کسی از دوستان نسخه نرم افزار Software File(Version 04.31.30)
را نصب کرده است؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی ندارد؟؟
ما هم نصب بکنیم؟؟
زبان دسکاه فارسی می شود؟؟؟
Printable View
کسی از دوستان نسخه نرم افزار Software File(Version 04.31.30)
را نصب کرده است؟؟
مشکلی ندارد؟؟
ما هم نصب بکنیم؟؟
زبان دسکاه فارسی می شود؟؟؟
به نظرم بهترین راه اینه که با نرم افزار toolnix زیر نویس و فیلم رو ادغام کنید که به راحتی رو تی وی پخش کنه، من خودم اینکارو کردم، در مورد فیلم هایی که پخش نمیکنه هم من فکر میکنم به خاطر رندر فیلم ها باشه که خوب رندر شده باشه یا نه،مثلا همین آواتار رو شما با xiliosoft convertor به فرمت avi تبدیل کنید ببینید میخونه یا نهنقل قول:
ممنوننقل قول:
در مورد تبدیل مشکل کاهش کیفیته فیلمه. نرم افزاری که اشاره کردید فیلم را هم تبدیل می کنه یا فقط زیر نویسو می چسبونه چون یادمه یه نرم افزار بود زیر نویسو به فیلم می چسبوند ولی در مورد زیر نویس ساب باز قابل پخش نبود.
در مورد این تلوزیون قبل خرید شنیده بودم فیلمی که رو لپ تاپ پخش می شه رو می شه رو صفحه TV با استفاده از وایرلس پخش کرد یعنی صفحه دسکتاپ ویندوزو به صورت بیسیم رو تلوزیون ببینیم می خواستم ببینم کسی اینکارو کرده؟
کسی خبر داره که دوربین مخصوص تلویزیون ای ال جی توی بازار پیدا می شه یا نه؟ ( اسم مدلش AN-VC400 )
دوم اینکه کسی با وب کم کامپیوتر امتحان کرده که می تونه جایگزین دوربین تلویزیون ال جی بشه ؟ اگه کسی وب کم داشت خواهشا یه امتحانی بکنه. ممنون
بله این کار رو هم به راحتی میشه انجام داد و اسم تکنولوژیش هم WIDI هست، منتها باید CPU لپ تاپ شما اینتل باشه و از این تکنولوژی پشتیبانی کنه، باید برید به سایت برند لپتاپتون ببینید تکنولوژی WIDI برای مدل شما هست یا نه، اگه باشه که به راحتی میتونید نرم افزارش رو از سایت اینتل دانلود کنید و بعد صفحه لپ تاپ رو روی تلویزیون share کنیدنقل قول:
cpu لپ تاپ من cori7 2670 از سری سندی بریدج هستش ممنون می شم اگه لینک نرم افزارو بزاریدنقل قول:
در ضمن لپ تاپ من asus n55 sf
دوستان اگه کسی روش اشتراک تصویر لپ تاپ با تلوزیون 7610 با استفاده از widi توضیح بده ممنون می سم من هر چی سرچ کردم سایتی رو پیدا نکردم که برای این مورد آموزشی داشته باشه
کسی از این روش استفاده کرده؟ تو گیم یا فیلم فول اچ دی کیفیت افت می کنه یا نه؟ البته منظورم پخش روی لپ تاپ و تماشای آن روی tv هست.
لپ تاپ من n55 sf
cpu:cor i7 2670QM 2.2gh to 3.1 gh
vga: nvidia 555gt 2 gig
ram:8gig
tv: 47lm7610
پیشاپیش از دوستانی که یک راهنمایی جامع برای این مورد ارائه بده قدردانی می کنم البته هم win 7 و هم win8 دارم و تصمیمم در آینده نزدیک انتقال به win8 هست
یه گوشی galaxy s3 هم دارم برای این مورد هم اگه کسی راهنمایی کنه که چگونه فیلمای رو گوشی را روی tv و لپ تاپ بصورت بیسیم با روش بالا را مشاهده کنم ممنون می شم.
