الافی ها رو نداره و بعد از قرار داد بستن خط شما رانژه میشه.
سلام
Downstream:13.9
upstream:8.2
البته من فکر نمی کنم دیگه نویز خط باعث بشه حدود 200Kb از سرعت دانلود کم بشه. چون من با توجه به فاصله ام از مرکز مخابراتی و با همین down&upstream تا 300KB دانلود هم داشتم ولی سرور نت رو اتوماتیک قطع کرد سرعتم رو کاهش داد.
آخر نفهمیدیم چرا سقف سرعت دانلود حتی از سایت راسخون از 250 بالاتر نمیره در صورتی که دان استریم روی4 مگ بسته شده؟
دوستان با این سرعتی مخابرات بهتون میده ترافیکش چجوریه؟قیمت سرویسهاش چنده؟
ربطی نداره میتونن دان استریم 10 مگ بت بدن ولی سرعت دانلودت محدود کنن یه مثال بزنم مثلا اگه از شرکتهای دیگه سرویس گرفته باشی حتما دیدی شبا سرعت خیلی کم شده ولی دان استریمت ثابته.نقل قول:
مودم و ببرید از سر در منزل تست کنید،down stream تون پایینه،ببینید مشکل حل می شه یا نه.منم نوشهر روزانه تا 500 سرعت دانلودم هستش.نقل قول:
من خط تلفنم از جعیه تقسیم روی تیر تلفن تا پشت مودمم مستقیم کشیده شده, من که فکر می کنم دانلودم رو محدود کردن چون با Downstream کمتر از این سرعت دانلودم راضی کننده بوده ولی نمیدونم چرا از وقتی که این قبایل اومدن اجلاس تهران از همون روز سرعت دانلودم اینجوری شده.
مگه Downstream شما چنده که بالای 400KB دانلود داری؟
عزیز من چنتا لینک همزمان بزار دانلود مجموع سرعتت بالای 400 میشه اینجا هیچکی تمام طول روز سرعتش بالای 400 نیست شبانه هم باید 10-12 تا لینک بزاری تا سرعتت بره بالا 400
یه چند صفحه عقب تر انجمن رو بخونید جواب خیلی از مشکلات رو می گیرید
روی 4096 بسته شده و snr هم معمولا" بالای 30 هستش،سرعت تک لینک به جز 1 تا 6 صبح،بقیه اوقات 470 یا 500 هستش.نقل قول:
سلام و عرض ادب:11:
امروز نت قطعه؟ از عصري که اومدم نتم قطعه:27:
واقعاً هیچی مثلِ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشه
وقتی با لینک های مستقیم شده از رو سرورهاش دانلود میکنم شبی 7 گیگ میگیرم در صورتیکه با اکانت VIP پاتوق دی ال نمیتونم در این حد دانلود داشته باشم
پیشنهاد میکنم حتماً حداقل برای 1 بار هم شده ازش استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@کیوان: سلام کیوان جان...نه واسه من مشکلی نداره وصله
پس بگو چرا امروز اینترنت افت سرعت نداشت سایتا راحت باز میشد بخاطر قطع بودن اینترنت کیوان بود بس که شیره این اینترنت رو می کشه یه سایت نمی تونستیم باز کنیم:27::31:
امروز ما قطعی نداشتیم آقا کیوان :31:نقل قول:
آقا يه مشكل واسه من پيش اومد يك بار نشد ما اي دي اس ال بي دردسر بگيريم. ببينيد دوستان من رفتم مخابرات اينترنت گرفتم الانم وصله يعني رانژه شده البته اينجوري ميگن. مودم و ميزنم چراغ adsl خاموشه چند تا مودمم زدم. رفتم از دمه درم امتحان كردم زنگ ميزنم ميگن وصل ولي چراغ اي دي اس ال خاموشه چند تا مودمم تست كردم از بيرون خونم تست كردم بازم نميشه زنگ زدم ميگه نميدونم آبونه يه همچين چيزي ايراد داره بايد بيان درس كنن. كسي ميدونه چي هست حالا اينكه ميگه اشتراك منظورشه اصن چرا بايد اينجوري بشه شانس من آخه. يه هفته از شارژمم رفته البته ترافيكي نامحدود نيست ولي بلاخره ميتونستم اين 5 6 روز استفاده كنم ديگه
