یوزرنیم و پسورد رو از سایت های چینی دریافت کنید بهتره ، من الان چند روزه دارم از یک یوزرنیم/پسورد از نوع EAV استفاده می کنم که تا 17-02-2013 اعتبار داره ، اما مدت هاست اکثر لایسنس هایی که منتشر می شه Trial هست.
Printable View
یوزرنیم و پسورد رو از سایت های چینی دریافت کنید بهتره ، من الان چند روزه دارم از یک یوزرنیم/پسورد از نوع EAV استفاده می کنم که تا 17-02-2013 اعتبار داره ، اما مدت هاست اکثر لایسنس هایی که منتشر می شه Trial هست.
من برای آپدیت آفلاین آنتی ویروس بعد از نصب ویندوز جدید به این شکل عمل می کنم :
C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security
به آدرس بالا می رم و 19 فایل em000_32.dat تا em024_32.dat رو کپی می کنم در جایی و بعد از نصب ویندوز جدید وارد Safe Mode می شوم ، بعد فایل هایی که ازشون کپی گرفته بودم رو جایگزین فایل های قدیمی می کنم ، برای اینکه متوجه بشید آپدیت درست انجام شده ،کافیه یک نگاه به ورژن دیتابیس آنتی ویروس بیاندازید، البته من حرفه ای نیستم اگر اساتید مشکلی در این کار می بینن لطفا بیان کنن تا موردی پیش نیاد.
بچه ها من smart security 5 استفاده میکنم.ارزش داره 6 نصب کنم؟
دوستان، من قبلا از نود 32 استفاده نکردم، الان بهترین بسته ی امنیتیش smart security 6 هست؟
ممنون میشم لینک نسخه ی کاملشو بدین. :n16:
سلامنقل قول:
بله اسمارت سکیوریتی کاملترین بسته خانگی شرکت eset هست
32 بیت
64 بیتکد:http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt32_enu.msi
کد:http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt64_enu.msi
سلام دوستان من الان حدود 3 سال میشه از نود 32 استفاده میکنم و حدود 1 سالی هم میشه که از اینترنت پر سرعت استفاده میکنم.در این مدت با کامپیوتر مشکل ویروس و ... نداشتم(حداقل خطایی یا مشکلی که بیانگر ایرادی باشه) و در کل از نود 32 خیلی راضیم ولی تازگیا یکی از دوستام که تو یه اداره دولتی کار میکنه بهم گفت که بخشنامه اومده که از نود 32 استفاده نکنیم چون یه برنامه جاسوسیه!!!حالا نظره شما چیه؟شما چیزی در این مورد شنیدین؟؟؟
كسي كمك نميكنه؟؟نقل قول:
دوستان من ورژن 5 رو از طریق خود نرم افزار آپدیت کردم به ورژن 6 مشکلی نداره ولی من از ویندوز 8 استفاده می کنم بعد خود eset smart یه یوزر اکانت ویندوز بنام jonh می سازه و سرعت با لا اومدن ویندوز رو پایین می اره دلیلش چیه ؟
سلام
بچه ها من نود ورژن 6 رو روی ویندوز 8 64 بیت نصب کردم اما کار نمیکنه
کسی میدونه چرا
سلام امیر جاننقل قول:
ارور خاصی میده؟؟
ناد باز کنید ببیند چه اروری داده یا یه عکس از ارور مربوطه بزارید :n11:
بعيد ميدونم چنين چيزي درست باشه.نقل قول:
شركتي نمياد چنين كاري بكنه وگرنه كل مشتريان خودش رو در سطح جهان از دست ميده.
شاد باشيد:40:
سلام :نقل قول:
جاسوسی؟؟؟؟:n09:
مثلا چی جاسوسی میکنه؟؟؟
کی و کدوم ارگان همچین بخشنامه ای داده؟؟؟مگه توی ارگانهای دولتی انتی ویروس و فیروال نصب کردن و انتخاب نوع اون دست کارمند هاست که بهشون بخشنامه کنن؟؟؟اونها خرید عمده دارن و همه ادارات تحت امرشون موظفن که همون محصول رو نصب کنن....