دوستان .. برای مشکل نداشتن پورت برای استفاده از هد فون در تلویزیونهای ال جی آیا راه کاری وجود داره ؟
بله. گرفتن خروجی هدفون از سینمای خاتگینقل قول:
دوستان بنظر شما بهترین مدل LG 32 اینچی ساخت 2012 چیه؟سه بعدی باشه بهتره(البته اگر دو بعدی مدل خوبی هم بود معرفی کنید).اگر میشه حول و حوش قیمتی رو هم بگین.
ممنون
میخوام دیگه آمپلی فایر روشن نکنم برای شنیدن هد فون .. آیا هد فون بیسیم از طریق usb به تلویزیون وصل میشه که بشه ازش استفاده کرد ؟نقل قول:
سلام
من میخوام LM6200 بخرم فقط نمیدونم 42 باید بخرم یا 47؟اصلا چه ملاکی واسه انتخاب اندازه هست؟فاصله تا تلویزیون حدودا 4.5 متره...
و اگه کنترل جادویی داخل کارتن نباشه عملا از اینترنتش نمیشه استفاده کرد؟یعنی با کنترل معمولی خودش نمیشه تو اینترنت کاری کرد؟
یعنی اگه نخوام کنترل جادویی رو بخرم همون LM5800 بهتر نیست؟LM5800 رو میشه به اینترنت وصل کرد وآپدیتش کرد؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید....
این led های ال جی توانایی پخش فایل های mkv با مشخصات 1080p x264 و حجم های نزدیگ به 20 گیگ رو دارند؟؟ اگه دارند از طریق فلش یو اس بی این کار رو می کنند یا باید هارد اکسترنال تهیه کنیم؟؟
برای فاصله 4.5 متر 47 عالیه، ما 46 داریم من از فاصله 3 متر میبینم خیلی هم خوبه،نقل قول:
LM6200 کنترل جادویی همراهش نداره و با کنترل عادیش میشه از اینترنت استفاده کرد، اما زیاد راحت نیست با کنترل عادی، اگه نیاز به وبگردی با کامپیوتر دارید باید یک کنترل هوشمند براش جداگانه بخرید که فک نکنم از 100 تومن کمتر و از 150 تومن بیشتر باشه.
LM5800 اسمارت نیست و قابلیت وبگردی نداره کلا، کنترل جادویی هم بهش نمیخوره؛ اگه اشتباه نکنم آپدیت Lm5800 از طریق USB با فلش انجام میشه داد و ورودی LAN نداره برای اتصال به اینترنت.
کلیپهای تبلیغاتی 3D معمولا MP4 یا MKV هستند و بیت ریتهای خیلی بالا با رزولوشن 1080p دارن، تاحالا کسی ندیدم تو این فروم 3بعدی LG داشته باشه و از پخش نکردن فایلهای بیت ریت بالا باهش شکایت کرده باشه اما بازم بپرسید.نقل قول:
فلش و هارد فرقی نداره برای پخش فرمت های تصویری.
من با هارد اکسترنال 16 گیگ رو براحتی پخش کردم
مشکلی نبود
این که میگن صفحه led به ضربه خیلی حساسه راسته؟یعنی با کوچکترین ضربه مشکل پیدا میکنه؟
ولی سونی براویا محافظ شیشه ای گوریلا کرنینگ داره که هم ضد ضربه و هم ضد خشه.
صفحه ال جی چطوریه؟
سلام دوستان
به تازگی یدونه lm8600 گرفتم که از هر نطر عالیه!
فقط چند تا سوال داشتم که میخواستم از اساتید بپرسم::n13:
1- الان که به اینترنت وصل میشه میگه که آپدیت ورژن جدیدش موجوده و وقتی میزنم تا 80 درصد میره و بعدش قطع میشه!(یعنی جلوتر نمیره!)