با سلام من تو بابل زندگی میکنم
چند تا سوال داشتم در مورد سرویس مخابرات
1-سرعت دانلود و آپلودش چنده؟
2-پایداری شبکه چه طوره آیا قطی داره یانه ؟
3-
4-من الان از شاتل سرویس میگیرم (سرعتش تو روز 350 و توشب بین 40 تا 150 هست) به نظر شما آیا با این طرح های جدید مخابرات (1 ماه 1اماهه 128با 2GB ترافیک )می ارزه که سرویسم رو از شاتل به مخابرات تغییر بدم؟
1-دانلود روی 4 مگ و اپلود رو ی یک مگ
2-قحطی و افت سرعت داره یه جوری نمک اینترنت مخابراته هرچند یواش یواش داره شور میشه
3- باور کن جواب این سوالتو هرچی فکر کردم نتونستم جواب بدم
4- محمد جان شما از این قاطر به هر شرکت دیگه ای مهاجرت کنید می ارزه
منضورت از قاطر کدوم شرکته؟نقل قول:
پس به نظر شما می ارزه که از شاتل به مخابرات بیام؟
یه سوال دیگه :
هزینه نصبش چه قدره؟
شاتل == قاطر
اره می ارزه حداقل دانلود شبانش می ارزه من دیشب حال نداشتم لینک بزارم برا دانلود هرچی لینک اشغال بود گذاشتم 5 گیگ گرفت تو روز شاید زیاد راضیت نکنه ولی دانلود شبانش راضی کنندست هزینه نصبش هم 10000 تومن است و 5 تومن برا کانفیک می گیرن که می تونی ندی
سلام دوستان :20:
هنوز که هنوز هست این مشکل باز نشدن سایت ها حل نشده. خیلی رو عصاب میره. کی میخواد درست بشه خدا میدونه.! برا شما هم هنوز این مشکل رو دارید؟
در ضمن اینم بگم. سرویس اینترنت من 256 . ترافیک ماهی 8 گیگ هست.! --- شبا از 1.400 گیگ بیشتر نمیتونم دانلود کنم. حداکثرش همینه!
نه دوست عزیز حداکثرش 8 گیگ هست اون مشکل باز نشدن بعضی از سایت ها هم که قبلا بحث شده بود که هیچ مشکلی وجود نداره بلکه مخابرات خودش سرور بعضی کشور ها رو محدود کرده و هر سایتی که هاستش توسط سرور یکی از اون کشورها میزبانی بشه خوب باز نمیشه
سلام دوستان
امروز رفتم مخابرات منطقمون و یکم اطلاعات برای نحوه و شرایط ثبتنام گرفتم و فرم رو هم گرفتم و همه چی خوب و آماده بود برای ثبتنام
ولی چون با پارس آنلاین قرارداد یکساله دارم و هنوز نصفش مونده(هم حجم و هم زمان)،غروب رفتم تا قراردادمو با پارس آنلاین فسخ کنم ولی 26 گیگ و 6 ماه از قراردادم مونده درحالی که برای فسخ قرارداد هیچ مبلغی رو بهم برنمیگردونند،حالا من موندم با پارس انلاین و این 26 گیگ حجم چیکار کنم،منی که الآن میخام بیام مخابرات
به نظر شما راه حل چیه؟چیکار باید بکنم؟
به نظر خودم دو تا راه وجود داره:
1- تمام 26 گیگ حجم رو تو همین دو سه روز بذارم رو دانلود و تمومش کنم که این خیلی دردناکه
2- یا اینکه رو یک خط دیگه سرویس بگیرم و از اونجایی که ما فقط یک خط داریم و اونم رو پارس انلاینه ، مجبورم که از جعبه تقسیم تلفن که رو دیوار خونمون وصله یه انشعاب از یکی از خطوط همسایگان بگیرم و مستقیم وصل کنم رو مودم،که نمیدونم این کار امکان پذیره یا نه و از لحاظ قانونی مشکل داره یا نه و موقع ثبتنام به مشکل برمیخورم یا نه؟
دوستان خواهشا راهنمایی کنید
عزیزم همین طوری الا بختکی نیست که بری یه سیم از خط همسایتون بکشی خونتون حالشو ببری اولا مخابرات ازت اخرین قبض تلفن رو می خواد حالا یه ماه کشیک بدی دم خونه همسایتون تا مامور پست اومد قبض رو پخش کنه خودتو جای پسر همسایه جا بزنی قبض رو هم کش بری نویز رو خط همسایتون رو چیکار می کنی همسایتون اگه اسپلیتر پشت تلفناش نصب نکنه تلفنش خش خش می کنه و عملا بی استفاده میشه اون وقته که شکایت می کنه مخابرات مامور مخابرات میاد لو میری چوب می کنن تو ............ (منحرفا منظورم استینش بود:31:) دهنت سرویسه خوداییش یه توصیه برادرانه بهت می کنم نه نیار کلا دور کار خلاف رو خط بکش اینو به خاطر مسایل شرعی انسانی نمی گم جناب عالی اگه بری دزدی اینقدر مدرک و سرنخ جا می ذاری که پلیسو شرمنده می کنی:27:
عزیزم من بهت همون راه اول رو توصیه می کنم درسته دردناکه ولی بی خطره و یا یه خط تلفون بخری که قیمتش زیاد نیست تازه می تونی قسطی هم ماهانه پرداخت کنی که رو قبض تلفن میاد
سلام دوست عزیز
بابت توضیحات ممنون
ولی فکر نکنم گناه یا خلاف بزرگی باشه،فکر اسپلیتر رو هم کردم که از همون سر جعبه تقسیم نصبش کنم ولی خوب شد یاداور قبض تلفن شدی،فکر قبض تلفن رو نکردم(نمیدونستم قبض میخان)
البته فکر خرید یک خط جدید رو داشتم ولی نمیدونم چطوریه و هزینه و شرایطش چیه.اگه راحت و ارزونه بگین تا یه خط جدید بخرم.اگه از 100 تومن پایین تر باشه میتونم بگیرم.
کسی شرایط و هزینه خرید خط تلفن رو میدونه؟
دقیق نمی دونم من یک سال پیش گرفتم 50000 تومن قسطی ماهی 5000 تومن رو قبض تلفن می یومد ولی فکر کنم الان 60-70 تومن باشه تهش یه سر زدن به مخابراته
عزیز من می خوای اسپلیتر رو بچپونی تو جعبه تقسیم مخابرات:18: حالا اون قسمت که می خواستی از یه سیم دیگه انشعاب بگیری قابل تحمل بود تو اون خر تو خری سیم داخل جعبه تقسیم چیزی معلوم نبود ولی اسپلیتر به این گندگی داد می زنه کافیه یکی تو منطقتون اعلام خرابی کنه اون وقت مامور مخابرات می یاد اسپلیتر رو پیدا می کنه دیگه اون چوبه رو تو استینت نمی کنه می کنه همونجا :27: خدا کنه رییس جمهور بعدی که اومد تو رو رییس بانک مرکزی نکنه وگرنه جلو اون همه دور مدار بسته میری تمام پول تو خزونه رو می کنی تو گونی می ندازی رو کولت میری فرداش با ارامش می گی دزد برد جون هرکی رو دوست دارین می خواین خلاف کنین یه خورده عواقب کار رو مزه مزه کنین همینطوری با کله نرین توش:13:
داداش گلم میشه اینقدر خلاف خلاف نگی؟ اینی که گفته بودم دزدی نبود که، کاری به کار کسی نداشت
در ضمن اسپلیتر که تو جعبه تقسیم اصلا جا نمیشه، منم منظورم این نبود، بلکه حدود یک متر بالاتر از جعبه تقسیم بود که اونجا کلی سیم پخش و پلا هست و اسپلیتر زیاد مشخص نیست،اگه خودت میدیدی منظورمو میگرفتی
درضمن من خودم همون دیشب که گفتی متوجه شدم که این کار اشتباه و نشدنیه ، حالا تو هی بیا بکوب تو سر ما
در کل تو زمینه کارهای خلاف هم اگه اسلام دست و پای منو نبسته بود خیلی کارهای بدتر و پرسودتر میتونستم بکنم نه اینکه بخوام خط با یه نفر شریک بشم بدون اجازش
قضیه بانک مرکزی رو هم گفتی،مگه همین الان این کار رو نمیکنن؟قضیه خاوری و بچه های بالا پس چیه؟از نفر اول کشور تا اون خرده ریزهاش دارن کشور و سرمایه ی کشور رو هارت و پورت میکنن و طبق معمول همه چی آرومه ،من چقدر خوشحالم
اقا دندونی که درد می کنه رو باید کند انداخت دور مرگ یه بار شیون یه بار یه اشتباهی کردی یه ساله گرفتی دلتو بزن به دریا برو فسخش کن بال مخابرات هم می خوا ببندی از یک ماه بیشتر نبند کلا تو ایران قرارداد بیش از یه ماه نبند جون خودتو ازاد کن بره از دست این لاشخورها
سلام و عرض ادبنقل قول:
عرضم به خدمت شما دوست عزيز، اين مشکلي که جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميفرمايند دقيقاً يکي دوهفته اي هست که اينجوري «مبتلاٌ به» شديم، برا باز کردن گوگل هم بايد يکي دوبار رفرش کنيم، برا باز کردن همين فروم هم من برخي اوقات با مشکل روبرو هستم، خيلي از سايتهاي ديگه هم اينطوري شدند، يه لحظه خوبن، دقيقه اي بعد بايد چندبار رفرش کنيم تا لود بشه و ارور نده، پس فکر نکنم، به محدوديت و مسدود کردن برخي سرورها ربطي داشته باشه
ممنونم
کیوان جان من این مشکلی که شما و اون دوستمون دارند رو ندارم احتمالا مشکل شما از یه جای دیگست ولی این قضیه محدود کردن سرور بعضی کشور ها شما اگه بعضی از سایت ها که کند باز میشن رو از یه اکانت ساکس استفاده کنی می بینی به راحتی باز میشن حالا یا اون سرورها برا ip ایران محدودیت گذاشتن یا مخابرات اونا رو محدود کرده یکدوم از ایناست
سلام
راستش من برا همین مشکل به پشتیبانی امروز تماس گرفتم و قضیه رو گفتم . اونا گفتن اصلا هیچ مشکلی از مخابرات نیست . شاید از ویندوز باشه.! :20:
بعد یه فکری به نظرم رسید. مروگرم موزیلا هست. رفتم همه ی کوکی ها رو پاک کردم. بعد دوباره وارد شدم . انگار بهتر شد و گوگل و انجمن رو بدون مشکل باز میکنه . ! ( بهتر از قبل شد) ولی برای بعضی سایت های خارجی همون مشکل هست. :20:
شادباشید:40:
با سلام خدمت دوستان
هر مودمی برای خودش یه آدرس ریبوت داره که وقتی اون رو تو مروگرتون وارد میکنید مودم ریبوت میشه
برای مثال برای مودم Linksys WAG120N با این آدرس صفحه ریبوت میشه»
من از مودم D-Link- 2520U استفاده میکنم
میخواستم بدونم که کسی آدرس ریبوت شدن مودم D-Link رو میدونه
برو حالشو ببرنقل قول:
از دوستان کسی مخابرات آمل آشنا داره سرعتمون رو بالا ببریم
دوستانی که مشکل سرعت تو گوگل دارن اجالتن میتونن از این ایپی استفاده کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن خودتون از گوگل پینگ بگیرید و ایپی که سریعتر و بهتر هست رو انتخاب کنید چون گوگل از چندین رنج آیپی استفاده میکنه
برایه من یه سری ایپی 170ms جواب میده و یه سری دیگه هم نزدیک به 400ms جواب میده
سلام وستان
کسی هم مثل من مقدار نویزش زیاده یا نه
مودم دی لینک
با سلام من هم مودم D-Link -2520U دارم اما Attenuation برای من:
Downstream: 26.5
و
Upstream: 12.9
هست
فکر نکنم مشکل از مودمتون باشه
دو حالت داره:
1-یا سیم کشی ساختمان مشکل داره
2- یا مشکل از مخابراته
مورد اول رو اگه می خواهید بفهمید با ید برید تست در ورودی سیم مخابرات به ساختمان انجام بدید اگه همین مقدار بود مشکل از مخابراته واگه کم شد باید سیم کشی خونتون رو چک کنید