بعدشم اصلا انتی ویروسی که توی ایران نمایندگی نداره شرکتها ازش سرویس نمیگیرن معمولا....
اینجا خیلیا توهم توطئه و جاسوسی دارن شما توجه نکن....
بقول دایی جان ناپلئون :
مش قاسم تفنگو بیار .....که جاسوسا اومدن...:n02:
نقل قول:
ممنون علی جان :11:
از اون لینکی که خودت گذاشته بودی دانلود و نصب کردم درست شد ، اشکال از فایل دریافتی خودم بود
خیلی ارادت داریم :n11:
سلام
بچه ها آیکون آنتی من چرا اینطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آپدیت آفلاین توی ورژن 6 برداشته شده ؟
من توی تنظیمات جایی نمیبینم که آدرس بهش بدم ..
سلام :نقل قول:
سلام
بچه ها آیکون آنتی من چرا اینطوره ؟
چون نود 32 شما اکتیو نیست.اکتیوش کنید درست میشه...
نقل قول:
سلام
فکر کنم که اکتیوه ، اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نود 6 که بهم ریخت اول تست کن بعد بیا بگو این کار رو بکن
با سلام خدمت دوستان
یه سوال :
توی ورژن 6 میخوام از سرور یه سایت که اشنراک گرفتم آنتی ویروسمو آپدیت کنم(به صورت آنلاین)
اما جایی برای وارد کردن آدرس سرور پیدا نمیکنم
میشه راهنمایی کنید؟
دوستان به سوال
با توجه به اینکه نمایشگاه کامیوتر از فردا در مشهد شروع میشه...
به نظر شما ارزش داره آنتی ویروس اوریجینال نود 32 بخرم؟
الان دارم ار ورژن 6 استفاده میکنم و برای یوزر پسوورد هم از همین سایت بر میدارم و الان تا 5-6 ماه دیگه لایسنس اکتیو هستش...چیزی که توی خود نود مینویسه
الان این سریال هایی که توی این سایت یا سایتهای دیگه بصورت مجانی قرار میدن برابر با سریال های اوریجینال هستش یا ضعیف ترن؟
آیکن من هم به همون شکل هست مگه باید چه شکلی باشه؟نقل قول:
سلام!
اگر از اسکنر malwarebytes در کنار اسمارت سکوریتی eset استفاده کنیم مشکلی پیش نمی آید!؟
نه، گارد malwarebytes رو خاموش کنید و فقط به عنوان اسکنر استفاده کنید.نقل قول:
در صفحه اکتیو سازی سریال قانونی انتی ویروس نود 32 کشور چی رو انتخاب کنم چون ایران نداره ایا انتخاب کشور های دیگر مشکل بوجود نمیاره:n13: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که آیکن نودشون سبزه (سبز با علامت خطر وسطش )محصولشون کاملا کار میکنه اما بصورت تریال ...و کامل اکتیو نشده..اگه دقت کنید اخطار سبزه که نشون میده خطری متوجهتون نیست...آیکون اسمارت سکوریتی چشم گرد آبی و انتی ویروس باید چشم گرد سبز باشه ...اما اکتیو نبودن و آیکون این شکلی هیچ مشکلی نداره و فقط ثبت نشده توی سایت نود32...
خیر مشکلی پیش نمیاد اما آی پی شما که تابلوئه مال ایرانه...سه گزینه جهت اکتیو کردن هست و شما از گزینه های دیگه مثلا با یوزر نیم پسورد اکتیوش کنید و کشور لازم نیست ثبت کنید...نقل قول:
با سلام
دوستان من آنتی ویروس eset nod 32 ورژن 4.2.64.12 رو دارم امروز با یوزر و پسورد جدید آپدیتش کردم ولی دو تا از فایلاش رو ویندوز نصب نکرد . من خودم ok کردم که نصب بشه. بعد از نصب اونا الان که آپدیت رو میزنم این پیفام رو میده و آنتی ویروس آدیت نمیشه ؟!