(ورژن الانش 4.00.02 هست که میخواد به ورژن 4.10 آپدیت کنه) توسایت رسمی خود ال جی هم آخرین آپدیت برای دانلود رو همون ورژن خودش یعنی 4.00.02 رو داره.
میخواستم ببینم لینکی هست برای دانلود و انتقال و نصبش در تلویزیون؟؟؟!
2- با آپدیت این فریمور، منوهای فارسیش و چیزهای دیگش بهم نریزه که قابل برگشت نباشه؟؟؟!
3- نرم افزارهاش رو چجوری نصب کنم؟ میرم تو apps و نرم افزارها برای دانلود آماده هستن، ولی وقتی میزنم اینقدر فکر میکنه که پشیمون میشم و میام بیرون!
چیکارشون کنم؟؟؟!
دوستان سوالی بود در خدمت هستم.
ممنون :n01:
کسی از راه حلی بلده من از نت نتونستم چیزی پیدا کنمنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اولا مبارکت باشه تی وی عالی هست
دوما باید بری سایت ال جی حالا ایرانی یا غیر ایرانی من خودم رفتم سایت ال جی بعدش سایت قطر رو انتخاب کردم
بعدش مدلش رو انتخاب می کنی بعدش در قسمت پشتیبانیش برنامش رو دانلود می کنی از زیپ درش میاری میریزی به فلش به اولین یواس بی وصل میکنی بقیه کارا خود به خود انجام میشه و تو باید چند تا بله رو انتخاب کنی
در ضمن راهنمای دانلود و آپدیت برنامه هم هست میتونی همون جا دانلود کنی
نگران تغییر زبان و سایر چیز ها نباش
کلا سرعت اینترنتش کم هست. من هم 76100 دارم با سرعت یک مگ برای دانلود آپ ها و یا فیلم های سه بعدی مشکل دارم البته چند تا آپ نصب کردم اما در کل با اینترنت در تی وی حال نکردم
در ضمن نترس باید کمی صبر کنی تا اپ نصب بشه.
همچنین بی خیال اپدیت با اینترنت شو. که من هم جند بار سر کار رفتم. خوشبختانه چیزی نمیشه وقتی داره برنامه جدید دانلود میشه و وسطش قطع میشه فقط احتمالا وقتی مورد دار میشه که داره برنامه جدید رو نصب میکنه و شما تی وی رو خاموش روشن و یا یو اس بی قطع بشه.
در کل با اسمارت بودن تی وی زیاد نمیشه استفاده کرد و فقط برای اوایلش جهت کنجکاوی بد نیست.
چطوری میشه LM62000 رو به باند وصل کرد؟LM62000 خروجی L/R معمولی صدا داره؟ آخه اسپیکرای من ورودی اپتیکال ندارن...
ویه سوال دیگه HDMI که در LM62000 هست فقط ورودی هستن یا خروجی هم هستن؟منظورم خروجی صدا هستش
یه سوال دیگه:
تو شبکه های SD اختلاف تصویر LM62000 که 120 هرتزه با LM76100 که 240 هرتزه خیلیه؟
سلام دوست خوبمنقل قول:
دمت گرم بابت پاسخ کاملتون...
والا امروز یه بار دیگه امتحان کردم و آپدیت به ورژن جدید شد(طول کشید)!
اما بعد از ریستارت شدن تازه فهمیدم که چه اشتباه بزرگی انجام دادم و الان دیگه هیچکدوم از function هاش درست کار نمیکنه! مثلاً گیرنده دیجیتالش از کار افتاده و دیگه any net اش هم کار نمیکنه!!! و ...:n03:
الان گشتم و تو نت ورژن قبلی رو پیدا کردم و دانلودش کردم. و وقتی یو اس پی رو میزنم میگه که ورژن شما جدیدتر از ورژنی هستش که شما قصد ریختن اون رو دارین! همه راه ها رو تست کردم ولی جواب نداد.
والان فکر کنم تنها راه Downgrade به ورژن قبلی هستش که اون هم نمیدونم چجوری هستش! راهی برای این کار وجود داره؟؟؟؟
وال... من نمی دونم شما چکار کردینقل قول:
اصولا نباید مشکل دار می شد
چرا بعد از ریستارت شدن دچار مشکل شد؟؟؟
سعی کن آخرین ورژن 10 هست یا 9 نمی دونم اون رو دانلود کنی و همون کارا ر. که گفتم انجام بدی.
یکی هم فکتوری ریست هست که بگرد پیدا کنی و انجامش بده. دقیقا نمی دونم کجاست الان خونه نیستم بگم گجاست.
من LM62000 خریدم....
ورژن 47LM62000-TA من 3.11.37 هستش و از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورژن 04.31.30 رو دانلود کردم ولی تو ساپورت مدل هاش 47LM62000-TA نیستش. حالا اگه همینو با usb آپدیتش کنم چه چیزایی توش اضافه میشه؟کلا چه تغییراتی میکنه؟آیا زبان فارسیش میپره؟میشه دوباره به ورژن قبلیش برگردوند؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید...
در اصل باید از سینمای خانگی استفاده کنید، تلویزیون نمایشگر صوت و تصویره و مدلهای جدید معمولا جز خروجی هدفون و خروجی صدای دیجیتال خروجی صوتی دیگه ای ندارن،نقل قول:
اگه همه راههارو امتحان کردید و نشد به ناچار مجبورید از همون خروجی هدفون استفاده کنید.
LM76100 قابلیت انطباق بالاتری داره و تصویرو نرمتر میکنه، از طرفی کنتراست بالاتر و کیفیت تصویر بهتری داره، تو تصاویر SD هم تفاوت هست اما نه خیلی زیاد چون بیشتر فیلمها و تصاویر SD صدا و سیما فیلمهای آنالوگ قدیمی هستن که به دیجیتال تبدیل شدن و کیفیت خودشون خوب نیست و کنتراست پایینی دارن.نقل قول:
امکاناتشونو تو این لینکها مقایسه کنید، قیمتاشونو ندارم. اما بین 1.3 تا 2 میلیون باید باشن احتمالا.نقل قول:
1.
32LM66900
2.
32LM62000
3.
32LM58000
همه چیز رو طبق روال معمولی و عادیش پیگیری کردم. یعنی همه کارها رو خود تلویزیون انجام داد و در آخر که ریستارت شد دیگه کانالها رو پیدا نمی کرد. فکتوری ریست هم کردم و الان آخرین ورژنی که برای این تلویزیون اومده(4.10.11) روش نصبه.نقل قول:
الان ورژن قبلی رو از تو سایت خود الجی دانلود کردم و وقتی که میخوام بریزم اجازه نمیده چون میگه ورژن نباید پایینتر باشه!
به خاطر همین الان دنبال یه راه میگردم که به ورژن قبلی(4.00.02) downgrade بتونم بکنم!
راهش رو میدونین؟:n27:
چطوری میشه تنظیمات زیرنویس رو تو LM62000 ذخیره کرد؟آخه هر سری بعد از وارد شدن به USB باید زبان زیرنویس رو عربی کنم....
تبدیل صدای دیجیتال به آنالوگ هست تو ایران؟قیمتش چنده؟
دوستان عزيز اگر راهنمايي کنيد خيلي ممنون ميشم.
تفاوت بين مدل هاي LM66100 , LM67100 و LM76100 چيه؟
من مي خوام يک 47 اينچ بگيرم، موندم که تفاوت اصلي اين سه مدل تو چيه، از نظر فني؟
با تشکر
LM66100 و LM67100 یکین فقط رنگشون فرق داره و LM67100 پایه هاش حالت متالیک داره و یکم شیکترهنقل قول:
اما LM76100 تصویرش یه مقدار بهتره، پنل قوی تری داره و هرتز پنلش بالاتره.
دوست عزیز من 76100 دارم خیلی ازش راضی هستمنقل قول:
و فامیلمون 66100 داره با هاش مقایسه می کنم البته در شرایط یکسان امکانش نبود اما 76100 خیلی خیلی نسبت به 66100 بهتر است. شفافیت و روشنایی تصویر در 76100 خیلی بیشتر می باشد حتی در صداش هم همینطور .
من به شما توصیه می کنم 76100 بخرید اگر 400 تا 500 تومن برای شما مشکل دار نباشد.
76100 بهترین انتخاب نسبت به قیمت و امکاناتش می باشد. وگرنه 8600 و 9600 مشخصاتشون بالاتر از 76100 می باشد اما اختلاف قیمتشون برای امکانات بیشترشون نمی صرفه . به قول سایت فلت پنل highly recommded می باشد.
همچنین این تی وی ها بدون بدنه می باشند و اصلا متوجه بزرگی تی وی نمی شوید. و خیلی راحت با تی وی 47 اینچ ارتباط برقرار می کنید. همچنین توصیه من به عنوان کسی که 47 اینچ 76100 رو دارم این هست که در صورت داشتن امکانات مالی حتما 55 اینچ آن را تهیه فرمایید . من به شخصه الان از اینکه 55 نخریدم ناراضی هستم. و هر بار افسوس می خورم .
امید وارم هر چه سریهتر خرید کنید و از تی وی تون لذت ببرید.
ممنون از دوستاني که خيلي سريع پاسخ دادند. بله 55 اينچ رو من هم دوست دارم ولي قيمت بالاي 6 ميليون تومان کمي زياده ! پس ايشالا اگر بشه سعي مي کنم 76100 رو بگيرم.
در ضمن، لطف مي کنيد لينک چند تا از Review هاي اين مدل 76100 رو بذاريد؟
ممنون
چرا کسی منو راهنمایی نمیکنه؟؟؟
نقل قول:
یکم صبر کنید اگه کسی اطلاعاتی داشته باشه به سوالتون جواب میده.
فروم جای تبادل نظره دیگه همیشه نباید انتظار داشته باشیم بقیه کمتر از 3-4 ساعت به سوالامون پاسخ بدن،
راجع به سوال اولتون یعنی زیرنویس Lm6200 اطلاعی ندارم چون خودم سامسونگ دارم،
راجع به تبدیل صدای آنالوگ به دیجیتالم اینجا کسی نمیدونه چون ربطی به موضوع تاپیک نداره آخه و بهتره تو انجمن پخش کننده های صوتی تصویری
یعنی اینجا:
بپرسید سوالتونو شاید کسی اطلاعاتی داشته باشه و جواب بده.
موفق باشید.
سلام دوستاننقل قول:
امروز زنگ زدم به پشتیبانی فنی گلدیران(84733-021) و مشکل رو براشون توضیح دادم. اونها برام یه تکنسین فرستادن و اون هم در عرض 30 دقیقه درستش کرد و تحویلم داد. هر کاری هم کردم که بهم بگه چیکار کرده بهم نگفت. فقط یه کنترل عجیب و غریب دستش بود و با اون کار میکرد.:n13:
الان هم تنها مشکلم اینم که نمیتونم با LG APPS کار کنم. به سایت
هم رفتم و یک اکانت هم ساختم و میگه که ایمیل تاییدیه رو باید برم و فعال کنم ولی هر کاریش میکنم و لینک تایید رو میزنم به صفحه اصلی سایت میره و چیزی برام نمیاره! حالا نمیدونم این مشکل رو چجوری حلش کنم....؟؟؟
کسی هست با LG APPS کار کرده باشه ؟