you have been using this evaluation time limited version for more than 30 days. update is no longer possible.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان من گزینه PackageFeatures را به 20 تغییر دادم ریستارت کردم آیکونش قرمز شد و گزینه web access protection به صورت non functial یا یه همچین چیزی شد چه کار کنم؟ میخوام سرور اپدیت آنلاین دستی بدم eset smart security 6.0 استفاده میکنم
نقل قول:سلام " ی روش دیگه هم هست ک بدون ریست کردن و Safe mode میشه : ( روی نسخه 6 ک عملا جواب داد )نقل قول:
موقع نصب آنتی ویروس ، حواستون باشه در زمانی ک داره رجیستری رو میریزه، وارد regedit بشید ( از قبل باز کنید تا وقت هدر نره ) و روی HKEY_LOCAL_MACHINE کلیک کنید و دکمه Ctrl+F رو بزنید تا جستجو باز شه. دقت کنید ک همه چک باکسها تیک بخورند. بعد تایپ کنید PackageFeatures و بزنید دکمه Find next
اون مقداری ک پیدا میشه ب همین نام رو باز کنید و عددش ک 22 هست رو ب 1 تغییر بدید ( این در مورد ورژن قبلی هم صدق میکنه ، کلا باید مقدار 1 بشه ) تا آفلاین ظاهر و فعال شه. تغییر عدد باید تا قبل از پایان عملیات نصب ، انجام بشه. وگرنه باید برید Safe mode
تاریخ سیستمتون هم تنظیم باشه ، مسیر پوشه آفلاینتون هم داخل ریشه درایو باشه بهتره ( داخل یک پوشه مثل : C:/update ) چون اگه طولانی بشه ، آنتی ... نمیشناسه. اسم پوشه هم ب لاتین یا عدد باشه ( فرق نمیکنه ).
*حالا ی سوال مدتها برام پیش اومده : * ی نرم افزار نیست ک ما بهش تاریخ بدیم بعد خودش برامون آپدیت آفلاین پیدا کنه ما اینقدر آواره این سایت اون سایت نشیم؟ یا اصلا خودش برامون دانلود کنه؟
دوستان این 30 روز ما تموم شده پسورد از کجا بیاریم ؟:n03::n03::n03:
این کارش اینه که خودکار پیدا می کنه ؟ مثل این برنامه های سیت موزیک آدرس یاب ؟
سلام" بله شما فقط ی کلیک میکنید و اون خودش براتون یوزر پس میگیره. حجمش چند کیلوبایت بیشتر نیست.نقل قول:
سلام
من ورژن جدیده eset smart security که همون 6 هستش رو نصب کردم یوزرنیم پسورد هم زدم ولی وقتی می خوام آپدیت کنم بعده اینکه آپدیت رو دانلود کرد تو progress پیغام خطا میده و آپدیت نمیشه
از چی می تونه باشه؟؟
ممنون از راهنمایی تون
چه اروری میده؟؟نقل قول:
عکس بزارید؟
eset smart security
په فرقی با نود 32 اره ؟.
مثل این که نصب نیست
چی کار کنم الان ؟ کسی لینک داره ؟
سلام" فرقش داشتن فایروال در نسخه اسمارت ... هست. * الان تو اکثر سایتای ایرانی ورژن آخر گذاشتند.*نقل قول:
سلام" شما حتما ی نگا ب تاریخ سیستمتون بکنید تنظیم باشه. اگه تصویر قرار بدید بهتر میشه...نقل قول:
ممنون میشه لینک فریم 4 رو هم بدین مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل اساسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام
3 ماه پیش یه لپ تاپ خریدم یه نود 32 اصل داد یه کارت توش بود کارتو زدم تو سایت و اکتیو کردم بعد رفتم تو برنامه
ثبت نام کردم یه یوزر با پس داد الان ویندوزمو عوض کردم و اون یوزر پسو داده بود رو گم کردم
تو سایتم میرم میزنم ارور میده تو برنامه هم ثبت نام میکنم ایمیل یوزر نیم و پس برام نمیاد
چیکار کنم فقط کارت داخل جعبه نود رو دارم نوشته SERIAL NUMBER XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX